Festpeppen!

tar en liten paus från allt iordningfixande! känns som att vi har allt uner kontroll. det är inte så mycket att fixa egentligen, vi är klara med dekoren och allt är städat typ^^ ska bli kul att få hit lite folk, verkligen, även om det blir en rätt liten fest, men visst ska det bli kul! har precis lockat allt hår, dels de pålimmade, dels det jag fäster, dels mitt eget, så nu ligger det en hög på sängen och sen har jag håret i två lockbollar. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska ha det, men det blir troligtvis lockat och utsläppt, även om det här hade vart drömfrisyren, ska pröva det någon gång, när jag har lite mertid på mig

Stardust

har precis sett stardust med vännerna! Åh den är så himla vacker, så fruktansvärt fin, jag kan inte sluta älska den. Den är verkligen så fantastisk. Lätt att det kommer vara den jag tänker på när jag somnar! jag älsar sånna oerhört romantiska starka filmer, man mår så oerhört bra av kärlek. Det finns helt enkelt ingen så vackert som kärlek och stardust skildrar kärleken på ett hlet fantastiskt sätt. Vet att de flesta redan har sett den, men til er som inte gjort det säger jag bara:
SE DEN!


Pepp

Nu sitter jag nyduschad i mitt egensydda (:P) nattlinne och känner mig riktigt glad och pigg, vi ska snart ta i tu med att fixa i ordning allrummet inför imorn, så har man edt gjort. Sen ska vi nog se på stardust så det blir nog en riktigt mysig kväll^^
Lyssnar på något konstigt band som heter...vänta ska bara kolla...Angelzoom, verkligen inte bra, men rätt mysigt eller man blir glad av det i alla fall^^ Jag är så himla glad att jag har fått spotify, det är verkligen så himla bra! men jag hörde att det skulle bli mycket sämre och det känns verkligen tråkigt, jag vart ju så glad över det!

Känns förövrigt som jag har mycket att se fram emot! Mono nästa lördag, sen konsert med Deathstars, meet på Klaras och Anntonias födelsedag, sen är det ju inte jätte långt till si-fi mässan heller och den är jag sjukt pepp på att gå på PLUS alla andra småsaker som gör vardagen så där underbart härlig. Mår dessutom mycket mycket bättre, är väl mer eller mindre frisk, men bestämmde mig för att stanna hemma ikväll för att vara på den säkra sidan.

nej nu ska jag bege mig ut mot Jossa, Madde och Jonas!
:*

städning krävs!

Nu har städningen inför imorn dragit igång på allvar, jag är nsäatn klar med mitt rum, ska bara ta disken och damsuga, sen nöjer jag mig nog, nu ska vi dock städa med våran städgrupp. tråkigt, jag avskyr verkligen att städa. visst det funkar att städa det egna rummet, men det är så sjukt tråkigt att städa källaren och tvättstugan men det måste verkligen vara fint inför festen imorn! jag är rätt pepp nu, har fått hem en klänning som jag tror jag kommer ha imorn istället! det ska bli så himla kul verkligen!! har dock inte bestämt mig för hur jag ska ha håret. hade ju tänkt att sova med det i spolar men hade glömt dem i  Borås :( det va mindre kul men men. Nej nu är Jonas här så nu måste vi sätta igång

:*

my past

remeber those shadows from my past?
I think this is the year they'll haunt me




They've allready begun

the eternal sunshine of the spotless mind

Har precis sett eternal sunshine of the spotless mind med vännerna. Alltså jag älskar den så himla mycket, det är typ den bästa filmen som finns, det är ju verkligen det. jag kan inte med ord förklara hur fruktansvärt berörd jag blir av den filmen
här är länken till mina åsikter kring filmen efter första gången jag sett den om någon skulle vara intresserad av att läsa!
http://miaka.blogg.se/2007/october/eternal-sunshine-of-the-spotless-mind.html#comment



sitter och småpratar lite med Madde och Jossa nu
:*

Gossip girl

såg precis det starkaste gossip girl avsnittet ever. Jag gillar gossip girl jättemycket, visst det har ju aldrig nåt samma höjd som O.C, men det här avsnittet, oh brotther where Bart thou  nådde faktsiskt upp till O.C:s nivå, jag grät nästan hela avsnittet igeom, Och chuck, eller Ed Westwick som killer som spelar Chuck heter, spelar så otroligt bra, vilekn fruktansvärt strålande fantastiskt insatts han gjorde i det här avsnittet, den killen bara växer och växer i mina ögon. Helt fantastskt.

Kärleken mellan Blair och Chuck är oerhört fascinerande att följa, jag är helt tagen och de spelar så oerhört bra


I was once alive

Sitter här i Maddes rum, det är mysigt, Jonas och Jossa sitter och läser och Madde s
sitter på golvet och stickar. Det är verkligen mysigt, ur högtalarna kommer mewithoutyou härlig musik det! Känner mig lite bättre idag faktiskt. Tog det lugnt igår med mycket vatten osv, men jag var ändå på hemgruppen hos Martin och Joel och det va verkligen trevligt. Vi bad massa och sjöng och pratade om liberalteologi (det kan man verkligen prata flera timmar om)

Ikväll blir det att ta det lugnt, men tydligen ville vännerna till O'learious (stadens sportbar, verkar vara den tråkigaste baren i hel Jönköping, men om de ska dit så, mår ju verkligen bättre och det ligger precis vid busshålsplatsen, men kom igen jag - på en sportbar) men vi får se hur det blir. Orkar nog inte en hel utekväll imorn. Måste ringa tilda och säga det. Jag, Madde och Tilda skulle gått ut imorn, det hade verkligen vart mysigt, eftersom jag är så himla pepp på en utekväll, jag vill vill vill klä upp mig ich gå ut och se på folk, men jag tror det är smartast att stanna inne. Det får bli nästa helg. Ja det ser jag verkligen så mycket fram emot!

Nej nu har värsta EU debatten dragit igång här i lugnet, ska kasta mig rakt in i den :P 
:*

NO TITLE

Hej vänner!

Ligger i min säng och känner mig eländig. usch usch usch, har ingen skola och skulle evrkligen vilja ta en fika, gå på stan, verkligen vara med på cellgruppen ikväll men istället ligger man sjuk. nej ja ska inte klaga men det är så tråkigt, hade tänkt göra så mycket de här dagarna. Får se om jag orkar plugga lite sen. Nu ska jag se på gissip gril hade jag tänkt. Är på avsnitt elva nu :P spänningen stiger!

Hoppas ni mår bättre än jag
:*

e.f

Usch va segt det är att vara sjuk. Tilda ringde innan och frågade om vi kunde gå ut och ta en drink och det hade jag jättegärna gjort. Vi kunde gått till Twin och pratat och bäst av all – man hade får klä upp sig lite.
Men min kväll blir nog helt okej i alla fall, vi ska mysa med lite godis och film (blir nog wimbeldon ikväll istället, om jag inte kan övertyga dem om att se the eternal sunshine of the spotless mind) men en drink-kväll hade vart mysigare, eller nej inte mysigare, men det hade vart väldigt kul!
Men men, som det ser ut nu kommer det gamla gänget med till Monochrome, Maya, Vicks och Tilda och jag, ska bli skitmysigt verkligen! Det blir nästa helg.

Sitter nu på religionspluralismen, lite pinsamt, han ställde en fråga innan och jag svarade, ganska kort efter Karins anteckningar. Tydligen räckte inte mitt svar och han ville jag skulle utveckla, eller kunna stå för det jag sa, (alltså han är en lärare som inte nöjer sig med svar på sina frågor, utan vill att man ska tänka bortom, kunna förklara, så att han ser att man har förstått, sånna lärare tycker jag egentligen om det är ju SÅ jag vill att lärare ska vara, men jag är ändå lite skeptisk till hans utlärningsätt i kontrast till hans personlighet. ) Men men, det ska jag verkligen ta vara på och ALDRIG svara om jag inte vet precis vad jag menar med det jag säger.

laddar upp med en film från högstadiet, ett litet bildspel med mig, maya, vicks och Tida som Tilda själv satt ihop. Blir lite nostalgisk när ja ser det, men haha så man såg ut



Enjoy och ha en trevlig eftermiddag!

Lateralus

usch känner mig lika sjuk och eländig :(
Hoppas på bättre tider. Gudstjänsten idag var förövrigt väldigt intressant, en av de jag fokuserat mer på faktiskt

Kolla in den här: det va rätt coolt faktiskt



Nu ska jag starx springa över till internatet och byta om, sen blir det lunch och sen HLK!

usch

så somnade man igår, snuvig som bara den emd världens huvudvärk och vaknade upp precis likadan fast ännu mer snuvig och ännu mer huvudvärk och svettas och fryser om vart annat. det är verkligen inte kul. Och idag går jag till kl fem, sen behöver jag köpa hårfärg och gå till banken och barnolja och pads. Usch jag vill helst bara gå och lägga mmig igen. Var länge sedan jag kände mig så här sjuk. Hatar att vara snuvig, hatar att sitta med näsdukar i fickan osv. usch usch usch. Måste ha vatten snart... Men det är knappt en halvtimma kvar tills fika pausen och då ska jag drick så mycket vatten jag bara kan sam se om någon har en värktablett (samt fråga karin om de där anteckningarna så jag kan småkika på dem under rasten osv) 

Nu har vi själavård och ska prata om slutfasen.
Hoppas er morgon blir bättre än min
:*

Hej!

Hej på er! Har varit ute på en liten shoppingrunda med Maddis! det av mysigt men sjukt kallt. Höll på att frysa ihjäl :/
Köpte (trots att jag inte har några pengar) en mysklänning en topp till svart/vita festen och en myströja. Tog bilder men de blev jättedåliga men ja laddar upp dem ändå!


håhå bilden gör inte den rättvis, den är jättesöt verkligen


blev lite småkär i den här, vet att bilden är kass men åh va snygg den är, dock satt den lite konstigt på och kunde inte bestämma vilken storlek ja skulle ha, nu ångara ja nästan att ja köpte den här. storleken men men, ska ha den på festen i alla fall


och så dne här mysiga saken, den gillade jag med!

Nu ska vi snart kolla på film, wimbeldon eller nåt hette den, sen ska jag läsa i den judiska boken
Puss
:*

Begärligt

Lyssnar extremt mycket på den här låten nu:

Hos dig är allt begärligt
Det mjuka mjukt
Det hårda hårt
Det lätta lätt
Det svåra svårt
Men allt lika begärligt
Du är varm
Jag är tömd
På motståndskraft
oron är glömd
För hos dig är allt begärligt

Slut mina armar som jag vet att du vill göra
Säj mig de enkla orden som du vet att jag vill höra
Dom om oss och dig och mig
Och om att människan bör hänge sig
Åt det som är begärligt


Det är låten hos dig är allt begärligt med Lisa Ekdahl

Morgon!

Håhp dagen började väldigt bra med frukost uppe i trånghalla hos pojkarna med hela klassen! massa god frukt och mat osv! det va verkligen supermysigt! Nu sitter jag på själavården. vi har prata om det är okej att ha själslig, psykiskt och social smärta i församlingen? hur ska vi bemöta det? Hm, det är svåra frågor det.
Jag är rätt trött måste jag erkänna, somande runt fyra eller nåt, skitjobbigt. Sen vaknade jag vid sju, somande om och vaknade av att krin ringde och sa att jag kund eåka med Charbel till frukosten! (jag hade givetvis glömt av frukosten) och fick hemskt bråttom. Tydligen skulle inte tentan vara inne imorn som jag trott så nu slipper jag sitta med den idag. skönt, kanske jag ÄNTLIGEN kan ta tag i Gunnes tenta. Jag tänker hela tiden att jag ska göra det, men det blir inte av...

nej nu ska jag fokusera!

Gossip girl

Nu har jag laddat upp med gossip girl och frysta hallon! OCH fått pappa att köra mig senare ikväll. det känns så bra! är nästan lika seg, tog dock en lång duch innan, blev lite piggare då i alla fall! Gossip girl förgyller verkligen mina dagar, elle i alla fall de dagar då jag är seg och uttråkad. ska ta tag i Gunnes tenta sen och imorn blir det plugg med dne judiska tentan!

well well

Vilken seg dag det här är. Blev väckt tjugo i två från en jättekonstig dröm. Kommer inte ihåg allt riktigt. Men jag tror vi hade vart hos framor och farfar och skulle åka hem, det va massa konstiga grejer på tåget som hände, kommer inte riktigt ihåg allt men men så kan det va. Sen hade mamma och pappa sett i tidningen att det skulle vara någon synthfestival i sthlm och tänkt att vi kunde åka vägen hem över stockholm. (väldigt logiskt, då farmor och farfar bor i Värnamo, sthlm ligger varken i närheten eller ens på vägen hem till oss) men sagt och gjort vi åkte till sthlm och då var det helt plötsligt sommar och jag befann mig på ett festivalcamp med massa männiksor. Bla va John och Liv där och sen kom Essa och det blev världens bråk mellan dom. Senare så var vi vid något tidningstånd och då kom Conny (en stammis på mitt Mcdonalds, alltså det är så stört, vad skulle han göra på en synthfestival i sthlm?) helt plötsligt och började prata om att jag hade sagt att jag skulle vara med i en lovsångskör på skansen, men det hade jga tydligen inte varit och han var EXTREMT upprörd över detta och kallade mig för lögnare osv, och gick bara utan att jag ens fick förklara mig. Sen vaknade jag. Det hände massa mer grejer, men detta är det jag minns mest.

Ska försöka få pappa att köra mig till Kortebo sen, jag är verkligen sjukt seg, men jag orkar verkligen inte ta bussen...

Some times

Håhå, nu ligger jag i min säng, har haft en mysig dag i Gbg, hann med både shopping drinkar, och hälsa på Isa, det va super mysigt, skulle säkert kunna skriva mycket mer men just nu är jag trött och låter en bild tala mer än tusen ord



Nu ska jag sova, laddar dock upp lite mer bilder (tror jag, eller i bättre format :P) på
miaka.bilddagboken.se
Sov så gott
:*

Natti natti

Nu har även jag krypit ner i sängen. är faktiskt jättetrött men det kanske inte är så konstigt. Klockan är ju ändå fem över två. hade egentligen tänkt att kolla på gossip girl, men jag tror inte jag orkar det. Istället för det bli p1:s program stil! Favoritprogramet så klart! Jag tycker det är väldigt kul att lyssna på. Går varje fredagmorgon klockan 10.03, ifall någon är intresserad av att lyssna. Själv lyssnar jag nästan alltid på deras radioarkiv eller vad man ska säga :P
Det här programet handlar i alla fall om Grevinnan de Castiglione – en modern bildmanipulatör före sin tid. Låter verkligen intressant tycker jag.
adressen till hemsidan är kort och gott
http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?programID=2794 ifall någon vill kika!

Natti natti på er
:*

HÅHÅ

Måste bara posta dessa underbara nördbilder! "glasögonen" har Jonas själv gjort, under bibelskolans kreativa vecka! Duktig är han minsann. Ibland när man kommer in på hans rum sitter han faktikst vid datorn med de på :P härligt måste jag säga! Lilla madde fick oss alla att posa snyggt (särskilt vår käre teolog-pilgrim) under hänget i mitt rum häromdagen


ser ni hur smexig jag ser ut?
Vill även passa på att slå ett slag för lilla maddes härliga blogg:
hippiestick.blogspot.com

Att vara MC för en kväll

Så nu är jag hemkommen från poesin, var MC ikväll, det va väldigt trevlig. Dock var jag inte på topp, eller ens kände att jag hade något att ge folk, men det va väldigt mysigt att träffa alla människor och vara i poesisammanhanget! Det var ett tag sen det! Något som var väldigt roligt var att Linnea Linsemark, en tjej som tävlade (och vann mycket) när jag började komma med i poesi-svänngen för typ 4 år sen, har knappt sett henne på säkert två år, och det va säkert tre år sen hon tävlade. Och det imponerande var att hon vann! men hon är verkligen jätteduktig och väldigt härlig att lyssna på.

Annars var Tobbe här idag, det va väldigt trevligt, vi pratade massa om både framtiden och det förflutna och vilka vi var och vilka vi hade varit. Det va intressant måste jag säga. Nu är jag hemma osv, ska bara slappa nu,
men imorn blir det gbg med Tilda (maja och vickan(?) och sen blir det utgång med min vackraste Isa <3

Puss på er

U-church

åh vilken mysig kväll jag hade igår säger jag bara, först reste jag i TRE TIMMAR för att komma till gbg, sen höll jag på att inte hitta till Blue mountain men det visade ligga på övre husargatan (MARCUS MARCUS MARCUS, Det är stor saknad säger jag bara) Så jag kom dit och vi läste lukas-älska dina fiender och pratade om det, sen typ när jag hade vart där i ca 25 min kommer en servitris och säger att hon stänger kl åtta. då va klockan typ en halv minut i åtta. Så då tänkte ja typ, nej men jag har väl inte åkt i tre timmar bara för detta. Men tack och lov gick jag och Magda och Josua och Varg till Haket och det av mysfaktor på hög nivå måste jag säga. Trvis så himla bra på haket. Och jag trivs väldigt bra med de människorna, är alltid glad över att träffa dem <3 Så vi pratade och myste, och fick reda på att monochrome inte alls hade lagt ner, som jag hade fått höra. Tack och lov för det, säger jag bara! Sen åkte vi där ifrån, hem osv.


NU

Hej kära vänner! Nu drar jag till gbg om några minuter. Ska ladda upp med gossip girl under resan! (det tar tre timmar att komma dit) lite segt måste jag erkänna :/ men men, Gossip girl är ju alltid kul!
Ska även bli hemskt kul att komma iväg till gbg må jag säga! Träffa folk osv!

Ha en bra kväll
:*

Vinyard

Nu drar jag till vinyard, det är samling för alla cellgrupper! Ska bli kul, dock lite tråkigt att det inte är hemma hos någon nu när jag för en gång skull kan komma! Men men, så kan det vara. Hoppas eran dag har varit bra! jag har inte gjort så mycket, vart på internat-träff som sagt och fixat lite.

:*

lalala

Här kommer då bilden på Jossa i lugg! har precis satt på nya lösnaglar så nu tar det lite lägre tid att skriva/är lite mer ansträngande.Men annars så är det ju kul med lösnaglar!


Passar super i det säger jag bara!

En outfit bild! Ignorera ljuset, minen och att jag har en bad hair day :p

Anyway, kvällen har varit otroligt mys måste jag säga, vi fäste om håret, jag städade (så nu ser det rätt bra ut här, för att vara mig vill säga :) och sen satt Jossan kvar här en lång stund! Nu ska jag välja ut enn program på p1 att somna till. Imorn blir det internatträff, vinyard och kanske besök i Trånghalla!
Natti
:*


Judendom!

Nu såg vi precis en dokumentär om judiska traditioner. Den handlade om en kille i tonåren som hette Alexander, han pratade så varmt om judendomen och man kände verkligen hur han älskade att vara jude och hur stolt han var över det. Och så är det verkligen bland judarna, de är stolta över att vara judar. Jag blir så glad när jag ser att det finns folk som bryr sig om traditoner, seder, moral och sånt, för idag i samhället är inget bestående. Men judarna de tar verkligen vara på sin historia, det förflutna betyder något och de betyder något att vara jude och följa alla dessa lagar. Judarna ser det ju inte som lagar, utan som en livsstil. Det tycker jag är rätt coolt. För dom är det inte betungande att följa lagar, de är ett sätt för dem att komma närmare Gud.
Judarna har ju alltid fascinerat mig och jag är stolt över mina (dock långt tillbak gångna) rötter!


Nej nu ska jag fortsätta fokusera!

Högskolan

Så nu sitter jag på högskolan på min nya lektion i kursen religionspluralism. Det ska bli intressant, även om läraren snacker dansk. Den här lektionen håller på mellan halv två och fem så det är en ganska lång lektion. Sen ska jag och Madde ha lite roligt ikväll. Åh va mys det ska bli, sen kommer ju Jossa efter UV och då ska hon också mysa med oss. Roligas ska det ju bli att fota! men ja tror inte jag vill modellera idag, har en så sjukt dålig hårdag! Men det ska bli kul att fota Madde, hon va fett snygg idag! Just nu står dansken och pratar om boken Islam beliefs and teachings, det har blivit något strul, den går int att få tag på, och han tycker att vi ska trycka upp den var och en för sig, alltså ta ne kopia på den, men Karin tycker det är omoraliskt. Jag känner att jag kan stå utanför den här debatten eftersom jag redna lånat boken av Pilgrim! Skönt för mig, men jag förstår att en del tycker det är jobbigt.

H-C verkar vara rätt hygglig än så länge, men jag har tyvärr bara hört negativt om honom. Tydligen ska han vara rätt på och man får inte tycka något utan att kunna försvara det (vilket iofs låter rätt bra eftersom det utmanar eleverna, men det kanske passar bättre på en högstadieskola, där man behöver utmanas påett helt annat sätt, vi som läser det här ämnet idag har ju de flesta ganska bergfasta åsikter som vi (förhoppningsvis) kan försvara.

nej nu måste jag lyssna, vi har bara en och en halv lektion om judedomen....

:*

städning krävs!

Jag måste verkligen verkligen verkligen städa min tolett nu. det ser hemsk ut verkligen. Nu är det vidrigt, ska inte gå in på några exakta detaljer, men det ligger kläde roch skräp på golvet, det är tops och smuts överallt, usch mår dåligt bara jag tänker på det. behöver städa hela mitt rum, damsuga osv. Har massa hår på golvet, efter ett litet missöde med Jossas avklippta "lugg-hår"  och sen är det en hel del till. Men faktiskt har jag ordning på kläderna nu, det brukar jag ju inte ha i Borås.


Tänk om ens badrum kunde se ut sådär va? då hade jag vart nöjd. Mitt är rätt mysigt när det väl är städat, den rosa mattan, blomman och det rosa ammi-paraplyt gör rätt mycket. Men duschen är hemsk. Den är smutsig, duschmunstycket funkar verkligen inte, det bara sprutar åt alla håll (vilket gör att man blir blöt i håret även när man satt upp det i en knut för att man bara vill duscha kroppen, jobbigt jobbigt) och så är vattnet jättekallt. Duschade inne hos Madde och Stina för ett tag sen och deras dusch va SÅ mycket fräschare.
Give me a new bathroom please!

Morgon!

God morgon vänner!

Idag blev jag väkt tidigt pga Stinas födeösedag. Halv åtta kom Madde och knackade på dörren och jag var verkligen tvungen att gå upp eftersom vi skulle ge Stina frukost på sängen! Sagt och gjort, jag drog på mig morgonrocken, gnugade mig i ögonen och drog på ett halv lager mascara och traskade ut för att möta resten av "klassen" Vid åtta tiden när Stinas frukost var uppäten funderade jag på att gå och lägga mig men bestämde mig för att göra mig i ordningen och åh vad skönt det är att ha lite mer tid, nu kunde jag för första gången äta frukost (sitter här med en morot och en mugg fil) på jättelänge! 

Är väldigt nöjd med min outfit idag, har den nya tröjan och en midjehög kjol som jag lånade av Madde (skitsnygg, 250 kr från BikBok, måste nästan köpa en sen när jag får pengar) Jobbigt bara att tröjan är extremt urringad, men jag låter håret hänga ner som en gardin över dekoltaget osv (som vanligt)
Sen idag ska vi till HLK, vi ska börja med religionspluralism, ska bli rätt intressant, men kursen är bara på 5 lektioner så den är nog rätt intensiv, man måste verkligen vara på alla lektioner!

Ska ladda upp någon outfit bild senare när jag får min kamera, Madde lånar den idag, hon ska ta lite bilder på sin klass, sen kanske vi kan samberställa från fuji, jag skulle också vilja beställa lite!
Nej nu är det nog dags att borsta tänderna och fixa det sista. Min lugg blev helt fail idag, vet inte om jag orkar fixa det.

Puss på er, ha en fin morgon!

:*

Jag har haft en galet mysig kväll, spenderade den med främst Jossa och Madde, massa mysiga samtal, bra musik osv, plus att vi äntligen fick ut extensiona, men det är liiite lim kvar i håret, sen orkade vi inte fästa om det heller, utan vi tar det imorn, efter HLK eller så, sen ska vi ta lite bilder på madde, hon är sjukt snygg i håret nu verkligen!
Klippte även lugg på Jossa, helt spontant, vi pratade lite om det och så ja jag typ, åh kan vi inte göra det du vore så fin i det. Och så blev det så, och hon pasar super i det! men det tycker jag nästan alla gör faktiskt, det är så gulligt med lugg!

Nej jag är ledsen men nu måste jag sova, hade tänkt skriva mycket mer man jag orkar inte.
Puss och natti :*

Back again!

Nu är jag tilbaka efter den lilla shoppingturen med Madde och Jossa! Vi hade det jättemysigt, dock fick vi åka i alla hast, jag stod i köket och hade precis satt på kastrullen och stekpannan gör att göra lite mat och så skulle Gabbe (som vi skulle åka in med) åka, men tack och lov tog Jocke hand om det! Snällt av honom! Så istället blev det en cheesburgare på mcdonalds och det fick väl funka, men nu är jag rätt hungrig, ska laga lite mat med Jossa sen! Sen vandrarde vi runt lite på A6, ja köpte bla en polotröja i off white (äntligen säger jag bara, har velat ha det jättelänge, till min Rose Jail) och en annan lite söt topp som jag tittat på länge, dock fanns den bara i M, och jag brukar ha XS, men ibland är det ju snyggt med oversize, vet dock inte vad jag ska ha den till. men jag lär hitta något att ha den till!

Sen ska vi ta och färga Jockes hår, egentlugen skulle vi fixa mina extensions med, men jag är så trött, vet int eom jag orkar, men ALLA fästen har släppt så det är verkligen akut nu.


Gloss serum

Tänkte bara passa på att göra lite reklam för den här underbara lilla saken.
Det glansdroppar för håret och det är verkligen en bar produkt till ett bra pris, kostar ungefär 60 kr på Åhlens (jag köpte den dock på rean för bara 30 kr, passade på att köpa två) Mitt löshår har på sista tiden varit jätterisigt men efter att jag bombaderade det med glansserumet så har det blivit så mycket bättre. Mitt eget hår får också rejält mycket glans efter att jag lagt i den här produketen. Personligen tar jag två "klick" och fördelar det jämt i håret, inte för nära hårbottnen och man får absolut INTE överdosera, då blir håret bara klibbigt. För trasligt löshår rekomenderar jag dock lite mer!
Den gör inte underverk men den hjälper till en bra bit på vägen!

Hår!

ang håret nu igen då, så har jag bestämt mig för att vänta lite, typ två veckor eller nåt och sen lägga i en blekning och sen köpa en av directions eller stargazers färger, det är i alla fall värt ett försök!


I Like this one a lot!



Eller föresten är stargazer och directions samma sak? :/

God morgon världen

Gha försov mig idag, så himla onödigt. Ställde klockan på åtta för jag hade tänkt att jag skulle gå på en promenad innan frukost men så blev det inte... Var allt för trött, ställde om klockan på nio och somande om. Helt plötsligt vaknade jag till UTAN att klockan ringde, fick lite panik och trodde att den typ var två (vet ju att jag lätt sover till två) Satte på klockan och möttes av tid-och-datum inställningen. (min mobil gör så) fick på datorn istället och såg att den var fem över helv elva. Great, hade missat både fikat och skulle missa typ hela basgruppen, gjorde mig iordning på knappt en halvtimma och sprang över till skolan för att vara med på avslutningen av Basgruppen. Nu sitter på min första sjäalvårdslektion, det har jag sett fram emot.

Dock så trodde ju jag att vi skulle ha John Brenneman i det här ämnet, men tydligen ska vi ha Rosie, det blir säkert inga problem, det är väl bara det att jag har lättast med män i medelåldern när det gäller undervisning. Fråga mig inte varför...

Nej nu kanske man ska ta och fokusera!


Hej på er
:*

:*

Okej ett inlägg till blir det, haha när jag gick för att ta bort sminket var jag helt blodig på läpparna, hade inte kollat mig i spegeln, det såg jättedumt ut verkligen. Så typiskt. det svider verkligen jättemycket. Jag vet att det var något mer jag skulle skriva men jag kommer inte ihåg vad. Hm. Så kan det vara

Hemma

är tillbaka på kortebo nu, har hunnit se ett avsnitt scrubs med gänget, ätit en hel annanas, det va verkligen inte bra, det började svida i hela munen och sen började jag blöda, så det ska jag inte göra om, men det är ju så himla gott! svider dock som bara den nu, haha, det får bli mild mat imorn! Då ska vi för övrigt ha internatträff :P

Här kommer lite bilder från senaste shoppingrundan:


Vet inte hur mycket jag kommer ha den men den var billig och jag tyckte verkligen den var söt!

Favoriten! vet inte om den ser så mycket till övers för på bild, men åh vad jag gillar den, den är hur mysig som helst, plus att den är söt!

Ett pärlshalsband, älskar verkligen pärlor!

Allt gick verkligen i grått, jag tror verkligen inte jag har några andra gråa kläder, det är verkligen inte en färg jag brukar ha, köpte det gråa diademet med, det pasar jättebra till klänningen, ser fram emot en fin outfit med de nya grejerna!

Men nu ska jag sova, är helt slut och vill vara pigg till den nya kursen imorn!
Natti natti
:*

rött hår

Kära vänner, jag skulle verkligen vilja ha lite rödare hår, men jag vet inte riktigt hur ja ska få det rödare. Är det någon som vet? va händer när man bleker rött hår, det blir väl orange, och det vill jag verkligen inte ha. någon som vet hur det funkar, med blekning osv, om man kan lägga en rödare färg över den orange som man ev får då om man bleker det? jag vet verkligen inte hur jag ska göra... Vill absolut inte ha oranget hår eller en färg som ens går över i orange när färgen börjar gå ur....


GE MIG DEN FÄRGEN!

trött

så nu har jag krypit ner i min säng, klockan är lite drygt två och det har varit en intensiv dag. När jag satt upp i köket nyss och kollade på klockan och såg att den var två tänkte jag först att den va två på dagen, men kom ju självklart på att den va två på natten. Kom då att tänka på den gången jag och Ammi åkte hem från gbg, tror det första gången vi själva tog två bussen hem och vi var på södra torget runt tre tiden, bussen till Ammi skulle inte gå förens kl kvart i fyra och vi var dödströtta och därpå skulle vi även cyckla de  4 sista km hem till Ammi.
Vi stod där på torget och jag sneglade till på klockan och såg att den var typ kvart över tre och det kändes, precis som nyss, som om det var mitt på dagen och jag stod på torget och väntade på bussen hem efter skolan, visst det va mörkare än vad det brukar vara på dagen men jag fick ändå den känslan, det var ju inte tomt på torget utan det va en hel del människor, bara i vår lilla busskor stod det säkert 7-8 personer till.

Samma sak är det ju om man åker spårvagn mitt i natten över avenyn, det är fullt med folk, precis som på dagen, det ligger bara ett annat skimmer över avenyn, men den är likväl full av full liv, full av rörelse. Det fascinerade mig oerhört första gången jag åkte över avenyn mitt i natten.

Anyway har haft en toppen dag, skriver mer imorn när ja är pigg
:*

Tina osv

Nu ska jag starx sticka till TIna, vi skulle egentligen koka lite dreads men dom demolterade i sitt kök just nu så det får bli en annan gång! Va väldigt länge sedan jag var hos Tina måste jag erkänna så det ska bli väldigt trevligt. sen får vi se vad som händer ikväll. Jag är egentligen sjukt pepp på gbg (säg mig när är jag inte det liksom? :P men tror inte det blir av, är rätt seg osv, hade dock vart gött och kolla in rean nu när ja ändå är i Borås och kan ta mig dit smidigt... Sen vill jag ju gärna köpa den där shojo stars tidningen som jag tydligen var med på bild i! Har letat överallt men den verkar ha slutat säljas på pressbyrån, kiosker och ica butiker. vet dock att den finns på sf så ett besök dit vore ju inte helt fel

En random bild från Tinas bdb då jag som sagt inte kan föra över mina egna bilder, men jag lovar, det kommer!


Visst är hon sååå söt?
Nej nu ska jag gå upp och tjata på pappa så vi kommer i väg någon gång!
Ha det bra så länge
:*

Koder och sånt jag inte förstår

Följ min blogg med bloglovin

ja har absolut ingen aning om hur man gör sånt här med koder osv, men men
Hoppas ni haft en bra kväll! La till min blogg på bloglovin, kan ju passa en som läser mycket bloggar kan jag tänka mig! Verkade rätt enkelt. Hoppas ni haft en bra kväll
:*

...

Om ja ska vara ärlig, vilket man ska vara är ja ledsen över att inte vara på UppCon nu men nu blev det som det blev... Tråkigast att missa modevisningen som ja verkligen hade sett fram emot, och alla människor jag verkligen ville träffa, men jag har hittills haft en bra helg och jag ska fortsätta ha det. trots skolan...

...

Jag har haft en jättebra dag verkligen! Började dock med en rejäl försovning men ja hann ner i tid för att träffa Vixs klockan tolv på stan^^ Vi började med en låååång fika på Esspreso House, tycker verkligen om det fiket! Sen shoppade vi en del på rean, fanns fortfarande en hel del fina saker att köpa för en inte allt för dyr peng :P Dock betyder det att jag bara har 200 kr kvar att leva på tills studiebidraget. det känns mindre bra :( Men men. Skulle gärna visa bidler på de fina sakerna men ja glömde min kamerasladd i Jönköping så det får bli på måndag^^ Sen gick ja hem till Essas mormor för att träffa Essa (så klart) och Sibbe, så det blev en andra fika, dock på Tankt Grön, med massa mys och prat!

Väl hemma blev det en del Gossip Girl (där ja bla bevittnade hur elak Serina kan vara) och sedan har jag också laddat hem the stranger, tror den är jättebra, ska dock vänta med att se den till Gurra kommer hem, vill hels inte se på en så läskig film (om den nu är det) utan gurra.

Back!

Nu är jag hemkommen från Götet, haft en mycket fin kväll måste jag säga. Vi hade bla intressanta disskusioner om Israel/Palestina och som ni vet så gör jag ju inte precis någon hemslighet av att jag står på Israels sida och tycker ett hela "bojkotta Isarel" grejen är skrämmade.Jag skulle vilja se det land som inte  försvarade sig när det blev anfallet.

Imorn blir det istället för spelning i gbg fika med Vickis, det ska bli jättemysigt, verkligen^^

BRB

Nu drar jag till Göteborg! ha en jättefin kväll vänner så uppdaterar jag om kvällen sen, ska bli väldigt intressant att se Hur Varg bor, hoppas hans fru är där, vill gärna träffa henne. Sen ska det självklart bli kul att träffa Magdis och alla andra med!
:*

Hello

Hej hej!
Sitter nyduschad på rummet och ska precis ta tag i dagens klädval (jepp har gått runt i morgonrock hela dagen) Vaknade av att klockan ringde vid elva och tänkte att jag kunde sova en halvtimma till men sen ringde den inte utan jag vaknade av att pappa kom in halv ett och väckte mig. Så jag har bara varit uppe i två timmar, men ja hade så himla svårt att sova, senas jag kollade på klockan var hon tjugo i fyra. Måste verkligen vända tillbaka dygnet, det funkar inte att ha det så här när man går i skolan.

Till dagens klädval igen då, kan inte bestämma mig om jag ska kjol och knästrumpor med tight topp till eller om jag ska hotpants och oversize tröja... Ska pröva lite framför spegeln och se vad som blir bäst! Hoppas ni har haft en bra morgon och förmiddag!

very well

Nej nu måste jag verkligen sova! är jättetrött, men jag gick ju upp vid två idag så det lär väl ta ett tag.Ska lyssna på medierna på p1 (som vanligt) det är om Lisa Marklund, hennes gömda story, som en del av er vet så har den ju ifrågasatts citat från p1:s hemsida
Förra året gavs även boken ”Vingklippt” ut - den sanna historien om stiftelsen Paradiset. Elisabeth Hermon som skrivit boken anklagar Liza Marklund för att ha förstört hennes liv.
Väldigt intressant ämne tycker jag personligen. Jag har inte läst boken men tänkt göra det många gånger, nu blir det nog av inom en snar framtid (well beror väl lite på hur tung studielitteraturen i själavården är)
Annars läser jag ju twilight nu! gha ja fullkommligt älskar den!

Imorn blir det gbg som sagt och det ser jag fram emot!
Sov så gott
:*

...

sitter och kollar på gossip girl, är ju inne på andra säsongen nu! den är faktiskt riktigt bra. Känner att Gossip girl inte alls är ett substitut för OC längre, det har sitt eget värde men jag tycker verkligen inte det är lika bra som OC, inte lika dramatiskt eller ens hälften så känslostarkt. Tycker inte serien förmedlar lika starka känslor om man säger så. Men jag gillar den verkligen.

för övrigt så väntar jag på den här sötnosen nu:

Visst är den söt?
ja kan knappt hålla mig, tror den kommer bli jättesöt till dels en vit blus och knästrumpor, dels platåskor och nätstrumbyxor! älskar kläder man kan matcha med flera olika grejer!

håruppdatering!

Bjöd precis på en jättefin mörbrun lockig peruk på tradera! Det kanske kan stilla min hårångest, om jag nu får den vill säga :P Annars är det nytt löshår som står högst på listan! men det har jag verkligen inte råd med, har knappt 200 kr på kontot och det är mycket som ska priorteras nu, böckerna till själavårdskursen. Den ser jag verkligen fram emot, börjar på måndag!

Ska nog kolla på mordern i midsommer ikväl, pappa får ju hem alla dom plus en massa andra dekare genom jobbet så ja har sjukt mycket att kolla på nu känner ja!

Hemma!

Är hemma i Borås nu igen! Ligger och kollar på någon film som heter Cableguy med Gurra helt stötr är den.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är helt sjukt trött och har massa ont i magen. Ska gå och se om jag kan poppa lite popcorn eller nåt^^

Trodde för ett ögonblick när jag kom hem att jag hade glömt mitt smink eftersom jag inte hittade det i väskan. Fatta vilken panik jag fick. Men sen visade det sig att jag hade lagt det  i handväskan. Men tänkte på det då, vad beroende man är av smink. Ska ju till Gbg imorn och tanken slog mig att stanna hemma om ja inte hade med mig sminket eller åka ut och köpa nytt innan jag åkte. Men men allt löste ju sig. Men tänk att man faktiskt är så beroende. Jag går ju aldrig ut utan. Varför skulle jag, känner jag? När jag känner mig så mycke bekvämare och snyggare med.

Barnolja

Jag måste bara tipsa alla om hur bra det är med barnolja! Det tar bort sminket huur bra som helst! Jag har alltid haft ganska svårt för att ta bort smink, det sätter sig rätt rejält på mina ögon men sen jag började använda barnolja för några år sedan går det hur lätt som helst! Det är billigt kostar bara 20-30 kr och det är rätt drygt så en flaska räcker ganska länge!
jag använder nästan alltid barnängens barnolja, den är verkligen mild och det stora pluset är att den är alkoholfri så den torkar inte ut huden alls! Man får bara torka bort all överflödig olja sen när sminket är borta^^

Sen är det bra till många andra skaer med, brukar alldid försöka smörja in mig med det efter ja duschat eller badat, men man måste se till så att huden är våt annars blir huden bara klibbig!


gäsp

Så nu har jag krypit ner i sängen. Imorn blir det tillbaka till Boårs, väskan är packad och ja är redo :P
Ska bara kika lite i om kristi efterfödelse som vi ska disskutera imorrn på kristen spiritualitet. Ska bli intressant!

Redovisningen gick bra, efter de första redovisningarna fick ja dock lite panik, det kändes som om alla hade anavcerade power point presentationer och predikoröster, helt plöstligt kändes våran väldigt gymnasieaktig osv men ja det släppte sen och folket var helt klart intresserade av det vi hade att säga även om vi hade ett annat upplägg.

imorrn ska vi ha sista lektionen i bibelvetenskap, vi håller på med Johannesuppenbarelsen nu och det är ju en så sjukt intressant bok i bibeln. Var som sagt lite fixerad vid den när jag var liten så det är väldigt intressant att lyssna på! Nästa vecka börjar kursen religions plurialism, det ska bli rätt intressant, vi ska gå igenom Islam, Judendom och kristendom, typ seder och sånt. Har redan fått låna kurslitteraturen av Pilgrim och den verkar bra!

Nej nu ska jag verkligen sova!
natti
:*

lalala

Sitter nyduschad i Maddes rum, min dusch har tydligen bestämt sig för att bara ha kallvatten så ja duschade här istället. Alltid lika skönt att ta en dusch, man känner sig så fräsh. Åh ni anar inte hur shoppingsugen jag är nu, vet att jag tjatar om det hela tiden  men men.

Sen är det det här med hår.Är rätt trött på mitt, största anledningen är för att löshåret är så sjukt trött och trassligt, blir så less på det varje dag, men att vara utan är ju ingen alternativ. Ibland funderar jag på att färga tillbaka till svart bara för att det är lättare, annars skulle ja ju gärna vilja ha lite rödare hår, eller åtminstånde att hela håret va SAMMA färg för nu är det ju bara massa olika och inte ens särskilt snyggt. Ge mig tipps snälla! va ska jag göra? Seriöst om ni fick göra vad ni ville med mitt hår, va skulle ni göra då?

stil

Jag säger bara en sak, eller nej två förresten
För det första älska människor! När man älskar människor helt utan att vänta sig något tillbaka, när man bara älskar människor, just för att de är människor, de flesta människor är ju faktiskt underbara, bara man ger dem lite tid!

Men det va inte det ja vill prata om egentligen, var bara tvungen att skriva det. Istället vill jag prata lite om stil. Hur viktigt är det egentligen inte med stil. Jag tycker det är så fascinerande när man går på stan och ser männiksor som verkligen har stil, inte bara folk som är snygga eller trendiga det kan ja många gånger tycka är tråkigt. Det som är trendigt blir för mig ofta lite tråkigt eftersom så många ser likadana ut, även om ja själv gärna hänger med i vad som är trendigt, men det är ju mest för att jag tycker det är kul med mode.
Jag har en kompis, Charmien, som nästan alltid klär sig stilrent, eller man ser verkligen att hon har tänkt efter, att hon har en helt matchande outfit och jag blir lika glad varje gång jag träffar henne. Ni vet de där människorna som alltid har en matchande outfit? ja tycker verkligen de höjer levnadskvalitén, eller åh ja vet inte hur ja ska förklara men man blir ju så glad av att se dem. Sen menar jag inte att alla måste bry sig om stil eller kläder eller hur man ser ut över huvudtaget, man får göra precis som man vill, jag vill bara säga att det är roligt att se hur folk har tänkt efter och att de faktiskt finns en tanke bakom kläderna, att de inte har satt på sig de för att de är de första de stötter på garderoben eller för att de förra veckan hängde i Gina Tricots skylsfönser utan för att man själv har valt det.


Den här kvinnan har stil hon, blir alltid lika glad när man ser henne.
en annan som verkligen har stil och vars stil jag verkligen älskar är Blair Waldorf i Gosspi girl

'
Anyway nu börjar lektionen igen så nu är det back to school

Tisdag

Håhå det är tisdag morgon och jag gick upp för en halvtimma sen. Gäsp... Första riktiga lektionen på Korteb och vi ska redovisa i tro och samhälle. Det ska bli väldigt intressant och lyssna på allas olika ämnen. Själv är jag rätt lugn även om jag verkligen borde övat lite mer, men ja ska ta och göra det i alla pauser tänkte jag. har rast tjugo i så det borede funka.

Igår hade jag en jättemysig dag. Dels pluggade ja med Linn i pingst och det va väldigt roligt att se hur stort och utvecklat det var där. Sen åkte ja hem och träffade alla mina sötnosar igen, åh va härligt det va när hela mitt rum fylldes av ung troare:P vi hade ett långt samtal om bibeltrogenhet och Jesus. Sen fick ja även träffa de två nya killarna som ska bo på Koretbo. Kath, min kära granne som ja brukade samtala med om så väl Nana som lösnaglar har flyttat till Råslätt och ja kommer verkligen sakna henne och de andra kineserna med. Men ja är helt säker på att Gabbe kommer bli en bra granne.

Sen åkte jag och Madde ner och köpte lite thai (på mitt nya inne ställe :P) och myste på stationen för att sen åka hem och kolla på Twilight, gha den är så otroligt bra att ja inte vet vad jag ska ta mig till. Ja tänker på den sjukt mycket. Måste införskaffa alla böcker. Så fort bidraget kommer säger jag bara!

Sen är jag så sjukt shoppingsugen så det inte är sant. Ser fram emot min baby klänning men jag är sugen på så mycket mer, nua blomers, nya blusar, ny underkjol, headdresses and such, ni vet småsakerna, det är det som intresserar mig mycket.

Well ha en bra dag
:*

NO TITLE

idag är en dålig dag, jag är seg och trött och det värker i hela mig. har legat och kollat på gossip girl ett tag nu, hann knappt se ett enda avsnitt under lovet så nu har ja en del att se fram emot :P

Imorn ska jag till linköping med alla teologstuderande på skolan, det ska bli rätt spännande, det är någon form av teologist seminarium vi ska på! Det ska bli intressant men ska jag vara ärlig hade ja hellre legat här hemma och slappat. Det är väldigt skönt att vara tillbaka på kortebo. Lektionen på hlk va lysande idag! handlade om uppenbaraleseboken och som liten va jag väldigt fascinerad av den. Läste den over and over verkligen.

Håhå

Nu var det riktigt längesedan jag uppdaterade! Sitter uppkrupen i soffan framför datorn, har hållt på med min tenta i några timmar nu och är alldeles virriga av fyrkällshypotesen, olika synsätt på fariséerna, de två skapelseberättelsernas skillander och likheter.
Annars har det vart en ganska seg dag, jag gick upp vid ett, vaknade av att jag blödde näsblod men lyckades ta mig ut till badrummet utan att bloda ner allt för mycket, sen har jag mest slappat. skulle ju egentligen ha åkt tillbaka till Kortebo idag men pga varningar om blixhalka (och en mamma som vägrde köra) Ska ta och packa ordentligt ikväll efter att tentan är klar. har verkligen sjukt mycket saker att få med hem nu, men åh vad jag längtar efter att få komma tillbaka. vad jag mindre längtar efter är allt plugg som väntar. Ska träffa Linn nu i veckan så vi kan få klart arbetet om New age osv.

Höjdpunkten på dagen var väl när jag fick tag på en jättesöt baby klänning second hand. Har faktiskt inga svarta klänningar från baby så den ser jag fram emot att få hem!