Imorn <3

Så nu är allt packat (okej nästan allt, diverse smink och plattänger ligger fortfarande framme) men åh vad pepp jag är! fattar inte hur jag ska kunna jobba fyra timmar i morgon. det känns ju lite småtråkigt att komma så sent, men men, hellre sent än på fredags morgonen liksom. Tror inte det händer SÅ mycket under de timmarna jag missar. är mest orolig för att jag inte ska få sova jämte karino osv. Ska twinna Alice Chess med evelina. Det ska bli kul, var egentligen inte alls beredd på lolita imorn utan hade tänkt ut en helt annan outfit men jag blev faktiskt glad när hon frågade. Nu när håret är mörkare känns det lite lättare att ha rosa också och Alice chess klänningen, som jag verkligen älskar, har jag inte haft på ett tag.

Idag har jag jobbat. det gick bra förutom att Qusay hade lagt in mig till halv fyra (fast vi sa tre igår) och min buss gick kvart i. fy vad jobbigt det känns att jag krånglar HELA tiden. Känner mig verkligen jobbig. Men men, om en vecka är det ingen som kommer ihåg det tror jag. Sen åkte jag till Gbg och tog en fika med Micke! Det va jättemysigt, passade på att köpa glansspray, hårnålar och följa Karinos exempel och handla på lindexs massiva underkläders rea (två bh.ar för 49 kr, hallå, kan det bli billigare) och det va lite det jag behövde så nu är jag nöjd, förutom på mina skitsnygga vita spetsstay up som jag skulle ha till min "vita" outfit på fredag som pappa lyckats slartva bort. det är jag verkligen mindre glad för eftersom jag hade velat ha dem hur länge som helst och de försvann innan jag ens hann använda dem.

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorn, börjar tolv så det känns verkligen skönt, men ska gå upp vid tio och verkligen se över packningen och ta en lång dusch och sånt!

Natti :*

Natti

Nu nu nu nu måste jag sova. är trött men samtidigt upprymd. Är väl alla tankar kring närcon som flyger runt i guess.

Har haft en fin dag. Full rulle på jobbet sen åkte jag ner till bästaste bästa Ammi, vi såg på en hm...intressant film som hette fishy, som slutade askonstigt, åt hembakad pizza (ammis pizzor är bra säger ja bara) och hade riktigt bra cissi ammi quality time. det behövdes! saknar henne ofta verkligen, känns som vi ses för sällan ju.

I morgon skulle jag börjat klockan sju men eftersom jag inte kan öppning får ja börja tio istället. det känns inte så jobbigt alls, kortare pass är nog vad jag behöver, känns bara jobbigt eftersom det känns som att jag är till besvär, samtidigt vet jag ju att det inte är jag som har lagt in mig på en tid som jag inte har behörighet för. men ändå...

Nej nu måste ja sova

natti :*

Puss

Hej och hå! Idag har ja inhandlat lite små saker inför närcon, som en ny kajalpenna, nya fransar, strumpbyxor och sånt! SEn jobbade ja, fick gå hem en tinmma tidigare då det inte fanns något att göra. och åh ja är så lycklig för ja har fått ledigt på söndag så nu är allt löst. Pratade med Hanan och frågade hur det gick med min ledighetsansökan för söndagen och hon bara "det går bra, du ville byta tid med någon va?" då förklarade ja att ja inte hade hittat någon som kunde jobba och hon bara ja ja du får ta det med Qusay men det är bäst att du hittar nån som kan jobba för dig. Så ja fick lite panik men tack och lov var Qusay jättesnäll och gav mig ledigt. Åh fy va lycklig jag blev! Och sen körde store Qusay hem mig efter jobbet så det kändes jättebra!

Åh va ja hatar min mage just nu, det känns som att den är jätteuppblåst. Fattar inte vad det beror på. Nu ska ja inte äta innan närcon, eller alltså på jobbet ska ja äta kycklingasallad och så frukost så klart men sen får det vara. Hur hungrig jag än blir. Det här funkar liksom inte. Vill vara snygg på NärCon ju! Ska plocka fram väskan sen och lägga i ordning så mycket som möjligt av kläderna innan jag går och lägger mig!

Puss

NärCon pepp

Jag är fortfarande lika seg och jag har fortfarande ont i huvudet. Men men, jag har haft det ganska soft, tittade på Wild child innan, en halvsöt film om en strulig tjej som börjar på en internatskola.

Sen cyklade ja en 20 min innan. Ska försöka börja göra det några gånger i månaden, det vore gött att komma igång lite med nåt sånt och nu när vi ändå köpt en fin ny motioncykel kan ja lika gärna använda den ju^^

Har precis ätit en banan och läser skuggorna i spegeln. varför är den så bra? ja bara undrar? och varför finns det inte tio böcker till om Arri? Åh ni anar inte hur sjukt pepp ja är på närcon! Alldelels galet pepp, har bestämt vilka kläder ja ska ta med och så nu, det ska bli kul att använda lolita och så igen! verkligen! kollade in schemat innan idag och det är väl inte så mycket aktiviteter som lockar förutom diverse cup cake skolor och cosplay uppvisningen och så men åh va kul det ska bli att träffa så mycket människor! pepp pepp pepp!!!! tror det kan bli en av sommarens höjdpunkter, verkligen! Det är ju bara det här jobbiga med att jag är schemalagd på söndagen. Ska prata med Hanna (igen) i morgon på jobbet. I värsta fall får jag ta ett tidigare tåg hem på söndagen, såg att det gick ett efter nio och då är jag hemma runt tolv. Börjar jobba halv ett så det är lugnt. Man missar inte så himla mycket då heller eftersom konventet stänger klockan ett (då mitt egentliga tåg går) Det är väl bara det att man skulle vara så sjukligt trött när man väl kom till jobbet. Men ja jobbar bara fyra och en halv timma då så visst det skulle funka. Behöver ju dock veta innan jag åker om ja ska boka om och så (tack och lov för att jag tog en ombokningsbar biljett)


Nu ska vi snart titta på Gorgina rule, en film Tilda har rekomenderat mig (åh ni anar inte hur fruktansvärt mycket ja saknar henne och jag kan inte ens skicka sms, det går liksom inte, haha har verkligen abstiens)


Anyway, ha en fin kväll

Bless :*


Trio

Hjälp va seeeg jag är! har inte gjort annat än att sega hela dagen. gick upp efter tre, gjorde frukost, la mig i mammas och pappas säng och tittade på family guy med gustav till klockan tre. Bestämde mig för att åka till knalleland så ja gjorde mig i ordning nu när jag är klar inser ja att jag är för trött och seg för att ens ta mig utanför dörren. har ont i huvudet, måste få lite frisk luft. Får väl gå ut på balkongen eller nåt, och ta en alvedon. hade bestämt mig för att instalera the sims 2 på datorn men ack jag har ju inte det :( nu blev ja lite lissen faktiskt. hade sett fram emot att spela det idag. får ta tag i det här med att köpa trean snart!


Jag och min älskade madde som ja saknar <3

Vi tre. Jag. Jossa. Madde. Vi är helt enkelt en oslagbar trio!

Worn out faces

Hallå! Nu är jag hemma från Oas. Så var det slut för i år. det har vart väligt bra tycker ja. HJälp vad jag är slut nu! Började dagen med att bli fotad av Josuas mamma Laila. Hon går en fotokurs nu och håller på med profilbilder och jag ställde mer än gärna upp som modell. Ska få en skiva med alla bilderna senare, ligger en tre fyra bilder uppe på hennes blogg!


Här är en av bilderna!

Sen kom Friedners med idag så jag tog med Johanna och bjöd henne på Happy meal och glass och vi myste^^
Hade en trevlig kväll med sen!

Natti
:*

cold blood

Åh jag har verkligen haft en supermysig dag! Möte upp Magda och Per runt två tiden, vi käkade lite och sen gick vi på Israel Pochtars seminarium om messianska judar (jätteintressant, så klart) Han menar ju att judarna fortfarande har ett särskilt förbund med Gud och att många profetior från GT kommer att uppfyllas av de judiska folket och att staten Israel som den är idag är Guds heliag land osv. Idag finns det ju väldigt många kristna som vänder sig bort från den tolkningen och menar att det gamla förbundet inte längre gäller eftersom det nu inte är någon skillnad på"jude eller grek" som paulus skriver i NT. Jag är ju dock väldigt partiskt då det gäller judar och tror absolut att de fortfarande har sitt förbund med Gud. Sen tror ja inte att de har en annan särskild kallelse eller Gud tycker mer om dem eller så, men de är ju fortfarande de folk som Gud faktiskt från början valde till sitt.

Anyway sen tog vi en fika på Mcdonalds och gick en sväng på stan. Vi blev stannade två gånger sv folk från U-oas (ungdomslägret som oas har som sattsar väldigt mycket med det här med att-vara-ute-på-stan och dela ut bibelord och sånt) och varje gång de liksom såg oss eller gav oss något (innan de fattade att vi med liksom var med på OAS) såg de så nöjda ut, som att ja nu gjorde vi något bra, nu gav vi ett bibelord till en alternativ eftersom de ofta i deras värld knappt finns med att man kan se annorlunda ut. Visst jag förstår tänktet, vi som har en annorlunda klädstil och är kristna är inte så himla många om man jämför med de som klär sig lite mer alldagligt och många kristna har inte kristna vänner som faktiskt har en alternativ kläd eller livstil, därför tänker man automatiskt att personerna i fråga inte är kristna. Så jag förstår dem verkligen.

På kvällen kom Pilgrim och det va jättekul att se honom en kväll, han är ju en sån härlig människa att vara med och jag trivs jättebra i hans sällskap. I magdas och pers med så klart. Har inte direkt umgåtts själv med dem innan men vi hade det toppen tycker jag!

Nu är ja rätt trött och ska sova ganska omgående. har redan krypit i säng faktikst!

Pepp pepp pepp

Åh! finns det något härligare än nytt löshår allts! När det fortfarande är lent som siden och luktar lite svagt av balsamet man får till hårfärgning? Älskar verkligen den känslan! Nu ska jag starx ner och möta upp Magdis och Per! Hoppas ni får det fint idag!

:*




Morgonens peppmusik!
http://open.spotify.com/user/miaka/playlist/3qZbkBLoyZZLb1NIWkVJEs

Pictur post

God morgon! Känner mig riktigt på topp idag! Det var härligt att vakna med en så klar-röd färg i hårbottnen. (tror dock att löshåret blev lite ljust. vi får se på det sen) Men haha hjälp va ja slitit på mitt hår nu

*Lördag: Köpte den där röda hårfärgen från schwartzkof
*Söndag: Färgar håret med den och blir missnöjd. Köpter en avfärnging som jag låter sita i en kvart (för att slita så lite som möjligt på håret)
*Måndag övertalar mamma att byta hennes röda färg mot min andra "dåliga" (hon ville hellre ha den dnyansen jag fick som jag inte ville ha)
Torsdag: Tonar håret med poppy red

Jag har föresten fått massa bilder från Kortebo från söta
Stina. Har valt ut runt en hundra bilder som jag ville spara^^ kommer posta några lite då och då här! Korteboåret var ett av de bästa i mitt liv!


Anyway här kommer några få bilder från meetet igår! Alla bilder är från Karino


Nils och Anni^^



Nils, Annie, Jesper och Evelina

Jag ser ju tyvärr helt retarded på den här lilla gruppbilden. men men så kan det vara!

Nu ska ja äta upp min frukost och sen fixa mig sne bär det av ner mot OAS!

Vilken bra dag!

Jaha, så sitter jag här med poppy red i håret i alla fall. jaså? kanske ni tänker då, kunde hon inte ens hålla sig borta en vecka från extremfärgerna? Men så är det inte riktigt. Ja är ju nöjd med den färgen, det är bara det att jag vill åt en liiiite mer klarröd färg, den som ja färgade i nu i veckan går ju mer åt orange när den går ut och orange på mig är ett big NO NO, så då tänkte ja att ja kunde ha i lite poppy red så att färgen blir lite mer klar, även när dne går ur, sen känns det bra inför NärCon och så med^^ Så nu hoppas ja att det blir bra. Är dock rädd att håret va lite för blött när ja la i färgen, har märkt att den inte tar lika bra då, faktiskt.

Annars har jag haft en toppen dag! var ju på lolitameet idag! hade helt glömt av att det var och bokat in en annan fika men istället fick Nils helt enkelt komma med på meetet. Lite dumt var det ju att inte Jesper kom så Nils hade haft lite mer sällskap men ja tror han hade det ganska bra! Vi fikade på fröken Olhson och sen va vi inne i lite affärer och så^^ Det var en tjej från Norrland nere, det var lite för hennes skull som vi hade meet så hon fick träffa lite andra lolitor. Hon var själv om att vara lolita i sin stad.

Sen var det oas med på kvällen! Väldigt trevligt, det var en messiank jude som talade så jag var nöjd! Micke kom ner en sväng med och det va kul så klart! Sen var det möte på stora torget. Det var verkligen mäktigt, direkt efter själva uppträdandet (borås har under hela sommaren en artist varje torsdag som kommer och ger en gratis konsert på torget) kom ett gäng från U-oas upp och dansade och sjöng och vittnade och Hans predikade lite kort. Träffade Gabbi och Martin med, de är ett par vänner från Jönköping som är emd som ledare på Oas ungromsläger!

Kvällen avslutades på Mcdonalds med bästaste Ammi. Blev uppraggad av en kristen kille tom, haha, eller blev väl uppraggad av hans kompis åt honom. "Min kompis gillar din kompis" sa han till Ammi "Han gillar rödhåriga tjejer. Det gör jag med egentligen, men han såg henne först" Lite lustigt det där egentligen, att han liksom sa det till Ammi när jag stod bervid, men det är kanske så man gör? så det går till på något sätt? det sociala spelet? Ammis kompis Martin från Sthlm var nere med så honom fick ja träffa med, han va verkligen jätte härlig!

Köpte nytt hår innan idag som ja lagt i hårfärg, den från (oj vad håret rinner nu, dumma mig som inte torkade bättre) Willys alltså, tycker dock den såg lite ljus ut :( ska lägga i lite poppy red på den med, ska strax tvätta ur färgen!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
Imorgon kommer både Magda och Per och Pilgrim! Åh va mysigt vi ska ha det
Natti :*

Ulf

Nu ska jag strax åka till jobbet! Jag är verkligen inte pepp på att jobba nu. Är seg och trött. Börjar få svårt att somna med, har problem med att somna in och att varva ner. Troligtvis för att ja inte brukar gå och lägga mig vid tolv. Men igår tex när jag hade vart uppe och jobbat och sen vart nere på oas och va helt slut trodde ja att jag skulle somna med en gång men ja låg minst två timmar innan jag somnade. Vilket självklart resulterar i huvudvärk och trötthet idag.

Jobbar till halv sju sen blir direkt ner till OAS, det är Ulf Ekman som talar och det vill man ju inte riktigt missa! Det blir säkert nice :P

ha en fin dag!

Låten som går om och om just nu

Mys

Nu är ja hemma! Har haft en bra dag! Det var segt att jobba bara. Så otroligt varmt och så. Sen åkte jag ner och hämtade mitt pass. Det gick smärtfritt, även om inte bilden va så snygg är det nog den bästa pass/idkortsbild jag haft. Det känns ganska bra. Sen åkte ja ner till oas som sagt. Det va ett bra möte! Det är så himla bra stämning där ju! Träffade Mel och mina släktingar och sånt! Blev fotade av tidningen med, får vi se om ja kommer med. Haha så lustigt att jag ofta blir fotad av just BT, det är typ 5 gången eller något som ja kommer med av en "slump"

Nu sitter jag här med en kopp oboy och en muffin från McDonalds. Deras muffins är ju så oerhört goda. Ska strax krypa ner i sängen och läsa lite i skuggorna i speglen (som jag tillslut hittade) och lyssna på sommar!

Natti :*

Mys

Oj vad mycket ja skriver om mitt hår nu, hoppas ni inte är för uttråkade! Nu sitter ja här efter att ha tvättat ur hårfärgen, det är svårt att säga nåt nu om hur det ser ut men det är ju rött, ser ganska mörkt ut men tyvärr verkar det inte ha täckt hela håret :( får köpa mer färg i veckan. Kankske behöver ja int enytt hår. vi får se vad a har för gamalt hår här hemma som passar denna färgen.

Ja har det bar annars, pappa har köpt vindruvor och choklad till mig och familiy guy börjar om någon minut! Toppen helt enkelt! Nu ska ja bara väntat på att håret blir tort så kanske ja kan ta en bild! tror det blir rätt bra!

Imorgon ska jag jobba men bara fem timmar så det är lugnt sen blir det OAS på kvällen!

Myyys!


Håhå nu har ja gett mina fötter lite kärlek, det va välbehövt! Nu känns de jättefräscha efter peeling och insmörjning och filande och lackerande av naglar!  Ett genomskinligt glittrigt fick det bli den hör gången, det är så sällan ja orkar måla tånaglarna och har man en mörkare färg ser de ju så skabbigt ut när de börjar försvinna, men med en sån här ljus spelar det ingen större roll.

Och så är jag då klar med håret. åt minstånde för ett tag. Hums  ja är väl varken nöjd eller missnöjd. Tycket fortfarande det äe en för dov ton och att det ändå får lite åt det bruna/oranga håller på ett sätt ja inte hade önskat, som ja minns den här färgen från i vintras så var den inte alls sån här. nu vet ja inte riktigt hur ja ska göra, blir lite sugen på att bara färga det svart och låta det vara. men det vill jag ju egentligen heller inte, ja vill bara ha en fin mörk/vinröd färg. Nu har ja inte det och det känns inte bra. Ja känner ju mig, när det gäller mitt hår så kan ja ju inte må bra förens jag är nöjd. Får se vad ja ska göra nu. Troligtvis låta det vara en vecka och sen fixa det som jag vill ha det innan närcon XP

Sov så gott nu vänner

:*

Mitt hår

Så nu har jag vart nere och träffat Ammi en sväng. Det va jättemysigt verkligen, usch vi ses allt för sällan och nu ska hon flytta till Gävle och gå på folkis och åka till Afrika och jag kommer sakna henne så jag vet inte vad. Dumma dumma Ammi som följer sitt hjärta (haha åh vilken svartsjuk bästis man kan va då) Jag vill ju ha Ammi här i år. Blev bjuden på cheesburgare och så hann vi med lite shopping. Usch va ja kommer sakna henne och vi har fullt upp i två veckor bägge två nu. Men men, allt löser sig hoppas jag.

Åh jag ska snart lägga i den andra röda färgen och ja är lite rädd att den här med ska bli brunt/fel, så det är väl därför jag drar mig för att ta den här andra. Men den här färgen blev bra sist. det var den jag använde första gången jag färgade det rött i november och då blev det väldigt rött, i alla fall där håret hade blekts som mest, inte så mycket på de andra ställerna. Är väl mest rädd att det ska bli fel ja.

Försökte hitta en bild på hur håret blev då i november när ja precis hade färgat det, men ja hittar den inte. :(

Nej nu ska ja väl ta och fäga det. Wish me luck

VW

Åh nu är jag jätteglad! Idag kom mitt Vivienne Westwood halsband (nåja replican av halsbandet) jag var jättenervös att det inte skulle se fint ut, men det såg hur bra ut som helst, ja skulle kanske inte ens se skillnad på den och ett äkta! yay! Mindre kul va det att gå upp och mötas av det här håret. haha ljusorange, det är väl en hemskt fin färg? Så nu har jag satt upp det i en knut. hade tänkt ja skulle hämta mitt pass idag men ja ska inte möta ammi förens kvart över fyra så ja har ingen lust att gå runt på stan över en timma själv. Har absolut inga pengar till något tyvärr.


Dålig mobil bild osv


Bilderna på halsbandet blev så dåliga att ja inte ens lägger upp nån eller nåja det kan ja väl göra, men man ser ändå inte hur det ser ur

Johan♥

jag tänker mycket på Herr nu. Vet inte varför det kommer upp just nu men ja tycker mig hela tiden se honom på stan. Första gången var i Göteborg, på avenyn, ja va helt säker på att de va han och skulle gå fram och säga hej när det slog mig att det inte kunde vara honom. Det är verkligen tungt att han är borta. Just nu har ja svårt att hantera det. Ju mer ja tänker på honom destomer inser ja vilken otrolig förebild han faktiskt va för mig. Ibland när ja hade svårt att fatta beslut, veta hur ja skulle handla i en viss situation eller så och tyckte att det va svårt att hänvisa till "vad skulle jesus gjort" just för att Jesus var helt syndfri, det kan ju vara svårt att jämföra sig med någon som är 100% Gud samtidigt som han är människa, brukade ja tänka så om Herr "vad skulle Herr göra?" Eftersom han va den av mina vänner ja tyckte va klokast, mest insitktfull och den som verkade stå Jesus närmast. Av alla mina vänner. Ibland vill jag bara ringa till honom, bara höra hans röst. Då brukar ja gå in på facebook och titta på någon av hans filmer, men det är jobbigt med för det påminner mig om att han en gång var lika levande som jag och att han va så otroligt begåvad och nu kommer han aldrig mer få ta del av den här världen. jag vet att han har det bra nu, det är inte det, det är ju bara det att han hade så otroligt mycket mer att ge världen, och otoroligt mycket mer att få.

Jag träffade Maria för någon månad sen på McDonalds, det va fint, att få se henne, men så tungt. Var tvungen att gå i väg och låsa in mig på toaletten en stund sen, för att inte börja gråta.

Jag har ju svårt för att hantera känslor, det blir så lätt att ja stänger dem inne. Ja önskar att någon kunde visa mig hur man gjorde, hur man släppte ut alla känslor. Just nu är alt bara ett stort virrvarr.

En gång var vi bägge inne på att göra ringbrynjor, vi kollade upp vad det kostade med ringar och Herr hade redan hitta något "mönster" ja har ingen aninig om varför jag ville göra en, eller om ja ens hade någon tanke på att använda den. Men tanken på att göra den tillsammans med Herr kändes trygg. Det blev dock inte av, inte för mig i alla fall. jag vet inte om Herr gjorde någon heller, men det är ett fint minne tycker ja, samtalen och planeringen på hur man skulle gå till väga och så.

Jag saknar honom

Angels

Ibland tror ja att ja är den mest omständiga människa som finns. Först färgar ja håret rött (rött? det blev ju inte rött) och sen avfärgar det samma dag och sen ska ja lägga i en annan röd färg. haha, ja är ju så omständig :P
Just nu är håret ljusorange, inte den mest smickrande färgen ja haft precis, men ja tror nästan ja skulle kunna få det blont nu, innom ett halvår eller så om ja började slinga det. det är lite frestande, vill gärna ha blont hår men ja vet att det inte är den färgen som passar mig mest plus att blont så lätt blir skabbigt och man måste färga utväxten hela tiden liksom. Så rött ska det va, tror ja redan nu ska piffa upp dne med det lilla poppy red ja har kvar. Lägger dock i den andra röda färgen imorgon så att håret får vila lite. Inte kul för håret att färgas tre gånger samma dag ju :( hade gärna väntat en dag till en på tisdag börjar OAS och då vill ja inte precis ha den här färgen. OAS är en mer karismatisk del av svenska kyrkan som jag tycker väldigt mycket om och de har en sommarkonferense här i Borås^^ de hade de förra året med och den va väldigt lyckad! 

Ska försöka ta en bild sen när håret är torrt sen så ni får se min smexiga färg!

håhå

Varför varför varför har de en bild på en tjej med knallrött hår när färgen blir brunröd? är så trött på falsk markandsföring. men men, färgen är fin, ska dock färga den rödare, är inte redo för en så här brun färg!


Ja ser lite sur ut, men men!

Puss!

håhå

varför varför varför har de en bild på en tjej med knallrött hår när färgen blir brunröd? ja hatar falsk marknadsföring. Anyway färgen är fin, verkligen, lite åt kastanj hållet, men ja är verkligen inte redo för så här pass brunt hår, det känner ja nu! Ska färga det lite starkt rödare!

Bild kommer senare. datorn krånglar!

Puss

Farväl

Nu sitter ja med den nya hårfärgen i. Det kändes konstigt att se den här färgen avteckna sig mot mitt hår, den är så mörk och matt på något sett, och brun känns den med, brun-röd. Det känns konstigt. Inte för att ja hade något emot att bli av emd det rosa, just nu förstår ja inte ens varför ja färgade det så men det röda, åh va ja kommer sakna mitt starkt röda hår. Trro det va den där bilden från vixs ja hittade igår, när det va precis nyfärgat och långt och så. Nu känns det lite jobbigt men ja hoppas det här blir bra med. ja tror det, har liiite poppy red färg kvar som ja tänkte att man kan lägga i vid rötterna sen innan närcon för att få lite extra glans och färg och så.

Men det ska bli skönt, att inte behöva färga om så ofta och tänka på vilka kläder ja kan ha till håret, vilka kläder som gör att ja ser ut som en clown eller så. Nu ska jag bara va och ha precis vad jag vill! och trivs jag inte kan ja alltid bleka det lite och lägga i en pillarbox red eller nåt sånt.

Åh ja undrar så vart min skuggorna i spegeln tagit vägen. Vill verkligen läsa den nu, det va lite för länge sen och just nu är ja verkligen på det humöret!

Nej nu ska ja leta lite efter hår med och se vad ja har kvar från i vintras av vanligt rött, annars får ja bege mig till göteborg i veckan och köpa nytt!

Den låten spelas om och om just nu

God morgon världen!

God morgon mina vänner! idag var det meningen att ja skulle följt med mamma på nån min bokmässa i OD men vi försov oss bägge två och när ja kom upp va mammi precis klar så då blev det så att ja stannade hemma. Lite tråkigt, lite skönt, har lite huvudvärk nu, så det ska bli skönt att bara få vila, har haft fullt upp varje dag den här veckan ju och så kommer de bli två  veckor framöver nu, så då är det skönt med en egen dag.
Sitter och lyssnar på Patrask och kollar runt lite, försöker se om det finns några mer medeltids events men det enda ja hittar som ligger tillräckligt nära är en vikningmarknad i September, skulle gärna dra dit, GaltaGaldr ska spela och den är i Småland, inte jättelångt från farmor och farfar. Ska tala med Vickan om detta!

Nu tänkte jag göra frukost (yoghurt med hallon och knäckebröd med cream cheese har nu mera blivit standars för mog) och titta på family guy som börjar om fem minuter. Sen ska håret färgas, det känns lite scary faktiskt. Är så rädd att de ska bli rosa.

Picturepost!

Här kommer lite bilder från gårdagen! ( de tre första är miniatyrer, det är bara att klicka på dem så får ni se de i större format)


Här ser vi Bohus fästning, entren och lite av en show vi tittade på precis när vi kom! Det va en norsk grupp som hade uppvisning!

Det va otroligt vackert där inne^^

Medan vi väntade på att klockan skulle bli tolv, precis innan Vixs skor gick sönder

Jag på borgården! Så här såg ja alltså ut^^

Och så såg Vickan ut!

Vickan och jag hade det väldigt bra!

Två gycklare från TRiX, har sällan sett några så duktiga gycklare måste ja säga!

Vid aktiviteten "kasta vatten på dåren" hängde vi en hel del^^

GaltaGaldr säger ja bara! Vilka myspojkar! De förgyllde vår dag! Porthos ser vi bland annat här^^

Det tyska bandet schemlish^^

Magda och Per^^

Jag och Josua och massa publik i väntan på eldshowen "fairytales"

Avslutar med en bild från showen! Amazing säger ja bara!

hår och sånt

Håhå batman forever går på tv och ja sitter och halvt tittar på det, halv tittar på bilder och sånt. Hittade tre bilder på vixs bdb, två från nyhem och en från när ja precis färgat om mitt hår i maj


Vickan, Tilda och jag

jag och Tilda

Mitt ansikte fick inte va med, såg lite konstig ut. Åh va ja vill ha tillbaka det där håret ju! Här ser det fint ut ju, såg mitt hår verkligen ut så? ja kommer inte riktig ihåg. anyway nu går vi mot en annan röd färg, hoppas den med blir bra

TRiX och spexs och gyckel och jag är nöjd

Ganska nyss hemkommen sitter jag och lyssnar på Patrask, ett band jag vet kommer ligga mig varmt om hjärtat från och med nu! jag hade en fantastisk dag igår! Fylld med gyckel, musik och snygga människor!

Jag och vickan åkte som sagt in ganska tidigt och satt nöjt på bussen till kungälv, lite småstolta över våra kläder, att vi lyxats få i ordning dom så fort och så när det kliver på ett jättevackert par i långt vackrare kläder än oss, det kändes lite tungt när det slog mig att de flesta som åker på detta troligtvis kommer ha finare kläder än oss och kanske inte börjat sy någon kväll innan som vi gjort. Vi kommer fram och det krylar av folk i otroligt vackra outfits, vi känner oss ännu mer missnöjda med våra kläder men bestämmer oss för att försöka hålla modet uppe och vara nöjd med det vi har, ja menar hemska va ju inte precis våra kläder. Strax efter halv tolv bestämmer vi oss för att ställa oss i kön till själva fästningen men när vickan reser sig upp visar det sig att hennes skor liksom faller i sär, Vickan hade lånat ett par kanske tio år gamla sandaler av min mamma som inte riktigt pallade trycket av att användes efter eå lång tid nerepackad i en i låda, vi inser ganska raskt att hon inte kommer kunna använda skorna eftersom sulan smulats sönder och remarna lossat, hon får mer eller mindra knyta fast skorna på fötterna och vi ger oss av in till Göteborg igen för att köpa ett par nya skor, sen åker vi tillbaka och är inne runt halv två igen! Inne på borgården hade de ställt upp en stor scen, det fanns massa med små matställen och en lång gång med massa försäljning, en magikergränd, en bar och restaurang/pub och en egen länga för barnen där man bland annat kunde kasta vatten på dåren, göra en egen peningpung eller hjälpa till med råttbekämpningen! Efter att ha kollat in det mesta hamnar vi utanför puben där ett band precis början spela, en fyra män i medeltidskläder med säckpipa olika slags flöjter och en truma spelar något av det vackraste ja hört, jc och vixs bara står där stilla och njuter och ja blundade och förestälde mig en fest, en stort bål och jag och vix och massa andra som dansade till den underbara musiken. Senare fick vi veta att de heta galta galdr och ja tror de kom från norrköping elle linköping, det lät i alla fall så på dialekten!

Senare ser vi även patrask som även det va underbara att lyssna på! Vi gick mest runt och njöt hela dagen, åt lite och tittade på alla vackra människor! Åh så mycket fina kläder det fanns där, helt galet! Runt fyra kom även Magdis och Per och sen ännu senare kom Joshitoshi.
På kvällen tittade vi på Schelmish, som var ganska bra det med och då blev det en hel del spontandansande, åh ja ångrar nu i efterhand att jag inte dansade. det såg så härligt ut och alla såg så lyckliga ut! Va glada alla människro måste vara som har detta som sitt huvudintresse i livet, det är ju bara på såna här ställen de riktigt kan få glänsa och leva liksom om ni förstår hur ja menar! Sen såg vi den pampigaste eldshowen jag någonsin sett, av gruppen TRiX, hjälp va amazing det va, patrask spelade till och de var som en liten saga av eld i en timma lite drygt, ja tror nästan ja hamnade i extas, jag är ju så oerhört fascinerad av eld. Det är ju så oerhört vackert.

Sen på natten blev det första harry potter filmen (äntligen lyckades ja se klart hela (nå ja, ja somnade till några gånger) och vi kom i säng runt halv elva. Sen gick Vickelina och jag lite på stan innan vi åkte hem. jag har köpt ny hårfärg nu med. Tillslut blev det en röd från schwartzkopf, jag tror (hoppas?) det kommer bli bra!

Ha det fint! Bilder kommer senare!

Lite bilder

Håhå nu är jag trött! Har haft det väldigt mysigt ikväll! Traffade Isa nere på stan och vi gick upp till Rbin där hansson och Micke va, sen tittade vi på Dileva! Väldigt speciellt må ja säga men väldigt trevligt och mysigt!

Åh va ja är pepp inför imorn! Här kommer lite dåliga kamera mobilbilder!


Här ser Vi vickans gamla alvklänning på tyget till den nya klänningen!

Vickan in action

Jag in action


Det va väldigt svårt att få någon bra detalj bild, men här ser vi klänningen när den är klar tillsammans emd ett flätat band och en liten tygpåse där vi ska förvara pengar och mobil och sådant :P

Vi ska upp riktigt tidigt imorgon och fixa oss och så. Kommer kännas lite konstigt att åka buss till Göteborg i de där kläderna men det ska väl gå bra hoppas jag ! Åh jag vet inte vad ja ska göra med mitt hår. Känns så jobbigt att jag inte har löshår i samma färg som mitt eget hår då hade allt kännts mycket bättre. men men, så kan det va! Sitter med lite färg nu som ja la i topparna (som för tillfället va orange-rosa eller något) nu ska ja gå och tvätta ur det sen ska vi hoppa i säng så vi orkar komma upp!

natti :*

A dress like that

God nmorgon! Snart ska jag åka till jobbet! Ja är riktigt trött nu då Vixs och jag satt uppe ganska länge igår med klänningarna! Vickan blev helt klar med sin (hon kunde ju sy medan ja va på jobbet) och ja är helt klar med överdelen och ska nu sy på underdelen, så ja har väl en- två timmars arbe kvar. hade tänkt jobba en kvart eller så innan ja åker till jobbet!

På det stora hela är ja väldigt nöjd, vissa saker ser lite konstiga ut, ärmarna som liksom vrider sig så att sömmen kommer på "framsidan" men eftersom vi har arbetat helt utan mönster är ja nöjd. Vickan har vart fantastiskt, hon har väl vart "hjärnan" bakom det hela, väldigt duktig på att sy och sånt, utan henne hade det inte gått lika bra! men ja har ju ändå sytt min klänning och det är ja stolt över, detta är något av det bättre ja gjort! ska försöka få till några bra bilder sen!

Puss!

Syjunta!

God morgon på er! Ja ska strax gå och göra mig i ordning, vixs kommer väl om en 40 minuter eller så! Har stält ut symaskinen här ute och rensat borde ordentligt och nu har jag gjort en pepp lista för vår "syjunta" beståendes av endast blind guardian och Dead Can Dance, tyckte att det va de enda bandet värdiga att få vara med!

Nu ska vi se om ja lyckats kopiera rätt länk så ni också kan få ta del av dessa 38 underbara låtar!
http://open.spotify.com/user/gyyyz/playlist/4fYzbGPmBaw9FtvLdU0k4Q

Ha en fin dag!

Förvirrad

jag sitter i godan ro och ska bara kolla exakt när ja börjar imorgon, var inte helt säker på om det va 12.. oeller 11.45. Då visar det sig att ja kollat fel. panik. Eftersom vickelina ska komma hit klockan fem imorn efter jag slutat jobba och sen ska vi köpa tyg och sen sy hela kvällen och hela torsdagen fram tills ja börjar jobba klockan sju. men nej då, nu visar det sig att ja börjar 19.00 imorn och 11.45 på torsdag, hade ja haft koll på det från början hade det inte spelat någon roll men ja får lite halvt hysteriskt ringa upp Vixs och förklara läget. Efter en lång disskusion med hennes bror går han med på att köra in henne och symaskinen till klockan ett imorgon. Vi kommer nog inte hinna sy mycket alls i morgan, kanske bara tre timmar utan vi får sattsa på att sy på torsdag efter ja slutat jobba vid fem. Lite jobbigt känns det hade vart lättare om allt hade vart som ja trodde från början men men.

Ibland blir ja trött på att ja jämt är så förvirrad.

Tittade på Trollbunden, en av Hitchcocks filmer, nu ikväll med mammi och pojkarna, den va rätt söt, älskar gamla filmer, trots mycket överdramatisering och sånt men jag tycker om det. Ingrid Bergman hade huvudrollen!


(bild från
hitchcock.se)

Nu ska ja sova så ja orkar upp och sy och jobba och allt
Natti :*

Hår-ångest

Nu har ja sån där hår-ångest igen. Vad ska ja göra? Egentligen är ja nöjd med färgen, jag blir glas när jag ser mig i spegeln. Men till det vanliga problemet då, det är rosa färg överallt. Ja kan bara tvätta håret en gång i veckan och ÄNDÅ tar det jättemycket färg, just nu har ja inget löshår i min nyans och ja har inte råd att köpa nytt. Jag är trött på att inte kunna ha alla typer av kläder eller alla färger.

Men ja tycker ju om färgen och även om ja inte har håret i den här färgen för att få uppmärksamhet ska ja inte ljuga och säga att jag inte blir glad eller uppmuntrad av alla dagliga komplimanger jag får. Och det är kul när man märker att folk blir glada av ens hår. Bara de här dagarna på Mcdonalds har ja fått massa komplimanger från trötta små barns mammor som tycker det är kul när man sticker ut och mängder av små barn som hela tiden säger "Titta mamma hon har rött hår"

Nu skulle ja ju aldrig behålla en färg bara för en sån sak men tja, det är ju roligt i alla fall. Ja är sugen på en mer neutral röd, kanske kastanj, kanske mörkare, kanske vinrött, kanske svart. Svart känns så bra och stilrent men jag vill inte färga så mörkt nu när jag har så ljust. Jobbigt Jobbigt




Happy

Woho nu har ja jobbat mitt korta tre timmars pass och hunnit träffa Amster en snabbis och kommit hem lagom till en grillmiddag här hemma! Mys va?
Åh ni anar inte hur shoppingsugen ja är. i går fyllde ja en korg på Bodyline för en 500-600 dollar. Det som är bra med bodyline är att det är billigt och att det går fort. Självklart ska ja inte köpa alla saker men ja är sugen på att köpa hälften eller nåt sen när ja fått min lön. det vore inte helt fel va? Nej nu ska ja äta!

Saker ja ser fram emot nu:

* Kunghälla Medeltidsdagar
* NärCon (åh va pepp jag är)
* Att Tilda ska komma hem från Norge så vi kan gå på det där Nimaistället där de bara serverar vegetariska rätter med produkter från deras kollektiv! Det ska bli mys

:*

color

Så typiskt va, idag blev ja hemskickad från jobbet. Inte för att det gjorde så himla mycket, men tid är ju pengar och idag hade ja egentligen en tid på 8 timmar, istället fick ja jobba två och en halv. Det slet mer på foten än va ja trodde, men ja antar att det är skillnad mellan att gå några timmar på stan och att springa omkring på mcdonalds och bära saker och hålla på, efter bara nån timma kändes det som om någon hade kört in tusen nålar i vristen. Så istället fick ja följa med familjen och köpa en ny dator (äntligen säger ja bara, vi har haft den gamla i tja, 8 år kanske och den är sååå seg nu att det inte är sant, ja har slutat använda dne helt, använder bara min bärbara) blev bjuden på jensens (mammis och pappis favoställe) och så fick ja en klänning av pappa^^ ska försöka ta något foto sen kanske! Fick ändrad tid imorgon med, istället för sju timmar blir det tre, 11-14 liksom, hur nice är inte det? fast ändå man vill ju ha pengar.

Nu tänkte ja sätta mig och äta vindruvor, jordgubbar och frusna hallon och läsa min bok! Det ska bli mys! 


Ett hål i mitt hjärta

Det va kallt när vi kom hem idag i huset. riktigt kallt. Huset som vart så varmt de senaste veckorna, trots avstängd panna och iskalla element, så varmt att alla fönstren har stått uppe och man har traskat omkring i bikini inomhus. Men nu är det kallt, en fördel med det är givetvis att ja kan använda mitt gosiga varama täcke som ja precis krypit ner under.
Tog ett långt bad innan, med rökelse och ljus och dead can dance och hela kittet. det va verkligen välbehövt, kände mig så fruktansvärt skabbig innan och det va riktigt skönt att få tvätta håret, lyxade till det och använde inpackning, tråkigt för det sliter så på färgen men det är ju så bra för håret. Tänkte att det inte gör så mycket om ja tappar lite färg nu när ja ändå ska jobba hela veckan så kan ja färga om det innan/efter helgen beroende på vad ja bestämmer mig för att göra med håret.

Ja är lite trött nu, känner mig lite tung, ja ja, så kan det va. Nu är det verkligen dags att sova om ja ska orka med morgondagen

Natti<3

Back again!

Woho!
Hemma i gen efter alla möjliga slags äventyr! Har hunnit med både Hönö, Bollebygd, Göteborg, Borås och Skövde! Vilken vecka alltså! Nu ska ja äntilgen få återgå till min älskade bok som ja lyckades glömma när ja va hemma en snabbis på torsdagen.Sagan om drakens återkomst är otroligt bra! har beställt nr 3-6 nu från
bokus . Där kostar de bara 36 kr styck, fri frakt. det är otroligt bra tycker jag! Nästa vecka blir det jobb, börjar tidigt imorrn och jobbar fram tills på torsdag, sen ska jag och Vixs på medeltidsdagarna i Kungälv. Det ska verkligen bli spännande, skrev ja att vi ska sy klänningar nästa vecka med? När ja inte jobbar...vill säga. Jag ser fram emot det oerhört mycket!

Nej nu ska ja läsa!
:*

Malin Baryard

Lyssnar på Malin Baryards sommarprogram i p1 och det är helt värdelöst. För det första låter hon verkligen tråkig, det finns ingen känsla eller iver eller glädje i hennes röst utan det låter jättemonotomt och som hon är trött. Hon låter som en grå liten tant på 50 plus, innan ja fattade att det va hon trodde ja det va en tant och blev jätteförvånad då hon spelade Regina Spector och tänkte "oj, känner en sån gamling till henne, det va lite plus i kanten där i alla fall då" sen när låten va klar sa hon att det var malin Baryard och att hon va 34 år. Det låter som om hon läser från ett manus, ni vet när man hör på en dålig skådis att det som sig s är manus rakt av - utan känsla. Det är illa, och det känns som om hon har konstiga åsikter. Nu snackar hon skit om svenska landslaget, sen kallade hon sin granne en bortskämd unge osv. Det är något som verkligen inte stämmer med henne.

"Så låt oss erkänna den hemska sanningen, det fuskas innom ridsport också"

(Bild från google)
Sveriges tråkigaste sommarpratare?


Anyway! ja vann halsbandet! Så nu borde det dyka upp om en till två veckor! Woho! ja är jätteglad!

Picture Post!

Ikväll blir det lite Melody Club med Ammi <3

När ja tänkter på att ja inte håller på med lajv rollspel så gör det lite ont i mig. För ja vet att det skulle passa mig så himla bra. Det lilla ja körde för en fem år sen räknas liksom inte längre och ja kommer inte ihåg så mycket av spelandet. Jag skulle verkligen hålla på med ett fantasy lajv och åka ut i skogen på stora lajv och bara va. Ja vet att det är något som skulle få mig att känna mig 100 % hel men ändå är steget dit så himla stort. Att inte ha orken att kolla upp det och att få dåligt samvete för att ja inte gör det.. det är jobbigt. Plus att om ja börjar kommer det va jobbigt att ja missade så många år som ja kunde hållt på med det.

Anyway lägger upp lite bilder från sommaren tagen från Charmy!










Så^^ sista bilden är på mig och Vixs på Nyhem!

Woods

Sen när blev oliv olja så gott? har aldrig gillat det innan men det är ju sjukt gott på sallad! Sitter här med lite grönsallad, feta ost, oliv olja och keso! Så himla gott verkligen! Ville så gärna baka chokladbollar innan men pappa glömde köpa smör så ja fick stå över. fyra avsnitt kvar av Nana nu, det är lite jobbigt.

Vivienne Westwood

God morgon vänner!
har varit uppe sen nio och vart en sväng på Knalleland. Hjälp va dyrt det är med smink! Det gick på sex hundra! Helt galet, det är tur att man har ett lindexkort säger ja bara! Nu har ja äntligen ny foundation, mascara, eyeliner och lösögonfransar! Prövade en ny foundation, brukar alltid loreals true match, ivory eftersom det typ är den enda nyansen som passar min hy, men nu köpte jag Max factors age renew, den är lite mörkare än true match men ja tror den kommer passa. Minns när den kom så var den med i en sån där testpanel i en tjejtidning och blev en av de absoluta favoriterna, även för unga människor så det känns bra!

Ja är så trött, hade svårt att sova, satt uppe och kollade på Vivienne Westwood replikor. När man tittar på Nana kan man inte annat än att bli pepp på VV! Åh va ja vill ha de äkta smyckerna och skorna men det har ja verkligen inte råd med. Hittade dock ett halsband som ja bjudit på och min snälla pappa har lovat att betala frakten i ännu en försenad födelsedagspresent! Det känns väldigt bra! Blev tillslut en i guld, ja tycker så himla mycket om guld även om ja nu i efterhan känner att det kanske hade vart smartare att ta en i silver eftersom det passar till allt osv. Men men så kan det va!


Titta på det! det är ju så snyggt att man dör!

Så fruktansvärt snyggt även i silver!

Och så är ja jätteglad för karino har bestämt sig att följa med till Närcon! Woho vi kommer ha så himla kul!

Endlessly

Har ja det bra eller har ja det bra? (förutom den stukade foten?) Sitter och äter grillad kycklig som pappa fixade till mig innan samtidigt som ja hänger på diverse forum och bara slappar. Hade det så mysigt med Jossa och Madde, igår kollade vi på film, åt jordgubbar och snacks i mängder, och låg uppe och pratade halv natten. idag va vi på knalleland (med kryckor XP) och ja köpte världens mysigaste tröja, ljusblå, det är verkligen en fin färg! sen började det tyvärr ösregna när vi skulle gå till Mcdonalds (och ja ville dit bara för att få ett rosa glas men kom försent, bara någon gäst före mig fick det sista rosa glaset och ja fick ett fult grått glas, som ja i alla fall lyckades byta mot ett fräscht blått glas sen)

Är ganska nöjd med hårfärgen nu, det är lite tråkigt bara att löshåret är inte är samma färg som mitt hår, det andra är lite mer lila och det känns lite tråkigt. Men men, det gör inte jättemycket!

Ska titta lite på Nana nu hade ja tänkt!
Puss!

NANA

Fy va sorgligt det är i Nana nu. är på avsnitt 35 och man bara gråter och gråter hela tiden. Nu förstår ja va tjejerna i i sthlm menade med att de va sorgligt, har under flera tillfällen tänkt "men så sorgligt är det ju inte, varför sluta titta på det här..." nu förstår ja. Det är liksom så sorligt att det är jobbigt att titta. Obekvämt sorgligt. Anyway creds till Ai Yazawa som skapat en av de bästa animerna någonsin!

Come home

Nu sitter ja här och är lite småirriterad. Igår när ja lungt och stilla vandrade hem bussen och var några minuter från mitt kära hem kommer det en dåre bakom mig på cykel som kör hur fort som heslt. Nästa sekund ligger jag i diket och gråter. Haha blev så chockad att ja verkligen började gråta. Killen som körde vänder sig om och ropar förlåt. Men stannar inte. Och där ligger jag. Lite oförskämt kan man tycka. Fast han var rätt liten, ljusa lockar under en blå (tror jag i alla fall) hjälm och sen är han borta) Jag reser mig upp för att gå hem men när ja ställer ner vänsterfoten känns det som nån drar en kniv igenom vristen, hamnar i backen igen. Ser till min förfäran att mina strumpbyxor gått sönder och att ja har lite små sår på benet. Ringer till mamma och lyckas få fram att ja blivit nercyklad men hon hörde fel och trodde att ja blivit överfallen och rusar ut och skriker på min bror Gustav att han ska följa med och lämnar dörren öppen. Sen när ja inte är riktigt lika chockad och slutat gråta förklarar ja att ja sitter nere vid fotbollsplanen  och att ingen har överfallit mig. Ja blev bara nerprejad av en cyklist.

Gustav bär mig hela vägen hem och det bara bultar och värker i foten. Trodde nästan ja hade brutit den ett tag. Då hade hela somaren varit förstörd. Pappa kommer hem från jobbet och vi åker upp till akuten. Tack och lov fick det ganska fort, efter bara tre timmar eller nåt är vi ute igen utan fraktura och med en stödstrumpa. I garaget ligger det ett par kryckor. Nu ska jag vila ett par dar sen ska ja vara mer "aktiv än passiv" då läker det snabbare men det kan ändå ta upp till fyra veckor innan ja är helt bra. Jobbigt jobbigt

Det som är bra är att Madde och Jossa kommer hit! Wiii det känns verkligen mys!

Time is running out

Man smälter ju mer eller mindre bort i värmen! Hjälp! Började dagen med en nästan timmas lång promenad med mammi, det va mysigt men på tok för varmt. Sen har ja verkligen bara slappat resten av dagen. Fixat lite med håret (ja nu är ja nog nästan nöjd) legat i skuggan och vilat osv. Nu ska ja åka till Gbg alldeles strax! Det blir häng i vasa med u-church och lite mys med Tilda innan! Det ser jag fram emot!

Ha det fin nu!


Jag på altanen!

Jag lidandes av värmeslag :P

Jag.

Hair

Haha mitt hår alltså :P shit va ja håller på och grejar med det! Nu är ja dock ganska nöjd med färgen, måste bara ha i lite mer färg eftersom stora delar av håret inte är täckt. det ser mindre bra ut!

Det är så jobbigt när allt smink tar slut på samma gång. nu sitter ja här och har slut på både eyeliner, mascara och fondation. Tack och lov tog pappa med det där pudret ja köpte för ett halv år sen och glömde hos farmor och farfar! *Happy Cissi* Ja är så seg. Sitter och lyssnar på muse (hur kan dom va så himla bra????) och bara väntar på att klockan ska nli kvart över fyra så att ja kan åka till gbg och köpa en till burk färg. Tänk va bra det vore om det fanns någon butik i borås som sålde directions och manic panic! Men nu är ju inte fallet så... tyvärr... Ska se om ja kan låna sammes mobil nu så ni kan få se färgen!

Puss <3

A crying father

Nu sitter ja här med hårfärg i håret igen. Håhå att man aldrig ska bli nöjd. det är väl typiskt? Allt ja vill är att få det lite ljusare! ja vill inte ha det babyrosa eller så, utan bara vanligt fint rosa men nu såg det ut som att den här färgen va mer lila eller cerise kanske. Har i directions flamingo pink nu men ja hade inte ens hälften av burken kvar så det räckte inte riktigt. Det känns heller inte så bra. Blekte håret innan så att det skulle bli ljusare... det blev verkligen ljusrosa med inslag av orange eller nåt tror jag.

(Nu lyssnar jag på Winnerbäcks "Balladen om konsekvenser" och jag tänker alltid alltid alltid på Herr då. jag saknar honom. för ett par dar sedan såg ja en kille som ja verkligen trodde va Herr och ja blev så oerhört glad innan jag insåg att han faktist är död. det är så tungt och det gör så ont när jag tänker på det. Ibland är det små saker ja vill fråga honom om, alltid när det kommer till teologiska frågor har ja alltid velat vända mig till Herr och det är samma sak då, ja tänker att ja ska skicka ett mess eller logga in på facebook och sen pang som ett slag i ansiktet varje varje gång. Död. Jag hatar att han är död och jag hatar att jag helt enkelt inte kan hantera det.)

Igår åkte jag och Macke för att besöka Madde och Jossa i deras lägenhet, Gurra kom med, det va jättetrevligt men vi var väldigt sega på dagen och låg mest och läste varsin bok, sen på kvällen blev det dock lite mer snack och det va hemskt mysigt! tyvärr blev det fruktansvärt varmt att sova fem pers i deras etta och ja hade ganska svårt att somna men tillslut gick det. Idag gick vi upp sent och innan ja åkte hem träffade ja och Madde Johannes, min barndomskompis och tog en fika. det va väldigt mysgit måste ja säga! Himla kul att träffa honom efter så länge!

Nu ska jag titta på Nana!


Här är en bild på hårfärgen... Vi får se hur det blir :P Försöker ta nån bild med min brors mobil imorn så ni får se hur det blev!

:*