Se möjligheterna

Älskade vänner...
Nu ligger jag i min säng, ska lyssna på andra delen av srs
dokumentärserie om högerextremister. Det har varit en ganska bra eftermiddag/kväll. Vi åkte till A6 för lite shopping och det va skönt att komma ut lite. Vi gick och kollade på vårmode i de flesta större affärerna, och jag har tänkt på en sak, att man liksom ska försöka se möjligheterna i alla plagg man möter. det är så lätt att man bara "usch den är blommig i xxxx tyget, det kan jag inte ha" och istället tänka på hur det plagget skulle se ut på en människa och vad man kan matcha den med. Det är verkligen oerhört kul och givande. Ett plagg kan ha så mycket mer att ge än man tror och det kan vara kul att planera outfits (särskilt om de går utanför ens egen norm) även om man inte ska köpa det. Jag utmanade mig själv och köpte en leopardklänning som faktiskt satt oväntat bra på mig^^ Jag tycker verkligen det är snyggt med leopardmönstrat men jag tycker det är skitsvårt att ha det eftersom det är förknippat med så mycket olika saker. men den här klänningen var verkligen söt! Sen va vi inne en sväng på IKEA (åh där hade jag velat vara hur länge som helst, skulle säkert kunna göra av med 100 000 lätt där inne) men jag köpte bara två badrumshandukar och en liten krukväxt. Mina andra badrumshandukar...var det inte så bra med, den ena försvann helt plötsligt efter en tvätt, någon måste ha tagit den, för när jag skulle ta ner tvätten fanns den inte där. Den andra (har bara två) såg inte kul ut ens när den va nytvättad, alldeles sleten och nopprig osv. Köpte i rött (hade velat ha i rose då Ammi inrett badrummet i rosa) men det fanns inte så det blev rött (tänkte att det va smidigt när jag tvättat håret osv, då blir det inga direkta fläckar som syns)) även om det inte dirket matchar till resten av rummet så blir jag alldeles glad när jag går in där nu! Ett fungerande avlopp och färg! massa färg verkligen. Tänk vad glad man kan bli för lite färg. Och den där krukväxten. vi får se hur länge den överlever men jag är ändå tokglad över den lilla växten, eftersom den sätter lite färg och är en liten förändring. Blir sugen på att köpa typ fem till. Kostade bara 10 kr för växt + kruka.

Väl hemma har vi tittat på Arn och suttit och pratat och sånt.


Tyget på klänningen, hade egentligen tänkt ta en outfitsbild men det får bli på fredag, ska nog ha den då, när vi går ut

Mitt badrum har aldrig varit det finaste, kommer heller aldrig bli det finnaste, shit, med alla dessa färger, rosa och sen den hemska oranga färgen på hyllan och nu röda handdukar:P

Mitt lyckopiller! visst är det lustigt att man kan bli så löjligt glad för en liten växt?samtidigt som jag hela tiden tänker på dig, vet inte hur mycket jag har gråtit idag, allt går ju bara upp och ner hela tiden. I snabba vågor. Pratade en bra stund med Niklas innan på msn som sagt och det kändes verkligen givande, sen har jag även pratat lite med paul och Simon, det är givande, alla samtal är givande, även om de är jobbiga. Har inte så många ord att skriva ner därför låter jag Emil Jensens "naken ner på knä" beskriva mina känlor

jag kunde ha tänt en eld
skickat en röksignal
jag borde berättat vem du var för mig
Vem du var för mig
Att du va för mig

Om vi hade märkt att du va sjuk
att du skulle dö en dag
Men det är väl allt vi någonsin vet
Vi lämnar det här en dag
Så vad är det då som gör det så svårt

jag hade fått visa vem jag var för dig
vem jag var för dig
Att jag var för dig

Jag borde gått naken ner på knä
men du skulle gjort likadant


det är så mycket med den texten som är klockren, har lyssnat på den massa gånger verkligen och den beskriver så mycket av det jag känner, det kanske är svårt att förstå när man bara läser texten, men när man hör låten. Det är starkt.

God natt på er
Sov gott
:* 

....

Hej!
Sitter och lyssnar på Sonata och biter ihop (istället för att bryta ihop, för det orkara jag inte just nu) men ni anar inte hur skönt det är att ha en blogg så man bara kan skriva av sig, precis allt. Allt går i vågor, ena sekunden känns allt som vanligt, nästa sekund slås jag av att han är död och då får jag ett tryck över bröstet och känner mig så arg och ledsen på samma sätt, har få stå emot impulser att slå sönder saker hur många gånger som helst. Känslorna kommer så plötsligt, som nu när jag gick ner till källaren för att hämta mitt tvätt - pang tårarna kom, bara så där, och sen hämtade jag tvätten och nu sitter jag här.
Tänker på honom nästan hela tiden. Vill bara ta upp telefonen och ringa och så ska han svara. hade rätt svårt att koncentrera mig på lektionerna idag, särskilt det nya ämnet, men det va väldigt bra att vara där kände jag. Pratade en hel del med Niklas på msn och det kändes jättebra, fick en del svar, eller nja, svar vet jag inte, men fick prata av mig i alla fall med någon som stod honom nära. Sen ringde Tilda och då smet jag ut från lektionen och satt och pratade med henne i en halvtimma. det kändes med bra, att få prata av sig liksom. komme rnog behöva göra det en hel del framöver. Men samtidigt har jag så mycket känslor inom mig som jag inte vet hur jag ska få utlopp, ska jag slå sönder något när jag får den imulsen? ska jag gå ner till sjön och gallskrika? ska jag slå på ett träd tills jag inte orkar mer? vad ska jag göra för att få ur mig allt det här? När känslorna bara fastnar i halsen eller blir ett tryck över bröstet?


På något sätt känns det liksom inte som att han är död, eller i alla fall inte som att det va självmord. så mycket tankar, tänk om det va mord? Tänk om han blev tvingad? tänk om han hade en psykos och inte visste vad han gjorde? Tänk om han höll på med något sånt där trick som han brukade göra, fast ett lite mer seriöst, att han skulle ta sig ur snaran eller nåt, innan han dog. eftersom det inte verakar finnas något brev efterlämnat. jag menar Johan är ju inte den som skulle ta livet av sig (alls egentligen) utan att skriva ett brev, eller lämna en lapp om att han älskade sin familj. Något borde han lämnat, det känns helt stört att han inte gjorde det. Han måste komma tillbaka nu. Jag fixar inte det här.

Idag

Jag känner mig ändå buren, fick stöd från John via mail, Ulrik gav mig en kram och frågade hur det va, Rosie lika så. Ja, jag känner mig buren, Linda visste vem han va och det kändes bra att bara få krama om henne. De hade varit pastorspar (alltså Micael och Maria) i hennes församling innan.

Just nu känns det som jag skulle kunna gråta, verkligen, så fort någon prata om det med mig. men jag tror jag fixar det här.

Men samtidigt, så slår det mig, hela tiden, att han verkligen är borta, för alltid. Jag skulle ge allt, verkligen allt för att han skulle vara här. höra hans röst, se honom göra ett trick eller vad som helst. Johan kom hit nu.

fixar inte

Jag ligger i min säng nu, vännerna har gått och jag är själv igen och självklart kommer den där känslan igen. Jag har ett tryck över bröstet och jag tittar på Johans Vlog på facbook och gråter.

Jag skulle göra vad som helst för att få vara med dig nu, visst är det lustigt, jag har inte träffat dig på ett bra tag, visst jag tänker på dig lite nu och då, det gör jag verkligen, men det är är nu, nu när jag vet att jag aldrig mer kommer få träffa dig som jag får panik. Varje centimeter av mig värker av längtan, varje milimeter av min hjärna är fylld av Johan Johan Johan Johan.

Imorn ska vi ha kristen spiritualitet, jag har inte läst boken, och kommer inte ha gjort det heller. Sen ska vi ha dogmatik, med en ny lärare som inte känner mig, det känns inte bra. alls. tack och lov ska vi ha klassmöte innan så då hinner jag berätta lite om vad det är med mig.

Nu ska jag försöka sova
Pray for me
:*

Johan♥

När jag gick på högstadiet lärde jag känna en kille. Han hette Johan Nilsson, fast alla kallade honom för Herr, detta på grund av att hans mattelärare Maja brukade kalla honom för Herr Nilsson, sen blev det bara Herr... Det passade honom väldigt bra. Herr kort och gott. Herr kom att betyda väldigt mycket för mig, han va en sån där härligt galet rolig människa som man blev glad så fort man såg. När jag började gå till Korskyrkan kände jag inte så många, det var väl mer eller mindre bara Maya, men Herr och hela det gänget, paulsson, Simon, Jonte och Alex tog emot mig med öppna armara, alla dom kam faktiskt att betyda väldigt mycket. Även om jag nog tyckte mest om Herr, eller ja vet inte, det var nog han jag pratade mest med i alla fall. Herr var en sån som fick ALLT att låta intressant, tack vare honom började jag intressera mig för fysik och Kemi och gick från G till VG i fysik och hör och häpna G till MVG i kemi. Kemi var faktiskt oerhört intressant, fysik med, jag kunde lyssna i flera timmar när Herr och Simon pratade om kvantmekanik och kvantfysik, det lät så oerhört intressant när de pratade.

Jag vet inte vad jag ska säga. Allas vår älskade Herr har tagit livet av sig, för mig är det förtfarande helt ofattbart, jag bara gråter, jag kan inte fatta det, jag säger till mig själv over and over att nej det är inte han som är död, det är någon annan, Herr skulle aldrig ta livet av sig. Och det är sant, den Herr jag kände skulle aldrig ta livet av sig, han är en av de mest stabila männiksor jag känner. Jag förknippar honom med stabilitet, trygghet, ljus, värme, säkerhet, glädje, tokiga påhitt och smarthet. Han var oerhört smart, studerade till läkare och hade en lysande framtid framför sig. han skulle aldrig ta livet av sig. han är alldeles för smart för det, han om någon fattar att depression och ångest och sån skit bara är reaktioner i hjärnan som man kan ta sig igenom. Han hade hur många vänner som helst och skulle aldrig någonsin behöva vara ensam.

Åh det är så mycket minnen som väller över mig nu. Herr och jag på konfalägret i sjöbonääs, Herr spelade en oerhört vacker melodi som jag kallade flow och saga och som ja sen skrev en novell av, han dedikerade sången till mig sen när den va klar. (den får jag aldrig höra igen) Herr och jag i pingstkyrkan, jag beklagade mig över att folk inte hade någon intresse av att lära känna nya männiksor i kors och att de flesta antagligen inte ens visste vad jag hette fast jag gått där över ett år, Herr smart som han är sa att han kunde ställa sig i ena änden av rummet och jag i den andra och sen kunde han ropa "CISSI" högt så att alla hörde, och då skulle alla veta vad jag hette. Herr och jag och vickan på teenstreet i tyskland påväg till badet, det va stekhett och vi tog av oss våra flipflops och gick barfota genom stan. Herr och jag och Vickan på samma läger, vi tog ut Herrs rastaflätor och vickan borstade hans hår liiite för hårt, haha stackarn, har för mig att han bet i ett finger för att inte skrika. Samma läger och han fick för sig att vi alla skulle prata engelska och frågade mig en miljon gånger om jag hade "thick hair" det tog tusen år innan jag fattade om han menade tjockt eller tunt. Herr och jag och paulsson som gick från kors, det va iskallt och jag frös som vanligt om mina öron och de sötnosarna gick och höll varsin hand om mina öron så att jag inte skulle frysa. Herr och jag på msn, alla glada leenden, varma hälsningskramar och härliga samtal. Herr på min student, farfar som är lite virrig frågade om han var min fästman fast han hade träffat Micke typ några timmar tidigare. Jag på herrs student, jag var där jättelänge av någon anledning, hade inte så många som ja kände som tog studenten det året så jag hann väl vara där ett tag medan alla andra mest kom in och grattade osv, vi var på hans rum med hans kusin eller vad det var och kollade på massa karate-klipp och lyssnade på sonata arctica och dream theatre. Herr brände en skiva åt mig. (jag har den jämte mig just nu) Herr och Paulsson och maya och dem som kom och kollade på mig under min första poetry slam tävling, de var så söta, de bad för mig innan jag skulle upp på scen. Herr som följde mig från konfan jag-vet-inte-hur-många-gånger. Herr och jag och alex och jonte och simon och Linnea och Jocke på Sonata Arctica. Herr och jag och maya och alex och simon och Jonte på Narnia. Herr som var en cirkusbjörn på vårt rollspel, Herr och jag på Jontes golv med fade i bakgrunden, Herr gjorde massa mindtricks och jag var helt överväldigad. Herr och Simon och jag med Micke på jazzspelning på plaza, Herr och jag drack juice.

Jag känner mig helt förstörd. jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag känner mig så tom och eländig. jag kan inte tro att det är sant. jag skulle göra vad som helst, precis vad som helst för att få honom vid liv igen. sånt här kan bara inte hända. det kan inte hända. det får inte hända. det kan inte hända. Jag orkar inte det här. jag gör bara inte det, han hade hela livet framför sig, han va en av de bästa finaste människor jag någonsin träffat. Helt otroligt, en sån människa som alla tyckte om, som lyste upp ett rum så fort han gick in i det. Bara tanken på att aldrig mer få se honom känns horibel, det känns djävulskt. Jag kan inte ta in det.


Den här bilden är så Herr liksom

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥mina varmaste tankar går till Familjen Nillson, Mikael, Maria, Micaela och Johanna♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

..........

och där gick hela världen sönder. hela den här skitvärlden, allt, allt allt, allt brast, som en boll av glas som någon bara slängde i marken


Lalala

Lalala, sitter hos Micke nu, tänkte på att passa på och ladda upp lite bildet från presentöppningen^^ Micke va riktigt nöjd och glad med sina presenter! Sen blir det film och varma macker (och massa snacks) haha, fast titlar som brain dead och bad taste är kanske inte riktigt min grej, bara massa killfilmer ju. Försökte föreslåt att vi kanske kunde se det senaste avsnittet av gossip gril, men nej då, det gick inte för sig, trots att jag tjatade och sa att det bara var 40 minuter. Men så går det väl när majoriteten är killar :P haha


Micke öppnar paket!

Micke va väldigt nöjd med sin Mr Bungle tröja (tror ja det :P)

och sen kan ju ja inte låta bli att ta egobilder haha :P

lalala, jag gör konstiga miner

Alla bilder blir ju ändå likadana (som pappa brukar säga)

Nej nu får det räcka, återkommer troligtvis med lite mer bilder sen^^

Ha det bäst
:*

Gäsp!

Jag går bara upp tidigare och tidigare! Klockan är bara tio över elva och jag har vart uppe minst en halvtimma. Sitter i mammas säng med morgonrock och tittar ut på snön som bara vräker ner. Inte kul. Jag som vill ha vår, men det vill väl alla nu :P

Åker till Micke runt tre tiden idag, innan det ska ja hinna duscha och fixa mig iordning och åka till brännmarks, men nu har jag verkligen gott om tid så det känns bra^^ Undrar vad för filmer vi ska se på filmkvällen, hoppas det blir några bra^^ såg att det gick en film ikväll som hette The hills have eyes som verkade helt okej, dock hade den bara fått en två i BT men men, den kan ju vara bra för det.

nej nu får jag ta och göra nåt vettigt!
Ha en fin dag
:*

Hej och hå^^

Hej!
Har kommit hem ganska nyss från Josua osv, det va väldigt trevligt idag, tre nya killar som va med! Alltid lite kul med mer folk, dock va inte Magda med så ja va ensam tjej men det gjorde inte så mycket. Hade väldigt trevligt t alla fall!
Men ni vet hur det kan vara med killar ibland...ibland är humorn sån som jag bara inte kan relatera till den alls...och då satt jag där, det va inte alls en lång stund, men fast det va massa människor runt mig så kände jag mig ensam. Ni vet den där känslan man kan uppleva ibland på dansgolvet, när man kommer ur takt och helt plötsligt inte är en del av allt, när man bara blir en betraktare, när man inte längre hör musiken eller när hjärtat i alla fall inte slår i takt med musiken mer. Då när man är helt ensam, helt plötsligt, och så kändes det lite, en kort kort stund ikväll. jag var helt ensam. Men som sagt det gick över och jag känner mig verkligen hemma där, men ni vet själva hur det kan bli ibland.

Gha sitter här och är lite småirriterad, har fått ett mail från Ammi, men det går inte att komma in på hotmail och jag är så sjukt sugen på att skriva till henne! åh vad jag vill vill vill vill läsa det där mailet nu, känns som ja har massa att skriva som är allt för långt för ett sms. jobbigt jobbigt.

Nej snart ska jag sova! natti natti
:*

Pictur post

Vad ska man göra av alla sina egobilder om inte posta dem på sin blogg :P

har precis gjort mig i ordning, ska äta lite soppa. Jag är inte överdrivet förtjust i soppa, men pappas morotssoppa den älskar jag verkligen. Emil Jensesn syster är på på högsta volym och jag hör att mamma säger något inne från badrummet. Precis som vanligt då.


Att den där kameran alltid ska vara ivägen :P


Innan jag gjorde i ordning speglen... att den ska bli smutsig så fort :P

God morgon världen!

Hej! Idag har jag tagit mig upp lite tidigare faktiskt. Redan kvart över elva! Det kändes bra! Har tagit en lång dusch osv och nu ska jag fixa håret lite. Usch vad jag blir ledsen varje gång jag tvättar håret, det är så himla mycket färg som försvinner. Pappa säger jämt att det ser ut som att vi har haft ett mord i badkaret, men jag tycker inte riktigt det stämmer eftersom färgen går mer mot rosa egentligen!

Sitter här och lyssnar på Emil Jensens "Orka då" stört bra skiva, min mamma var gullig nog att köpa den till mig efter spelningen! Åh den är så bra - hur bara kan han vara en så bra låtskrivare, seriöst, allt är verkligen klockrent! han var med i min dröm i natt, en jättekonstig typ zombie dröm och det va iskallt och helt plötsligt så hade han blivit en tant som såg ut som elisabeth-från-lets-dance (tappade precis hennes efternamn, kan det egentligen. Höglund är det va? Anyway minns inte så mycket. det var en konstig dröm bara!'

Nej nu ropar mammi på mig får ta och slita mig från datorn en stund :*

Shoppingsugen!

Det är onsdag natt. jag har precis fått in pengar på kontot och nu finns det en hel del. Mitt shopping börjar ta över, sitter och kollar runt på ebay och där finns det ju en hel del. mest just nu, (inte nu som i den här veckan eller nu allmänt, utan just i detta nu) skulle jag vilja köpa en väska, är så himla sugen på det! Älskar verkligen väskor, skulle kunna köpa hur många som helst, särskilt de som avviker lite från normen, har både en husväska, hjärformadväsla och en kistformadväska här och de tre är ju bland mina absoluta favoriter! Särskit väskan som är formad som ett hus, den älskar jag verkligen, köpte en i höstas och blev helt tok-kär i den, slet ut den rätt snabbt, hade den verkligen jämt. Men tack och lov fick ja en ny av mamma och pappa i julklapp och den har ja inte börjat använa den än, det får bli när det inte är kallt och man inte anväder stora vantar som man måste trycka ner så fort man går in i en affär. Nu ska jag vara riktigt rädd om den! Måste nästan lägga upp en bild så ni får se hur bedårande den är! det är den väska jag fått mest kommentarer på, allt från små flickor till nyfikna butiksbiträden till små tanter och farbröder


Är den inte söt?
Men nu är jag sugen på något nytt^^ hittade faktiskt en annan husväska på ebay i vitt och rosa, men den hade kostat nästan femhundra att få hem och det har jag inte riktigt råd med, men den av väldigt söt! Sen är det som vanligt en hel del skor jah vill få hem, bla ett par svarta RHS, det står väldigt högt, ett par vita från secret shop och lite annat, men men, tyvärr kan jag inte lägga massa pengar på skor nu... men en liten inte allt för dyr väska borde jag ju ha råd med^^

Imorn hade jag tänkt att köra en riktig lolioutfit med en svartxvit baby klänning, cutsew, bloomers och hela kittet (husväskan faktiskt) men så himla typiskt så glömde jag knytbanden till klänningen i Jönköping och den är liiiite för stor utan, inte mycket, men ändå så att det ser dumt ut, särskilt när man har underkjol, för man får liksom ingen midja då, och då känns det som att hela grejen med "puff" kjolen försvinner. Men men, jag ska pröva imorn, det kanske går. Annars får det bli t-shirt och kjol bara, känns lite tråkigare, men jag glömde ju ändå min kappa i jönköping med, så det kanske bara blir bra i alla fall.

Nej god natt på er, nu ska jag inte svamla mer, återkommer imorn om jag hittar något spännande^^
:*

 

Back again!

Så nu är jag hemma i Borås igen^^ Har precis ätit lite kvällsmat och sitter och laddar upp filmerna från Björn Afzelius kvällen

Här kommer ett klipp på pappa när han spelarOch här kommer ett på Emil Jensen
Här ser vi allas vår Bosse^^ ja det av som sagt väldigt kul att se honom spela!

Martin en av de andra trubadurerna! han var med jätteduktig

Pappa, Martin och Petra, fick ingen egen bild på Petra men hon va hur bra som helst, hon öppnade hela kvällen med en underbar version av "du är det vackraste jag vet"

update

Hej vänner!

Sitter uppe hos Macke nu, haha, han är kul^^ Anyway igår på lektionen så skrev Macke ner lite citat som jag "sa" vissa saker sa jag faktiskt på riktigt, vissa grejer ändrade Macke på, vissa grejer hittade han helt på. Nu har han ett dokument på tre sidor som

heter "Cissi säger" Här kommer några av guldkornen. Ni får själva lista ut vilka jag har sagt eller inte :P


"Utilitarismen tycker jag är ett väldigt intressant ämne, största möjliga lycka för största möjliga mängd hus" - Cissi

naah-naaaah" - Cissi

"R M Hare har jättefina, stora öron, en sån skulle jag vilja ha, fast jag skulle kalla honom Stampe, inte R M" - Cissi

"Hon är korkat (?) som inte skriver ut" - Cissi (Vaddå hon är korkat?)

"En kanin som heter Stampe" En kanin som heter Stampe! EN KANIN SOM HETER STAMPE!" - Cissi (Allright, I get it...)

"Nej, du är inte själv (du har ju mig)" - Cissi

"Du är varm och jag tömd på motell" - Cissi

"Tvåan, tvåan, tvåååå, kan vi ta tvåan? Jag skriver två här! Syns det att det står två frågetecken här? Två, två, två tvååååååååååååå!" - Cissi

"Varför vände han sig inte om för att titta på oss? Tänker han inte på oss?" - Cissi om Henke, den stackars kvinnan känner sig bortglömd.

"SE OSS DÅ!" - Cissi

"Jaha.... Då blev det surrogatmödraskåp..." - Ciss

"Jag har vuxit 2 cm sen jag var tolv" - Cissi (Sen när mäter man mognad i cm? Hur "växer" man mentalt, inte i cm i alla fall...)

"All makt åt Tengil, vår befruktare" - Cissi

"All makt åt Otto ska det va" - Cissi

"Vår befruktare" - Cissi


Valfri framnynnad sång
- Cissi


"Nej... Jag är ingen mördare..." - Cissi


"Jag måste framstått som en idiot... fullständig idiot..." - Cissi


Jaha nu ska vi snart på internat-träff, tur att solen lyser eftersom vi ska gå hem. Sen blir det Borås, en liten snabbis på stan först med. Gha måste hinna packa, har dock bara en tygväska och det känns som att det är massa kläder ja ska med mig, men men det kommer inte få plats, får välja några kjolar osv^^


Ha en fin dag

:*


tröttis

hej!
Känner mig rätt trött nu. ska nog sova ganska snart! Idag har jag varit duktig! jag har städat mitt rum, rensat kläderna i garderoben (eller ja har inte slängt något eller så, det är bara det att det jämt är så stökigt i min garderob, så ja har städat, ni vet, tagit ut allt, vikt det och lagt det i prydliga högar) sen har jag tvättat massa. Min tvätt består till typ 80 % av svarta kläder (nu räknar vi inte med lolita-garderoben, det är lite skillnad där) 10 % rosa kläder och tio % vita kläder, mesta delen av de rosa och vita är desutom underkläder. haha, men jag gillar svart helt enkelt. med vita attribut. Svart och vit är ju helt klart min favokombo och då med typ 80% av outfiten beståendes av svart! Men det är så bra med svart för man kan matcha det till allt! Sen älskar jag ju rosa, Jocke se en gång "Cissi...du ÄR typ rosa" och lite rätt har han väl i det, alltså jag älskar rosa saker, allt som är tjejigt, rosa strumpor, tandborstar, hårborstar, rosa spännen, rosa parfymflaskor, rosa dagkrämsburkar osv, allt sånt gör mig glad. Men sen är jag ju ett stårt fan av allt som jag upplever som feminint....rosa grejer för det mesta...

Imorn har vi inga lektion, men det är själavårdsdag på skolan, har egentligen inte fattat om det är obligatoriskt eller ens vem som kommer, men jag tror jag bode gå dit. Känns onödigt att ligga och sova och missa en bra föreläsning (utgår ifrån att den är bra, de brukar vara bra) Sen blir det Borås på kvällen^^ Har en hel del läxor jag måste ta i tu med, har just nu två hemtentor, två fallstudium, ett mindre arbete och den-där-väldigt-personliga-grejen men det ska jag nog klara av. Fallstudiumen tänkte jag fixa imorn/torsdag förmiddag typ^^ Sen blir det U-church på kvällen, vi ska vara hos Josh, det blir nog jättetrevligt tror jag! Sen ska jag hem till Micke i helgen! han har fyllt tjugo och så dfet ska firas med kalas osv^^ Ska ta och köpa presentpapper och så nu imron eller nåt och slå in! Jag älskar att slå in paket! man blir så glad av det, men jag är nog inte så bre egentligen. har alltid en idé om hur jag vill att paketen ska se ut, men det blir aldrig så. Har självklart redan nu en tanke om hur de här paketen ska se ut (men det tänker jag inte avslöja här :P) men det kommer troligtvis inte bli så^^

Nej nu ska ja bege mig ut till vännerna^^

:*

:*

hej!
Sitter i Stinas säng med mina mysiga vänner^^ Vi har druckit te, ätit chokladbollar, pratat masssssssa om evolutionen och om den frågan är relevant! Åh vad jag gillar mina vänner! Har haft en ganska bra dag. Försov mig dock utan att veta om det. I vanliga fall börjar vi alltid fem över nio på tisdagar men idag började vi tydligen kvart över åtta av någon konstig anledning. ALLA visste om detta utom jag. Hur kunde alla veta om det? Jag fattar inte att jag har så dålig koll, t.o.m Macke visst det liksom. Annars var lektionen rätt givande, förutom att jag inte var med på redovisningen eftersom min grupp inte sagt till mig när vi skulle göra arbetet så nu har ja fått ett extra arbete. Känns lagom kul. Men men, så kan det vara.

HLK va jättebra etik och moral är ju verkligen mitt ämne! Läraren är jättebra och vi får verkligen disskutera! Idag pratade vi om utilitarismen, och det tycker jag verkligen är intressant, kan rätt mycket om det med eftersom ja läst om det både i filosofin och religionen på gymnasiet. Själavården gå också bra. Läser en bok som heter bra sex! Handlar dock inte om ställningar eller hur man blir bra i sängen eller nåt sånt löjligt utan sex i kombination till kristendomen. Att kyskhet inte är en dygd i dagens samhälle och att vi kristna både ta vara på vår oskuld osv. Väldigt intressant, men ibland tenserar hon (författaren) att låta lite fanatisk - eller lite hård ibland. Men det kanske är bra, att vara radikal liksom.

Nu sitter vännerna här och pratar om att de ska skapa ett test på facebook angående olika samfund - Vilket samfund tillhör du?

ha en bra kväll
:*

Release me

hm har precis att mig vid en dator i bibblan, riktigt länge sedan jag pluggade här nere, nu när man har en egen dator blir det ju aldrig av att jag pluggar här. inser redan nu att de här frågorna var liiiite svårare än jag trodde. fråga ett "I vilken utsträckning är du medveten om att du är värdefull, trygg, älskad, betydelsefull, att du duger och att ditt liv har en mening"  hm, ganska jobbig fråga redan som den är, tycker jag, men det jobbigaste är att vi ska utgå ifrån våra lektioner och jag kan inte ens minnas att vi pratat om detta. eller alltså hur man själv ska känna sig trygg , älskad...osv. Men men, jag får göra det utifrån mig själv och så fpr vi se hur bra det går. ska bräddla lite i vårt häft med för att se om det står något jag kan använda mig av eller få inspiration av.

Jag känner mig rätt trött idag, och lite sliten, och lite som att jag väntar på att bli förlöst, ibland när jag läser en text eller ser en bild då tänker jag att jag ska få en aha-upplevelse av det och att det/den ska förändra mitt liv och att ja ska kunna se tillbaka på mitt liv senare och se att det var när jag läste den texten som mitt liv förändrades, men det blir ju aldrig så. Release me, är orden som ringer i mitt huvud för tillfället. Jag är egentligen lycklig, men just nu känner ja mig lite nere. Skulle vilja he en varm kopp te, ett långt samtala på sängkanten eller en lång promenad med en vän i skogen och bara njuta och bara få prata av mig lite. Har ont i nacken och ryggen. undrar om jag sov konstigt i natt eller nåt..

Nej nu måste jag verkligen sätta igång.
:*

Uppdatering!

håhå, sitter nere i källaren med stinas dator, köket här nere är helt fullt...där uppe med, hadet änkt laga lite men men det får vänta lite... ska laga makaroner och köttbullar tänkte ja...för ovanlighetens skull. Uhh nu är jag helt pank. haha det va länge sen ja va helt utan penagr...har bara femtio kronor på kontot, känns lite konstigt...men tur att det kommer pengar på onsdag! det är ju bara imorn jag kommer vara utan liksom.

Gårdagen och lördagen var nice! Filmkvällen var mysig osv, kanske inte världens bästa filmer men ändå...det gjorde inte så mycket, det är ju sällskapet som räknas och sällskapet var härligt, verkligen! Igår givk jag och vickan och tilda och åt thai och sen gick jag och Tilda och såg En shoppaholics bekännelser, den va rätt rolig, verkligen sevärd men verkligen inte så bra som ja trodde den skulle vara! haha om man jämför med djävulen bär prada så var ju den så mycket bättre, djävulen bär prada är en sån film jag kan se hur många gånger som helst, jag älskar den, älskar färgerna, kläderna, frisyrerna, allt!

Idag har jag inte haft några lektioner, det va verkligen skönt med lite sovmorgon. Tilda sov här i går och jag slocknade ganska många gånger i Jonas säng medan ja väntade på henne (vi var hos Jonas, Tilda lånade hans dator, behövde plugga lite osv) vad är det med Jonas säng egentligen? jag somnar typ alltid i den, även om jag inte är trött, den är verkligen så sov-vänlig eller vad man ska kalla det! haha, sen när vi givk och la oss somnade jag med en gång, har ingen aning om hur länge Tilda satt uppe och pluggade, glömde fråga henne innan hon gick imorses! Sen var vi ute en sväng på stan och handlade lite^^

Idag ska jag plugga en hel del, tänkte sätta mig i biblioteket efter sex-sju någon gång och i alla fall göra klart en av Johns grejer^^ det ska verkligen bli kul men utmanande, riktigt jobbiga frågor, alltså personliga frågor om ens liv, värderingar, mål, saker man kämpar med, saker man behöver göra upp med, hantering av olika situationer och sånt. Men det är väl ingen nyhet för någon att jag älskar att annalysera och att jag verkligen uppskattar den typen av arbete!

Nej nu ska jag hjälpa stackars Madde som börjat med maten!
ha det fint
:*

Gårdagen var awsome

oj oj oj va trött man kan vara fem över tolv en lördagsmorgon. Har dock varit uppe sen nio (oj va duktig jag knner mig) Gårdagen var helt awsome verkligen^^har lite bilder ja tänkte ladda upp men det får bli när jag kommer hem sen, orkar inte fixa med det just nu, spelade in lite när pappa spelade och sen när Jenses spelade så det lägger jag nog ut på youtube med :P Pappa var jätteduktigt, vilket drag det var när han spelade säger jag bara! Han hade nästan valt de bästa låtarna kändes det som men oj va han framstod som en kommunist. haha två riktiga kommunistsånger var det, Juanita (som jag för övrigt älskar) och farväl till släkt och vänner, och sen en egen sång med. Det va tre andra trubadurer som spelade med och de vara alla riktigt duktiga. Det var riktigt kul att se allas vår Bosse på gitarr, har bara sett honom läsa dikter innan så det va riktigt kul och han var riktigt bra på det! Visste att han hade skrivit en del innan han började med poetry slam osv^^

Sen Emil Jensen, huuuur bra som helst. Alltså han är ju lite över alla andra estradpoeter eller vad man ska säga, han är en artist, en riktig stjärna! Han är helt underbar att se på verkligen och han får ju verkligen med sig hela publiken. efter första sången så hörde ja tjejen framför mig luta sog mot sin kompis och viska "vilken man, han skulle int ejag tacka nej till, ja följer gärna med honom hem ikväll" och då slog det mig att han nog verkligen är en man som kvinnorna dras till, jag tänker mer "wow vilken människa" medan det säkert fanns en hel del tjejer som satt och tänkte wow vilken man, Oavsett så har han en helt otrolig karisma, han lyser verkligen på scen.'

Sen bytte jag Borås mot Göteborg och det är ju verkligen min stad, jag blir lycklig så fort jag stiger av bussen verkligen, han precis med spårvagnen till Stigbergstorget (som det tydligen hette) och det va verkligen kul att träffa folk. det var ju verkligen bara metalfolk där inne. det va riktigt riktigt längesedan jag var på en sån tillställning men det var verkligen härligt. Lilla Pilgrim var där med och det var kul att träffa honom, satt och pratade en hel del om K-G hammar, han hade vart på de föredraget han hade haft i Jönköping i torsdags och det hade vart upprörande, minst sagt, jag blev upprörd bara jag tänkte på det och då hade jag ändå inte varit där. Det är verkligen en skam för Sverige att vi har haft en sån man till ärke biskop. Han har ju missförstått allt, precis allt, jag tycker synd om honom, eller synd är fel ord gillar bättre engelskans "I pitty you" (man säger så va?) Men jag tror absolut på det Skytte säger när han säger att Hammar blev tillsatt för att avkristna Sverige, det var en del av sekulariseringen. 

Nej nu mina vänner blir det Jönköping om ett tag och vi ska ha en riktigt härlig myskväll, tycker synd om alla som missar den :P Bilder kommer en annan gång som sagt

:*

Estradpoeter

Åh vad jag är sugen på att fota lite, och så är ja hemskt sugen på en systemkamera. det hade inte vart helt fel att ha! Anyway nu ska vi sterax ner och kolla på pappa, det ska bli kul. Plus Emil Jensen då. Har lyssnat mycket på honom och gillar honom starkt. Han var med på det första stora estradpoet evenemang jag var med på. Minns att Bosse hade pratat om honom innan som om jag kände till honom och ja sa inte emot utan "låtsades" att ja visste vem han pratade om fast hela den världen var ny fö mig. Minns Mattis, hur överväldigad jag var av honom och hur jag älskade "andas in" Minns Emil Jensen, vilken uppenbarelse det var med rör inte min låtsaskompis och en hel del annat. Minns Bob hansson, han hade stript rött hår med utväxt och håret såg flötigt ut, han hade svarta byxor som han hade kletat glitter på och skrivit liv på med glittriga bokstäver. Jag hade aldrig sett någon som honom, eller hört något sådant heller. Jag och Mathilda var där, vi satt längst fram och jag visste inte om ja skulle älska det eller skratta åt det, men hans ord berörde mig starkt. Han var duktig. De var duktiga alla tre, ja eller det var ju andra som läste men jag minns inga andra, bara de tre.

Sen blir det Göteborg som sagt, även om det inte är den musik jag lyssnar mest på så tycker jag att det är grymt bra, och dom är roliga att lyssna på live också^^ 

Emil Jensen

Bob Hansson^^

Hoppas ni får en trevlig kväll^^ Känner ni för att kika in är det på allégården, med start 18:30, inträde 100 kr

Hm

Kära vänner, vlaknade sent idag, runt tjugo i ettt, satte mig upp och började blöda näsblod, inte så mycket men det rann en del i alla fall, fick springa ut på toaletten och få bort blodet från händerna. Har ont i högra delen av huvudet, ögat och ja känner av det i högra delen av ansiktet med, undrar vad det beror på. ja känner mig verkligen inte sjuk utan väldigt pigg (haha sov jus å länge, klar jag är utvilad) Drömde en jobbig dröm om Ammi i natt, att hon kom hem men att hon typ inte ville vara med mig, kände mig som en fem åring som sprang efter henne och när ja skulle förklara för henne att ja kände mig åsittosatt lät ja ännu barnsligare som en liten unge som inte tål att bästa vännen umgås med andra. Usch, undrar vad dessa tankar kommer i från, klart Amster är min bästis oavsett om hon umgås med andra eller inte. Undrar om jag undermedvetet är rädd för det, att det inte kommer vara som vanligt när hon kommer utan att jag kommer komma i sista hand. Men haha, det är ju bara löjligt, vet att hon vill vara med mig och att hon saknar mig. Usch den hör drömmen ska vi inte spinna vidare på :(

Nu ska ja dra ut på stan. Puss på er

Picture Post!

Håhå, idag har ja haft en jättemysig dag! Hunnit med både en vårpromenad på stan och mys med vännerna i gbg^^ Nu känner ja en blanding av trötthet och pigghet på något sätt^^
Postar några bilder från dagen. Pappa passade på att ta lite bilder på mig när ja hade satt mig på motorhuven och väntade på att vi skulle åka. Ja brukar göra det när ja väntar på att vi ska åka, mamma och pappa är alltid så sega ut och bilen är ju typ allt låst

^^

lite mer närbild

På Blue mountain^^ Här ser vi Varg, Jesper och Josuas hand :P

Jesper och Josua

På haket^^ Av den här bilden att dömma kan vi konstatera att Jesper INTE va så bra på att ta bilder :P

En lite bättre bild!

usch hade verkligen inget att skriva ikväll, ni får sova så gott vänner
:*

Alone

Nu har jag gått upp ganska precis, måste säga att det inte var någon hitt att sova med håret i staniolpapper (ja måste vart trött igår, i vanliga fall använder jag ju en plastpåse) på sträva handdukar. Sen när jag vaknade märkte jag att massa av håret hade stelnat pga för dålig täckning så det var jättesvårt att få bort, fick spola väldigt länge, plus att håret nog blev för mörkt. Gha, nu när löshåret äntligen hade en perfekt nyans till mitt hår.... Men men, vi får se hur det ser ut när det torkat osv. Hoppas det funkar. Mamma och pappa är ute och går och pojkarna är i skolan så ja sitter här helt själv i nattlinne och lyssnar på radion. Det var längesedan jag var själv här i huset, otroligt längesedan faktiskt. Men det är rätt skönt, ska snart duscha, sen måla naglarna fixa håret, plocka fram kläder och sminka mig, drar till gbg någon gång efter fyra. Det blir nice, jag längtar efter att få träffa vännerna. försöker ta lite bilder på håret sen när det är klart

:*

Natti natti

Så mina vänner nu är det dags för mig att krypa i säng^^ Haft en ganska soft kväll med gossip girl, som sagt, telefonsamtal och datorn. Har kollat runt massa på olika klädsajter och åh ja är så shoppingsugen så det inte är sant! Ärligt talat har ja en vår-dröm-outfit som verkligen överraskar mig själv. det är en übersöt klänning i ljust jeanstyg med empirewaist och spetskant, ett par halvtjocka cremevita strumpbyxor, ett par högklackade gladiatorskor och en brun väska i skin (fejkskinn så klart!) Åh vad jag längtar efter den outfiten, men hm, det kostar ju så klart. En väska är inte så svår att få tag på second-hand, har redan bjudit på en och annan på tradera! Klänningen kommer troligtvis inköpas nästa vecka... Skorna får vi se hur det blir med, måste hitta den perfekta skon bara^^ Madde ville med köra på gladiatorskor så det känns bra! tycker det är otroligtsnyggt till vitt och empirewaist verkligen!

Natti natti på er
:*

Maskinen har blivit förvandlad till ett monster!

Hur skutton kunde masinen bli förvandlad till ett monster?

Åh nu sitter jag här hemma och äter youghurt med en jättegod crunch müsli. Det är ICA:s egna med smak av äpple och kanel! Smakar precis som äppelpaj^^ verkligen gott, kommer nog äte två omgångar :P
Sitter med blekning i håret, ska färga utväxten nu, det var verkligen på tiden, har växt över en cm, och det va bara tre veckor sen ja blekte sist. Jag är helt överväldigad, mitt hår har aldrig växt så fort, men att de skulle bli längre märker ja inte av, men det är inte så konstigt med tanke på hur slitna topparna är... Mitt hår kommer nog aldrig bli längre än så här och det känns lite tråkigt. Ska äntligen kolla på senaste gossip girl avsnittet, har väntat sen i februari eller nåt tror ja! minns inte ens hur det förra slutade. Men åh va kul det ska bli att se det nu^^

:*

Lycka!

Åh lyckan fortsätter! idag var det ännu varamare! Jag och Madde och Stina och Jossa hade picknic och åt godis, mandariner och kärleksmums och bara njöt av solen! Sen kom pojarna och spelade fotboll så då satt vi bara vid stenarna och njöt ännu mer! Nu sitter vi på mitt rum, ja skan snart packa, åker hem idag! U-church imorn och sen ska ja kolla på pappa som ska spela på en Björn Afzelius kväll^^ Emil Jensen kommer så det blir nog väldigt nice! Sen åker ja tillbak ahit på lördag, vi ska ha myskväll och det ser ja fram emot !

haha, alltså i natt va natten då ja drömde!
Dröm ett: ja åkte iväg till Ammi! åh va härligt det var att träffa henne! men då borde Henry hos dem med. Och sen på kvällen när vi skulle gå ut satt ja utanför och helt plötsligt var marilyn manson där i jättefula lila kläder, men ingen verkade ta någon notis om honom, men ja satte mig där och vi började prata, ja skulle berätta för honom att ja tyckte han va en brym musiker men att jag avskydde honom som person, men han bara kysste mig, haha det va helt stört!!! Sen klädde han ut sig till en gamal tant för att ingen skulle känna igen honom. Sen när ja sa det till Ammi, sa hon att han brukade hänga i Puerto Rico för ingen på Cran Canaria visste vem han va, så han fick mycket privecy.

haha sen drömde ja massa mer, tror ingen bryr sig direkt.
Puss på er

Lycka!

Åh jag känner mig lycklig!!!!!!!! Ute skiner solen jag har ett par nya solglasögon i min väska och vi ska snart ha etik och moral på högskolan! Ur högtalarna strömmar maskinen med segertåget och jag känner mig ungefär så pepp på livet som man bara kan bli!!! Hinner inte skriva så mycket nu men igår hade ja en asmysig dag! jag och madde drog till lillkribbis och Simon, vi kollade sin city, Kribban hade inte sett den och missat att den gick på tv i helgen och vill sen se den. Åh vad ja älskar den filmen, även om jag får blunda en hel del pga blodiga äckliga scener så älskar ja storyn! Sen spelade vi ett rollspel med pirater, den va också väldigt kul, madde vann fast hon inte borde *morrr morr*

nej ni borde ja springa tillbaka till skolan, skulle bara springa hit egentligen och hämta en burk mandariner och byta väska och så. Men gha vad jag inte vill ha fisk idag, hade för mig att det skulle bli nåt annat. men men. Tar inte med datorn till högskolan nu, så ja skriver väl lite senare ikväll^^
En liten extra hälsnning till Micke som fyller år idag

:*


Stil!

Åh äntligen har stil hjort ett program om (delvis) stil, har maialt dem flera gånger och sagt att det vore kul om de skrev om lolita!!
Anyway det kanske var en kvart av programet som handlade om lolita och de åkte hem till Nefalia/Maria en lolita från kalmar. har själv aldrig träffat henne med ni vet hon hade bdb innan och nu kollar ja hennes blogg lite nu och då^^ Väldigt trevlig vad jag har hört.

Här kan ni själva lyssna på
programet

Här kan ni också läsa Marias blogg

Nej nu ska ja äta
:*

Scene

Hej!
Nu har ja krypit ner i sängen. Är dock inte så trött, resten av kvällen spenderades med en helt okej deckare och en massa kollande på olika scenekids. Gha att det ska finnas så stört mycket snygga männiksor, och att man som tjej inte kan sluta kolla på snygga människor för att det dels tilltalar en och för att man dels mår dåligt av det för att man vet att man själv aldrig kommer bli så snygg, eller se ut just så. Sen visst fattar ja att en hel del bilder är redigerade, men ändå, det gör de inte mindre snyggt eller mindre åtråvärt. tacka vet ja lill-Jonas, han förstår sig inte ens på det där med att jämföra sig med andra, så fort ja ens visar en bild på en snygg tjeje säger han "sluta jämföra dig" även om jag inte ens nämnt att ja vill se ut som hon eller så.


den här tjejen tog nog priset ikväll. helt underbart hår!


nej blont hår skulle ja inte säga nej till
Sen kan ja bli så där sugen på blått hår i typ i den här nyansen, vet att jag alltid brukar säga att bara vissa passar i blått hår och det tycker ja verkligen, det är få som passar i det, och därför brukar ja vara tyst om att ja sjäkv skulle vilja ha det, tror verkligen inte ja skulle passa i det. Sen är det svårt att få håret så blont också så att det blir blått och grönt och sen skulle ja tröttna på en månad så det är inte värt all den mödan... Men man kan ju få drömma


Sen skulle ja vilja lära mig ps, inte för att redigera bort mig själv utan för att kunna redigera bakgrunder eller kontraster eller så, det är så tråkigt att inte kunna när ja har så många ideér.

Malena med la voix tog hem segern i globen!

oj oj oj, det blev ett operabidrag som vann melodifestivalen. Hon heter Malena och är 38 år gammal och operasångerska^^ Jag är väl inte överförtjust i opera men sa redan för några dagar sedan att hoppas hon vinner hela skiten. (har verkligen inte varit insatt i tävligen men men, visste om henne och några till. Bla Carolina af ugglas låt snällsa snälla som både mamma och pappa går och sjunger på ganska ofta här hemma)

 men i alla fall. Känner till Malena lite vagt sen innan, vi såg en dokumentär om henne i ettan på teatern i ämnet röst och rörelse. Jag minns att ja redan då tyckte hon var lite manlig och att hon hade hårförlängning i en guldig färg och att jag äslade den färgen och själv ville ha den^^ Nu är hon ju platinablond istället


Idag

Idag var det inte så himla mycket att göra på jobbet, eller jo de första två timmarna var det full rush. Stressigt stressigt. Sen fick ja ha hand om holdarna (alltså de som ska ut till de bilar som väntar) och tja som flera av er vet brukar det gå ganska dåligt. Ja är så långsam på att plocka ihop DT: grejerna så det tog ju sin lilla tid. Men tack och lov hjälpte Ida och packade det mesta så ja fick mest springa ut och inne. Vid ett tillfälle var det ett gäng killar som väntade och trots att de typ regnade ute hade de fönserruterna nerrullade och de glodde verkligen hela tiden, haha, de såg ut som bondraggare allihopa. När de tillslut fick sin mat va alla jättenyfikna på vad ja hette om de kunde få mitt nr och ja typ bara småskrattade lite åt dem, sen skrek de "ja älskar dig" när ja gick där ifrån. haha att vissa aldrig växer upp, de var absolut över 20 liksom. men men, ja fick mig ett gott skratt i alla fall^^ Sen när ruschen lugnat sig fanns det inte så mycket att göra så ja gick mest fylla upp, skura golvet och sånt och ja märker ju hur mycket bättre ja mår av det. Ja älskar att skura golv tex, det är min favoritsyssla på hela Mcdonalds. Skulle egentligen ha ett sånt jobb. Typ skura trappuppgångar eller sånt. Det tror jag skulle passa mig.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanska kika lite på melodifestivalen med mamma och plugga lite.
Hittade den här sötnosen på rinkya, en japansk auktion sajt. Jag äskar verkligen Juliette e justin, de gör så hemskt fina grejer


Budet på den här ligger bara på 5250 yen och det är inte så farligt, slutar om 20 timmar, men just nu när ja inte riktigt är sams med Celga så vågar ja inte riktigt chansa. Ni minns den där
tartanmönstrade grejen ja vann i januari? Ja har inte fått hem den än pga att de påstår att ja är skyldig dem pengar, trots att ja betalat min shipping invoice. och nu har ja i över en månad försökt få ur dem vad jag har betalat för och bett om en detlajerad lista över de jag inte betalat över utan någon framgåg. För ett tag sen fick ja en ny invoce bara utan ett enda ords förklaring. frågade då varför men har inte fått något svar. Jag vägrar betala innan ja vet vad ja ska betala för liksom. Gha blir så trött på det här. och det är typ 66 dollar och tja det är en utgift ja verkligen inte kan lägga ut bara sådär....

nej nu har mama satt melodifestivalen, ska gå och poppa lie popcorn.

Blubb!

har precis vart ute en sväng för att lämna en grej till Tina^^ skönt att komma ut lite trots det dåliga vädret. Jobbade innan idag, det va en helt okej dag, men så jobbade ja ju bara 3 timmar med, imorn ska ja jobba fem...seegt, vill verkligen inte jobba! Men gissa vad! Nu sen vi blev ett evensk ägt Mcdonalds har vi blivit utsedda till det bästa i hela Sverige! Coolt va! Så där framme i kassan stod en stor silverbukal (heter det så, ni vet en sån där man får när man vinner?) och i lunchrummet stod det fem kg godis! Gissa om vi åt som galningar. ja gillar det här mer och mer. Va ju jätteorolig i början att allt skulle bli sämre, stiktare, högre tempo, opersonligare men allt går verkligen suveränt!

Nu ska jag nog spela lite sims tror ja, eller koppla av med Conan. Vi får se^^

Natti natti

Så nu har jag precis hoppat i säng!
Det blev U-church i alla fall och ja hade en micket trevligt kväll med vännerna!
Åh ja känner verkligen hur känslorna för gruppen ökar för varje gång vi ses, hur ja verkligen kallar dem mina vänner och att jag verkligen verkligen tycker om dem. Att ja bryr mig om ifall de kommer, hur de mår, vilket humör de är på, att ja är intresserad av att veta vad de tänker, vad de har för åsikter osv. Blir alltid lika glad när ja träffar dem, och det har nästan blivit veckans lilla höjdpunkt! Idag disskuterade vi mycket kring skapelsen och evolutionen, det va intressant, det är ju ett ämne som verkligen engagerar mig och som ja tycker om att prata om! Kände att alla i gruppen hade vettiga åsikter, även om de skillde sig en hel del emellan oss. Josh är väl den som ligger närmast mina egna åsiket om man säger så.

Imorn ska ja jobba, börjar kvart i tolv så ja ska verkligen sova nu!
Natti natti
:*

Varning: känsliga läsare

Som flera av er säkert vet har jag haft stopp i mitt avlopp och därför haft det stående med vatten varenda gång jag tvättat händerna, borstat tänderna eller tagit bort mitt smink eller ens försökt rengöra hankaret. Varje gång jag sett handkaret har ja tänkt att "Nu måste ja ta tag i det här" men det har aldrig blivit av och då har det varit stopp sen i slutet på januari. men idag när ja höll på att städa tänkte ja att det verkligen var dags så ja började med att försöka ta upp proppen men den satt så himla hårt fast, efter en del skruvande och gragande fick ja dock upp den och gissa vad? det satt fast hur mycket skit på den som helst, hår, smuts m.m. men nu förstår ja den verkligen orsaken till att det blev stopp, mitt hårförlängningslim! det är ju hur segt som helst och de hade satt sig i all de små hålen där vattnet ska rinna igenom så det va inte konstigt att det blev stopp! Höll på att spy när ja såg det, så himla äckligt var det.


Äckligt va? Men det är skönt att ha det gjort, nu kan ja tvätta händerna som vem som helst!

Uppdate!

Kära vänner!
Sitter i min nybäddade säng med Opeths Coils på högsta volym! Den låten är så himla ljuvlig! Har precis tagit tag i min disk, det hade hunnit bli en hel del det (fy skäms Cissi) så det va skönt att bli av med. Ska ta och städa lite på mitt rum med och sen tänkte ja slappa den sista tiden innan ja tar bussen hem till Borås. Eller ska ja på U-church? Gha kan inte bestämma mig, vet verkligen inte hur ja ska göra. Ibland önskar ja att man hade en maskin som kunde bestämma åt en, men matade in möjligheterna och så övervägde den för och nackdelar och sen fattade det bästa beslutet åt en. Åh hade inte det vart skönt att ha ibland? särskilt när man är så velig som jag.  

Gissa vad föresten? Ni minns den där klänningen som pappa råkat slänga? Så var tydligen inte fallet, för när jag kom till Kortebo i måndags lågt det snällt ett paket här och väntade där klänningen låg. Så frågan är vad pappa har slängt? Tror det kan vara nåt ja köpt från traderam bjuder ibland på lite småssaker men har inte alltid koll på vad jag köpt osv, så ja tror det är en topp eller kjol eller nåt, men inget viktigt eftersom ja inte ens kan komma ihåg det liksom.

Nej nu ska ja ta i tu med städningen! Hoppas ni får en fin dag
:*

Who's that girl

Kära Dagbok
jag är helt slut, helt slut, har precis varit ute och sprungit. Sen ja var på tävligen i helgen har ja blivit så himla nyfiken på vad ja själv springer 60 m på nu för tiden. När ja va liten sprang ja på typ 8 9 sek. Så sagt och gjort, jag och Madde värmde upp till Segertåget och gav oss sen ut för att springa, ja hade aldrig trott att det skulle vara så jobbigt. Tänker inte säga själv vad ja sprang på som bäst idag men det va helt okej, dock så mycket sämre än förr. men men, det ska vi nog kunna öva upp. lite träning nu i vår så. plus att ja sprang helt själv nu med, hade ja sprungit mot någon som är liiite bättre än mig hade ja nog kunnat pressat tiden men nån sekund. När tilda kommer hit ska ja se om ja orkar få med henne ut. Väl inne igen flimrade det för ögonen och ja mer eller mindre stupade ner i Jonas säng och trodde ja skulle spy, fatta vad jag har tagit ut mig. Men det är bra, har ju verkligen världens sämsta kondis :P


Pappa Grapa och Korteboskolan innan vi gav oss iväg ut (det står så på våra t-shirts alltså :P)

Igår hade vi det rätt mysigt med, vi var på debatt om skapelse evolution Motsatts eller komplement? det va rätt intressant men ingen av dem va kreationist så det blev väl inte så mycket till debatt även om Olle som den ene killen hette helt köpte evolutionen jämfört med Krister Renard som mer är inne på intelligent design.

Här ser vi Krister renard och Gunne (min lärare) som var debattledare

Folk <3 (haha macke i bakgrunden :P)

Nu ska vi upp till Macke och pojkarna om någon timma, undrar bara vart Tilda tagit vägen, hon ringde mig kvart över två och sa att hon skulle komma med en gång, nu är klockan fem liksom. Hur skumt är inte det? ja ja, ge mig ett kilo godis, lite mandariner och apelsin juice så är ja nöjd!

:*

God morgon världen!

Gäsp, vaknade klockan elva och insåg att jag försovit mig, började kvart över och fick skynda mig som bara den. Men idag har jag lolita i alla fall! det blev den rosa alice chess^^ älskar verkligen den klänningen. Kändes bra att ha det tills ja insåg att vi ska in till HLK, missförstå mig rätt men ja är inte på humör för att springa runt i rosa bland massa högskole elever. Men men,  så kan det vara, hinner inte springa och byta om nu ändå. Just nu tror ja verkligen ja börjar bli pepp på lolita. Ja, det känns så, men som sagt ja behöver verkligen lite nu grejer!

Just nu sitter ja på kristen spiritualitet, vi pratar om lyssnande och att höra, typ problematik och sånt med lyssnande från Gud. Annars idag blir det som sagt HLK, ny kurs där, etik och moral, det blir väldigt väldigt intressant men ja har inte köpt kursliteraturen än :/ DÅLIG CISSI. Får ta och göra det snart! Sen blir det plugg, måste få in Hans Christians grej. men sen kan ja tänka mig att det blir lite film och mys med vännerna^^

Nej nu ska ja engagera mig, det här är väldigt intressant!
:*

lala

Nu är jag hemma på kortebo igen! Det känns bra, sprang in och köpte lite naturchips och läsk åt mig och Madde innan, vi ska kolla på en film eller så är det tänkt!

Hetaste bloggen just nu :)
http://hippiestick.blogspot.com/


Genus

Läste precis en väldigt intressant artikel på DN:s hemsida. Det handlar om ett par föräldrar som valt att dölja sitt barns identitet för omgivningen. De vill att barnet ska växa upp utan att bli bemött som pojke eller flicka. här kan ni själva läsa artikeln.

Jag personligen tycker att detta är fullkomligt idiotiskt. jag fattar inte hur man kan utsätta sitt barn för ett sånt här expriment, fatta hur kluven ungen kommer bli sen. Jag gör ingen hemlighet av att ja är emot all den här genus hysterien och står för att det finns manligt och kvinnligt och att jag tycker det är bra. pojkar ska vara pojkar och flickor ska vara flickor, men om killar vill klä sig i tjejkläder eller tvärtom bryr ja mig inte så mycket om, men att en föräldrer exprimenterar med sånt här det tycker jag bara är sjukt. verkligen. Sen när ska föräldrar bestämma kön åt sitt barn? Nej ja är rätt trött nu och har inga vettiga argument, kanske kommer sen. Blir bara så trött på att allt hela tiden ska vara könsneutralt, för ett par år sen blev ju hobex stämda för att deras reklam var vinklad, de rosa sakerna va till tjejer och de blåa till killarna. Jag tycker att det är stört att man blir stämd för en sån sak.

Nu ska ja duscha, packa och fixa mig lite!
:*

Lolita down period

Nu har jag precis krypit ner i min säng^^ har haft en ganska soft kväll, vilat och kollat massa på lolita klänningar! åh vad jag känner mig pepp på lolita just nu! Vet att ja typ inte har haft det på hela året och det känns rätt trist eftersom det är en klädstil ja verkligen älskar egentligen. har funderat lite på varför ja haft en så lång down period. Lolita perioderna kommer och går men för det mesta brukar det ändå vara så att ja har det lite nu och då, så har det verkligen inte varit under den här perioden och varje gång jag haft det har jag känt mig ful eller fel och bytt om efter halva dagen. tror dock att de finns vissa aspekter som spelar in
  • Vädret, det är verkligen inte kul att traska runt i lolita i det här gråa vädret, när det inte finns några färger känner ja själv inte för att vara färg-glad eller så, tycker lolita passar så himla mycket bättre på våren och sommaren
  • Kortebo, det är verkligen inte så att folk har sett ner på min klädstil eller så, ja har fått väldigt mycket positiv respons, inte minst från de glada administrativa gänget med Annette i spetsen. Men i alla fall, så har det känts lite fel ändå, det har känts lite obekvämt att vara så uppklädd på skolan när de är så många som inte är det. Vissta hade det varit en större skola hade ja nog inte brytt mig, mn nu är vi ju inte ens 100 liksom och tja då syns man mer och vissa dagar orkar ja verkligen inte med det.
  • Jag har insett hur bekvämt det är att gå upp tjugo min innan skolan börjar och då har man verkligen inte tid att klä upp sig känner ja. 
  • Jönköping. seriöst säger ja bara, det finns typ inga stilar som sticker ut från normen i den staden. Alla ser likadana ut. I Borås är man ändå rätt van vid att se massa olika stilar men här alltså...det finns nästan inga som sticker ut från mängden. Ja skojar inte när ja säger att folk har råstirrat på mig och vänt sig om, och då är det när ja haft på mig min kappa liksom, och visst även om det inte bara ser ut som en vanlig kappa så är den inte sååå himla extrem alls. Och som ja skrev tidigare så är det inte alltid ja orkar med just den typen av uppmärkelse, ja brukar inte ha problem med att folk tittar eller så, det är man van vid när man går i lolita, men när folk stirrar oförskämd...ja, nej då trivs ja verkligen inte
Sen vet ja inte riktigt hur det kommer sig att ja börjat känna mig ful och tjock i loli för så har det verkligen inte vart innan. förut har det verkligen vart så att jag känt mig fin och tidlös på något sätt nu känner ja mig inte alls det. men nu är jag verkligen pepp på lite nya klänningar, gärna i mörkblått, mörkgrönt och brunt, det vore inte helt fel, känner att min garderob är allt för rosa och det känns lite barnsligt just nu. Ja har inga problem med rosa gentligen, älskar den färgen men ibland blir det för mycket. Här tror ja verkligen vädret spelar roll, på sommaren och våren märks det inte alls på samma sätt om man har rosa som på vintern, då sticker det verkligen ut ju. Men just nu tillåter inte min ekonomi några nya kläder alls känns det som, usch och fy för att ha så lite pengar. vill så himla gärna ha ett par nya skor, ett parasol, en blus och lite klänningar. men men, så kan det vara.
Nej nu ska ja ta och försöka sova! ska kolla upp lite bussar och så bara
natti
:*

btw så ligger den här klänningen från
IW vääääldigt högt på min wishlist just nu

Fallet Mimmi

Va och kollade på pappa innan när han spelade på ribbingsgården, det va mysigt! Pappa älskar ju att spela så det är alltid kul att se honom, han är så glad då!

Anyway sen skulle man be lite två och två och ja satt jämte min kära bror Gustav, och det kändes plötsligt lite obekvämt, inte för att vi inte har en bra relation, för det har vi verkligen, alla tre syskon, men vi har aldrig liksom bett bara Gustav och jag för varandra, men sen när vi gjorde det så kändes det väldigt bra faktiskt och inte alls skumt och konstigt.

Kollade precis på kalla faktas granskning av Fallet
Mimmi (kolla gärna in trailern, den säger mer än mina ord) det handlar om en kvinna som skulle göra en liten operation i huvudet som utfördes slarvigt och efter detta så har hela hennes liv förstörts, hon är inte kontaktbar, kan inte göra något alls själv, äta mat, borta håret, gå, prata, kyssa sin man, utan bara sitta som en paket i en rullstol. Jag tycker så himla synd om familjen, som måste stå ut med detta, mannen som liksom inte längre kan samtala med sin fru, inte få någon närhet eller ens ett samtal med henne, hon bor inte ens hemma, barnen som tycker det är jobbigt att hälsa på mamma, klart det är när hon sitter i en stol med tungan utanför munnen med oklar blick och bara rullar med huvudet hela tiden. Det är så hemskt så fruktansvärt hemskt

Helgen!

Hej vänner^^
Har precis kommit hem från mitt kära Göteborg! sov hela bussresan^^ Var så himla trött och seg hela morgonen, höll på att somna redan när ja satt och väntade på bussen på Nils Ericson. igår va en toppen dag, dock fullt upp hela tiden så när vi väl landade på Monochrome va ja helt slut verkligen, man hade inte mycket energi över till något alls. men lite samtal och dans hann vi med! Och åh vad ja älskar att dansa, ja vet att ja alltid skriver det efter ja vart ute, men igår va det en himla bra dj och musiken va liiite tyngre och åh ja det kändes som om ja skulle explodera i ett hav av färger eller bara gå upp i rök, ja ville bara hoppa och skrika eftersom ja kände mig så himla lycklig! Vid ett tillfälle var ja bara tvungen att skrika rakt ut ja behöver det här för att leva. och precis så kändes det så, alla va så upptagna med sin egen dans så man kan gott skrika på utan att någon märker det.

Anyway dagen började med Sci-fi mässa! hade väldigt trevligt, dock var det lite mindre än ja trott, trodde det skulle vara med utställare, mer böcker och typ kanske nån föreläsare. Men men, det va trevligt, med det räckte typ med någon timma sen hade man sett allt flera gånger. Det va lite folk som va utklädda till kloner från starwars och ja måste erkänna att de verkligen såg läskiga ut, ja blev lite rädd att de bara skulle hoppa fram och ta på mig eller nåt och ja lovar hade de gjort det hade ja gallskrikit. självklart låtsades ja som att ja inte alls va rädd för dem utan bara gick föbi och ja skulle heller aldrig erkänna det för mitt sällskap.
Sen åkte vi till friidrottens hus där det va junior SM som Josua skulle tävla i! Det va intressant att kolla på, friidrott är ju typ dne enda sporten som är kul att se  på^^ men visst om man hade vart liiite mer insatt hade det ju vart roligare. Roligast va nog att kolla på 60 meters loppen. Jag kände hur det började krypa i benen verkligen, jag älskade ju att springa när ja va liten verkligen älskade det, den frihetskänslan det är. Så fort det blir varmare ute ska ja joina madde på hennes löpar rundor.Tillslut var det i alla fall dags för Joshs lopp och han vann! Han är verkligen duktig. det va ett spännande lopp, och det va hur jämt som helst mellan Josua och en annan kille, men han vann som sagt^^

Senare på kvällen blev det som sagt Monochrome och det va mysigt som vanligt. Tog en del bilder igår. inte så himla mycket, haha inga på  mig själv i alla fall :P

Josh och Johannes utanför mässan!

klonerna som min räddsla föll offer för ;) (fast vi behöver ju inte berätta det för nån, det är ju lite pinsamt)

Typ bästa bilden ja fick på Mads Mikkelsen

Tilda!!! Den här är till dig, det här är hon från dark angel!

Min hand darrade väldigt mycket så det blev inga bra bilder från loppet eller utdelningen men här ser vi yoshitoshi på prispallen!

Who's the catman? alltså den katten är helt underbar, jättebusig, sprallig och kelgo

Josua och Johannes på väg in till stan!

Nån va fin i rosa :P något som denne inte alls fick höra massa tjat om hela kvällen...nej nej :P

Aw Magda va jättesnygg! en halv jesper kom med på bild :P

Magda och per^^ så söta, Pers outfit va TO DIE FOR säger ja bara!

Så avslutar vi med en liten bild från dansgolvet!

Hej och hå, nu ska ja äta lite, tror ja, kanske lägger upp några andra bilder på
bilddagboken sen!
:*

Trött Cissi

håh vänner ni anar inte hur trött jag är. klockan är snart halvåtta och ja sitter och väntar på att plattången ska bli varm. Allt är packat och snart bär jag mig av mot Göteborg (eller tja om en drygt en timma) det blir säkert en fin helg, Kommer hem imorn!

ha det fint
:*

Uppdate!

Att man inte tar tag i saker lite tidigare. Tog och sydde om den där spetstoppen och det blev ganska bra, fattar inte varför ja inte gjort det tidigare. Eller jo, ja har tänkt på det innan men så vet ja att madde va missnöjd och tyckte hon hade förstört sin när hon sydde om den hon köpte som med ba för stor och hon har så mycket mer skils när det gäller sömnad så ja har tänkt att min med skulle bli förstörd. men ärligt talat så tror ja att lindex har liiite bättre kvalité än Gina. Vet att Ammi alltid brukade tjata på att Ginas grejer alltid gick sönder eller så bara efter några gånger. Så nu ska ja ta tag i mitt hår med och hoppas att det kanske med kan bli bra, nu när det gick så bra med kläderna! Vet bara inte vad ja ska ha under dagen imorn, vill som sagt inte ha jeans men det vore ju bra så man håller sig varm och allt, samtidigt som det vore rätt smidigt att ha spetstoppen och kjolen och sen bara dra på sig klänningen över det, men samtidigt känns det så himla tråkigt att ha samma tröja på dan som på kvällen plus att det inte är så fräscht heller att gå i den hela dagen.

Annars ikväll blir det vila, ska duscha och så nu ikväll efter som ja måste gå upp vid halv åtta imorn (hu vilken hemskt tanke) och massa sims, kanske äter lite naturchips om jag orkar men vi får se^^


liten uppdatering, gick att att platta håret ganska bra, så ja är rätt nöjd nu^^ Vet int ehur ja ska göra med min lugg, de senaste månaderna har ja börjat ha lite mer snelugg, min egna lugg har blivit så dålig osv, så tja ja ahr helt enkelt bara lagt den åt sidan, men nu är ja lite trött på det med. Vet inte om ja ska spara ut luggen, klippa till den lite snett och ruffsigt eller om ja ska klippa tillbaka den som ja hade innan, fönade den till en "vanlig" lugg nu och det går men den blir väldigt stor och fluffig eftersom den är så lång... har inte klippt den sen i januari typ... Skulle gärna vilja ha lugg imorn, men men, vi får se! kanske har den i lugg under dagen och ser den inte bra ut på kvällen kan man ju bara fästa den med ett spänne eller så...hm vi får se!

:(

usch nu är ja ledsen. Förra veckan kom ja över odiums eternity dress för bara några hundralappar, ja har kollat på den flera år och har alltid tyckt att den har vart söt men har aldrig haft just de pengarna att lägga på den! Så ja blev självklart jätteglad! fick den hemskickad till mamma och pappa här i Borås så att ja säkert skulle hinna få den innan Monochrome och tänkte att ja där kan ja ju ha den! Så i alla fall, ja komme hem, frågar vart den är, pappa minns inte riktigt vart han lagt den, vi letar igenom hela huset tills det kommer fram att den har legat under massa tidingar som pappa slängt på tippen och givetvis fått med sig mitt oöppnade paket .
Och ja tog typ inte med mig några kläder hem från kortebo, bara myskläder typ, inga utgångskläder.
Tror ja ska ta tag i att sy om den där spetstoppen ja köpte på Lindex som är alldeles för stor fast det är en XS, ni vet det är en sån topp som ser ut som de som kommer från Gina tricout, helt i spets, de som sålde slut med en gång. Hann inte köpa en där innan de tog slut men så såg ja att de fanns på lindex, fick tag på deras sista som tack och lov va en xs, prövade den inte ens men till min stora besvikelse så var de för stor. Ja fattar inte hur xs kunde vara för stort... så ja har typ haft den två gånger eller nåt, och då köpte ja den i november. Men om ja kan sy om den kanske ja kan ha den under min lackklänning, för den har ja här, men den är så kort, och den kjolen man kan ha under är hos Maya, får se om det finns någon annan ja kan ha under men ja tvivlar starkt på det. och ja tror inte pappa är så pepp på att åka ut till maya och hämta den...men kanske om ja säger att nu när han slängtt.... men ja vet att han redan har dåligt samvete, mamma sa att han hade varit nere på tippen så fort de öppnade innan idag för att kolla om den fanns men de hade redan tömt allt :(

usch va trist, och mitt hår blev alldels ruffsigt innan när ja va ute och min plattång är så kass så nu vet ja inte hur håret komemr se ut, eller vad ja ska ha på mig under dagen helle, kanske ett par jeans och en topp, vill ju hålla mig så varm som möjligt nu ju :( men usch va tråkigt det är med jeans, ja passar verkligen inte i det.

nej nu ska ja sluta klaga och få något gjort...
:*

Marita♥

känns det inte som att världen är lite tråkigare idag?
som att färgerna tappat lite av sin färg?
som att himlen verkligen gråter?
som att allting verkligen, ja verkligen är tommare idag?

Jag kommer precis hem från Marita Enberts begravning, även om jag personligen inte kände henne så väl vet jag att hon, och hennes älskade man Pierre betydde mycket för dem och ja vet att hon verkligen var en helt fantastisk människa. Alltid så givmild och rar, och så enormt nära Gud, både hon och Pierre har en sån härlig gudsrelation och jag tänker på låten "bergfast grund" nu när jag tänker på dem bägge. Jag grät nästan hela begravningen igenom, jag trodde verkligen inte jag skulle gråta men jag kunde inte hjälpa det, det kändes så oerhört meningslöst att hon skulle ligga i den där kistan när vi alla andra levde och så innerligt önskade att hon skulle vara där. Hela familjen grät och det va så tungt att se Pierre och Jonathan gråta, och när en tjej sjöng "allt kommer bli bra mamma", en låt Carola skrev till sin mamma efter hon dött och jag såg Pierre och Jonathatn hölla om varandra ja då kändes det som att jag skulle bryta ihop, jag bara grät och grät. Ute på kyrktorget sen visade det ett bildspel med Marita och Pierre kramade om mig och sa Gud välsigne dig, och ja tyckte att det va så starkt, att här ger han mig Guds välsignelse fast det är han som förlorat sin hustru. men sån är han, så otroligt givmild och osjälvisk. Jag minns när vi var på Öland och han bjöd oss alla barn på glass, och ja råkade säga att ja va lite hungrig och då köpte han givetvis mat och glass åt mig och jag kände mig helt överöst av han generousitet.
Jag orkade inte stanna kvar på minnesstunden, kändes som om jag höll på att kvävas där inne och jag var bara tvungen att komma där ifrån, all den sorgen, den var så stor, så stark...

Jag vet inte vad jag ska säga, Vila i frid lilla Marita, i dig kunde man se Jesus, tack för allt du gjort ♥

Sjuk :(

uhu hur kunde ja bli så här sjuk? vill inte klaga, men ja ligger här med ett huvud som håller på att expoldera, en kropp som bara skakar och gör ont, en näsa som inte vill sluta rinna, ögon som tåras hela tiden och en hals som bara hostar. Känns som ja ska dö varje gånga ja nyser, det gör så ont i hela kroppen verkligen och just nu va typ sämsta tillfället att bli sjuk, hade massa plugg ja behövde få gjort idag, men nej då. Orkade dock ta mig ner till evangelistveckan en sväng innan, det va mysigt, träffade bla på Paulsson, som ja inte sett på evigheter, men han kändes så himla långt bort, ja kramade om honom hårt och länge men hans kropp kändes slapp och stel på samma gång, han kallade mig för Cecilia trots att jag alltid vart Cissi innan, det kändes så skumt, vi bara stod där och sa typ inget, vi som kunde prata i timmar på telefon innan, men men, saker förändras, jag är inte samma människa som då och ja känner honom inte längre. Sen träffa vi Kastö också och det gjorde mig alldeles varm och glad, han satt och pratade i över en timma med mig, Jocke och Madde och det va verkligen kul, blev så glad över att han tog sig tid för oss, delade sin tid med oss och tyckte det va roligt att höra på vad vi hade att säga! Man blir glad av sånt! Även den käre Marcus Olsson var där, han såg glad ut när han såg mig, kände igen mig och allt och kramade om mig och frågade hur allt var! Det kändes härligt, han sover här på Kortebo nu! bor här under e-veckan så det känns lite tråkigt att åka hem imorn :( Men men, om u-church blir hemma hos mig kanske ja åker hem på torsdag istället. Vi får se^^
Nej kära vänner nu ska ja sova
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag

Nu har ja precis haft utvecklingsamtal med Bruno och ute vräker snöblandat reng ner och färgar allt vattenbaserat vitt.
Samtalet gick bra, vi pratade om kurserna, hur ja mår, att det är lite för mycket nu, om mitt liv, mina framtideplaner, drömmar och visioner, om skolan och den andliga delen. Det är skönt att bara få prata av sig lite, att någon lyssnar och visar intresse. Det behöver man ibland, Visst ja kan alltid prata med mina vänner men det är skönt att få lite stöd från sina lärare ibland.

Snart ska jag ta tag i skolarbetet (får nästan lite ångest av bara tanken) men nu behöver ja pausa lite, har blivit så förkyld, satt och snöt mig och hostade hela lektionen, inte alls kul ju. Sen va ja väldigt trött eftersom ja sov rätt dåligt i natt, vi gick upp tidigt med för att fira Jocke så det blev inte så mycket sova. Så nu ska ja softa, dricka te, spela lite sims (har inte hunnit göra det på hela helgen) men senast fyra fem måste ja sätta igång. sen tar det säkert tre fyra timmar. men det fixar vi nog.

ja vet att ja sagt det innan, men ja säger det igen, snälla ge mig sol och en blommande värld, ge mig tillbaka lusten att gå i lolita och låt mig känna mig fin i det. På sista tiden har ja ju inte haft lolita alls, men de gånger ja haft det har ja känt mig ful, tjock och som om jag inte passar i det. Det är jobbigt, förut har ja alltid känt mig fin i lolita. Nu gör ja inte det.
nej nu ska vi inte tänka mer på det utan hoppas på att få träffa lite lolis och få klä upp mig till helgen!

Ha en fin eftermiddag ♥

håhå

hej hej!
Sitter på Maddes rum och pratar om Team och lite allt möjligt, Chagge är här nere och han är ju rätt into team osv.
Är tillbaka på kortebo nu, tog den tidigare bussen idag och han tom smita in till Vineyard och vara med de sista minutrarna innan de slutade. Imorn blir det plugg för hela slanten, det komme verkligen bli en tuff dag. På tisdag ska ja nog träffa Tilda och gör ja inte det tänkte ja åka ner och hälsa på farmor och farfar, saknar dem jättemycket och ja vet att de blir glada när ja kommer! det är så synd att ja inte hälsar på dem oftare när ja bor så nära.

Vi skulle egentligen sett på film men jag tror inte det blir så. vi ska i alla fall göra strawberry daiquiri men nu loggade ammi precis in på msn, åh vad ja saknar henne. att gå ut med henne på haket, de sena nätterna, soma i hennes dubbelsäng och vakna och äta god frukost, sitta på trappan till bäckäng och titta på när hon röker och prata om allt och alla. gå och shoppa kläder i stan eller på knalleland eller sitta i en miljon timmar på mcdonalds med henne och bara prata, låta allt allt allt rinna ur mig som rinnande vatten och bara berätta för henne hur allt känns och vad jag vill och hur allt ska bli.50 års kalas osv

oj oj oj, ja har haft så fullt upp nu så jag verkligen inte hunnit blogga, Igår var ja ju som sagt på Love adicts på trägårn och det va synnerligen intressant. jag och Maya och Micke kom dit typ ganska jättetidigt, och då var det inte nån vi kände ingen där alls. (förutom vår kära Matiss som tipsat om själva klubben) alla såg jättetöntiga ut och som om de va typ 14, det va en   skitäcklig kille där som va allmänt äcklig och smekte micke, försökte dansa med honom och som smekte mig på låret. Och massa andra grejer ja inte ens kom ihåg. Övervåningen var inte öppen och musiken de spelade va så himla kass (inte ens i närheten av 90-talets eurodisco som hade utlovats, dansagolvet var med andra ord inte öppnat och de hängde ballonger med snören som föll över hela rummet så man kunde inte gå utan att fastna i massa snören (tänk er typ den scenen i sex and the city filmen på alla hjärtans dag när Carrie är på ett Café) Anyway, som tur öppnade dansgolvet sen och vi dansade loss till spice girls, sing hallelujha, venga boys och lady marmelade, även om det inte är bra musik var det härligt att bara få dansa loss till den musik man gillade som tio åring, eller saken är väl att ja knappt minns om ja gillade det (eller ja spice girls älskade ja) men det kändes oavsett nostalgiskt.

maya sov över oss mig och sen idag jobbade vi i hela 14 timmar på Lars-Eriks femtioårskalas, jag var sjukt trött när vi klockan tio entrade missions kyrkan i Sjömarken men sen hade vi verkligen kul hela tiden. Vi fick fixa massa med decoren (det va mysigt) och duka, göra förrätter, koka kaffe m.m. hela dagen gick verkligen åt, det blev inte många pauser direkt men det va verkligen trevligt att få umgås med Maya, Vickan och Mathilda, det är så roligt att se dem och att vi klickar så bra fortfarande. Nej jag är så trött nu att ja verkligen inte orkara skriva mer, har egentligen massa mer att berätta känns det som men det får bli en annan gång...


Liten matpaus mitt på dagen

En stylishMaya

Det va massa söta småflickor där som väääldigt gärna ville umgås med oss stora tjejer i köket, de ville sitta i våra knän, äta vår mat och busa med oss. Ja försökte föklara skillnaden mellan svenskägt mcdonalds och privatägdmcdonalds för fem åriga lilla Alva men hon försod inte så mycket. Söt var hon i alla fall

jag och Vixs höll på att fixa oss i ordning

Nu ska ja sova starx, hoppas er helg vart fin
:*