Mors dag^^

Nu sitter ja här hemma i Borås^^ det är väldigt mysigt, mamma sitter inne i rummet brevid och dricker te och pojkarna springer runt och håller på med sitt. Innan idag va vi ute och åt och hade det trevligt. Ikväll har ja bara tagit det lugnt, ska nog färga mammas hår om ett tag, sen ska vi nog kolla på film lite senare. ska dock försöka komma i säng ganska tidigt eftersom ja ska med en buss kvart i sju imorn. fy va ja kommer vara trött. det får bli gå upp, dra på sig nåt mysigt och åka iväg. typ. Vi får se vi får se.

Ska se om ja har nån mysig bild på mig och mamma på datorn, tror tyvärr det är ont om sådana på den här datorn.

haha den här får duga, dem är från mammas femtiosfest! där av serpentinerna i håret :P


Hoppas nu alla firat sina mammor ordentligt. <3
det förtjänar dom

Älskar min mamma jättemycket <3

<3

Håhå tänk va tidigt ja är uppe, fast det är söndag, har faktiskt varit uppe sen åtta. De ni! Det händer inte varje söndag precis :P Gick upp vid åtta för att följa Karin till bussen och sen kunde jag inte somna om. Så nu sitter ja i min säng lite halvtrött måste jag säga. Ska åka till Borås om någon timma för att fira mors dag. Sen åker jag tillbaka hit i mornbitti. Eller ikväll. vi får se lite, tror mamma räknar med att ja ska stanna tills imorn så då kan ja lika gärna göra det. och bussarna går ganska bra. Kommer in till jönköping halv nio, bäst av altt är att fritidskortet börjat gälla dygnet runt nu så det kostar mig bara runt 30 kr att komma upp hit!

Anyway, hade jättekul igår! Vi hade en jättemysig picknick med hur mycket gott som helst! Sen satt vi jättelänge på taket och pratade och busade och hade kul helt enkelt. Shit va fort dagen gick, sen kollade vi på film under kvälle och pt chips och drack läsk. Sen va det häng på mitt rum, ja färgade Maddes hår, färgen blev verkligen skitsnygg, passade hennes ansikte. Tyvärr färgades liksom inte utväxten så det ser lite ut som om det va ett tag sen hon färgade håret men men, ja tror det kommer se snyggt ut sen när hon lockat det och fixat det! verkligen! Jag saknar fortfarande min kamera, den är verkligen helt borta. Tror ja får ta och önska mig en ny tills ja fyller år eller nåt. Vilket är snart (!) inte ens en vecka tills jag är tjugo. Har lite panik över det, känner mig inte redo än. Vill inte fylla 20. just nu vill jag bara stoppa tiden och inte alls fylla 20 och bo här ett bra tag till. Mår så dåligt över att ja ska flytta på fredag, det liksom ligger och gnager hela tiden. känns skitjobbigt, att behöva packa ner allt i karonger och lämna bort det här rummet, den här fristaden, det här livet, som jag älskar så himla mycket. Och alla människor, ja vet inte vad ja ska ta mig till utan dem, de betyder så oerhört mycket. Kommer va så jobbigt att behöva lämna dem, som blivit en så självklar del av mitt liv ju! Det är så sorgligt. Men ja ska verkligen försöka hålla kontakten. Madde och Jossa kommer ju bo i Jönköping så det är ju inte jättelångt, och Stina måste ja abolut hälsa på. Macke kommer ju finnas i Gbg, och där är ja ju ofta, Karin och Gustav kommer finnas på öarna. de ska ja absolut ta och besöka!  Allting ordnar sig hoppas jag.

Nej nu borde jag städa undan lite och byta om och sånt så ja kan komma iväg!
Puss!

Hello

Hello!
Sitter uppe hos Macke och grabbarna! Ja och Karin blev klar med vår uppgift i ganska god tid, det kändes bra, sen drog ja upp hit redan vid två tiden, dumma mig som glömde paraplyet, det började regna på vägen upp. Möttes av en Macke i en väldigt gul tshirt, sen hade macke och ja tänkt att plugga men det gick inte så bra, ja va så trött att ja somnade flera gånger i soffan och boken va jättejobbig. Sen kom Jossa och då belv det ännu svårare att plugga. Sen kom Stina, sen kom Gurra och Joel och nu tittar vi på TV istället. har redan gett upp den här tentan, trodde ja skulle få klart den idag, men nej då. det kändes ju väldigt jobbigt :( Måste ta och maila Karin. På riktigt alltså. 

Fy va jag är trött. Har verkligen haft mysigt idag i alla fall, men det är helt stört att dagen bara har försvunnit.

Livet

Livet alltså

Razors pain you
 Rivers are damp
 Acids stain you
 And drugs cause cramp
 Guns aren't lawful
Nooses give
Gas smells awful

You might as well live

<3<3

Well well, idag är ja lite småtrött. Inte så konstigt kanske med tanke på att Macke gick hem klockan fem, då va man allt trött. Men annars vart det en bra kväll/natt. Började med att titta på A clockwoork Orange och avslutade med bön och sen låååångt samtal emellan. Vad jag tycker om mina vänner. Jag kan inte säga det nog, ni är guld värda och ni ger mig så oerhört mycket!

Nu sitter jag här med Karin och skriver på vårt arbete som ska in nästa vecka, vi ska skriva ett brevsvar till en kvinna som förlorat sin dotter och som undrar varför Gud inte helade henne och som känner att hon nu inte längre vill leva. Det är inte precis en lätt uppgift men det går ganska bra. Karin är ju oerhört fokuserad och väldigt duktig så det går bra att plugga med henne! Verkligen! är glad att vi är i samma grupp! Sen till lunch ska jag upp till grabbarna och käka, tror ja, minns faktiskt inte vad vi sa, men sen ska ja plugga med Macke i alla fall. Nu ska den där hemtentan bli klar! Åh vav skönt det vore att bli av med den!

Sen vet ja inte riktigt vad som händer mer, vi har ju fått en aslång lista på saker som ska städas innan vi flyttar ut (jag mår verkligen dåligt bara jag tänker på att ja ska flytta härifrån om en vecka, det känns helt absurt och hemskt) så jag funderar på att ta tag i den listan, kanske tvätta fönsterna eller putsta garderobern eller nåt. Känner mig dock lite orolig för badrummet, nu fick ja höra att det medlet som finns här är typ det starkaste som finns och går fläckarna inte bort med det så går de inte bort alls. Det känns mindre bra eftersom det medlet INTE biter på mna rosa fläckar som finns över hela rummet och jag har aboslut inte råd att betala någon ersättning. Ska höra emd Gösta nu i veckan dock, om det finns något vi kan göra åt saken. Vill verkligen inte försöra för skolan om man säger så.

Ha en fin förmiddag!

Picture Post!

Va seg ja har vart på att uppdatera, har vart så himla mycket nu den senaste veckan bara. Just nu sitter ja på dogmatiken, vi pratar om hemförsamlingar, tydligen ett väldigt kontroversiellt ämne, en gång när P-A hade undervisat om detta i en församling hade pastorn blivit så arg att två män hade vart tvugna att hålla fast honom så att han inte skulle kasta sig över P-A. Väldigt konstigt beteende om man är pastor måste jag säga. personligen är inte detta mitt huvudämne och allt han säger låter logiskt tycker jag.  Men men

Hittade lite bilder på  mig från meetet. De är tagna från pappiliott @ bdb och
Lölö


En outfitsbild från det stora meetet!

Här ser vi några av oss. tror ja står och pratar med Tina eller nåt

Vi satt ett ganska bra tag i solen, det blev ju fint väder tillslut, nere vid vattnet och bara njöt av härligt sällskap och härlig sol

Ja här ser vi en gruppbild, tyvärr va ju ja inte där som sagt när de bilderna togs så ja klippte in mig :P


Våra underbara moderatorer (ska det givetvis stå) och ljuvliga Andrea <3

Så nu ska vi fika! Ha det så fint!
 

Underbara dagar gör en lycklig<3

Hej vänner! Har haft en jättefin dag, orkar inte skirva nåt nu. berättar mer imorn! Nu ska vi sova!
här kommer tre biler dock på mig, från idag, haha så lustigt att se mig själv i lolita, men väldigt kul, det va ju så länge sen nu som ja hade det. Vi blev fotade av typ em miljon turister och utfrågade hur många gånger som helst om vilka vi va! En kille spelade t.o.m när vi pratade. När vi satt och åt i kungsträdgården blev vi fotade typ 4 gånger under loppet av bara några minuter. Haha, en kille fotade massa och skulle ha med bilderna i sin utställning osv, rätt kul, sen blev vi fotade av en tjej som gör en bok om japasnka stilar. väldigt nice!

Natti :*





Lolita meetet och jag är väldigt lycklig!

God morgon kära vänner!
Sitter just nu hemma hos underbara Andrea i Stockholm! Evelina och Andrea springer runt och fixar det sista på sina outfits medan ja sitter här klar och bara väntar på att vi ska få ge oss ut och göra sthlm osäkert! Haha! Hade en ljuvlig dag igår. Missade nästan hela picknicken dock, det kändes väldigt surt, missade liksom all fotografering, hade verkligen velat vara med på en grupp bild så det kändes väldigt tråkigt. plus att de va en del som hade gått när jag kom, men men, det va inte hela världen verkligen. Evelina och två andra snälla tjejer kom och mötte upp mig på centralen, det va verkligen snällt för jag tror inte ja hade hittat till humlegården ananrs. visst det hade bara vart att ta en tunnelbana eller så, men ändå.

Efter picknicken gick vi till Gröna Lund, ja har aldrig vart där och måste väl erkänna att det inte gick upp mot lisberg men det va väldigt mysigt ändå. ganska rejält mycket mindre dock. Men efetrsom ja va i så trevligt sällskap spelade det absolut ingen roll. Alla va grymt snygga. så himla tråkigt att jag inte har några bilder att ladda upp (fortfarande kamera lös) så himla jobbigt, men så fort någon laddar upp en bild lovar jag att ta den. vänta, tror det finns en på forumet på alla sweet lolis i alla fall. Lustigt värre men det va väldigt mycket svart i år. förra året va det hemskt mycket sweet och pastell men i år va verkligen svart det genomgående teamt. Själv hade ja ju min underbara rose jail <3


Visst är de bedårande?
Anyway efter det åkte vi hem till Andrea där vi kollade på moon child (och dregglade över gackt) och myste och pratade kläder. Hur underbart är det inte att spendera tid med människor som tycker om precis samma kläder som en själv. fantastiskt måste jag säga. Hoppas vi kan ta lite fina bilder idag med^^ I så fall kan ja kanske ladda upp dem ikväll eller imorn eller nåt. Åker hem imorn runt klockan sex. Sen åker ja till kortebo på tisdagsmorgonen. Nej nu ska jag gå och kolla ifall inte tjejerna är klara snart. vill gärna komma in och kika i några affärer innan de stänger!

Puss på er
<3

I'm Back!

oj oj oj va fullt upp ja har haft det i veckan, har inte hunnit skriva en enda rad på bloggen. Har spenderat ett par underbara dagar i de värmländskaskogarna, för att vara lite mer exakt, i Ransäter utanför Karlstad. Det va mycket härligt att få hälsa på Micke och vännerna, Calle, Malin, Albin, Matilda m.fl. Härliga skogspromenader, bastubadande, filmkvällar, djupa samtal och mycket mer. Trivdes väldigt bra där måste jag säga!

I dag har jag spenderat större delen av dagen i Göteborg för att inhandla det sista inför morgondagen, åker upp till Sthlm för att gå på det stora årliga lolita meetet. Det ska bli helt underbart. än så länge är femtio lolitor anmälda! Femtio stycken! Hur underbart kommer inte det bli. Vi ska ha picknick i Humlegården och sen ska vi gå på Gröna Lund. Det ser jag fram emot, har aldrig vart på Grönan, är dock inte pepp på att åka något i kläderna precis :P Lolita är inte exemplariskt för tivoli egentligen. Känner mig liite orolig för ankomsten, kan inte sthlm alls och ja åker upp själv, kommer fram två timmar senare än själva picknicken, känns mest jobbigt eftersom ja är rädd att ja inte ska hitta rätt, ja har ju världens sämsta lokalsinne men nästan mer jobbigt för att man missar så pass mycket socialt, det är ju under de första timmarna man får tillfälle att lära känna de andra. Sen känns det vääääldigt jobbigt att inte Karin ska med, hade verkligen velat ha henne där, och Josephine så klart. Men underbara Evelina och Klara och Boel och Lölö kommer ju vara där! Ska bo ihop med bla Boel och Lölö, det ser ja verkligen fram emot, sex tjejer i en etta i gamlestan! Det kommer bli awsome! Känns väldigt tråkigt att min kamera fortfarande är borta. Man vill ju egentligen inte missa att ta bilder på detta. men men, så kan det vara.

anyway höll på att leta ihjäl mig efter ett par rosa vit randiga struporbyxor/ knä strumpor att ha till min outfit utan att lyckas, va verkligen inne i hur många affärer som helst men det enda jag hittade var ett par strumpbyxor på kaphals barnavdelning, storlek 134-140, alltså för 9-10 åringar, det kändes väldigt jobbigt, gav efter många om och men upp sökandet och bestämde mig för att köpa de små och sen klippa av dem och sy om dem till knästrumpor, men sen när ja kom hem och prövade dem så PASSADE de faktiskt, visst inte jättebra, frenen sitter tio- femton cm längre ner än vad den borde, men ja får liksom på mig dem, hur häligt är inte det? Ja blev rätt glad i alla fall :P
Nu ska jag bara packa med och sen är ja klar för resan! Ska försöka lägga mig senast tolv eller så så jag kan få sova lite. I natt sov jag typ inget alls.

Nej nu blir det juice, naturchips och Gossip Girl
Hoppas ni haft en fin vecka
:*

Fight Club

Hej vänner!
Klockan är tjugo i nio och jag sitter och väntar på dagens andra utvecklingssamtal! har precis haft det första med själavårdsförestånadern Rosie! Det gick jättebra! Nu ska jag ha samtal med min mentor Bruno om en kvart- tjugo minuter.

Hade en jättefin dag igår! Vixs åkte dock hem ganska tidigt, vi skulle åka in till stan, för att gå på Vineyard och möta upp Vickans föräldrar som spenderat helgen i Jönköping, och lyckades missa bussen med tre fyra munuter, nästa gick inte förens om en timma så vi bestämde oss för att skippa Vineyard helt. Dock va Maya så pass godissugen att vi åkte in till stan. Maya, söt som hon är bjöd mig på McDonalds. Som en fattiga studen jag är, uppskattade jag verkligen den lyxen :P Sen hade vi precis samma otur med bussen hem, lyckades missa den med bara några minuter och fick sitta och vänta en timma på centralen, kändes lite surt att behöva spendera tiden där, särskillt då Maya är här så sällan, men men, det gick bra ändå. Väl hemma möttes vi av massa människor! Vi hade ju 17 maj firande på Kortebo igår! Kom ganska mycket folk jag inte alls kände, lite vineyard folk och sne självklart gabbe och Enoks vänner. De verkar finnas väldigt många av dem^^ haha, anyway vi hade det trevligt, grillade korv och myste. jag tyckte dock det va liiiite för kallt ute, så ja gick in ganska fort, tillsammans med mina trogna kumpaner Maya och Mathilda. Senare kom Macke och kollade vi på Figth Club, åh vad jag älskar den filmen, den är så fruktansvärt bra, den är ett mästeverk! Värd att ses om och om igen! 

Senare när vi äntligen skulle sova och hade bäddat ner oss inne på mitt rum tittar Tilda upp i taket och ser en hel hord av små flugor som tydligen verkar ha ett bo precis vid mitt ena hörn i taket. Kändes lite småjobbigt men efetrsom vi va flera kändes det som om man skulle överleva :P Men Mathilda fick panik, verkligen panik och det gick inte att stanna kavr inne på mitt rum, så vi fick helt enekelt bege oss in till TVrummet för att sova där. Jag va egentligen väldigt upplagd för tjejsnack men eftersom klockan va halv tre och ja hade en lång dag framför mig bestämde jag mig för att låta bli att prata. Lättare sagt en gjort måste jag säga. Tyvärr, men jag tycker ändå vi somnade hyfsat fort. Gick upp runt halv sju och tog en lång dusch och packade klart det sista. Jag åker nämligen till värmland idag! Det blir nice, lite jobbigt med resväskan bara. Eftersom jag inte kommer tillbaka hit innan helgen måste ja ta med alla saker ja ska ta med till sthlm NU upp till värmland och det känns ganska...onödigt...de där klänningarna tar ju så stor plats, plus att jag inte tycker om att låta de ligga nerpackade så där. 

Ha en fin förmiddag
:*

RÄTT LÅT VANN!

Ja jag är nöjd eftersom ja älskar norges låt sen första gången ja hörde den. väldigt vacker säger ja bara^^ Lite tråkigt dock att det inte dirket va något spänningsmoment under poängutdelningen. den delen är ju tråkig som den är, oavsett spänning eller inte.

Har haft en jättetrevlig kväll, Maya och Vickan har ju som sagt vart här och det har vart jättetrevligt, Vixs hjälpte mig att bleka utväxten och lägga i ny röd färg så nu sitter ja här med massa röd färg i hårbottnen, tänkte sova med det^^ hoppas det blir bra, tycker dock det såg lite väl ljust ut men vi får se imorn!

Var på vineyards bytardag och det va jättemysigt, sen grillade vi nere vid vätterstranden, ja och Jossa låg på en filt och blundade och bara lyssnade på när vågorna slog in mot stranden och småpratade och det va hur mysigt som helst. Jag har verkligen haft en mysig kväll. Är så glad för att rummet är fullt med folk fast klockan snart är två och Maya kommer sova här imorn med. Det känns bra.

Hoppas ni haft en fin kväll
:*

En vacker utsikt

shiiiit, det är ljust ute. Kan ni fatta det? klockan är typ halv fem och ja skulle gå¨upp och ta bort mitt smink och göra mig i ordning för natten och tittar ut och så är himlen alldeles rosa/brandgul och det är ljust. det är inte riktigt klokt. måste absolut kunna dra ner persiennerna om ja ska kunna sova! Har haft en mysig kväll med Tilda, delsvis fest på hennes skola, häng på hennes väns rum med diverse timmar spenderade på "jag har aldrig" och sedan häng på något ställe i Jönköping. Micket trevligt måste jag säga! Sen är det alltid kul att komma tillbaka hit till Kortebo och till mina älskade vänner! Imorn kommer Maya och Vixs hit, det ser ja verkligen fram emot. Men nu måste ja sova, stavar inte ett enda ord rätt känner ja. Madde hittade jättefin musik innan olafurarnalds , så jag ligger här och njuter verkligen. Nej nu är det badrummet och sen sängen

sov så gott
:*

Att ha en jättefin kväll och hur man låser sig själv ute

hej vänner! Jag har haft en jättetrevlig kväll förutom ett litet missöde nu på slutet! Vi hade en jättemysig picknick i vasa! Josua hade t.o.m med sig natur chips = väldigt glad Cissi! Sen va vi en sväng på haket och det va med supertrevligt! Åkte halv elva bussen hem, hann precis med den tidiga bussen upp till mig vilket gjorde mig väldigt nöjd eftersom ja trodde att ja skulle få vänta en halvtimma i stan, hade messat Gurra och bett honom att inte låsa eftersom ja glömt nyckeln och så, så ja skyndade mig hem för att komma in i värmen.

Pang, dörren är låst. Började få lite panik men ringer Gurra, ingen svarar, ringer samuel, ingen svarar, ringer på hemtelefonen hela 20 gånger utan att någon svarar. Shit va jobbigt det va, fick världens panik, inser att sista bussen ner till stan med gått så det är inte precis så att ja kunde ta en buss hem till någon kompis och ja ahde ingen lust att väcka någon av mina grannar, känner dem inte så väl att ja hade velat fråga om ja får sova över. Eftersom bägger mina bröder bor på övervåningen kunde ja heller inte bara knacka på fönstret. Men mot garagedörren stod det två långa vita träplankor som va precis så långa att ja når upp till Gurras fönserräcke, ställer mig på tå och börjar banka som en idiot. Det är iskallt och jag fryser som bara den. Det ekar i hela kvateret och jag börjar misstänka att både gustav och samme sover hemma hos någon kompis efetrsom ljudet är så högt att grannarna borde vakna. Men nej då, ja får inget gensvar. Hör att det kommer någon gående och det sista jag vill är att prata med någon främling, dels för att det kändes pinsamt att jag stod klockan tolv på natten och bankar på ett fönser, dels för att man aldrig vet vad för galningar som kan vara ute. så jag springer upp på baksidan och väntar en stund, tar sedan en stol och ställer under gurras fönster så ja kommer upp en bit och tom kan banka på själva fönstret - utan resultat. Börjar inse att jag nog kommer få spendera natten ute och tänker precis gå upp på baksidan och lägga mig i utesoffan när jag tänker att jag i alla fall kan kolla efter ifall det skulle kunna vara så att jag har nyckel och givetvis ligger nykeln där. Känner att jag mer eller mindre skulle kunna börja gråta av lycka och låser, med darriga fingara upp dörren, skakar jättemycket, dels på grund av utmattning då plankan vägde en del och dels på grund av kylan. Springer upp för att kolla om Gustav är hemma eller inte, men självklart så ligger han där i sin säng och vaknar till bara av att jag öppnar dörren, ja tror knappt det är sant och frågar honom "Du har inte vaknat av något nyss eller så?" han bara tittar på mig som ett frågetecken och säger nej och lägger sig ner igen. Jag fattar inte hru han inte kunde vakna av det ljudet ja åstakom när han vaknade så fort jag öppnade dörren. Haha det är helt sannslöst. Men just nu är jag mest glad över att jag ligger här inne i min säng under mitt varma täcke^^

Nu är det verkligen dags att sova!
Natti :*

Idag!

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och gick upp tio i ett. Det var verkligen vad jag behövde^^ Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar (pappa har köpt massa färdiga portioner frysmat så vi ska slippa laga maten, haha, typiskt pappa) Mamma och pappa har ju åkt på en sån där mini weekend tripp till Bratislava. (tror det ligger i Slovakien av alla ställen) Själv ska jag snart bege mig till älskade Göteborg, det ska bli riktigt roligt att träffa folket igen, missade ju förra veckans träff hoppas bara vädret är lite bättre i Borås än i Göteborg för här är det ganska mysigt. Inte kul med picknick om det är kallt.

Jag behöver verkligen en ny plattång, min är så dålig så det inte är sant och sen tar det verkligen tusen år att platta det och det blir ändå inte helt rakt. Tror dock Gurra va på idén att köpa en ny vi kan dela på, det vore bra, sparar man lite pengar. Ska äntligen passa på att köpa blekning nu så ja kan färga utväxten, den är inte kul nu. Va ett riktigt bra tag sen jag gjorde det. 

Harmoni

I flera år har jag nästan haft som en egen liten ritual...med ett långt bad med massa badskum, levande ljus i hela badrummet och rökelse och jag lyssnar alltid alltid på dead can dance! Alltid om jag är stressad, mår lite dåligt, har en dålig dag brukar jag passa på att koppla av med detta, plus lite peeling, hemagjorda ansiktmasker, hårinpackningar, måla naglarna och sånt. Det är så himla mysigt och upplyftande, för att inte tala om uppfräschande. Känns alltid som an stiger upp ur badet som en ny människa. Kan inte riktigt förklara det, men det är nästan som terapi.

Under det här året har jag nästan inte haft en sån här lite minispa dag alls, har verkligen inte haft den tiden så nu var det hur mysigt som helst. Känner mig oerhört harmonisk. har dock tagit en liten paus från dead can dance och njuter av Combichrist! Ska måla naglarna snart och titta på senaste avsnittet av Gossip Girl! Det kommer bli en härlig fortsatt kväll!

Hemma

så va man hemma i borås en sväng igen^^ känns ganska bra, pappa köpte pizza till mig så ja sitter här och knaprar på den och äter vindruvor. Mums! Vi fick tack och lov tillslut klart vår trosbekännelse och jag tycker den blev ganska bra måste ja säga. Vet dock inte hur nöjd P-A blir han verkar vara ganska hård när det gäller betyg men jag är ganska nöjd faktiskt. Karin gjorde verkligen en strålande insatts, Linn med, ja va rätt trött som sagt, men gjorde så gott ja kunde!

Är fortfarande sjukligt frusterad över att kameran verkligen är borta. på riktigt. känns oerhört tråkigt att inte kunna fota.. Dumma dumma den. ja fattar inte vart den tagit vägen. har letat igenom hela huset. men men, i värsta fall får man köpa en ny, men det får bli i sommar när ja har mer pengar. Just nu är avsaknaden av pengar ganska stor och det är ju lite tråkigt. Ska ju till Stockholm nästa helg!

ikväll ska ja verkligen bara softa, ta ett långt bad med massa massa bubbelskum, tvätta håret, inpackning, ansiktsmask, dricka te och kolla på någon bra film. kanske djälvulen bär prada. det är en film jag kan se hur många gånger som helst, om och om igen^^

Ha en fin kväll
<3

Mina vänner

Jag vet att jag tjatat massa om hur mycket ja älskar mina vänner men jag måste få säga det igen. Jag är så oerhört tacksamma för alla de vänner jag har. Ni anar inte vilken kärlek och värme jag fått ta emot från alla möjliga håll och kanter den senaste tiden. Det va längesedan jag kände mig så här älskad verkligen. Karin betalade min biljett in till stan innan och sen köpte hon frukost, så himla gulligt av henne, utan anledning. Har fått så mycket sms och gulliga samtal att jag är helt på små rosa moln nästan. Varför får ja så mycket kärlek just nu? det är en gåta, särskilt för mig som så många andra brottas emd min självkänsla, självbild och självförtroende. Men jag är lycklig. Verkligen. Visst det finns massa saker i mitt liv som är helt upp åt väggarna verkligen och ja, jag har ångest men jag är ju lycklig, när ja känner efter.

Känner även att det här inlägget skulle kunna bli ett sånt där när jag skriver massa meningslöst dravell om gothstilen och gothkulturen och varför jag älskar den och varför jag inte kan anama den helt. Men jag orkar inte det just nu.

Vi sitter fortfarande i pingst och jobbar med vår trosbekännelse. Efter att ha jobbat hela dagen har vi ändå bara skrivit en sida. Tror det här hade gått snabbare om man jobbat själv, nu blir det mest rörigt. men den sidan vi skrivit är jag nöjd med i alla fall!

back to work
Love :*

Fröken trött

Idag är jag fröken trött. Verkligen, kommer nog vara det hela dagen. Igår när ja trodde ja skulle få spendera kvällen själv föll det sig så att jag fick lite besök i alla fall. Satt uppe och pratade med Macke och Karin, efter att Karin gått och lagt sig satt Macke och jag kvar ett tag t.o.m och vi hade ett riktigt bra djupt samtal och så åt vi yoghurt :P haha. Nej men sen såg vi att det började ljusna ute och då frågade Macke va klockan va, halv fyra visade det sig. Kul för honom att gå upp till trånghala då. Stackarn. Jag hade lite svårt att somna. Låg uppe nästan till fem, det va mindre kul efetrsom ja skulle upp vid åtta idag. Just nu sitter jag i pingst, ska plugga hela dagen med Karin och Linn, vi har en del grupparbeten som måste bli gjorda även om jag känner att jag hellre hade prioriterat sömn just nu. faktiskt.

Va uppe hos Mathilda en sväg igår med, det va jättetrevligt verkligen, som alltid. Vi satt inne på emocore och läste massa citat, för skojs skull, haha folk säger så mycket knäppa saker.

Nej nu kom Linn så nu ska vi börja på riktigt. Ha en fin morgon :*

I am a soldier

Jag vet att de flesta av er som läser min blogg inte är troende och därför tycker sånt här bara är trams och låter konstigt, men för mig, som kristen är det något jag lever i och med och eftersom det är en del av mig behöver jag skriva av mig lite när såna här saker händer.

Det va så lustigt, nu under gudstjänsten, under sista sången kom en kvinna fram till mig, kände inte igen henne så hon måste vara en själavårds treorna. Hon frågade vad jag hette och prestenterade sig för mig och frågade om hon fick be för mig. Förstod med en gång att det var något särskilt. De flesta kristna brukar inte gå fram och be för random människor om de inte känner sig manade. Sen sa hon att hon hade en hälsning till mig.
Föreställ dig att du står på en äng. Du har vita kläder och är barfota. Du ser en massa kaprifoler och andra blommor. Framför dig står en brudgum, som sträcker ut sina händer mot dig och säger att han älskar dig precis som du är…

Hon talade mycket om att jag inte skulle behöva tvivla, att Gud finns med, hela tiden, även om jag har massa frågetecken inom mig. Så sa hon att jag inte behövde tvivla för Gud är med. Till sken hör att jag har funderat väldigt mycket på senaste tiden, och hon sa saker jag inte sagt till någon men som stämde precis med mina egna tankar. Hur coolt är inte det. Sen sa hon massa om att det va tid för mig att blomma ut, att bli mer mig själv, att Gud skulle bevara mig, bygga en mur kring mig som skulle bevara min personlighet, att jag var en skatt på en åker, att jag hade en stor gåva, att jag spred kärlek bara genom att vara, att det lyste värme ur mina ögon och en massa sådant. Sen bad hon, en jättefin bön. Och hon tackade gud för mina vänner och för att jag är omgiven av så fina vänner och till det lustiga hör att jag verkligen har tänkt på det massa, och precis själv satt och tackade Gud för att jag har så underbara vänner och att jag är så förundrad över det. Vilken kärlek jag har blivit visad den senaste tiden och hur mycket mina vänner betyder för mig. Och hon bad verkligen mycket för det. Det kändes så bra. Sen tackade hon för att hon fick se mig varje dag här på skolan och bad Gud att hela mina sår och hjälpa mig om det fanns någon sorg.

Jag blev verkligen jätteberörd så klart. Åh vad jag behövde detta. En liten hälsning från Gud, det är en väldigt bra start på dagen måste jag säga!

Anyway va gudstjänsten väldigt bra! Pilgrim som predikade, det är väldigt intressant att lyssna på honom, han är så smart plus att han verkligen har ett lite annat tänk än många andra predikanter. Jag gillar att lyssna på honom. Jag fick läsa texten han skulle predika över innan och det kändes bra, han vill ha den lite mer poetiskt framlagd och det tycker ju jag bara är kul. För övrigt är teten hur bra som helst. Just nu passar den så bra in i mitt liv, eller jag kan verkligen hämta styrka och kraft från predikaren 3:1-13

Allt har sin tid,
det finns en tid för allt som sker under himlen:
en tid för födelse, en tid för död,
en tid att plantera, en tid att rycka upp,
en tid att dräpa, en tid att läka,
en tid att riva ner, en tid att bygga upp,
en tid att gråta, en tid att le,
en tid att sörja, en tid att dansa,
en tid att kasta stenar, en tid att samla stenar,
en tid att ta i famn, en tid att avstå från famntag,
en tid att skaffa, en tid att mista,
en tid att spara, en tid att kasta,
en tid att riva sönder, en tid att sy ihop,
en tid att tiga, en tid att tala,
en tid att älska, en tid att hata,
en tid för krig, en tid för fred

Vad får då den strävsamme ut av all sin möda?
Jag har sett vilket arbete Gud har lagt på människan.
Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden.
Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds verk från början till slut.
Jag insåg att för människan finns ingenting gott utom att glädja sig och njuta livets goda.
Att äta och dricka och finna glädje mitt i all sin möda - det är en gåva från Gud.



Nej nu vill ja verkligen fokusera, inte mycket kvar av lektionen och detta är verkligen intressant!
Puss på er!

Idag

oj oj oj vilken mysig kväll det blev! Vi firade Chalotta och grillade bananer och marchmallows (ja vet verkligen inte hur det stavas) och åt rulltårta och satt i soffan och myste. Sen såg vi halva Virgin Suicides, en film jag velat se hur länge som helst. Jag var jättetrött och somnade, Macke väckte mig när han skulle gå och ja va mitt uppe i en dröm och blev lite halvt förvånad. Japp japp, idag är verkligen dagen då ja somnat hela tiden. Nu är klockan tre och jag borde verkligen verkligen sova, ska upp innan åtta imorn och sen går jag ända till fem så jag har en lång dag imorn. Hoppas ni haft en fin kväll, jag är väldigt nöjd med min i alla fall.

Blir man inte rädd när man läser en secret som denna? Att det fortfarande finns människor som inte kan acceptera/hantera att människor har olika hudfärger och att det inte är något konstigt med det. Blir både ledsen och upprörd

Nej nu får ni sova så gott
:*

Alice i Underlandet

Åh vad jag är trött. Har ju ingen tid att sova på nätterna. Borde ta tag i min tenta nu men helst av allt vill jag bara sova. Idag somnade jag nästan hela tiden. Särskilt när vi var indelade i små grupper och skulle be för varandra, kändes som ja halvsov samtidigt som jag sov, tackade bla Gud för att Madde inte är korkad, haha, det hade ja nog inte gjort om jag inte vart så trött. Visst ja ör jätteglad att Madde inte är korkad men det är inget ja skulle tacka Gud för direkt under förbön för henne. har satt på veckans stil. Handlar om Alice i underlandet. Om Lewis Carolls och hur han kom på storyn om alice och om hur storyn påverkad fotografer som modeskapare! Jag tycker det är oerhört intressant!

Är lite hungrig med egentligen. Idag fick vi den "farligt goda pastasåsen" och det är inte precis en av mina favoriter, det är typ fisksås och det är inget jag är så förtjust i. Så Madde och jag sprang över till internatet och bakade chokladbollar istället. Mums säger jag men efter tre timmar är man inte precis mätt. Borde laga lite mat men jag är dödstrött på pasta och makaroner. Har inte ens creme fraisch och då är det ju ännu tråkigare. Borde handla lite mat idag eller imorn men jag har knappt råd med mat just nu. Tyvärr är det lite för tight med ekonomin just nu. Tyvärr. Ska nog läsa veckans secrets och sen försöka ta en power nap.


Är egentligen rätt pepp på lolita just nu! Ska förhoppningsvis fika med Bianca på fredag och då får jag passa på att klä upp mig lite! Det blir nice! längtar efter picknickar med vännerna i Göteborg och så!

ha det fint nu! (btw är det här programet hur intressant som helst, alla som är intresserade av Alice i underlandet borde lyssna)

Master and servant

sitter på bussen till jönköping nu! är riktigt nöjd med min helg! På fredagen va ja som sagt hemma hos Cloés pojkvän, eller rättaresagt vi hade tjejkväll där, han har en jättefin lägenhet på Norrmalm som vi invaderade med bra musik, vin och massa tjejsnack^^ det va riktigt mysigt och va kul det va att träffa Emma igen! Har inte sett henne sen studenten. varje gång vi pratar ordentligt blir ja lika förvånad över hur lika våra tankar är, hur vårt tankemönster verkar vara uppbyggt på samma sätt.

På lördagen jobbade jag till sex och hade släppt alla tankar på utgång, planerade att sitta hemma med Mamma och mysa, det gick typ tre bra filmer den kvällen så ja va ganska nöjd när ja sen får mess från Tilda under lunchrasten att hon ville ut i alla fall^^ sagt och gjort ja åkte hem från jobbet, kastade mig in i duschen och fixade håret och tvingade pappa att köra ner mig till stationen. är rätt nöjd med att ja ändå hann fräscha upp mig så pass och vara nere på centralen fem i sju, trots att jag slutade klockan sex liksom.

Väl framme i gbg åkte ja hem till Tildas UNDERBARA lägenhet på tionde våningen med havsutsikt på eriksberg för att fixa mig lite mer. Sen skulle vi då ta oss till gamlestan. Det är ju inte precis stället jag hänger på varje dag så ja va inte helt säker på spårvagnarna så det slutade med att vi tog sexan via sahlgrenska, resan tog en halvtimma istället för tio min. Kändes lite segt, självklart lyckades vi gå av på fel hållplats men träffade ett asgulligt par som förklaarde för oss hur vi skulle ta oss till underjorden. Vilket vi lyckades med, när vi kommer dit ser alla typ ut att vara 14 år och ja börjar tro att Ammi skulle få rätt (jag är rädd att det bara kommer va småbarn där) och alla, verkligen ALLA va indiepopare. Misstolka mig inte nu, jag älskar verkligen indiemusik men det finns inga människor ja tycker ser tråkigare ut. det är ju så lustigt, seriöst, kläderna är egentligen jättesnygga, stilrena, klara linjer, fint hår, det är ju inte skabbigt någonstan utan när man bara tänker på stilen känns den oslagbar...men sen människorna? Det ser ju så oerhört tråkigt ut, ja kan inte hjälpa det men jag tycker verkligen det. Mathilda va dock i sjunde himlen eftersom hon älkar den stilen och hade t.o.m lyckats se lite indie ut med sin midjehöga svartvit prickiga kjol och svarat linne, medan ja kände mig som den mest malplacerade människan i världen i mina kängor och tubklänning och stay ups, men men, att alla stirrade på mina skor tänkte ja inte precis låta förstöra kvällen.

Och ju längre kvällen gick desto mer pepp blev jag, musiken, denna extas, sammhörigheten man fick ta del av, den va inget annat en ljuvlig och alla människor va så snälla sen, det fanns en sån värme, kan inte förklara det men det va som om alla va en familj, alla tjejer med twiggy kort hår, page, rött läppstift, alla midjehöga kjolar och alla vita linnen med djupa urringningar i armvecken. det va lycka, det va verkligen en lyckad kväll^^
Kom fram en tjej till mig som trodde ja va någon helt anna och sa "Så du fick ihop det med mitt gamla ragg igår, Robert" haha det va så kul, det tog ett bra tag innan hon fattade att jag inte va denna "amanda" som hon träffat kvällen innan. Jag undrar vem som va där som va så lik mig att hon verkligen trodde att det va jag. Sen va det en kille som kallade mig sjöjungfru, haha och va allmänt... som vissa är... men ändå väldigt trevligt (ja det måste ju vara jobbigt att bara kunna vara människa ett dygn...då kan du ju inte följa med någon hem *blink blink* om de inte har ett stort badkar vill säga...du är väldigt behaglig att se på...) ja men det va lyckat

På morgonen sen åt vi frukost ute på balkongen med havsutsikt och sen åkte ja hem. Mötes av mammi som köpte ny parfym åt mig (så nu sitter ja här och myser och är nöjd med doften, den gamla har ja haft så länge att ja bara känner doften av alkohol när ja tar på den, det är synd eftersom ja egentligen älskar den doften. Britenys första fantasy, den i den rosa flaskan. Nu fick ja midnight, den i den blå, den luktar sagolikt tycker, ljuvt verkligen)

Laddar upp några bilder från Tildas iphone som vi tagit under maj :P


jag älskar min baby-Charmy

Älskar både mina babysar <3

jag hos Charmy


ta hand om er <3

Idag

Idag har jag vart duktig! Gick upp redan vid halv tolv (haha okej det va inte så tidigt) åt frukost, följde Ammi till bussen, åt en riktigt lunch, och sen har jag städat. verkligen ordentligt. Men det behövdes, vi är ju liksom tre tjejer som bott här de senaste dagarna så det va kläder, smink, locktänger och sånt överallt och det luktade verkligen unket (sov ju fyra pers här inne i natt) så jag har dammsugit, våttorkat, tagit all disk (det va otroligt mycket nu, verkligen, är förvånad över hur mycket disk det bara blir på några dagar, sen har ja tagit alla ytor och städat i ordning, tvättat alla sängkläder och tagit badrummet och packat inför hemresan så ny är jag mycket nöjd!

Just nu regnar det ute och blixtar och åskar så jag är inte så pepp på att ge mig ut, särskilt inte då hårfärgen rinner av i regnet, haha, men sen hade det vart mycket mysigare att koka en kopp te och legat och kolla på en film. Men istället bär det av till Borås, ska på fest hemma hos Mels syrras kille, vi blir några tjejer som ska ses, det ska bli mysigt även om jag just nu inte är så pepp. Det blir utgång med men det orkar jag verkligen inte, ska jobba imorn.

Sen blir det troligtvis inte gbg på lördag i alla fall. men det gör inte så jättemycket. Är ändå rätt sliten efter denna vecka plus att det verkligen är jobbigt att gå ut efter man jobbat, i alla fall när det är en sån lång jobbdag. Men det hade vart askul, men men, det kommer komma andra tillfällen. Är det inte ofta så, när det händer många olika saker på en kväll blir det lätt att inget av det ens blir av. Behöver verkliugen plugga. har ju en tenta som ska in idag som ja inte ens tittat på. Tänkte jag kunde ta tag i den imorn istället. efter jobbet liksom. Nu tror jag det har sluttat regna. Undrar om man vågar stoppa in sladden igen, vill inte riskera att blixten slår ner. det skulle kännas väldigt onödigt.

Annars är jag väldigt nöjd med min vecka. Det har vart så trevligt att ha Ammi här verkligen! Igår hade vi det mysigt med, med Tilda och så ju. Vi lyckades dock bli utslängda från trevliga Bongo, det va lite synd, tycker verkligen om det stället och O'Learys (eller vad det nu än heter) är ju inte riktigt min grej. Men det blev väldigt trevligt sen i alla fall^^ träffade ett gäng trevliga människor så det blev en bra kväl^^ Åkte hem efter två och sen däckkade vi allaihopa, vi va verkligen rejält trötta allihopa!
Kameran lyser som vanligt med sin frånvaro. det är ju lite tråkigt. Men här är en bild ifrån när vi gjorde oss iordning i alla fall^^



Jag och Charmy <3

Closer

jag tycker om när rött hår är blött, när man står i duschen, och vattnet rinner genom håret och bildar en böljande hinna, som sammet eller nåt. det är lite svårt att förklara men ja tycker verkligen det är fint. sen när håret är halvtort eller så tycker jag verkligen inte det är lika fint, men när håret är helt fullt av vatten då... då är det fint

Nu sitter jag i sängen, Ammi springer omkring halvnaken och verkar lite förvirrad. Har precis ätit pannkakor och ser fram emot dagen. Lyssnar på Closer med NIN och funderar lite på vad jag ska ha på mig ikväll. har köpt en klänning ja gärna skulle ha, men den känns nästan lite för fin för att ha en vanlig torsdagsutgång. Är det inte lustigt det här med kläder? Lolita som egentligen är så uppklätt det kan va, brukade ja inte ha några som helst problem med att ha i skolan eller på stan eller så alls. Men sen när man ska gå ut, kan man inte ens ha en klänning som inte ens är hälften så fin eller dyr som någon av mina lolita kläder bara för att man tycker att tyget egentligen passar sig på en annan typ av utgång. Det här med dress codes alltså. det är verkligen intressant! Vad jag älskar den här låten, den får mig alltid på bra humör!

Ha en fin dag vänner


Picture Post!

Idag har vi haft det asmysigt! visst va det tråkigt att det inte blev något Gränna men vi shoppade ju på A6, fick tag på bla ett nytt läppstift, tycker dock det va lite väl mörkt, men men, man vänjer sig, eller så får ja blanda ut det med lite läppglans eller något. Hm, vi får se^^
Hur som helst så tog ja och Ammi massa bilder efter en viss tids stylande. Dumma Ammi tog dock bort alla snygga bilder på sig själv. det va verkligen synd för det blev verkligen assnygga bilder. men men, inget att göra åt nu!

Så nu får ja ha lite egotime och ladda upp massa bilder!


Här är jag!

Ammi och jag. Älskar min bäbis


Här ser man glad ut^^

Tja Ammi fånade mig när ha gjorde allt möjligt :P

Älskar mitt nya hårband, älskar allt som är prickigt överhuvudtaget

<3 finast

<3

Ha det bäst i kväll

Ammi och jag

Baby och jag sitter här i sängen och kollar på folk och har det mysigt! Vädret tillät inte Gränna men vi hoppas på imorn! Istället blir det lite shopping på A6 och mysiga samtal. kanske en kopp te? Ammi och jag, vi har det bra!
I går va jag, ammi och Tilda ute en svänng, inte så länge, men det va väldigt mysigt, dock är inte sportbar min grej haha. men det va packat med folk! Sen åkte vi hem och kollade på hot chick och poppade popcorn!

Ikväll skulle det egentligen blivit grillning med vineyard hemgruppen men ja tror vädret är för dåligt :( muuu, dumma regn som stal min vår ifrån mig, dumma dumma vind som förstör mitt hår och gör mig kall. jag vill bara ha min värme tillbaka

Vill ha sommar

åh va underbar Ammi är! hon sitter i Tranemo och ja sitter här men det är som om vi är i samma rum, har telefonen på högtalaren och vi kollar på kläder på tradera! Sommaren närmar sig med stormsteg och hela sommarn ska bli en fest! Då blir det sena kvällar i parken, ljuva nätter i gbg, shopping i olika städer och mysiag skogspromenader , och självklart livsfilosoferande! Hela sommarn lång! Jag längtar!

Att hantera något som dör

God morgon vänner!
Några timmars sömn blev det allt i natt! Kändes så bra att vakna och se att Tilda låg på golvet. Drömde massa konstiga saker i natt verkligen, och vaknade flera gånger under morgonen innan jag tillslut lyckades ta mig upp en halvtimma innan jag skulle vara på skolan. Och jag gjorde som jag brukade, klädde mig, sminkade mig, och sprang över till skolan,ibland känner ja mig lite som en robot. som säger samma saker som Cissi alltid brukar säga, och gör samma saker som Cissi brukar göra, men ändå, ändå är det inte alltid jag som talar. Jag hatar att vara en robot.

Vad lång tid det har tagit att skriva det här inlägget. Började skriva redan vid elva, nu är klockan strax halv två. Vi har precis ätit lunch, ja böt min fisk mot Gurras potatis och köttbullar. det kändes bra, nu fick ja i mig lite i alla fall. Ska verkligen försöka fokusera nu, vi ska prata om demonologi och det är verkligen något som intresserar mig. Hur det än är så har ja alltid vart intresserad av demonologi och sånt, antagligen mest för att det skrämmer mig och att jag på så sätt vill ha kontroll på något  sätt, så att jag inte ska vara rädd och så att ja ska förstå att Guds makt är på en helt annan nivå. Gud har makt över mörkret.

Ikväll kommer Macke till internatet och då ska vi ju äntligen kolla på Kill Bill 2 och det blir nice! verkligen! Ute regnar det, det är lite tråkigt verkligen. Vill ha tillbaka min sol, känns inte kul att behöva plocka fram den lite tjockre jackan igen. det va ju så skönt att slippa alla de där bökiga ytterkläderna. Sen är regn inte den mest optimala för mitt hår, kommer det vatten så rinner färgen och då får ja ev färg på kläderna. som i helgen när ja råkade spilla dricka i håret - rann det med en gång ner rosa droppar å min vita klänning. det va inte så kul.

ni får förlåta att min inlägg är så förvirrade för tillfället. Är mycket som händer just nu, men det löser sig

Jag var en prinsessa av December

Mathilda ligger och sover på golvet jämte mig. blev lite kaos innan när vi lyckades missa sista bussen till jönköping, men snällaste Gabbe kom och hämtade oss. det är så skönt att vara här igen! Nu ser jag fram emot en fin vecka, Ammi kommer ju hit på tisdag, ja ja, vet att jag redan skrivit det, men jag ser verkligen fram emot det.
Ligger här i sängen och lyssnar på på Peter Lemarc, det är han och Winnerbäck som gör mina kvällar just nu

Alldeles nyss
Prinsessa av september
Bar jag dig i min famn
Genom spruckna nätter med varsamma händer
Viskade jag ditt vackraste namn
Jag ville fylla dej med drömmar
Måla en himmel så blå
Jag ville ha dej att tro att allt du önskar kan du få

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv
För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund
Älskad från första stund

Det gör mej så ont
Prinsessa av september
Att möta din skräckslagna blick
Se dig famnad av en sorg som bara du känner
Och glida iväg från det lugn som är ditt
 Är det jag som har lärt dig att måla dina orosmoln?
Har jag kramat dig för hårt, säg nåt så jag kan förstå

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv
För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund
Älskad från första stund, älskad från första stund

Jag säger ditt namn Prinsessa av september
Du stänger din dörr igen
Det kommer en dag då himlen återvänder
Men du kan inte se den än
Och fast min oro för dig är nånting jag inte rår på
Måste jag släppa din hand och se dig villande gå

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv
För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund
 Älskad från första stund, älskad från första stund


Den får mig alltid att gråta. alltid, spelar ingen roll vilekt humör jag än är på. minns när jag hörde den första gången. Låg med ansiktet in mot väggen, ljuset va släkt, vet inte va klockan var men det va så starkt, låten va så oerhört starkt, träffade rakt in, letade sig in, innanför revbenen. och jag grät. Tyst och stilla, lät tårarna bara rinna, sakta sakta.

håhå

Hej! Nu sitter jag på bussen tillbaka till mitt älskade kortebo! ser fram emot en mysig kväll med vännerna! mathilda komme med upp och ska sova hos mig, det känns bra. tycker ju inte om att sova själv så det känns verkligen bra. Har köpt juice, frallor, cream cheese och yoghurt så vi ska mysa till det ordenligt!
Kameran lyser fortfarande med sin frånvaro, det känns inte alls bra. mamma och pappa hade inte haft med den som ja trodde att de hade, så nu har ja verkligen ingen aning om vart den kan vara. Vill ju lägga över bilderna från i tisdags. Plus att det känns jättetråkigt att ja inte kunnat ta några bilder när det verkligen hänt så mycket de senaste dagarna. Tilda tog några med sin iphone igår men hon hade tydligen inte emd rätt sladd så hon har inte kunnat föra över dem än. känns lite synd, hade vart kul att kunna lägga upp nåt! ja är btw väldigt sugen på att köpa en iphone! Nån mer som är på? det kostar 218 kr i månaden inkl. 3000 gratis sms och gratis internet, dagligen! hur bra låter inte det? Kameran är jättebra med, eller hela mobilen är asbra! och så ringer man gratis till alla med samma abonemang! ja tänkte ta halebop! och det betyder att alla som har comviq kompis fortfarande kan ringa gratis och messa gratis till mig! och ja kommer messa gratis till alla! åh ju mer ja tänker på det. ju mer vill ja ha en! min mobil är asdålig just nu, den laddar ur på ett dygn, batteriet är verkligen jättebra och ibland försvinner förmågan att kuna ta emot sms, men ja vet ju inte när, ibland märker ja bara att ja typ inte får svar från nån som messar och då får man liksom ta ut simkoret och sätta i det igen. hände innan idag, då fick ja 12 mess på raken sen. hur kul är det?


vill helst ha en rosa!

Hej vänner! ...


Hm såg att ja inte postade det här innan


Hej vänner!
hade en galet kul kväll igår med älskade Mathilda! Dock blev kvällen inte som tänkt. När jag väl skulle gå på tåget till Gbg så visade det sig att jag hade glömt min biljett till Woven hand i Jönköping, fatta va ledsen jag blev, så det blev snabbt ändrade planer. jag och Tilda drog på monochrome och det va kul, vi brukar ha kul ihop. men ändå stället är inte lika fantastiskt som jag alltid tyckt att det vart. Kanske det var när allt var nytt för mig som det va så magiskt. Igår kändes människorna (inta alla) ganska tråkiga och musiken va inte den bästa, hm det är svårt att förklara men i början så tyckte ja allt va himelskt. människorna, musiken, stället, stämmningen. Igår på dansgolvet, första tiden i alla fall, va musiken inte så bra (berodde nog mest på en dålig dj) människorna såg skabbiga ut och det luktade unket. och jag frös. Tror nästan jag fick feber eller något, mathilda va så varm så hon knappt stod ut och jag frös, fast jag dansade som bara den.

Men sen gick det bättre. jag äskar ju monochrome men det beror delvis på nostaglin nu tror jag. har så himla mycket minnen därifrån som alltid dyker upp när jag är där, hade ja kommit dit igår för första gången.

Hm nu ska ja inte svalma mer, hade jättekul ju! Johannes och Jesper och hans vänner va där och det va ja jätteglad för^^ Tycker om dom jättemycket!

Idag

Hej hej!

Så tar vi nya tag idag! jag är säker på att detta blir en toppen dag! Nu ska jag till gbg, hem till Magda på förfest innan woven hand ikväll. det kommer bli awsome! verkligen!
Mathilda kommer med bort till Magdis, troligtvis, det kommer nog bli bra! Sitter ombytt i min säng och undrar för sista gången vart kameran kan vara. Idag är det vitt som gäller. Försökte fixa till löshåret lite innan, köpte nutt i förgår ju. men just nu är det lite för långt, passar inte riktigt in med övriga håret. alltså det  ser inte så bra ut, får ha allt på en sida för att det ska funka. men det är inte hela världen. nej nu måste ja fixa i ordning det sista.

ha en underbar kväll!

Puss

att älska är att blöda

Jag är rädd. Jag brukar vara rädd vid den här tiden om jag är den enda som är vaken. jag ser skuggor av saker som inte finns i hela rummet och alla ljud jag hör förvandlas och blir till mördare och demoner. Så är det alltid. jag brukar alltid ringa till dig då. Nu ligger jag här själv och är rädd, livrädd och jag har ont. som jag aldrig haft förut.

Jag är trött men kan inte sova, veckans stil va tråkigt så jag har satt på OBS ett program om fiktiv literaturkritik på ca en kvart. snart slut. då blir det stil igen. Hoppas morgondagen blir fin. Idag har vart en fin dag egentligen, det är bara kvällen som...
att älska är att blöda
att blöda är att älska

Vi ses snart igen vänner

Livet

Så va både valborg och första maj över. det har vart två fina dagar. Igår var vi gbg som sagt och det va väldigt mysigt. Vi satt på en filt i vasa och drack och åt och pratade och kollade på Kortegen, sen läste vi bibeln och disskuterade lite texterna. Läste från hieskel, 1 petrus och sen tror ja det va Johannes, minns inte riktigt. Men det va en intressant text verkligen, såg sista texten i ett nytt ljus, synnerligen intressant. Men i alla fall, sen åkte Amster och jag hem, lyssnade på musik, kollade bilder på facebook och bilddagboken och åt ost, sen låg vi och pratade en bra stund tills ammi somnade (till min saga om när jag och tilda var vid havet med våra nyfunna varabo vänner, hahaha) På morgonen skulle vi egentligen kollat på en lägenhet åt ammi men det blev inställt så vi åt frukost ute på verandan i solen och sen fixade vi oss och åkte ner till stan för att möta upp Marcus som spenderat natten i Hillared :P Så vi satte oss i stadsparken och njöt av solen och sen kom Isa och myste med oss och sen även Essa och Sibbe, det va mys.

Sen åkte jag till Gbg, filmkväll hos Josh vankades. Det va asmysigt, vi kollade på en söt film som hette labyrinth, tyvärr va ja tvungen att åka hem ganska tidigt, gick inga bra bussar, mamma och pappa är i Sthlm nu så ingen kunde hämta mig på stationen så då måste man ta en buss som är inne så man kan komma hem hit med, sen hade ja en liten bror här hemma som ville ha hem mig så så fick det blir. Dummaste är det att ja inte vet var jag lagt min kamera. har verkligen ingen aning så ja har inte tagit några bilder de senaste dagarna. har ju dock bilder från i tisdags när ja träffade Ammi för första gången som ja gärna skulle vilja lägga upp och lite mer filmer och sånt, men nej då. Måste leta upp den. Tog dock en bild från
Varg


Ammi och jag på valborg!

nej nu ska jag ta och ta tag i mig själv och inte bara ligga här och bryra ihop, det låter som eb väldigt dålig idé.
Sov så gott älskade vänner
:*