Trött Barbie

Jag har väl berättat att det finns en kille på jobbet som alltid kallar mig "barbie" haha så himla kul eftersom jag är långt ifrån den typiska blonda barbie:n. Men i alla fall. Idag var jag en väääldigt trött barbie hela dagen. Gårdagen spenderades i Gbg med film och köttfärsås. Fick träffa Macke! Hade inte gjort det på ett tag. Blir alltid lika glad när vi ses, he's one of the best! Och Charmy och Soot! Vi hade det galet mysigt när vi tittade på Smala Sussie och blev skrämda av Paranormal Activity! Men i alla fall, vi stannade över natt där och fick gå upp jäääättetidigt eftersom jag började jobba tolv i Borås. Det var nästan så vi inte kom upp känner jag, hade lätt kunnat ligga kvar i sängen hela dagen faktiskt. Had vart liiite mer mysigt än att jobba!


Tog inga bilder alls nästan, detta var en dem. På Macke!

Mjau, vi bäddade sängen! Ingen vet varför vi tog en bild på det eller la sakerna på sängen så där, eller vad det än ska föreställa (det skulle kunna visa vem som sov var i natt? Det skulle också kunna vara ett bevis på att jag och Charmy är fullkommligt galna) Nej nu är jag trött. Bara svamlar. Åker äntligen till Sthlm imorn! Ska bli så himla kul! Åker runt klockan åtta hemifrån mig och landar i Sthlm runt tre, sen blir det pepp och make over för kvällens händelse Klubb Shibuya! Fixade klänningen innan med, blev inte så bra som hoppats. Färgerna var väldigt svåra att få i rätt nyans! Men men, får hoppas det går bra!

Har packat nästan allt. Ska sova snart. Bara prata lite med mammi

Natti :*

Purple

Mew! Känner att den här familjedagen kom igång väääldigt sent. Mammi och pappi har hållt på och grejat med massa andra saker :S Men men det gör inte mig så där jättemycket. Jag har grejat med mitt hår (konstaterat att massa färg försvann när jag tvättade det, då blev jag en ledsen mu) Samuel skulle fota min outfit, det gjorde han

Ja det här var en av de bilderna som inte blev suddiga. Så här ser jag ut idag!

Nu ska vi åka i alla fall!
Ha det fint idag!

Working 12-21

Nio timmar. 12.00-21.00. Nu känneer jag mig duktig. fast jag jobbade faktiskt inte till nio, bara till tjugo i. Sista timman fanns inget att göra så jag satt med Bano inne på kontoret och hjälpte henne skaffa paypal och lite sånt. Det kändes nice att få sitta inne på nätet och få betalt. Tillhör inte verdagen på McDonalds precis. Annars var det ganska mycket folk idag. I vågor i alla fall. Under en period fick jag t.o.m ha tvåan (där man delar ut maten i drive through:en) Det är det stressigaste och jobbigaste på hela McDonalds fakitkst. Jag är jättedålig på den och blir superstressad på en minut men det gick fakitkst bra! Känner mig nöjd. På kvällen var Mel med och jobbade, det va mysigt. Sen gjorde jag något väldigt sneaky och förbjudet med, men personligen tycker jag att det var dagen goda gärning, på Mcdonalds säljer vi bara ekologisk lättmjölk, jättebra att den är ekologisk tycker alla. Mindre bra att vi bara har lättmjölk, de som främst beställer mjölk är barn och många föräldrar vill inte ge sina barn "light" produkter och idag hade vi en liten mormor som var inne och beställde happy meal och blev så ledsen och upprörd över att vi bara hade det. Men jag tyckte hon verkade så härlig så jag gav henne grön mölk istället. Vi har nämligen 1:liters förpackningar som är till kaffet som vi liksom inte får sälja (det blir fel i produktionsäkningen då, så det är inte så konstig) men jag bestämd mig för att göra det ändå, trippade ner till kylen med en mugg och öppnade snabbt som ögat ett paket och hälde upp mjölk till henne. Hon blev sp himla glad. Kände mig jättenöjd!

Mjao

Mjao! Nu är jag trött. Har jobbat idag. Eftrsom det är lönetider och allt var det ganska mycket folk, vi hade alla fyra kassorna öppna. Sen  blev det värre, efter lunchen fick jag stå i DT:n fast det gick bättre än väntat faktiskt. Jag lyckades t.o.m ta betalt samtidigt som jag tog nya beställningar, fast det är klart lite mer strul blev det då :S Men jag kände mig lite duktig i alla fall! Ringde ner till hittegods avdelningen på Västtrfaik med bultande hjärta i hopp om att det hade fått in påsen jag glömde på bussen. Har som sagt inte direkt pengar att lägga på en ny korsett just nu. Tack och lov hade de fått in den. Så efter jobbet skyndade jag ner till stan för att hoppa på bussen till gbg, en timma dit, tio min i gbg och sen en timma till. Haha kändes lite onödigt men jag var så lycklig över att få tillbaka den. Trodde ärligt talat att jag inte skulle se den mer igen!

Hittade den här gamla bilden på Ammis bdb, visst ser jag liten ut?

Tror den är från tvåan eller nåt. Tre år sen, helt crazzzy!

Those Days

Hade faktiskt några till bilder jag ville lägga upp från helgen!

Väldigt charmig bild på Vickan, Bianca och Lölö!

Lölö och Vixs!

Vackra Victoria!

Jag och min favo mumu!

Myyyyys!

Nu är jag en glad mu! Jag har tagit ett långt skumbad och ligger i nattlinne och bloomers i mammas säng och pappa kom precis hem med pizza! Det känns inte helt fel. Nu ska jag se på Uppdrag Gransknings program om snusindustrin i Sverige!

Soot + Maya + Bunny + Cissi + Charmy = sant

Åh vilken helg jag har haft! Tip the velvet var bäst! Musiken, salongerna, människorna. Nästan alla var skitsnygga. Jättefina outfits, älskar när folk har ansträngt sig så! Egentligen skulle vi ha åkt till Soot på förfest men efter lite tids-strul så blev det inte så. Vi spenderade dock en del tid där ändå, senare. Det var flera framträdanden på klubben, bla en tjej som var jätteduktig. Sen var det en kille från England där med och uppträdde och var utklädd till tjej och fick massa uppmärksamhet trots att han inte var bättre än den andra tjejen. Tycker det är lite konstigt att han får mer uppmärksamhet som kille. Under en av hans uppträdanden gick jag faktiskt och satte mig, orkade helt enkelt inte titta på :S Men i alla fall, en av tjejerna var grymt duktiga!

Dagen därpå träffade jag Maya-chan, vi var (eller mest jag eftersom jag sov ungefär tre timmar) oerhört trötta men det blev lite shopping och lunch på Jensens! Sen åkte vi hem till Soot istället, köpte med lite godis och satt och pratade, men jag lyckades givetvis somna, var helt förvirrad när jag helt plötsligt tittar upp och ser att klockan är över sex, senaste ja hade kollat var den 20 över fyra :S Haha så typiskt mig, åka hem till någon och sen slockna i dennes säng (varför somnar jag alltid andras sängar. Vet inte hur många gånger jag somnat i Jonas säng, tillslut förbjöd han mig nästan att ens ligga i hans säng efter som det "ändå bara slutade med att jag somnade och färgade hans kuddar rosa" Haha ljuva minnen det där! I alla fall, sen hängde vi lite mer, Soot lagade mat, igen, vi tittade på nåt sjukt barnprogram som var jättekul. Sen gav vi oss iväg ner på stan för att möta upp Charmy och gå på bio! yay! Såg flickan som lekte med elden! Den var jättebra verkligen. Sen åkte vi hem till Charmy och kom inte i säng förens efter fem. Haha.
Nu är jag hur trött som helst, känner att hela det här inlägget blev lite virrigt :P

Jag fullkomligt älskar Jensens kycklingbiff!

Äta mat, Soot lagade köttfärssås och spaghetti!

Maya!

Haha det är så lustigt med den här bilden, för jag har inget minne av att någon tog kort på mig med min mobil plus att jag liksom pratar i mobil på bilden. Jag har heller inget minne av att jag pratadet i nån annans mobil under kvällen. Jag ser ju så där lagom mysig och skabbig ut på den här bilden :P

På fredagen hade vi ju ett litet meet up eftersom en av tjejerna på forumet, från Umeå, skulle vara nere i Borås! Så jag, Vickan, Victoria, Bianca och Louise träffades för att ta en fika och snacka lite!

Här är vi! Det var jättekul att äntligen få träffa Bianca! Hon har bott i Borås ett år nu men det har inte blivit av att vi setts! Men hon var, precis som jag trodde, jättesöt och snäll! och Victoria var med hur härlig som helst. Verkligen kul med lite nya vänner!

Älskar min muff. Åh vet ni vad? jag glömde min påse med min korsett på bussen ner till stan från Soot, gha tänk om jag inte får tillbaka den. Ska ringa till kundtjänst så fort de öppnar i morn. Är jätteorolig. Känns skitjobbigt, det va min favorit ju! Och min favomössa, och Charmys fina stora rosett med flour (stavas det verkligen så?)

Tip the Velvet

Hej! Orkar inte skriva något nu om helgen, tar det imorn, men jag har haft det jättebra! Här kommer lite bilder från i fredags i alla fall!


Bunny, Charmy och jag!

Helt plötsligt blev jag jättehungrig och bestämmde mig för att äta lite på Charmy!

Skål!

Nästan en outfitsbild, som vi tog på toaletten! Åh kvällen var verkligen hur mysig som helst!

<3

Här vilar vi, i Soots tröjor :P Haha han stekte lax till oss mitt i natten och matade oss! Hur niiiice som helst! Mums! Visste inte att det kunde va så gott med stekt lax!

A new shade of black

Idag är jag trött på hårfärger som inte blir som de ska. Efter många om och men bestämde jag mig för att färga håret svart. Det kändes smidigast så. Det skulle slita minst på håret, kosta minst, jag har redan svarta extentions och det är en exakt nyans osv. Som Magda sa, med Svart vet man vad man får.
Så jag hade faktiskt tom en svart färg hemma som jag köpte för ett tag sen, från märket Garnier. Har aldrig använt deras färger innan men det är ju verkligen inget b-märke eller så. När jag hade lagt i färgen kändes det bra, efter en kvart i såg man att det röda lös igenom lite men jag tänkte att det nog inte skulle synas efter man tvättat ur färgen. Lät den sita i en fem minuter extra tom. När jag tvättade ur färgen blve jag förskräckt. Håret blev inte svart utan i spegeln tittade en tjej med svart/rött/lila hår tillbaka på mig. Fick lite smått panik men efter jag fönat håret och så och såg den egentliga färgen kändes det ganska bra (mammi fick trösta och lugna en hel del) Det är en ganska fin färg, inte jättemörk men jag ska behålla den ett tag. Orkar inte slita mer på håret nu och tja det får vara som det är. Nu ska jag bara försöka få löshåret i samma färg. Ska nog blanda svart och rött för att få en bra nyans! Vi får hålla tummarna för det!

How about a nice cup of....

Idag har jag haft en hur mysig dag som helst med min vän Anna! Vi hade en riktig heldag i Göteborg och lång fika (som det alltid blir när det kommer till oss två) Blev inte så mycket shopping men jag kommer över en lite grej som jag ska ha uppe i Sthlm! Anna hade med sig sin supersöta hund Bianca med så egentligen var vi ju tre^_^

Här kommer lite bilder!

How about a nice cup of coffe?
Vi hittade ett jättemysigt litet Café inne i nordstan, det låg mittemot Lagerhaus och jag har aldrig riktigt noterat det men det var väldigt mysigt och inte särskilt dyrt^^

Jag på Caféet!

Binca ville med fika! Visst är hon söt?

Sötast ever!

Cissi vill med ha hund!

Nu sitter jag här hemma igen, är helt slut. Gick upp tidigt ju för att åka ner till Bäckäng. Kändes konstigt att vara där igen, helt själv. Kände mig som en småunge när jag steg in, fast det egentligen var min gamla skola. Nu var korridorerna fyllda av andra ungdommar. I alla fall så fick jag mitt betyg fort. På infoteket var det stängt så jag fick lägga det i brevlådan. Måste komma ihåg att ringa ner på morgonen imorn så att de verkligen fick det.

My eyes

Det var inte så lätt att få i linserna som jag hade trott. Alla har sagt till mig att det skulle vara jättesvårt i början och obehagligt och så där. Minns min goda vän Charmy, när hon fick linser tog det flera timmar för henne att få dem första gången/gångerna men ska jag vara helt ärlig trodde jag att jag skulle få dem med en gång. Äh, tänkte jag, så svårt kan det väl inte vara. Men det var det verkligen. Mycket svårare än jag tordde. Stod i runt tio min första gången utan att ens få i dem lite. Sen gav jag upp. Tänkte att jag nog aldrig skulle fixa det. Lite senare försökte jag en gång till, ingen större framgång då heller. Hade tittat på flera filmer på youtube och det såg ju så lätt ut! Tillslut ringde jag min kära vän Jossa som använder linser dagligen. Kände mig lite halvt desperat och det var inte lättare av att mamma stod brevid och skrek om att jag skulle förstöra ögonen (mamma är helt övertygad om att linser bara är av ondo, det ska man absolut inte ha om amn inte behöver det osv) Men med Jossas vägledning på telefonen, satte henne på högtalare så gick det faktiskt! Tricket var att titta uppåt med ögat och liksom lägga linsen på vitan, vänta lite tills linsen "sugts fast på ögat" och sen blinka för att den skulle lägga sig rätt. Så after all så var det inte så svårt. Då var det faktiskt svårare att ta ut dem, precis vad jag hade räknat med sen innan faktiskt.


Här har vi mitt väldigt osminkade öga, var tvungen att ta bort sminket för det bara rann när jag skulle lägga i linserna. Det var mycket enklare att lägga i dom efter jag hade tagit bort det faktiskt så i fortsättningen så ska jag lägga i linserna innan jag sminkar mig. Den här bilden är ju inte precis den bästa. Ska ta bättre bilder nån annan gång när jag är mer fixad!


Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorn, först Bäckäng, sen infoteket och sen gbg för att leka med Anna!

Can I take your oder, Sir?

Well well well. Mindre rolig dag på jobbet måste jag säga. jag skulle jobba fem timmar, då ska man ha en halvtimmas rast och det behövs sannerligen för på den tiden hinner man bli hungrig ( i alla fall i jag, eftersom jag aldrig äter ordentligt med frukost, pallar inte att äta så på morgonen) Så rasten är det man går och ser fram emot. jag kan tycka att det är okej att hoppa rast nångång om det skulle vara väldigt stressigt och skiftledaren frågar om det är okej att de stryker min rast. Jag tycker inte de är okej att gå och kolla i papperna och se att de strykit över ens rast någon gång under dagen utan att de säger de till mig. Jag fattar inte hur de kan behandla sina anställda så. Som om vi vore dagisbarn eller så. Stryker de min rast får de väl baske mig säga till? Så efter det var jag ganska sur och väldigt trött och seg i huvudet eftersom jag inte fick i mig någon mat. Till råga på allt fick jag stå i ettan och ta emot beställningarna, gjorde väl inget direkt fel men det är klart jag segar ner allt när jag inte tar betalat samtidigt som jag tar emot en beställning. I alla fall så var en stor del av min släkt där idag, farmors syster och hennes familj. De hande spelat på bingolotto igår och Kenneth, pappas kusin, vann en halv miljon. Snacka om att ha tur. Jag vill med vinna en halv miljon!

Dagens höjdpunk var i alla fall att mina circle lenses hade kommit. Pappa kom och viftade med en avi efter att jag hade slutat. Blev jätteglad. Otroligt fort det gick att få hem dom! Bara 6 dagar. Det är ju ingen tid alls. Så jag åkte ner på stan för att köpa linsvätska och linskapslar!

Dagen inköp! Linserna ligger just nu i kapslarna där de ska ligga fyra timmar innan jag får använda dem!

Jag köpte linserna Hyper eclipse i fägen grön, 15.5 mm från http://www.circlelens2u.com/ linserna håller i ett år och kostar runt 250 kr inklusive frakt. man beställer inte linserna i par utan en och en! Kan inte säga något om hur de ser ut på men hittills är jag väldigt nöjd med sidan och så. Även om linserna håller i ett år måste man tänka på att inte anväda dom dagligen eftersom det sliter på ögat, det bästa är att ha dom ett par gånger per månad har jag hört. Sen ska man vara försiktig med att vänja ögonen vid linserna, när ögat väl är vant kan man ha i dem 8 timmar per dag, inte mer.
Men man ska börja med två timmar
och sen 4 timmar andra gången
6 timmar tredje gången och
8 fjärde gången

Så där ser linsen ut! Påminner lite om en kiwi, typ kiwifärgad skulle man kunna säga! Hoppas färgen får bra med min egen!


A perfect day for a gift


Igår var vi hemma hos Vickan och firade hennes 20-års dag! Det var mycket trevligt! Jag och Maya och Charmy hade köpt en present till henne ihop! Visst ser den fin ut?

Den här låg i paketet! Passade Vixs färger perfekt ju!

Fina flickor. Älskar Charmys klänning, den är sååå muuuu!

Maya-chan var först ut med att byta om till myskläder! (jag var sista)

Vi hade det mysigt, först åt vi jättegoda pajer som Vickan bakat! Sen tittade vi på Dark Water^_^ Vid halv elav åkte vi och hämtade Charmy som pga dåliga bussförbindelser blev lite sen och efter det fastnade vi på bodylines hemsida lite väl länge. Så länge att Charmy och Maya gick och la sig, eller vi tittade klart på filmen och så. Sen tittade jag och Vickan på Yu-gi-oh filmen och kom i säng runt halv fem. Slocknade som en stock och sov till klockan två (!) T.o.m jag var förvånad över att klockan hann bli så mycket.

Idag fick jag även sålt min Red little riding hood buhu, nu ångrar jag det nästan, men eftersom jag aldrig använde den så var det dags att låta den gå. Kanske har använt den fyra fem gånger och då har jag ändå haft den in mer än ett år.

Det  var länge en av mina drömklänningar och jag var salig när jag fick hem den. Det broderade trycket är helt outstanding och klänningen är bedårande! Hoppas den kommer till ett bra hem. Jag är stolt över att ha fått äga den!

Hår

Svart hår rött hår svart hår svart hår svart hår rött hår rött hår svart hår rött hår rött hår rött hår rött hår?

Ungefär så ser det ut i min hjärna just nu. Tittar på bilder både från när det vart svart och när det var rött och en del av mig tycker bilderna på det röda ser tråkigt ut eller i alla fall likgiltigt ut, vill ha något nytt! Fast kanske det är sant som dom säger att när tjejer vill göra något med sitt hår, dramatiskt eller inte, så beror de ofta på att de vill ha en förändring i livet, inte i håret. Och något ligger väl i det. Fast jag tycker inte mitt liv är så tråkigt. jag är rätt nöjd men visst händer det att jag tänker att jag vill att något ska komma och ta mig med storm, liksom svepa mig av fötterna (eller hur amn nu än säger) och jag är ju så impulsiv. Att jag färgade håret rött var en impuls handling. Visst har tänkt på det ganska ofta, det var en längtan som alltid låg där men just när jag bestämde mig för det var när jag och Madde var och handlade på Willys i Jönköping vi skulle baka bröd hos Jesper & co och jag bara såg den där röda färgen och bestämde mig. Köpte två blekningar och så två röda färger och sen färgade jag det en vecka senare. Till en börja med ångrade jag mig, i säkert någon månad men sen trivdes jag ju så himla bra i det. I januari bestämde jag mig för att färga det lite mer extremt och kom ihåg vad jag sagt som tja tio åring "Nångång ska jag färga håret lika rött som Ariel, typ tecknat trött" Och percis så blev det ju.

Jag vill inte vara beroende av vad andra tycker om mig men när så många säger att jag borde ha kvar det röda känns det så korkat att färga det svart. Särskillt när jag kämpat så för att få det så här. Men samtidigt är jag säker på att ingen skulle tycka mindre om mig för att jag färgade över det. Ingen skulle bry sig på riktigt. Lika lite som jag bryr mig om vad mina vänner eller folk jag bevakar egentligen har för hårfärg. Och det är ju så jobbigt att färgen går ur så fort, vet att jag tjatar om det men det är verkligen jobbigt. Jobbigt att behöva färga om, jobbigt att behöva köpa ny färg.

Jag vet att det är jag som måste bestämma men det är ju så svårt. Färgar ja det svart är det inte så himla lätt att färga tillbaka. Då måste ja bleka det flera gånger för att få det röt igen. Kommer bli tokig på det här innan jag bestämmer mig. Haha och egentligen handlar det bara om håret, inte om något livsavgörande och ändå tar det upp så mycket tankar.

21.01 - Funderar på att färga det blont. Faktiskt på riktigt.

En onsdag som blev en torsdag

God morgon!
Vaknade och gick upp och möttes av det här.

Stannade i trappan och bara stirrade. Barnet inom mig jublade! Yay! Snö! Finns det något vackrare? Jag älskar snö egentligen. Den mer realistiska sidan av mig blev lite gnällig. Jaha, börjar det redan, om någon vecka har vi slask som blir till is och sen kommer man inte kunna gå ute längre utan att halka eller i alla fall vara rädd för att halka och nu måste jag verkligen köpa nya vinterskor.

Igår hade jag det mycket trevligt. Lyckades dock ta helt fel på dag, ver under hela dagen helt säker på att det var onsdag. Skulle ner och träffa Isa som efter en stund
I-Ska du inte träffa u-church idag
J-Nej det är på torsdagar
I-Cissi det är torsdag idag
J-Nej jag är helt övertygad om att det är onsdag (och trodde verkligen att hon hade fått fel på dag) Och sen fick jag titta efter i min kalender för att verkligen se att det faktiskt var torsdag. (!) Hur lyckades jag tappa en hel dag? Satt hela dagen igår och tänkte jag fattar inte att det är torsdag, hur kan det vara torsdag? Visst för att jag kan va lite förvirrad men förvirrad brukar jag inte vara. Kom lite sent ner till gbg men hade det väldigt trevligt ändå. Efter vi hade vart på fiket gick vi till Bishop arms där vi hade en synnerligen intressant diskusion kring skapelse vs evolution. Josua fulkommligt ägde och sa som vanligt helt klockrena saker. Han är grymt verbal. Även om jag säkert är lika insatt (eftersom det är ämne jag gått in för att sätta mig in i) tror jag han säger det otroligt mycket bättre än mig. Vissa av argumenten va så bra att jag nästan rös!

Vet att filmen är lite lång men den är värd att se för alla som är intresserade av ämnet! Josua är bäst den som säger emot har fel. Haha

Visst är det bra?

Hår and stuff

Hår hår hår hår hår, vad ska jag göra med mitt hår? Varför kan det aldrig växa ut? Varför måste färgen gå ut så fort? Ibland får jag ett ryck och tänker att jag ska färga det svart (så man slipper hålla på att färga det och köpa hår som ska färgas och hela kittet) men jag tror jag skulle ångra mig sjukt mycket. Önskar bara att det alltid kunde vara exakt den där nyansen jag vill att det ska vara och lika långt med. Tror jag ska använda den där färgen jag hade i för en månad sendan. Den blev bra, ganska mörk (mörkare än jag trott) men ändå så sitter man har med väääldigt uttvättat hår. Det är ju en av fördelarna med svart, jag brukade färga det en gång per termin typ.

Minns när jag precis hade färgat det rött då ångrade jag mig en del och så, minns att ja tänkte att jag aldrig mer skulle få komplimanger för mitt hår men haha jag har aldrig fått så mycket komplimnager för mitt hår sen jag färgade det rött. Det är inte så troligt att jag kommer färga det jag är bara så galet trött på att färga om hela tiden.
Borde jag fägra det svart igen?
Har suttit och tittat på massa bilder från när jag var svarthårig. Saknar att ha det lockigt, verkligen men nu förtiden trivs jag ju inte alls i det :S Här kommer några bilder i alla fall.


Lolitameet förra sommarn, jag hade precis fått hem den där bonneten, enda gången jag använde den


Piratmeet förra hösten





Ammi fotade, vi skulle till rockbaren, eller nej vi skulle till haket men hamnade med nån som hette Ralf på Rockbaren istället


Semestern förra året, i Stockholmsskärgård. Jag hade fått för mig att gytja från havet var bra för huden. Tror inte det stämmdet. Minns i alla fall att det vart svårt att få bort eftersom det torkade in i huden. typ



Student och bal förra året, känns som en evighet sen men det är ju faktiskt inte mer än något år sen

Innan första gången jag var på Monochrome, enda gången jag gått ut i lolita kläder. Aldrig mer säger jag bara

Innan Halloween förra året.

Vad mycket minnen det här väckte!

Web of dreams

Hjälp vilkrn seg dag jag har haft idag! Gick upp runt tolv, sen har jag bara gått och dratt i mjukisbyxor hela dagen.  Gjort en hårinpackning och läst en gamal favobok från när jag gick i sexan, En väv av drömmar. Även denna boken är skriven av Virginia Andrews som då var min favorit författare, som jag skrivit om tidigare.
Det här var absolut en av mina favoritböcker och jag identifierade mig mycket med huvudpersonen Leigh som var lika gamal som jag när boken börjar (tolv år) Inne i boken finns ett färgporträtt av familjen och jag minns en gång när jag satt och läste boken så kom min klasskompis Ibrahim fram och studerade bilden och sa någo i stil med "nej men titta det är ju du på bilden" och jag minns att jag rodnade för jag tyckte bilden på leigh var oerhört söt och sen var de fler som instämde. Åh vad glad jag var då eftersom jag hade ganska mycket komplex över mitt utseende och mer än ofta kände mig ful så sög jag ju åt mig det som en litet tvättsvamp. Jag minns att jag bukade försöka kama håret precis som hennes och så där efter det och det första jag tänkte på när jag i åttan färgade håret brunt (jag var ju blond på den tiden) var att nu var jag minsann inte lik Leigh mer.

Där har vi bilden. Flickan med dockn är Leigh, så klart.

Klubb Shibuya!

Tror jag har frågat tjugo personer nu om de kan ta min jobb tid den 30 oktober men INGEN vill. Inte så konstigt eftersom det är lov och helg och halloween! Alla har ju annat planerat. Jag hade verkligen sett fram emot Nordic Fest i år, att få åka dit med vännerna. Se spelningar och främst umgås med underbara människor och det känns givetvis tråkigt att missa det, mer än tråkigt. Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen och just nu känns det som det bästa av situationer är att åka upp till sthlm för att gå på Klubb Shibuya! Ha velat åka på den klubben länge men tja det är ju väääldigt sällan som jag är i Sthlm. Så det vore kul att passa på att göra det över Halloween!
Jag tror det blir jättekul!


Smoothie

Åh vad jag börjar bli bra på att göra smoothies! Har gjort det nästan varje kväll nu i en vecka! Det är så himla gott, och inte dirket onyttigt (om man inte har i massa socker vill säga)

Här är ett recept på en v mina favoriter som jag brukar göra. Man kan ha hur mycket av varje som helst men jag brukar gå utifrån det här efter att ha prövat mig fram en del

  • 0.25 liter Vaniljyoughurt
  • 0.25 l natruell Youghurt
  • 1 dl frysta blåbär (brukar själv ta osockrade)
  • 2 dl frysta jordgubbar
Blanda allt tillsammans i en mixer. En del mixers klarar inte av att mixa frysta jordgubbar, de är för hårda och stora, så jag brukar värma mina i micron i ungefär 2 minuter. Det här receptet räcker till drygt 3 personer beroende på hur stora glass man har. Man får ungefär 0.75 liter smoothie!



Mmmm väldigt gott!

Wig fashion

Håhå, idag fortsätter tröstshoppandet!
Klickade precis hem den här!

Visst är den fin? Jag har velat ha en peruk innan men efter den förra besvikelsen (sommaren 2008 köpte jag en peruk som såg jätteplastig ut, på tradera. Det va luggen som gjorde det, så den här gången beställde jag en utan lugg) Ska bli spännande att se hur jag passar i denna! Kommer troligtvis om ca en vecka! Ska absolut använda den till mina linser när de kommer! Och nån fin kkänning! Hoppas den går att bära utan mössa (många gånger gör ju mössa att det ser mer verklig ut eftersom det oftast är över luggen/huvudet som det failar)

Mamma och pappan har kommit hem nu så nu är min dator tillbaka! Kändes konstigt att ha en så stor skärm helt plötsligt (har lånat Samuels hp mini en del nu i veckan och den är ju otroligt mycket mindre, men väldigt smidig)

Cold autumn morning

God morgon!
Eller god morgon är nog helt fel ord att säga. Jag har varit vaken sen halv tolv då jag blev väckt av brevbäraren. Sen dess har jag bara slöat. Tagit ett bad, ätit frukost läst skuggorna i spegeln och bara varit. Har även städat mitt rum. Jag har haft en extramadrass som legat på golvet i flera veckor då Vickan sovit här vid flera tillfällen och det helt enkelt inte bara blivit av att jag tagit upp den. Men nu gjorde jag det och passade på att städa undan en del skräp. Tänkte åka ner till stan sen, ska skicka iväg ett paket. En tjej i Uppsala har köpt min Meta bonnet. Även om jag faktiskt aldrig riktigt använt den (jo en gång, när jag var på Läcköslott, samma vecka jag fick hem den) så kändes det lite tungt. Det var ett av mina första märkes assocearer och det är ju en de minnen förknippat med det. Men det är ju helt onödigt att ha kvar den när jag ändå aldrig använder den.

Spelade in en liten film i helgen då Vickan och jag var på Hikari-kais event på bibblan!


Just nu sitter jag och lyssnar på
stil och pausar lite från städandet. Eftersom mamma och pappa kommer hem från Sthlm idag måste jag få ordning på huset. Gustav och Samuel lyfter inte ett finger och köket är ganska rörigt nu även om jag försökt städa lite varje dag. I går t.e.x när jag gick upp stankt det från gammal disk och från den svarta soppåsen men jag hann inte fixa med det eftersom jag var sen till bussen. Tänkte att Gustav nog skulle fixa det (eftersom det verkligen luktade äckligt) Men sen när jag kom hem på kvällen hade lukten spridit sig till nedervåningen och det var det första jag möttes av. Fick tvinga Gustav att tömma påsarna och köra en disk.

Åh vad jag längtar efter att mina taobao klänningar ska komma! Nu i efterhand tycker jag nästan det är synd att jag inte beställde en op verision av carousel replikan.

Titta på den bara! Visst är den bedårande? Det är ju bara det att jag aldrig använder op:s jag trivs helt enkelt inte i det. Det blir för mycket på något sätt. Men den här överdelen och ärmarna känns så pass diskreta att jag nästan önskar att jag hade köpt den i stället. Underdelen på den jag beställt ser alltså likadan ut men överdelen saknar ärmar och har ca 4 stycken rosetter på överdelen istället för en stor i midjan!

Princess

Hej! Har knappt hunnit skriva på hela helgen. Har haft det riktigt bra! Idag var det dags för modevisningen på Stadsbiblioteket i gbg! Tyvärr kunde dagen inte börjat sämre. Jag sov bara fem timmar i natt, försov mig och fick skynda som bra den för att hinna ner till tåget. När jag väl satt mig visade det sig att den som ger tillstånd för tåget att fålämna spåret hade försovit sig så vi fick stå inne på stationen en hel timma. Och jag skulle liksom vara inne i gbg klockan tio för att ändå bli lite sen till stylingen för visningen. I alla fall, när jag väl var på plats en timma senare rullade allt på smidigt och jag och Karin och Evelina hade det jättetrevligt! Visningen gick väldigt bra, var lite kort kanske, men det va väldigt kul. Var en del personer som kom och kollade! 


Jag innan visningen. Tyvärr har jag ingen koll på vad för folk som tog bilder så jag har inga alls just nu. Förutom de få jag tog med min mobilkamera då vill säga.


Karin va snygg i sin underbara Catherdral kjol!

Evelina såg helt fantastisk ut i sin fina hime lolita klänning som hon sytt själv!

söt <3

Åh det är så mycket jag vill. Jag vill åka till Nordic fest så att det bränner i mig. Men eftersom jobbet lagt in mig på en tid på fredagen (trots att jag tydligt skrev att jag var i norge då) och inte har hittat någon som kan ta min tid så kommer ja inte kunna komma iväg. Biljetterna kommer ta slut och ja kommer missa det, i år igen. I år när jag för första gången hade ett stort gäng folk som också kommer åka :(

Nu när jag missar det vill jag väldigt gärna åka till Klubb Shibuya i Sthlm. Tror deras Halloween fest kommer bli kanon men det kostar ju lite att ta sig upp och så mycket folk i sthlm känner ja ju inte. Mer eller mindre inga utav mina närmare vänner bor där.

Så för att trösta mig själv tog jag tag i det här med att köpa ett par Circle Lenses! Har velat ha ett par hur länge som helst så nu passade jag på! (dock råkade jag göra fel och beställa endast en lins för priset av två, hoppas verkligen det går att lösa, så typiskt mig att göra fel)
Circle lenses (cirkel linser) är en typ av lins som ger en illution av att ögonen blir större. De har en svart ring runt själva irisen som ger ett sken av att ögonen är större, som ni ser på bilden (dock är de inte de linserna jag beställde) Mina heter
Hyper Eclipse Green. I Japan och Kina och Singapor (och i öst överlag) är det oerhört populärt med den här typen av linser. Jag vet inte riktigt vad jag ska jämföra det med men det är i alla fall en "it" grej som som sagt är oerhört populär. Linserna är väldigt vanliga inom Hime och gyaru stilarna!
Jag var väldigt i valet och kvalet om jag skulle beställa gröna eller blåa. Egentligen ville jag hellre ha de blåa men eftersom en del av min egen iris kommer synas var jag rädd färgerna skulle skära sig mot varandra. Det är en sak om man har bruna ögon då ser det ju mer ut som själva puppilen är större bara (om man tex köper blåa) mn har man gröan ögon blir det ju tre färger (svart - grönt - blått) och det hade ju varit väldigt tråkigt om jag hade köpt ett par som inte passade! Så nu får vi bara hoppas att jag får hem två linser och inte en!


Bild från google

WTF

Sitter och tittar på idol med Vixs! Vi har bunkat up med baconsnacks, godis och chips! Mycket trevligt. Idol är väl inte mitt favoprogram men det kan vara riktigt trevligt att titta på!

Men nu undrar jag, Elin Kling, vad sjuktton håller du på med? För visst är det så att det är du som väljer ut kläderna till idolerna? Jag har inte tittat på de andra programen så jag vet inte vad du har satt på dem innan men idag fanns det inte en enda klockren outfit. Visst Niklas kläder med den lilla flugan var jättesnygg och passade honom direkt men de andra grejerna? En enorm silverboll? (vägrar kalla den där saken som ser ut som en staniolspappers boll för kjol) korta toppar till leggings? Glansigt material matchad med ännu mer glansigt? Visst man kan vara daring och matcha på nya sätt, men det måste ju fortfarande se snyggt ut. Tycker alla klder idag var supertråkiga. Tror att jag gjort ett bättre jobb själv faktiskt.

Today's my day!

Solen lyser ute, en sån där härlig höstsol medan vinden biter lite kyligt. Jag vaknade sent idag. Halv ett. Det var skönt att bara sova ut, utan någon väckarklocka. Gick upp och tog ett varmt skumbad och nu titter jag här, efter ansiktmask och krämer och njuter av tystnaden. Gustav och Samuel är i skolan så jag är själv hemma. DEt är väldigt sällan jag är det. I vanliga fall är det alltid någon hemma men nu är det tyst och stilla. Egentligen skulle jag åkt till gbg idag men det blev inte så. Känns ganska skönt på något sätt, eftersom jag ändå ska in lör-sön med. Ska bli skönt att ha en riktig slappdag. Ikväll kanske Vickan kommer hit. I så fall ska vi äta godis och kolla på film och snacka massa tjejsnack :p Och imorn blir det hikari-kai på Stadsbiblioteket i Gbg! Det ska bli riktigt kul. På söndag är det modevisning!

Pain

Kom preci hem från tandläkaren. Det här var en av de värre gångerna jag varit med om. jag brukar alltid ha lite svårt för de där röntgengrejerna man ska ha i munnen, det är så himla obehagligt och jag har liksom lite problem med att ha saker i munnen osv. Får lite panik av det, plus att det faktiskt är riktigt obehagligt. Idag skulle de röntga på "något nytt sätt" och det gick liksom inte, jag kunde typ inte andas och vi fick göra om det hur många gånger som helst. Tillslut fick jag bedövningspray som jag skulle gurgla runt i munnen och det var jätteäckligt verkligen. Mer elelr mindre avskyvärt. Sen domnade ju hela tungan och gomen bort och det kändes jätteobehagligt. Efter många om och men fick hon tillslut de bilder hon ville ha, då satt jag där emd rinannde ögon och smink som hade runnit runt ögonen. Inte kul alls.

Sen visade det sig att jag ahde två hål som skulle lagas. Det var heller inte kul. Har lagat ett hål innan. DEt gick oerhört dåligt och gjorde jätteont. Dom var tvugna att göra någon typ av barnmetod på mig då (tror jag var runt tolv år) som gjorde att det tog väldigt lång tid att laga hålet (dte var ungefär in och borra en minut ta ut och sen in igen, minns faktiskt inte riktigt hur det gick till bara att det var jobbigt) Så nu ska jag tillbaka den 22 oktober för lagning.

Senare idag åker jag till Josua! Vi ska se filmen Requiem och sen disskutera den och exorsism och liknade innom katolska kyrkan. Ska bli himla intressant! Nej nu ska ja se om Vickan har vaknat. Hon har sovit över här och ligger och sover på mitt rum nu!

Classic

Idag prövade jag en liten mer classik outfit. Känns roligt att vara lite kreativ med kläder! Blev ganska nöjd med den här outfiten!


jsk: H&M
Cutsew: Bodyline
Stay ups: Gina Tricot
Skor: Bodyline
Pälskrage: H&M





Ha det fint idag <3

Sleeping pills

*Gäsp* Nu är det dags för mig att sova! Imorn kommer Vickan hit! Yay! Då ska hon få sina BL saker, hon beställde både blus och klänning (jättesöt vit klänning med röda och bruna blommor på) Sen ska vi åka in till Tempus Ludus och spela ST4! Mer Blanka FTW säger jag bara!

Mamma och pappa åker till stlhm imorgon för att dels vara näravarande när Horras medelar vem som får nobelpriset i litteratur (det är jag faktiskt lite avundsjuk på, hade gärna varit med. i vanliga fall brukar mamma och jag alltid gå ner till den lokala bokaffären och fika och lyssna på Horras på radion) och dels för att vara med på en bönekonference. Så jag blir hemma själv med pojkarna nu, men Vickan ska ju va här en hel del och sen är det ju modevisningen på lördag och lite sånt! Åh ja är jättepepp på den verkligen! tror det blir hur kul som helst!

Nej nu ska jag faktiskt sova. Ska upp tidigt imorn!
natti :*

In a world full of roses

Håhå! Vilken härlig dag det har varit! Jobba ynka tre timmar! Vi hade inga gäster alls nästan så det fanns inte mycket att göra. Jag, Becca och Ronni stod i kassalinjen och vi hade det riktigt trevligt tycker jag! har börjat med lite nya kampanjer nu, bic mac 4-ever bla (haha) Sen efter jobbet så kom pappa och hämtade mig och vi åkte ner till stan. passade på att köpa en blåblommig klänning från H&M som är väldigt lolita-vänlig. Blev oerhört förtjust i den redan när jag såg den men trodde inte riktigt den skulle gå ihop med mitt hår (ja, jag är ju rädd för allt vad färger heter för jag tror att allt skär sig med håret) Så ja drog mig ett tag för att pröva klänningen, men när jag väl gjorde det tyckte ja verkligen den satt perfekt och skar sig (precis som Mathilda hela tiden försökt påstå) inte alls med håret!


Visst är den fin? Har egentligen aldrig varit svag för blommiga eller ens mönstrade kläder innan men just nu känns det verkligen helt rätt!

Här är en bild på mig i den blommiga klänningen från Bodyline! Jag har hela tiden varit rädd för att mitt hår inte skulle passa till klänningen utan skära sig och därför dratt mig för att beställa den. Nu när jag fick den tyckte jag det passade jättebra med håret!

Håhå skorna satt tyvärr lite för stort på, känns som att ja glider fram, fattar inte hur de kan vara större än de andra ja köpte från BL, då dessa är en storlek mindre. Annars är jag nöjd med dem. Känns som att ja börjar komma upp mig generellt när det gäller skor. Jag älskar skor verkligen, men jag har sällan pengar att lägga på just skor. Köper hellre en klänning eller något annat faktiskt men nu på sista tiden har det allt blivit lite mer. Skulle dock behöva ett par nya vita kängor som går bra med lolita då mina från förra året inte mår så bra :S


Här ser vi ett utplock av skor! mest vita som ni ser, jag använder faktiskt hellre vita detaljer än svarta. Överlag faktiskt. Skor, väskor, rosetter, hårband, blusar. Vitt går ju att ha till allt, svart är mycket svårare att ha till pastell eller ljusare färgare (eller jag tycker i alla fall inte om att blanda svart med andra färger än vitt och svart)

Paket dagar är alltid bra dagar

Nöjd Cissi ^_^
Blev väckt lite innan nio av att Jonas på DHL ringde för att berätta att han snart skulle komma och lämna paketet. Sånt uppskattas oerhört! Tänk om de ringde varje gång innan man skulle få hem det så man visst precis om man var hemma eller inte och slapp sitta i fönstret hela dagen och bara vänta!
Tullen gick knappt på 400 och eftersom jag och Vickan delade på summan så kändes det väldigt bra!


Paketet

Öppnande av paketet

För min del innhöll paketet
* Rosblommig jsk
* Heartbuckle skor
* Mönstrade strumpbyxor
* Lösögonfransar x 2


Hur söta är dom inte? har som sagt velat ha de äkta från baby hur länge som helst men som jag skrivit innan har jag inte råd att köpa dyra märkesskor med min ekonomi. Tacka vet jag budgetalternativ. Och jag tycker inte det är mer omoraliskt att köpa från Bodyline än från Secret shop (som också gör kopior på skor, väldigt populärt bland lolitor, väldigt många köper skor därifrån utan att blinka, samtidigt som samma tjejer klagar på bodyline för att de gör kopior. Jag förstår mig verkligen inte på det)

Ganska fail bild, men jag lovar den är underbar! Noterade nu att var två stycken rosetter på kjolsdelen. Man blir alltid glad över såna detaljer!


Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet! Ska jobba om knappt en timma och jag sitter ofixad och småhungrig. Måste göra något åt det!

Så det kan vara

Just nu är jag inte riktigt lika glad som jag hade kunnat vara. Innan idag visade det sig att vårt paket var på väg, utskickat från tullen, hem till mig! Då var jag glad men när det inte hade dykt upp runt halv sex ringde jag till dhl för att kolla vart det hade tagit vägen. Då påstod mannen jag talade med att de redan hade varit hemma hos mig men att man inte hade kunna komma in, eftersom jag bodde i lägenhet och man inte ens kom åt min brevlåda så man hade skickat ut någon typ av lapp där det stod att jag inte var hemma. Jag blev givetvis jätteförvånd eftersom jag inte alls bor i lägenhet utan i en villa och hela min familj var faktiskt hemma klockan 13.58 då de tydligen hade varit här. Det kändes jättetråkigt. Ska inte DHL vara bäst när de kommer till frakt och sånt? Då tycker man väl inte att de ska köra fel, eller? Mannen jag talade med verkade väldigt förvirrad och förvånad så jag antar att det här inte händer så ofta men han bad faktiskt inte om ursäkt. Dock var han oerhört trevlig och tog mitt nr och skulle ringa tillbaka när han kollat upp vad tullen gick på och skulle skriva att de skulle skicka ut paketet imorn istället för att vänta på en bekräftelse från mig osv, och han skulle skirva att de skulle komma så tidigt som möjligt, på förmiddagen. Vore jättepraktiskt eftersom jag börjar jobba kvart i tolv. Så kommer de inna halv tolv så är jag ju hemma!

Annars har kvällen varit bra. Tittade klart på Vampire Knight, det känns tungt så klart. En oerhört bra serie som jag ger 10/10 möjliga! jag älskade den från början tillslut. Serien består av två säsonger, 13 episoder per säsong. Första säsongen är lite mer glad och rolig än andra som är mycket mer mörk och sorglig, tyckte även att andra säsongen var lite mer komplicerad, ibland svår att hänga med i nästan och det hände väldigt mycket på kort tid. Men detta var även något som gjorde säsongen bättre, eftersom man fick lära känna karaktärerna lite djupare och det kändes som om man kom dom närmare.


Tycker den är väldigt bra ritad och tja den innehåller det mesta, kärlek, intriger, vänskap, förräderi, mörka hemligheter och passion!


Introt är oerhört bra, fungerar som min ringsignal just nu!


Muu

Mu Karino hjälpte mig förstå varför det blivit så konstigt när jag försökt bädda in filmer från youtube! Tack!



Här är filmen från helgen!

Gästen har alltid rätt, right?

Många gånger när jag ger folk pommes som jag själv inte har skopat tycker ja verkligen att gästerna får för lite, och klagar dem brukar ja typ alltid fylla på dom. När jag själv skopar är jag noga med att fylla behållarna så mycket som det går. Men idag var det en gäst som sa "Är det inte lite lite pommes i den här" i vangliga fall hade jag gått och fyllt på den men i det här fallet var den faktiskt väldigt välfylld plus att det var min chef Qusay som hade skopat den, och man är ju inte den som vill klaga på chefen eftersom han faktiskt kan mest om det här jobbet. Så ja fyllde inte på den. Sen spillde hon ut sin läsk på golvet. Då tyckte ja verkligen synd om henne.

Sen fick ja stå i DT ettan (alltstå den delen av drive in:en som gästerna beställer sin mat i) I vanliga fall är det meningen att man ska kunna ta betalt av en bil samtidigt som man tar nästa bils betalning. jag har aldrig fixat detta, dels för att jag tycker det är oerhört oartigt mot gästen, plus att de lätt uppstår en förvirring när gästerna som ja tar betalt av tror att ja pratar med dom fast ja egentligen tar emot en beställning av nästa bil. Sen tycker ja faktiskt att det är lite svår/komplicerat att göra bägge sakerna samtidigt. Så ja brukar helt eneklet inte stå i "ettan" så ofta. Just för att det brukar bli sjukt lång kö eftersom ja inte gör bägge sakerna samtidigt. Så vid ett tillfälle var det ganska stressigt. Rejält mycket bilar och så så jag var lite stressad och hade under hden tiden lyckats grilla in fel till köket, en man köpte 3 big mac utan ost men jag råkade skriva tre big mac med ost istället. Den här gästen hade tydligen ringt ner till jobbet och skrikit och gapat som bara den på Bano och tom slängt på luren i örat på henne. Så vi får väl se hur lång tid det dröjer tills ja får stå i ettan nästa gång. Kändes väldigt jobbigt att det blev så faktiskt. 




Monochrome Frame

Vilken härlig kväll det blev sen! Först åkte jag Karin och Elena ut till Möndal där Per och Josh redan var i full gång att lyssna på bra musik äta chips och dricka cider, vi var inte sena att haka på trenden efter att vi hade fixat i ordning oss.


Tanken var egentligen att lilla Johannens skulle åka ut med oss men det blev lite missförstånd och det hela slutade med att han åkte dit själv och sen gick han vilse och sen åkte han tillbaka in till stan med Per som åkte till lite tidigare. Stackarn. Lite senare åkte vi andra in och han in gott och väl innan tio. Det var inte jättemycket folk där, jag och karin började kvällen med att springa ut och köpa lösgodis fyra minuter innan affären stängde. :P Det va trevligt! Vi var jättemånga och fick hela tiden dra till flera stolar, tillslut sa en av vakterna till oss att vi inte fick sitta så många vid bordet för vi blockerade ingången. Haha.

Hatar att man inte längre kan ladda upp filmer på bloggen. Jag fattar inte hur det blev så. Är det någon som vet om man kan göra det i alla fall?
Här finns en liten film från dansgolvet i alla fall:
http://www.youtube.com/watch?v=_HIdrpJCi2E


Lite senare fflyttad vi ner till nedervåningen, där fanns det ett långbord precis vid baren som vi kunde sitta vid. Satt där ett ganska bra tag och väntade ut dansgolvet, eller tja väntade ut att alla andra skulle börja dansa.
Tillslut dorg vi ändå upp hela gänget på golvet och vi fyllde det nästan, var ändå tolv personer.

Tvillingarna Elena och Evelina!

Jag och Karino!


Johannes, Magda och hennes vännina, Marika, Evelina och Elena

Josua och Johannes på dansgolvet <3


Nu ligger jag här med en smoothie som pappa har gjort och tittar på palya del sol. Ska snart titta på Vampire Knight. Bara 4 avsnitt kvar nu. Åh den är så himla bra! Vill inte att den ska ta slut. Bodyline paketet är i Tyskland nu. Kommer väl troligtvis hit på tisdag! Längtar! Ha det fint!

Ful

Ful, ful ful ful ful ful ful är vd jag känner mig idag. Hatar sånda dagar när det inte spelar nån roll vad man än gör, man känner sig ändå jätteful. Min lugg är för lång och för tjock och klipper ja den blir den för kort och lägger jg bak lite av den blir det för tunt och mitt ansikte är tjockt och mina ögon fula och allt är bara grått och tråkigt. Usch vill bara gråta när jag ser mig i speglen. Inge kul alls att gå ut när man känner sig så här. Nu har ja plattat håret och sminkat mig och packt allt och fixat mig och sprayat och pudrat och donat men inget hjälper. Inget alls.  Kunde jag inte haft en ful dag igår när jag ändå bara va på stan oh var hemma. Var så länge sen ja va ute på klubb ju. Usch usch usch. Och ute öser regent ner.

Annars har det varit mysigt idag. Har suttit inne och tittat på anime och tja fixat mig :P Nu ska jag åka om en kvart eller så. Hoppas verkligen humöret stiger för ja är egentligen jättepepp på att gå ut, bara inte pepp på att se ut så här :(

Nu ska jag sluta klaga. Ha det fint ikväll <3

Time to sleep

Så har det blivit dags även för mig att krya till sängs. Har vart skönt att abra va hemma och ta det lugnt nu ikväll. Tittade på Lilla melodifestivalen, där Mathilda tio år, var med och tävlade i en klänning från Angelic pretty, jag var uppriktigt rörd över att se henne hoppa runt och dansa och sjunga i den söta lilla klänningen! Hon kom trea! Sen har jag verkligen bara slappat! Är väldigt glad över att ja knappt har några ytliga sår kvar i armhålan, mer konturer eller vad man ska säga, och smärtan är nästan som bortblåst!

Nu ligger jag och lyssnar på Kanon Wakeshima, hon är så bra! Älskar hennes musik! Hade tänkt att se något mer avsnitt av Vampire Knight innan jag somnar med. Ja fattar inte hur den kan vara så bra!


Lite bilder från igår! Vi var som vanligt på Blue Mountain med U-church

Magda och Per!

^_^

Lillen <3

Sen åkte vi till Haket, Varg va väldigt stilig i Charmys mössa!

Mys!

Träffade på Josefin som va där!


Tog den här bilden från Marjorie, den är inte från igår men det är en liten grupp bild på nästan alla oss i u-church. Ren kärlek det där, dom där männiksorna är ett ljus i mitt liv <3

Mys

*Gäsp* Första kvällen hemma på hela veckan^_^ Hjälp va mycket resor det har vart den här veckan, tack och lov att det går så fort att åka till gbg som det gör. Imorn blir det häng med u-church. Det ska bli jättekul. Karin kommer ner med från Lidköping och vi ska sova över hos Magda! Det ser jag verkligen fram emot! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Är lite sugen på att ha något helvitt, exempelvis min vita klänning från Odium. Morr nu har ja letat efter en bild på den klänningen hur länge som helst. är det någon som minns vad den heter? Den vita korta? Nu tappade ja all lust att skriva mer. *Morr*


Okej ja letade lite till: Hittade den till slut så det här är en ganska trolig outfit inför morgondagen!


Bodyline

Idag var det ju som sagt sista dagen på Bodylines fraktkampanj, jag har vart så oerhört nöjd med att man kunnat beställa hur mycket som helst för bara 20 dollar i frakt så ja och Vickan kunde inte låta bli att lägga en till liten bestälning!

Den här klänningen har jag varit sugen på sen jag såg den ungefär, men vart lite orolig för att den inte skulle gå ihop med mitt hår men tja ja kunde inte låta bli, älskar den!

Skorna, Bodylines replicor av av Babys heartbuckle skor. Oerhört söta, bara 3000 yen, hur kan man stå emot?

Känner att jag bara vill skriva av mig lite angående Bodyline, min nya bästis ;P
Jag har beställt en hel del kläder frn bodyline och jag är faktiskt nöjd med alla saker jag fått, de mesta har varit över förväntan och kvaliten har varit bra. Ja bra om man jämför med vad sakerna kostar. Många av er vet att Baby är mitt absoluta favoritmärke och jag hade jag mer pengar skulle jag lägga ner väldigt mycket mer pengar på kläder därifrån, men för tillfället har jag inte det. Och därför tycker jag att det är jättebra att Bodyline finns, eftersom de erbjuder så billiga kläder som ser så pass bra ut. Jag är så trött på folk som klagar på bodylines kvalite som aldrig ens har köpt något från märket. Gillar du det inte/tror inte att kvaliten är bra behöver man väl inte påpeka det hela tiden? Det finns ju folk som påstår att allt bodyline gör ser b ut, det tycker jag är konstigt eftersom väldigt mycket från märket som inte ser b ut.

Jag kan verkligen förstå att folk klagar på att de inte är bra designers och att de bara kopierar andra märken. Det har jag full förståellse för. Jag kan själv känna mig lite tveksam till det och skulle gärna se att de kom på lite egna saker. Men likväl har jag inga problem med att köpa saker som är replicor (som skoran här ovan eller min mest älskade väska, husväskan som är en replica på IW:s husväska. Jag är ju bara överlycklig att jag kunde få tag på den på ynka 25 dollar då jag dregglat över IW:s väska men samtidigt vetat att jag aldrig skulle kunna lägga en tusenlapp på bara en väska) Det är som sagt inte folks klagan på att de stjäl prints och dylikt utan att de klagar på kvaliten. Jag förstår det verkligen inte. En sak om man själv köpt något som går sönder efter en vecka som man lagt 200 kr på. Det är inte okej, men jag har som sagt inte haft något som gått sönder från dem. Men har man aldrig köpt något därifrån är det väl onödigt att klaga på märket? Jag vet att de finns en del saker som är i dålig kvalité, men det är ju så mycket bättre än om man jämför med en tre fyra år sen. I dags läget blir det ju bara bättre och bättre.

Jag jämförde min cutsew från Baby med min från bodyline och lät mamma känna på tyget kolla på detaljer osv och hon blev hur paff som helst när hon förstod priskillnaden mellan de bägge märkerna. Visst sen var inte den cutsewn från baby outstanding men ändå, med blotta ögat gick det inte att se att den var dyrare. Varför ska jag då betala 500 kr mer för en cutsew undrar jag? Särskillt när jag har så tight med pengar?


Nu ska jag verkligen sova, klockan är tjugo i fyra och jag är trött!