10-08-26

Idag var jag och Vickan ute i våran nya försammling i Gråbo.
Det var en liten mysig försammling med väldigt kärleksfull stämmning med mycket humor och jag tror vi kommer trvias bra där! Känns lite jobbigt att vi kommer ha fullt upp hela veckorna, det ger mig ingen tid för jobb alls och nu när jag fått det slutgilitga beskedet från CSN att jag inte får något bidrag alls så har jag ju ingen inkomst. ÅNGEST säger jag bara. Ska ta tag i det lite mer konkret nästa vecka.

Vickan och jag innan vi åkte ut till Gråbo idag!

Här kommer i alla fall lite bilder från när vi flyttade in

Sovrummet, fullt av massa småplock!

Vickan, hennes föräldrar och mina

Mamma och pappa i vardagsrummet! Det är jättefint, stort och luftigt och så ljust!
Kommer väl upp lite mer senare när jag tagit lite bättre bilder!

XP!!

Vet att det inte varit så mycket auction här men Vickan och jag har haft fullt upp med att flytta in, vara på läger, storhandla och ha eget inflyttningsmys!

I alla fall så åkte vi ut till Horred tidigt tidigt på Måndag morgon. På bussen från Kungsbacka spekulerade vi i vilka som skulle kunna vara våra klasskompisar. Mycket spännande! Väl framme hade man sedan 16, alla lika nervösa, nya par ögon att möta. Vi började med introduktion av kursen ihop med vår nyblivne lärare Peter. Oerhört mysig med förkärlek till katter :D
I alla fall så verkar alla i klassen jättehärliga! De flesta är mellan 19-21, men vi har även Ken på ca 40 (något som kändes väldigt bra, kändes med en gång som om klassen blev lite mindre "tonårsaktig") Marcus på 27 och Caroline på 24. Under dagarna så fick vi träffa våra nya anda lärare, Elisabeth och Peter. Elisabeth var heeelt underbar och undervisade (eller snarare fick oss att tänka och reflektera) i precis på det planet jag är nu! Peter känns med som en väldigt bra lärare och mjauig person :)
Annars hade vi en del gemenska och lek, fast abslut inte så mycket som jag hade trott tack och lov!Sen igår åkte jag och Vickan hem! Kändes så härligt att veta att det här är hemma, att det bara var att ställa ner väskan i hallen och kasta sig i sängen och bara vara.
Sedan var det då dags för storhandel! Vi bestämde oss för att åka ut till Willys, dels för att veta lite hur lång tid det kommer ta att ta sig dit, och dels då för priset eftersom det är där vi troligtvis kommer storhndla i första hand. Tyvärr lyckades Vickan tappa bort våran inköpslista men det gick ändå! Vi handlade för drygt 850 kr, men mycket utav det är engångssummor eller sk. "sällansummor" så som kryddor, mjöl, socker, fryspåsar, kniv, badring, sax osv!

Här är en liten film från precis efter vi kommit hem!

Efter det bakade vi brownies, såg på massa outsiders, badade och hade ansiktsmask (lite minispa helt enkelt) och åt chips! Mums!

Idag ska vi åka ut till våran nya församling. Den ligger i Gråbo, känns lite jobbigt att det är så långt men vi hoppas på goda kontakter. Kommer bli en heeel del arbete har vi insett. Vi kommer bara ha lördagen ledig. Fast skönt att det är just lördagen!

Sooo much!

 


My little pony


Visst har vi de finaste muggarna någonsin?
Äkta my little pony från 1986!

Drömläge

Det känns lite som om vi har flyttat in i en dröm.
Det här är perfekt

Imorn åker vi som sagt på mini läger i Horred och träffar nya klassen :D
Bilder och stuff på änglahemmet kommer på onsdag
:*

Hulta

Så nu är nog det mesta nerpackat. Visst jag förstår att det kommer bli kaotiskt både ikväll och imorgonbitti och bra jag tittar runt i mitt rum nu ser jag flera saker jag vill ha med, som den där hårborsten som ligger där, den där kammen, flera av fotoramarna, det där diademet. Och så kommer det vara, massa småsaker man kommer komma på.

NU ska jag i alla fall snart åka ner till McDonalds. Kanske för sista gången. Jag kommer ju söka jobb i Göteborg nu för det blir lite väl jobbigt att pendla och så fort jag fått jobb där nere blir det bye bye Hulta. Det känns lite sorgligt på ett sätt. Jag har ju ändå varit där i fyran år och jag trivs väldigt bra med många av mina kamrater. Känns också lite dumt att jag inte vet om det här är sista gången jag jobbar eller inte. Hade jag vetat for sure hade jag ju kunnat ta avsked och bakat en kaka osv. Nu blir ju det lite svårt. Hoppas flera av de bästa jobbar idag.

Flyttpack och annat

Mer pack och städ idag och framför allt tvätt.
De ringde från jobbet idag och ville att jag skulle jobba och jag hatar ju att säga nej men det finns helt enkelt inte tid för det idag. Tycker tom det är jobbigt att jag har en tid imorn för det splittrar ju upp en del men som tur var så tog juunderbara Frida min tid på Söndag <3 så nu slipper jag bekymmra mig för det i alla fall.

Idag ska Gurra på jobb intervju på mitt jobb, alltså Mcdonalds Hulta. Hoppas han får och hoppas han kommer trivas. Han skulle nog passa in bra där tror jag. Tänkte ta en paus i allt och följa med honom ner för lite stöd och så. Sen ska jag få ett presentkort för csn jag satte förra månaden :D Åh jag är så glad för det. Vi fick 0 % och det betyder alltså 100% på alla delmoment. Kände mig glad och stolt faktiskt och jag minns vem gästen var och vi klickade lite. Det nästan kändes att hon tyckte om mig. Servicetiden låg tydligen på bara 30 sek så det kändes riktigt bra!
Känns nästan lite sorgligt att jag ska lämna Hulta men har bett om en 0 anställning. Det betyder att jag inte får några timmar men att jag i alla fall har kvar min anställning! Sen ska jag ju gå ner på torsdag till nya McDonaldset och lämna cv och presentera mig! Känns spännade. Ska även lämna in på lite andra ställen med!

Back to work!

Picture post!

Mjau!
Här kommer lite bilder från dagen

Pappa ville ta bild på mig ihop med hans precious solros som nu växt om mig i längd :D
Det där är för övrigt mina favo strumpbyxor!

När vi väl behövde paus i shoppandet tog jag med familjen till mitt och Annas favocafé inne i nordstan nämligen "festival"

Riktigt fin bild på pappa. Här sitter vi några timmar senare på Park Lane

Älskade mammi <3

Pappa och jag!
Är riktigt nöjd med mitt hår nu. Har som sagt tvätta luggen mer än det övriga håret och den har fadeat till en riktigt härlig rosaröd nyans! Ser fram emot att resten av håret med kommer göra det!

Nu är det snart sovdags! Imorn ska jag på utfrågning av Maria Wetterstrand av Torsten Åhman i Vårgåda. Ska bli rätt intressant. Har fortfararnade inte bestämt mig riktigt för vad jag ska rösta på men det är väl ingen hemlighet att det står mellan KD och piratpartiet :S Så svårt att välja.

Life as i know it

Nu har jag packat en massa!
I alla fall alla kläder som jag ska ha med mig, tog upp ungefär 6 banankartoner och en hel del papperskassar. Vet inte rikigt vad jag ska ta med för saker bara, slängde ner alla smycken och mitt smyckesskrin i en av mina hattlådor men sen vet jag inte riktigt. Lakan så klart, och allt som pappa och jag var och handlade. Och sen min helkroppsspegel och min lilla svarta spegel som vi kan ha i hallen. Tror jag nöjer mig där så länge. Får väl åka hem och hämta allt krimskrams om det känns för opersonligt. Ska nog dock ta med lite böcker, tidningar och manga med så man har något att läsa. Och så datorn så klart.

Har ändrat adress nu på både paypal, ebay och tradera. Och mer lär det väl bli. Funderar dock på att inte göra en officiell ändring eftersom det kostar runt 500 kr. Får be mamma och pappa att skicka upp det viktigaste, lär väl bli räkning från lindex och papper från nordea. Sen får man väl själv meddela alla vänner och så att man bytt adress!

Jag längtar så jag kan dö tills vi flyttar! Och nu är det inte långt kvar!
Idag var vi inne i Gbg med familjen. Egentligen stod liseberg på schemat men när vi väl var inne i stan så blåste det och regande en del så det kändes lite onödigt. Vi gick och shoppade lite. Bla en söt vit klänning med svarta prickar på. Funderar på att ha den första skoldagen. Den är helt rak, som en tshirt och känns rätt avslappnad. Med tanke på att vi ska ha gemskapsdagar ute i Horred de första dagarna så känns det lite overkill att klä upp sig allt för mycket.
I alla fall så var det väldigt mysigt att strosa runt med mamma, pappa och bröderna! Vi gick en sväng på avenyn sen med och satte oss och drack Mojitos på Park Lane. Oerhört trevligt måste jag säga! Sen efter att vi kommit hem har jag nästan bara packat och donat och lyssnat på
Anna Odells sommarprogram! Ett utav de jag sett fram emot mest eftersom hon fascinerar mig. Jag kan inte helt bestämma mig för vad jag tycker om hennes verk Okänd kvinna och det hon gjorde. En del av mig är för en del emot.

Ska ta och ladda upp liute bilder senare från dagen så fort jag hittar kamerasladden!

Tävling jag är med i

Jag är med i en tävling om hår och färg som härliga och supersnygga http://Lorenzotti.blogg.se håller i!

Riktigt bra initiativ tycker jag! Så roligt med människor som kan göra något kreativt som andra människor kan delta i, av saker man inte längre behöver!
http://Lorenzotti.blogg.se

Att lura folk på pengar på internet

Idag har pappa och jag vart och handlat lite inför flytten!
Ni vet lite basmat, shampoo, toalettartiklar och sånt. Kännde mig sprickfärdig av lycka när ja sprang runt i butiken och la i en det ena en det andra i vagnen och tänkte hela tiden"Det här är på riktigt. Jag flyttar flyttar flyttar snart!!!"
Fick mail från csn idag med. Mitt fall har nu fått handläggare och jag beräknas få svar inom tre veckor. Jag ska alltså stå ut i tre veckor, sväva i något slags limbo och inte ens veta om jag kommer få medel eller inte. Det känns jobbigt. Men samtidigt så skönt att veta när jag får svar i alla fall. Jag hoppas på det bästa.

Så till en helt annan sak:
För ett tag sen köpte jag en grej av en tjej på bdb. Det är inget jag gör så ofta men stötte på ett par söta armvärmare för bara en tjuga så jag bestämde mig för att köpa dessa. Allt gick fint, fick uppgifter, betalde, lämnade adress och sen poff! Inte ett ord från säljaren. Några dagar senare frågade jag om hon hade skickat men fick inget svar. Fattade att jag blivit lurad. Kändes skönt att det var så lite pengar men kände mig ändå förbannad eftersom det är oerhört lågt att behandla människor på det sättet. Så igår skrev jag igen och sa att jag skulle polisanmäla om hon inte skickar. Hon var inne på min bdb men svarade inte. Vet att det inte blir en stor grej av det men det är ju ändå lite läskigt att det finns med i registret, att man har en polisanmälan på sig liksom. Men nej hon svarade ju inte ändå. Så då snackade jag lite med mamma och pappa och vi bestämde oss för att pappa skulle ringa hennes föräldrar. Först tänkte jag ringa men sen kändes det mer seriöst om en förälder gjorde det. Eftersom hon vart så osmart och lämnat ut namn hade jag ju något att gå på när jag skulle hitta hennes nummer. Det tog sin lilla tid och efter en hel del letande på både eniro och ratsit hittade vi nummer till föräldarna och pappa ringde. Tjejen var inte hemme men mamma skulle tala med henne imorn och då skulle pappa och hon höras.

Jag känner själv att om jag var typ 17 och gjorde sånt här så skulle ju det värsta i hela världen vara om ens föräldrar fick reda på det. Dock antagligen det bästa eftersom det är ett ganska grovt varningstecken om gör sånt här i den åldern. Att lura folk på pengar är ganska allvarligt.
Nå tycker ni jag gjorde rätt eller fel? Hur skulle ni agerat?

Brotherlove

Bildspam!
Tog lite bilder med Gurra och Samme på balkongen innan


Mamma påpekade att hon nästan tyckte Samme såg äldrre ut än mig på den här bilden. Han är fyra år yngre.

Gustav och Samuel är, som man kan se här ganska mycket längre än mig. Särskit Gustav. På oss skiljer det mer än 20 cm

Tänk att han ska vara två år yngre än mig

Haha sen tog vi självutlösningsbilder. Dom blir ju som dom blir :P
'


Älskar mina crazy brothers!


Postväntan

Ingen post än.
Hatar att posten börjat komma så sent igen. Pappa säger att det beror på att det är mindre post på sommaren och då kommer posten tidigare, men nu när sommaren är slut  är det mer post och då kommer den senare. Visst det låter logiskt men jag tycker inte om det i alla fall.

Jag har beställt en bag till skolstarten! En som man kan ha böcker, block och sånt i. Vet att vi inte kommer ha så mycket studielitteratur så man behöver ingen megabrabad man kan ha på ryggen. Skönt tycker jag!

Idag ska jag komma igång med packningen hade jag tänkt. Skulle gjort det redan igår men det blev inte av.

Lekplatsen
En katt som säger mjau

Åh vad underbart det var att få träffa Bästis-Ammi igen! Hon har ju vart på Kos hela sommaren och förgyllde nu Borås under hela fyra  dagar innan hon flyttade vidare till Öland (ja, Öland av alla ställen) Vi tog en fika på Viskan med Per och sen åkte vi hem med både chips, godis, dricka och brieost och såg i taket lyser stjärnorna och pratade och myste och sen somnade Amster när vi såg på Rose red.Sötnosen hjälpte mig med att färga håret! Har nu i princip återgått till det normala röda stadiet. Fast lite mer rosa. Blandade en halv burk flamingo med min älskade pillarbox och fullkommligt älskar nyansen som givetvis är mer röd än rosa men den kommer fadea mer mot rosa, det har jag redan märkt :p tvättat luggen två gånger och nu är den ganska mycket mer cerise än resten av håret.

Sen passade jag på att limma i mitt hår häromdagen. Har ju haft clips nu väldigt länge men mitt hår är ju ganska trött och ibland har det nästan börjat göra ont när jag har haft det i tofs och så när jag har haft i clips, så det kändes som en bra idé att limma i det. Visst lim är inte jätteskonsamt heller, men med tanke på att jag ändå har i håret i princip varje dag så tror jag att detta är mer skonsamt i längden plus att ja slipper ha massa hår liggandes i den nya lägenheten!

Jobbade idag, ganska lungt mysigt pass med Joel och Frida. Tycker om dom. Vi har kul ihop. Ni vet, det finns som på jobbet som man jobbar med och det går bra och man snackar lite och så, sen finns det dom man nästan inte kan sluta prata med.

Hade mysigt med Samme idag med, vi gick till lekplatsen och satt och gungade och pratade. Passade på att fota lite med (eller mest bli fotad måste jag erkänna) ska lägga upp lite bilder sen tänkte ja efter jag kikat på dem. Inget särskilt eller så, bara vanliga bilder.
Här är en i alla fall, från balkongen, i mina pyjamasbyxor :P


Flytt

Tänk att Vickan och jag snart flyttar!
Det är nästan de enda jag kan tänka på.
Jag tänker på hur oerhört mysigt vi kommer ha, maten vi ska laga, göra iordning stället ihop, alla folk vi ska ha över. Ja ser så mycket fram emot att kunna ha u-church hos oss och sen en lolita picknick nu på sen sommaren i den fina trädgården och inflyttningsfesten för de allra närmaste.
Vi flyttar nästa lördag! Kan ni fatta det. Så nu är det snart dags att börja packa. Alla kläder och allt annat som ska med. Känns som om ja ska spricka av längtan och lycka!

Sen ser jag verkligen fram emot att få träffa den nya klassen. Det ska verkligen bli spännande att se vad det är för människor. Vixs och jag hade tänkt att vi skulle bjuda in hela klassen på en fika ganska snabbt. Så de får se att vi bor nära. (Hoppas ju självklart att vårt place ska bli ett hängställe) Och liksom lära känna dem lite närmare så klart!


Jättegammal bild som ja hittade på Vixs bdb från när ja bodde i JönköpingBorås

Tillbaka i Borås.
Jag är så täppt i näsan, det är verkligen jobbigt. Mår mycket bättre nu men är väl inte helt bra än.
Åh ni anar inte hur sjukt mycket jag längtar efter att få flytta till min och Vickans lägenhet! Vill liksom flytta in nu på en gång men måste hålla mig i hela två veckor :P
Ja det är faktiskt nästa vecka ja flyttar. Det känns helt sjukt. Längtar så tills ja kan bjuda upp nya klassen på fika, ha u-church hos oss och andra härliga vänner. Kommer bli helt fantastiskt, tror jag i alla fall. Även om jag inte lyckas få csn så klarar jag ju mig absolut första månaden, eftersom lönen från jobbet borde täcka hyran men sen får vi se. Det kommer säkert lösa sig på ett eller annat sätt. Får ju i värsta fall jobba så mycket som det bara går.

Andra saker jag ser fram emot är mina dreads. Vi får väl se när de dyker upp, men det ska i alla fall bli väldigt spännande :D

Synthcave i helgen var oerhört trevligt. Jättehärligt hos Bea och Svanis (som sagt, man har nästan alltid roligast innan) och sen härligt på klubben med. En hel del dans och snack och mys helt enklet. Jag tog i princip inag bilder men vi blev fotade typ hela tiden under kvällen så jag undrar vart de kommer dyka upp. Inga bilder på hemsidan än så länge :S


Vixs och Solaris. Oerhört söta ihop

Jag och Solaris

En Svanis och en Björn^_^

Well hello stilige Joakim :DGexilove

Gex har dött.
Idag dog Gex. Det var sorgligare än jag hade väntat mig. Han har varit dålig länge och bara blivit sämre och jag har fått en klump magen varje gång jag har tänkt på att han snart antagligen kommer dö. Liksom nästan fått lite panik över det. För att han faktiskt skulle lämna ett tomrum även om han bara är en ödla.
Sott var ledsen redan tidigare under dagen, ringde veterinär och hjälpte Gex med D-vitamin och torkade bort smuts från han munsår. Han hade ju tyvärr blivit blind och bara smalare och smalare eftersom det var svårt för honom att äta när han inte kunde se.
Sen dog han när Soot skulle hjälpa honom med ögonen. Soot sa at det var som om han hade blivit lung och stilla och sen hade han märkt att han var död. Vi grät oerhört mycket och så begravde vi honom utanför huset nere på en gräsplätt.
KOmmer verkligen sakna honom. Jag brukade alltid prata med Gex när ja kom hit och tyckte väldigt mycket om att gå och titta till honom, se vad han gjorde, att han hade mat och vatten och att han klarade att ömsa ordentligt.


Jag och Gex mars -10

Tog den här bilden från Bunnys facebook. Oerhört söt <3

A new home

VICKAN OCH JAG HAR EN LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den är typ finast i hela världen!
Mamma och pappa satte ju ut en annos åt oss i dagen och vi fick världens bästa svar. En två, med egen tvättstuga, kök, sovrum, vardagsrum på toppen av ett trevåningshus. 4600 i månaden i Örgryte: ja ni hörde rätt, ett av gbgs mest fancy ställen. Skolan ligger ca tio mins gångavstånd och det tar knappt tio min med buss in till stan.
Känns lite som om jag svävar på moln. Innan vi åkte dit var det verkligen så att vi tänkte typ vi tar det, oavsett om det är skabbigt, det ligger ju så nära skolan men det här är bättre än allt. Nyrenoverat, helmöblerat med stor dubbelsäng, bäddsoffa och massa annat. Dom som hyr ut är helt galet underbara och snälla och körde oss tom upp till skolan (som var helt gudomligt vacker) så att vi skulle få se hur den såg ut. Hur snällt är inte det? Åh jag älskar stället redan.

Vi var ju tidigare under dagen och tittade på ett annat ställe ute på hisingen. Där kunde vi hyra varsitt rum för 2300. Jättefint och trevligt och så men inget eget kök och vi kände väl att det inte riktigt var något för oss så när vi sen var i Örgyte så kände man verkligen skillnaden.
Vi ringde till paret några timmar efter vi hade varit där och sa att vi tog det. Åh jag bara längtar tills vi kan flytta in! Kommer vara helt unerbart. Kan ni fatta att det är så mära till skolan? och stan? Tar man feman tar det knappt fem min in till korsvägen och tar man buss 60 in till stan så går det med oerhört snabbt!

Så nu hoppas jag verkligen att csn löser sig och gärna förflyttningen från jobbet med
Längtalängtalängtalängta!!!!!

Timeline

Ja, nu när jag har rött hår igen så känns det nästan som att vara tillbaka på ruta ett. Förutom att det bara är en fjärdedel so är röd och det andra svart :S
I sommar har jag hunnit med galet mycket färg


Tycker ju efterhand att det lila var sämst. Inte fult eller så, men på mig såg det mest påklistrat ut. Gustav sa en gång att det såg ut som en sån där amerikansk tonåring som försökte se alternativ ut alt. en häxa på halloween. Kanske hade ahn lite rätt i det
Den andra färgen, rose red, älskade jag, den var ju rosa lila, men som ni ser på tredje bilden så fadeade den till i princip bara rosa på en tvätt.
Det ljusrosa tyckte jag med väldigt mycket om, men den färgen bara rann av i duschen och det såh oerhört skabbigt ut.
Rosa-svart hade jag ju inte tänkt att överge och det går ja säkert tillbaka till när det här börjar försvinna eftersom jag har så mycket färg kvar och verkligen gillade hot hot pink!


WTF???

Men vad i????
Jag vet inte hur det är med er andra men jag förväntar mig att när jag lägger i en hårfärg så ska jag ha ungefär den färgen på håret sen när jag tvättar ut färgen. Mitt hår verkar tycka något annat för det blev absolut inte den färgen jag blandade till :S
Det blev oerhört mycket mer rött! Det är så skumt!!!!!
Jag menar hot hot pink som nyansen heter har inget rött i sig alls och jag hade ju inga röda nyanser i håret ens som kunde eggats fram.
Vet inte riktigt vad ja ska tro
  • Kanske mitt hår som är så trött att det inte orkade mer? Vet att jag snackade en gång med en av tjejerna som jobbar på shock och hon sa att hon hade haft håret rött ett ganska bra tag men efter ett tag så gav det upp och blev bara rosa, vilken nyans hon än använde. Mitt hår kanske är likadant, fast tvärtom
  • Det fanns röda nyanser i det svarta (ofta så är de svarta hårfärgen rödbaserade, märkte det väldigt tydligen en gång när jag hade blekt håret och skulle färga det svart och typ alla röda pigment framhävdes eftersom färgen var rödbaserad. Detta står det ju dock aldrig någonstans) i mitt hår och de påverkade på något konstigt färgen som manic panic och gjorde den mer röd? (känns oerhört långsökt)
  • Det blev någon reaktion med balsamet. Tror jag använde samma balsam som sist (jag blandar ju ut färgen med ganska mycket balsam för att få en så ljus nyans som möjligt) men det kanske jag inte gjorde. Det kanske var något i den som triggade igång färgen.
Så nu vet jag inte rikrigt va jag ska göra. ska låta det torka och se exakt vilken nyans det är. se om ja kan färga löshåret likadant eller se vad jag har för löshår som kan matcha eller se om jag ska försöka få bort det här (men ja vill verkligen inte bleka mer) och göra om det. Vi får se. Ska försöka ta bra bild sen så ni får se :S

Grått hår?

Tvättade håret nyss för första gången sen jag färgade det svart. Det blev INTE bra för det svarta rann av på det rosa och gjorde det typ helt grått. Såg hemskt ut. Är det någon som har tips på hur man kan undvika detta? För ja menar det kommer ju rinna av svart färg varje gång jag tvättar håret. Ska självklart försöka var mer försiktig och så i fortsättningen men ändå, ja kommer inte ha råd att färga om håret efter varje tvätt :S Fick lägga en liiite liite mörkare nyans än sist så att de skulle täcka, eller ja tror i alla fall att det är täckt nu. Vi får se när ja tvättar ut det.
Vill ju vara fin inte ful!

Sjukling

Här hade jag suttit och skrivit ett långt blogginlägg och så går min dator bara dör. Oerhört dålig stil tycker jag.
Har egentligen inget kul att skriva. Jag är fortfarande sjuk. Jag hostar så jag får ont i huvudet.
Mitt paket fråb Celga är fast i tyskland så ja lär väl inte få hem det innan helgen.
Celga är min japanska shopping service. Via dom kan man tex anvnda sig av japanska auktionssajter (man säger ett maxbud till celga och så tar dom han dom budgivningen) eller andra japanska affärer som inte skeppar utomlands i vanliga fall. För detta tar Celga en liten avgift men det är absolut värt det. Celga och jag hade en bra relation fram tills vintern 08, då jag köpt lite saker, en kjol frn cornet, lösnaglar, en klänning osv som Celga helt plötsligt påstod att jag inte hade betalat för. Det spelade ingen roll hur många gånger jag skickade kontoutdrag och kvitton från paypal, Celga vägrade lyssna. Så tillslut gav jag upp. Nu när jag hittat lite andra småsaker jag vill ha så bestämde jag mig för att testa dom igen och det gick bra, skrev vad jag ville ha, betalade, celga köpte, fick in varorna till sitt lager och skickade ut. Så nu hoppas jag bara att det kommer en avi eller ett postbud med paket :D

Låg och tittade på gamla bilder igår innan ja skulle sova. Blir alltid lite så där -oh-mitt-röda-hår-sakning när jag gör det. Men trivs väldigt bra med det jag har nu! Tänker dock senare i höst att jag skulle färga det mörkrött. Lite som förra hösten då jag använde en fast röd nyans och sen poppy eller pillarbox red på det! Det brukar bli väldigt fint men nackdelen är ju att de vanliga röda nyanserna fadear så fort att det kanppt går att använa löshår till det :S


Bild från förra hösten
Drömde sen i natt att jag hade färgat håret och var på cave och det var så blankt att man kunde spegla sig i det :S wierd. Verkligen weird


Livet

Usch vad det är tråkigt att vara sjuk.
Insåg redan innan i veckan att jag inte skulle kunna jobba imorn så jag ringde och sjukanmälde mig innan idag. Kändes trist för det var mitt längsta pass den här månaden så det är mycket pengar som försvinner men med tanke på hur jag mår och ser ut så hade det inte vart kul för någon om jag hade jobbat. Jag hade verkligen itne orkat det.
Men vill inte vill inte vill inte vara sjuk i helgen.
Börjar nästan bli lite nervös inför husvisningen jag och Vixs ska på. Tänk om dom inte tycker om oss?
Men jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra

CSN strular med, dom känns inte jättepeppa på att ge min bidrag och jag börjar bli orolig, jag har tackat jag till skolan, snart kanske ja har boende, vad ska jag göra om jag inte får bidrag? Då kan ja helt plötsligt inte göra det här. Visst kanske kan jobba ihop ill hyran men inte till mycket mer och det funkar ju inte. GHA!!!! Varför kan inte bara allt ordna sig. Det gör mig ledsen och trött. Men jag ska kämpa in i det sista för att det här ska reda ut sig.

Ligger och lyssnar på p1s nya sattsning om religion "det nya paradiset" handlar om sökande, vad är det vi söker efter? Vad är religion idag osv. Oerhört intressant tycker jag och verkar lovande. Min favorit darling Inger Edelfelt (ni vet hon ja alltid tjatar om, hon som skrivit Skuggorna i spegeln) är med i just det här programet. Tycker hon är helt klart mest intressant av alla.


Sjuk

Jag är sjuk :(
Håller på att hosta upp lungorna, näsan rinner och jag har sån huvudvärk att det finns inte. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Var nere en snabb sväng på stan och det tog på krafterna ska jag säga. Sprang runt i fem olika butker för att hitta en dragkedja som jag sen ändå inte kunde använda. Life is horrible sometimes.
Har hållt på och greja med en topp halva kvällen men som sen enda blev fail (allt är dragkedjans fel *morr morr*)

Jag längtar så tills helgen! Kommer bli så awesome! Vixs kommer in, Bunny ska fläta in dreads i mitt hår (bara de hinner komma) förmys hos Svanis på lördagen! Win win win! Fast tråkigt att inte Sootkatten kan komma med.
Sen på söndagen ska Vixs och jag kolla ev. boende på söndag! En familj som hyr ut en övervånign på Hisingen. Ja skulle ju absolut helst vilja ha en egen lägenhet med Vixs men det här blir mysigt med tror jag.
Bara jag blir frisk tills dess.

Senaste

Idag fick jag hem mitt hår från happy hair! Även om jag hade en del svart hår över så bestämde jag mig från att beställa därifrån med så jag fick lite nytt fräscht 60 cm hår med namnet "pony" för att fallet i håret påminner om en hästsvans! Jag är jättenöjd. Sköter man det bra så kan man ha det riktigt länge! Har sytt på clips och ganska nyss satt i det i håret. Tänkte limma i det senare men det får bli efter dreadsen som jag verkligen hoppas kommer komma hem innan helgen!
Här kommer lite nya bilder på håret som pappa tog innan idag!Jag håller på att bli sjuk. Riktigt sjuk. Det kliar i öronen, näsan rinner, jag har ont i halsen och magen är orolig och huvudet dunkar. Usch det känns så tråkigt verkligen. Vi har spelat klart sillent hill 2 nu i alla fall. Så himla sorgligt slut. Tänkte börja med tran ganska omgående.

....

Jag hade tänkt färga håret svart. Efter alla påfrestningar i sommar och med tanke på hur fort jag tröttnat på allt så tänkte jag att svart nog var en bra idé. Det hade det säkert vart med men pallade inte att färga hela håret svart så jag lämnade ca 1/4 del av håret rosa :D Känns rätt snyggt. Fick skitmycket uppskattning på jobbet för det i alla fall så det känns ju bra!
Jag råkade givetvis köpa fel färg när jag väl åkte och handlade och slängde kvittot så Gurra körde ner mig till coop runt kl nio på kvällen när jag precis blekt utväxten. jag såg helt hemsk ut i håret!

Grymt stiligt va?
Lyckades i alla fall få klart håret och sen på torsdagen jobbade jag ett sånt där långt 11:45-19:15 pass. Var ganska mycket kaos har jag för mig och jag var sjukt trött när Vixs kom för att plocka upp mig. Vi var nere en sväng på torsdgaskvällen för att se på duktiga Maxine när hon skulle tävla i talangjakten. Träffade favoPaul med:D
Sen dess har jag vart i Gbg! Haft några riktigt mysiga dagar!
Blir hemma tills på lördag nu. Ska vara med la familla! Pappa har sista semesterveckan nu och vi ska försöka mysa så mycket som möjligt. Idag var vi på restaurang, imorn blir det nog läckö slott!

Hair

Sneakpeak på hår