Awesome face

Wiiii! FPP är den bästa klubben jag varit på i hela mitt liv. Det var helt galet sjukt underbart kul! Kan knappt beskriva hur underbart det var.

På fredagen hade vi myskväll, det var jättekul att träffa Maya och Vickan igen och väldigt kul att träffa Mayas pojkvän Magnus! Vi tittade på massa The office och pratade och färgade om Vickans hår och så.


Maya och Magnus, dom var så söta. Vi hade väldigt mysigt på Jensens

Seriösa katter

Oseriösa awesomeface katter <3



På lördagen hade vi förfest hos Bunnys pojkvän Joakim som bor i en väldigt fancy lägenhet. Massa va Linns vänner nere från Ystad var och hälsade på så vi var ett stort gäng som gick ut. Klubben var som sagt hur kul som helst!

Some new stuff

Min förkylning sitter som berget. Jobbigt värre. Egentligen hade jag bjudit över Louise och Bianca idag men vill inte riskera att smitta dom så jag ställde in. Vågade mig dock ut på stan någon timma på förmiddagen och kom över några fynd!



Två par thigh highs och sen ett par av mina favorit stayups, (de i vitt med spets) Älskar dem men de går sönder så fort och kostar så pass så jag brukar inte köpa så ofta. Lite kul för senast igår tänkte jag på hur sugen jag var på att köra en helvit outfit snart med såna, min vita klänning från odium, strumpeband och vita rocking horsen! Vore kul att fota nu i alla snö, med risk för att försvinna helt :P


Köpte även den här rosetten från Gina, har tittat på den jättelänge, färgen går verkligen jättebra till mitt hår så nu när den var på rean köpte jag den!


Mjau!

Kläder och nostalgi

Snart dags att sova tänker jag.

Var och rotade runt i garaget och letade efter en sak när jag hittade massor av kartonger med kläder från högstadiet. Ni anar inte hur nostalgisk jag blev när jag rotade runt bland kläderna. Under första delen av högstadiet hade jag otroligt färgstarka kläder, gult, orange, rosa, lila, rött, trukost och grönt, hade särskild thing på turkost och grönt ett tag och sen en stor thing på rosa! Jag hittade alla möjligt sjuka och fula kläder faktiskt :P Under senare delen av högstadiet började jag använda mer mörka kläder, det var på den tiden jag och Maya hängde på "svartrockarplejset" och ville vara svarta och svåra, haha löjligt det känns nu. Hittade även massa camo/militärfärgat, hade stor crusch på det från och till.
Har alltid gillat militärt, undrar varför egentligen för det ligger väldigt långt ifrån min vanliga stil. Ska bli sjukt spännande att se Bunnys militärinspirerade outfit på fpp^_^

Imorn, i den bästa av världar, vill jag att brevbäraren kommer med både byxor, hår och masker. Känns jobbigt att jag inte bor i den bästa av världar. Med lite tur kanske mitt hår kommer i alla fall! Hoppas på det, börjar bli lite sugen på att köra lockigt till fpp och då kan ja ju kanske använda det!

Btw så läste jag nu att happyhair skickar med Schenker och att det vanligtvis tar runt fem dagar att få hem sin beställning för sammapris 29 kr som de hade innan, då man fick hem det på en dag. Det tycker jag verkligen är dålig stil.

Magic

När jag höll på att kolla runt lite efter olika hårborttagningsprodukter kom jag över det här:

Det är en produkt som från början utvecklades för att mörkhyade män (uppenbarligen?) haft en del problem med "razor bumpers" när de rakar sig i ansiktet. Men allt eftersom har det används av män och kvinnor över hela världen för att ta bort oönskad hårväxt. De ger ungefär samma resultat som en vaxning, men håller givetvis inte lika länge, men avlägsnar allt hår och håller lent i några dagar. När håret sen växer ut känns det inte lika grovt. Alltså ungefär som en epilator skulle jag själv säga -  bara det att den kan användas över hela kroppen och gör inte ont alls. Detta är givetvis något jag absolut vill testa och jag hittade en billig återförsäljare! Toppen, nu kan jag knappt vänta tills jag får hem det här, ska bli så spännande! Jag har tidigare prövat veets produkter och jag tycker inte det är särskillt bra, huden blir ganska irriterad, något som flera av de som skrivit reviews tyckt att soft sheens Carsons produkter inte ger, plus att man inte kan använda veet på hela kroppen.


Vitt hår osv

Wii! Glad katt! Har precis beställt hem lite blekning, ni vet sån som frisörerna använder. Bestämde mig efter många om och men att köpa från England, vol 30. Var egentligen jättesugen på att beställa peroxid vol 40 som är det starkaste att på tag på på marknaden men efter lite reserch (youtube lol) insåg jag att det inte var bra om man redan har blekt hår. Sen beställde jag ju självklart powder bleach som är det man blandar med peroxiden, 50 g. Hade velat ha mer egentligen men det fanns bara 50 eller 400 och den med 400 kostade jättemycket. Det här fick jag för drygt en hundralapp så jag är jättenöjd.

Eftersom det här är starkare än det man kan köpa på exempelvis Kicks och H&M så ger det givetvis mycket bättre resultat och man slipper de där orange och gula tonerna men det utsätter även håret för större press om man gör på fel sätt, dvs har i det för länge eller blandar för mycket peroxid med pullver osv. Efterbehandlingen är med superviktig när det gäller all hårfärgning, men särskilt när det kommer till blekning eftersom det sliter mest på håret. Så bleker du, se till att göra inpackningar regelbundet och använd balsam.

Själv ska jag börja med att bleka mitt underhår, jag vill se hur pass mycket jag behöver bleka det och hur mycket det sliter på håret, blir det snyggt kommer jag förr eller senare bleka hela håret. Men till att börja med blir det underhåret. Passar ju utmärkt nu när jag beställt hem vitt hår!


Jag har använt den här typen av blekning en gång tidigare. Det var när jag gick i nian och min klasskompis Kara hade vart nere i sitt hemland och köpt (finns ju inte att köpa i Sverige) och skulle testa på mig och Maya. På den tiden var Karas stora dröm att bli frisör och han var superengagerad. Någon månad senare bestämde han sig för att han ville bli plastgirurg och sökte till natur och inte frisör. Alla underade om det var hans eller hans föräldrars dröm han följde. Anyway, jag minns inte hos vem vi var hemma hos, men det lustiga är att jag komme ihåg exakt hur det såg ut där. Att vi var i köket och hur det såg ut när jag och Maya var inne på toaletten. Men jag har ingen aning om vart vi var faktiskt.

Vikarien

Nu har jag anmält mig på vikarien.se
Helst vill jag jobba på dagis/förskola. Vore verkligen nice.

Ipren och hosta

Snörvel snörvel host host ipren ipren vatten vatten snyta snyta snyta.

Så ser mina dagar ut nu. Fy vad jag hatar att vara förkyld. Det förstör allt, man blir seg i kroppen och tung i huvudet. Största besvikelsen idag var nog ändå att jag inte fick någon post alls! Jag gillade verkligen Happy hair bättre när man fick hem håret dagen efter det skickats rakt ner i brevlådan. Nu får vi se hur lång tid det tar innan jag får dem det. Väntar på två andra paket med från USA. Ni vet de där überläckra maskerna jag beställde? De skickades redan i torsdags så med lite lite tur får ja hem dom innan fpp, men det är ju mer otroligt än troligt om man säger så.

Hair

Dags att sova nu! Tittade lite på Afrocare innan och det verar lovande, nu har ja precis beställt massa hår men de har samma hår där som finns på safari, 60 cm typ 500 kr. Inte illa. Glad katt! Ska absolut testa det sen när jag behöver mer hår.

Puss

Longing

Längtar tills fpp, längtar tills fpp längtar tills fpp

Blir nog något i den här stilen istället. Känns ganska bra. Är dock inte hundra än. Spenderade lång tid framför spegeln igår och prövade kläder och smink!

My roe deers

Filmade lite mer av rådjuren innan idag! Vi hade sex stycken här samtidigt! Dom är ju så galet söta. Mamma och pappa kommenterar en del under filmen. Bäst tycker jag är när mamma säger "fienden" om ett av de andra rådjuren som försöker knuffa bort den lille, som självklart är hela familjens favorit!


Slam master och in charge för en kväll

Phu, kom ganska nys hem från poesin. Hade verkligen en jättemysig kväll! Fick lite panik först när jag kom till Borås Wäferi, där tävligen hölls, eftersom det inte fanns något i ordning, inget ljud, mick, rekvesita osv. Så jag blev så där stressad som jag brukar bli. Men vi löste det ganska bra, sålde bara kaffe och te och fick köra utan mick. Det var väl det tråkigaste men det kändes ganska bra ändå. Erika vann tävligen, värdig vinnare, men de andra vra bra med!

Jag var så imponerad av Alice dreads! Dom var sjukt snygga, exakt sånna som jag ville ha i vitt och rött, skinnande och fina! Hon hade gjort dom själv med två kompisar. Tror nästan aldrig jag sett så snygga dreads faktiskt. Hon hade köpt hår från
Afro Care som jag absolut ska kolla upp lite närmare.

Visst ser dom snygga ut? Och dom var ännu snyggare irl! Kolla in hennes bdb här

 

 


Ljuslyktor

På tal om föräldrar som inte skottar på taket men gör andra saker, så håller pappa på att göa massa ljuslyktor ute i trädgården. Dom är jättefina! Idag kom en bild med i tidningen tom, tänkte jag skulle lägga upp någon bild här med för dom är superfina och pappa har fått en hel del uppmärksamhet från grannskapet!





Det bildar torn, så han ställer lyktorna på varandra och sen tänder han ljus i dom på kvällen!

A new day

God morgon! Eller morgon är det ju inte längre och jg har faktiskt varit upp nästan en timma! Idag ska jag ut en sväng på stan, ska lämna in mina scheman på jobbet och hämta nyckeln till lokalen poetry slam tävligen ska vara i. Det blir bara jag och Essa som kommer hålla i det, för Bosse är sjuk och Frida är bortrest. Så vi bestämmde att Essa ska vara MC och jag ska vara slam master. Ser riktigt fram emot det. Kommer bli en mysig kväll, det är jag helt säker på! Ute snöare det lite fortfarande. Hoppas att det slutar på riktigt snart. Jag är så trött på vädret!

Massa av våra grannar är uppe och skottar på taken, i går var det mängder av folk uppe och höll på, fast inte mamma och pappa, de roade sig mest med att titta på när grannarna slet, haha, dom ä ju lite mer laid back! Fast rådjuren matar dom ju flera gånger om dagen. När pappa var ute innan stod det två stycken och tittade på hela tiden när pappa la ut maten och skottade. Dom har tom format en egen liten stig i den över meter långa snön som går direkt ner till gropen med mat. Pappa har börjat lägga mat på fyra olika ställen nu så att de inte ska bråka om den. Åh dom är så söta, vill bara gå ut och krama dom! Men får nöja mig med att stå här inne och titta på!

Done!

Det är tur att jag har en sån underbar vän som Vickan <3 Tack det blev så bra!

Header and stuff

Phu har suttit i säkert  fyra timmar nu och försökt ändra bredden på bloggen, det är inte första gången jag försökt mig på det, säkert femte eller sjätte men har aldrig lyckats. Har varit irriterad i säkert ett år över att själva "skriv delen" är så smal då jag gärna vill lägga upp bilder som är bredare men det ser ju alltid jättekonstigt ut. Det var inte svårt att komma på faktiskt hur man skulle ändra bredden, det fixade jag snabbt utan det kluriga har varit att få till headern och fixa så att bloggen blir centerad, med lite hjälp från soot och en hel del klurei har jag nu löst det. Fast jag är inte alls nöjd den, på den här datorn har jag inget bättre än paint och jag är inte jätteskillad så det var inte det lätaste. Ska försöka fixa en bättre header men for now så ger jag upp.

Vickan feel free att hjälpa mig!

Är i alla fall jättenöjd med att jag nu kan lägga upp lite bredare bilder utan problem!

My deers

För någon vecka sen skrev jag om att pappa var ute varje dag och matade rådjuren som stövar genom våran trädgård. Vi har ett par "stammisar" nu som kommer flera gånger om dagen och innan filmade pappa lite!


Visst är dom söta? Men jag blir så irriterad över att de större alltid alltid knuffar bort den lille. Tycker så synd om honom.

He told me that my hair was red

Det är väldigt många som undara vad jag använder för färg till mitt hår, vart jag köper löshår, om jag färgar/bleker löshåret, vilken längd jag köper och hur mycket jag använder så jag tänkte jag skulle skriva lite om det.

1. Jag använder nästan alltid pillarbox red från Directions. Ibland poppy red som är lite ljusare men jag tycker generellt att den inte håller lika länge som pillarbox även om färgen nog egentligen är lite synggare.

2. Jag köper främst mitt hår från Safari Gbg. Jag tycker de har bra priser och hår som håller ganska länge om man inte tvättar det för ofta. Andra ställen jag tycker är bra är
happyhair som har stort utbud av färg och struktur och väldigt bra syntethår. Dock tycker jag att man aldrig bara ska använda syntethår till en förlägning eftersom de har en så pass mycket glansigare struktur än det egan håret men det går alldeles utmärkt att blanda ut med äkta hår. Håret jag köper från safari är äkta. Det kan vara svårt att köpa hår på nätet om man inte har svart eller blont hår eftersom det kan vara svårt med nyansskillnader. Jag har aldrig köpt rött hår på nätet.

3. Jag köper alltid blont äka hår som jag sen färgar med samma nyans som till mitt vanliga hår.

4. Jag tycker det är snyggast att mixa 50 cm och 60 cm, har man bara 60 cm kan man lätt få en väldigt skarp skarv mellan ens egna hår och löshåret, har man flera olika längder ser håret uppklippt och mer naturligt ut. Jag brukar även klippa upp håret lite som jag köper för en ännu mer naturlig look.

5. Jag tycker om att ha håret tjockt, och köper gärna två satser med hår, en 45 och en 60 cm.

6. Knepet med att få håret att hålla så länge som möjligt är att inte tvätta det! Helt säkert. Det här håret blir inte fett eftersom det inte sitter i hårrötterna och behöver därför inte tvättas, var försiktig med att använda stylingprodukter i håret bara, gör man det måste man tvätta håret, annars blir det sunkigt och trassligt. Själv använder jag inte ens spray i mitt hår. Smartas är att ha håret på clips så man kan ta ut det när man ska tvätta sitt vanliga hår eller när man ska sova. Jag sover dock ganska ofta med håret i - men alltid i fläta för att slita minimalt på håret. Sover man med det utsläppt blir det lätt trassligt eftersom man rör på sig när man sover.

7. Att bleka löshår som inte är blont är en dålig idé, men jag har hört att det ska gå bra att bleka redan blont hår för att få det vitt. Jag har blekt löshår en gång och det var efter jag använt remol, som jag skrev om här och här. Det var inte det bästa jag gjort.

8. Hur mycket hår använder jag?


Jag änvänder lite olika nyanser, längder och strukturer till mitt hår för att få det att se så levande ut som mölligt. (siffrorna längst ner visar hur många bitar av varje jag använder)

*Längt till vänster är ett sett av två delar 60 cm långt hår i syntet från safari. Det håret ät ganska rejält mycket mörkare än mitt hår och jag brukar inte ha i det så ofta, mest när jag ska ut och då har jag det alltid underst.

*Nr två är ett sett med 50-50 cm långt hår från safari som jag färgat med Cameleo (färg från willys som kostar 30 kr, jättebra och ger en mörkröd färg) Det här håret brukar jag ha i underhåret eftersom mitt underhår är lite mörkare än mitt överhår.

*Nr 3 är en bit 55 cm från safari som jag använde remol på och sedan blekte och sedan färgade. Funkade bra men är för mörk för att ha i överhåret.

*Nr 4 är hår som är kvar från senast jag hade rött hår, funkar att använda men är lite slitet

*Nr 5 är remyhår (hår med mycket bättre kvalité än det andra jag använder eftersom att samtliga
hårstrå är rättvända på trensen så det ser naturligt ut.
)

*Nr 6, senaste håret jag köpte, 50 cm

*nr 7 ända 60 cm biten jag har, är egentligen jättedålig kvalité på det håret, men går att använda någon månad innan de måste plockas bort.

Jag har massa annat hår här hemma i massa olika färger, rosa, blont, brunt i x antal nyanser, svart, rött i x antal nyanser men detta är det jag använder mig mest av för tillfället. Nu väntar jag ju på hår från happyhair och odium som jag skrev om härromdagen. Bägge är i syntet och lockigt och det ska bli spännande att se hur det kommer passa in i mitt hår!



Boråsmästerskapet

Imorgon är det delteävling i årets uttagning till SM i poetry slam. Vinnaren får en plats i vårens final där den egentligen uttagningen sker! Imorgon ska jag vara MC (eller kanske slam master, vi får se hur det blir) och MC:n är den som håller i själva tävlingen, har koll på de tävlande, mellansnackar och håller stämningen.

Plats: Borås Wäfveri
Tid: 18.30
Välkommen!

bild från boras.se


Oskar Hanska är en av mina favorit poeter, det här är en dikt som berört mig väldigt mycket. Lyssna och njut

Seg katt

Oj vad jag var seg på att ta mig upp idag! Vaknade efter ett men gick inte upp förens tjugo i två. nu har jag precis ätit frukost och tänkte ta tagi d det här med att fylla i mitt önske schema för april och maj. Bano, som lägger schemat på jobbet vill fixa scheman för bägge månaderna redan nu så det är gjort. Ganska smart på ett sätt men jag har inte så stor koll på vad som händer i maj. Om jag ska vara ärlig är jag nöjd bara jag inte får några tider över uppcon som börjar nära sig med stormsteg! Känns som att det är dags för mig att börja jobba på min cosplay. Eller typ bestämma mig för vad jag ska cosplaya.

Imorn ska jag vara MC på poetry slam men med begynnande halsont och lack of inspiration känner jag verkligen inte för det. Hade gärna räknat poäng. Men men, vi får ser hur det går. Nu ska jag leta upp de där önskeschemana, de låg inte alls där jag trodde jag hade lagt dem. Måste hitta. De ska in senast imorn.



Allt för min syster

Såg precis klart filmen Allt för min syster som handlar om en familj som har en cancersjuk dotter. Mainstoryn rör sig kring att hennes syster Anna som är ett "designerbarn", som föräldrarna fått bara för att kunna rädda sin cancersjuka dotter, bestämmer sig för att hon inte längre vill vara donator - trots att det betyder att Kate kommer dö. Filmen innehåller väldigt många tillbakablickar där man får se Kate som yngre, hoppfull och kär, småbarnsfamiljen som får det hemska beskedet, mammas sätt att hantera det. Väldigt mycket handlar om mammasn väldigt neurrotiska tillstånd, hur hon hela tiden kämpar för Kates överlevnad och nästan sliter sönder familjen med sin ständiga oro och sitt sin nästintill bestatthet över att dottern ska tillfriskna, här finns ingen hänsyn över vad 12 åriga Anna vill.


Jag blev väldigt berörd av filmen och i slutet satt hela familjen (minus Gustav) och grät, väldigt känsloladdad, väldigt stark.

Cravings

Kvällens och veckans stora vill-ha-varning är en typ av byxa/kjol som är väldigt populär i östasien! har velat ha ett par länge men eftersom jag använder byxor så sällan är det inget jag lägger pengar på. Nu har jag dock hittat ett par hetingar jag verkligen vill ha. Ska försöka spara lite för de här vore int helt fel att få hem i brevlådan!


Sen är dessa rätt fina med!


fast gillar int att de är så utsvängda, vet att det är typiskt för den här typen av byxor men men. Gillar tröjan med, riktigt snygg!

Och det här är en sötsak jag dregglat över länge. Någongång ska jag köpa den.



New hair

Just det! Fick ju hem mitt hår med som jag väntade på innan i veckan. 50 cm långt (vill egentligen ha 60) och blont, jättefin kvalité så jag är nöjd. Satte i gång och färgade så fort jag öppnat det! Haha, hade även en bit 60 cm blond bit liggandes som jag passade på att färga. Var lite orolig först att färgen skulle bli för mörk eftersom håret inte var av den ljusaste nyansen som jag egentligen brukar köpa men efter att ha sköljt ut färgen såg det ut att vara nästan exakt min nyans. Tränsen var runt 95 cm lång, så det räcker ju egentligen inte till ett helhår (beror dock på hur tjockt hår man har från början/hur tjockt hår man vill ha) jag vill ju gärna ha så mycket hår som möjligt så jag får använda ett par av mina gamla slingor, men det gör inte så mycket. Får plocka bort de mest slitna bara. Tyvärr är de 60 cm håret som ryker nu och det är synd, det betyder att jag får gå med 50 cm tills det från odium dyker upp. Haha dagens i-landsproblem säger jag bara.

Innan jag använder håret brukar jag sy ihop tränsen en extra gång. Många gånger är håret fastsatt lite dåligt på tränsen och man sparar otroligt mycket hår om man syr en gång extra själv. Märkte det bara nu när jag tvättade det innan färgningen!




Vanilla dreams

Beställde hem lite hår från happy hair! Var ju ett tag sen jag uppdaterade min frisyr och med löshår kan man ju leka ganska mycket! Så beställde jag hem lite vitt hår. Ska bli kul med lite slingor i håret! Och det ska bli väldigt kul med att ha lockigt igen, har haft rakt så länge nu! Har beställt samma struktur på håret som jag brukade köpa när jag hade svart hår. Det är jättebra kvalité för att vara syntet och håller väldigt länge, så länge man inte sover på det och inte har det uppsatt och så. Det är ju inget att ha på jobbet direkt :P Och så smidigt med clips så man kan välja när man vill ha i det!


Visst ser det fint ut?

Sen har vi ju det från odium med som aj beställde för ett tag sen men det räknar ja inte med att få hem i brådrasket. Karino som beställde hår som fanns i lager för, hm, vad kan det vart, nästan tre veckor sen, har ju inte fått hem sitt än och det håret jag beställt finns inte i lager så det måste ju dom beställa in osv.


Det här är inte riktigt den nyansen men nästan. Kommer i alla fall gå ihop med det vita håret eftersom det är lockigt! Tror det kommer bli svårt att använda det vita innan jag får hem det här håret.
I alla fall, märks att jag är addicted to hair?

Under this weather

Det här vädret. Fy vad jag är trött på det. Hörde på radion att det skulle komma upp till 20 cm nysnö under helgen. Känns ju lagom kul. Har i alla fall haft en trevlig, men kort vistelse i Gbg. Diskussionskväll på Linné Campus, u-church, köttfärsbiffar, pannkakor och september issue.

Cyber wear

Klockan är snart ett och ingen post än. Fick precis veta att mitt hår skickats idag och inte i måndags som jag trodde så jag får väl det imorgon. Typiskt eftersom jag inte är hemma då. Ikväll blir det disskusionscafé på Campus Linné som ligger på Övre Husargatan! Gissa vem jag tänker på då. (MARCUS MARCUS MARCUS) När Ammi och jag gick i trean bodde vår gode vän Marcus där och under vårterminen spenderade vi nästan varje helg i hans underbara lägnhet som blev lite som ett andra hem för oss.

Imorgon blir det uchurch som vanligt och på fredag kommer familjen ner till Gbg och så ska vi gå och äta och shoppa lite. Ska bli mysigt!


beställde just hem den här sötsaken. Blev den i vitt och inte i rött. Han som gör dem här har vart jättebra att ha att göra med, personlig service, snabba svar, erbjöd sig att göra en i den färgen jag funderade på även om det inte var någon garanti för att jag skulle köpa bara för att kunna visa bilder. Maskerna ser väldigt snygga och fräscha ut. Här är en länk till hans ebay sida:
http://shop.ebay.com/cyb3rburn/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=
Tyvärr lär den ju inte komma hem innan fpp men kan kanske ha den på nästa mono eller på någon annan fest. Längtar i alla fall. Jo just det ja, anledningen till varför det blev den här och inte den röda var för att Andrew som han heter trodde att den röda nyansen skulle skära sig med mitt hår.

...

Vickan bad mig spela in en film för att visa hur mina ögonbryn blev. Det blev jättefail, är inte alls van vid att stå och spela in mig i en spegel. Haha ser jättestel ut, plus att det är tråkigt att det är filmat underifrån. Men men, bättre än inget


Stalking cat

Hur sjukt söt var inte den här katten? Ett av mitt och Gurras favointresse är att titta på katter på youtube. Seriöst, vi gör det jättemycket

Snow

Jag älskar mina rådjur! Verkligen! Titta så söta dom är! Känns så tråkigt att jag inte kan gå ut och mysa och klappa på dom

<3

En bild på en till sak jag tycker om, minst lika mycket som rådjuren, nej faktiskt mer, ganska så mycket mer. Hängde med macke häromveckan ju! Här är vi och äter på Sun Wall!

Det snöar ute. Det känns jättekonstigt verkligen, jag vill ha vår vår vår och ett par nya ögonbryn!

Wat



Vilken tur att jag är så bra på att fixa ögonbryn så att mina absolut inte ser ut som på bilden. Wait wat. Helt fel, mina ögonbryn ser ut precis som på bilden. What to do? Raka av allt? Antagligen. Ni ser ju hur det vänstra ser ut. Skrattretande.


Soot hittade en snöflinga i mitt hår i helgen. Visst var den fin. På tal om Soot så har jag hittat en helt awesome födelsedagspresent till honom!

Färgning

Nu gäller det. Sitter med färg i ögonbrynen nu. Hoppas det blir bra. Har spänt plastfolié runt hela huvudet nu för att inte färgen ska torka (gör den det gör den ingen verkan) använder pillarbox red, precis samma nyans som jag har i håret. Tyckte det va lite svårt att applicera snyggt så ja är lite rädd att det ser konstigt ut men hoppas på det bästa. Funderar på att köpa en sån där elektronisk ögonbrynsplockare. Vore kul med lite tunnare ett tg. I alla fall nu när jag ska ha det rött!

At my backyard

Lagom sur för att jag inte fick någon post alls idag. Hoppas på bättre tider imorgon. Känner mig sjukt nöjd med min lugg i alla fall. Och mina ögonbryn. Var ute och fotade lite med pappa precis.






Lite ovant känns det men ma vänjer väl sig I guess.

Nachtmahr

Mina ögonbryn. Prövade att måla dom röda med en läppenna och och resultatet blev förbluffande bra! Känner mig mycket snyggare än i min gamla färg så nu ska jag ta och färga dom med samma färg som jag har till håret. Blir det inte bra kan jag ju bara bleka bort eller färga över.


Färgen ser mycket ljusare ut än vad den är. Den är egentligen tom mörkare än min hårfärg. När jag höll på att fixa det stod Gustav brevid och sa "Nej snälla, snälla säg att du inte gör det där. Snälla snälla Cissi, gör det inte" Pappa vart heller inte så nöjd men mamma mest log och sa något om att hon egentligen tyckte bäst om när jag var naturlig. Får se vad Samuel säger. Han är ju så influerad av Gustav så han tycker säkert inte det ser bra ut, eller så gör han det fast vågar inte säga något.

....


Ögonbryn och post och sånt där

God morgon! Kom upp lite tidigare än vanligt idag. Det är helt tomt i hela huset, nästan alla sover. Samuel sitter på nedrevåningen annars är allt stilla.

Jag är verkligen som ett litet barn när jag väntar på posten. jag blir sprallig och otålig och kan sitta i fönstret och vänta. Som en liten hund som viftar på svansen och väntar på att matte ska komma hem. Haha, alla som gick med mig på kortebo kan intyga det eftersom jag när jag väntade på paket knappt kunde bärga mig, kunde inte koncentrera mig på lektionen och flög upp som ett skott så fort jag såg postbilen rulla ner mot skolan.

Just nu väntar jag på ett par byxor (japp, ett par trippbyxor, ska bli rätt spännande, tycker såna byxor är snygga, ni vet den lite pösiga modellen, men vet att det är många tjejer, i alla fall enligt mig, som har svårt att pull it off ) och nytt hår. Fick dock precis veta att håret skickades idag, morr, och inte i fredags som jag trodde så nu får jag vänta tills imorn. Känns lite tråkigt eftersom jag räknade med att ha det här idag men eftersom jag egentligen inte ska göra något särskilt så spelar det ingen jättestor roll.

Så hur gick det med mina ögonbryn? Hm vad ska man säga, blekte i tre omgångar men det blev ändå inte helt blont, ser ju givetvis ljusare ut men har en lite mer guldbrun färg nu. Jag tycker det ser helt okej ut, visst behöver det kanske målas lite. (ska absolut exprimentera med rött) men Gustav sa att jag såg ut som ett missfoster. Jag hoppas han överdrev lite. Ska absolut pröva att bleka en gång till men känns inte som det går att få ljusare.
Hoppas ni får en fin morgon <3

I made it

Jag klarade det! Klarade det galant utan några större problem! Man får liksom ta en timma i taget. Jag stod i ettan större delen av kvällen och det gick ganska bra måste jag erkänna!

Väl hemma har jag mest varit seg, duschat, kollat family guy och tyvärr klippt min lugg. Som vanligt klippte jag den för kort OCH jag valde att klippa den tjockare. Någo jag givetvis ångrar nu. Det ser inte bra ut. Eftersom jahg generellt har ganska fluffigt hår så behöver jag en tunn lugg för att det inte ska se konstigt ut, det tråkiga med det är ju att luggen ofta ser stripi ut och är det något jag hatar så är det nr luggen ser stripig och operfekt ut. Nu kan jag absolut ha en jämn och tjock lugg som inte delar sig men det passar helt enkelt inte till mitt ansikte eller till min frisyr. Till råga på allt bestämmde jag mig för att försöka bleka ögonbrynen. Känner att de är för tjocka och mörka för att det ska kunna passa till det röda, det blir en för stark kontrast och eftersom ja inte noppar ögonbrynen (ja jag bryr mig faktiskt inte om det, jag har ju nästan alltid lugg som döljer och jag är rätt nöjd med formen, kunde vart lite tunnare men det är inget jag lägger ner tid på) har dock länge funderat på att bleka ögonbrynen för att kunna dölja dem lite mer eller kunna måla i en lite ljusare mjukare nyans av brunt eller nåt. Plus att jag är sugen på att kunna måla dem röda någon gång. Tycker det kan vara rätt snyggt när man har en extremfärg som rosa, rött, blått eller grönt att ha ögonbrynen i samma färg. Beror väl lite på hur man får till det och så, men vet att det finns dom som passar i det. Tyvärr tror ja inte mina kommer bli helt ljusa den här gången, får nog pröva att bleka om en gång till!

Valentine

Nio timmar idag. Nio timmar på Mcdonalds och idag är det alla hjärtans dag. Nio timmar och det gör lite ont i mig. Har bara jobbar ett nio timmars pass en gång innan och det gick ganska bra men jag vill inte vill inte vill inte. Hoppas på rast runt fyra för då har man jobbar fyra timmar och sen en timmas rast och sen jobbar man fyra timmar till. Vore ganska lagom. Men det känns ändå så segt att verkligen hela dagen kommer gå åt.

Har pimpat min mobil lite extra, några hjärtan och två små rosetter till. Känns ännu bättre nu. Är sugen på en ny baksida faktiskt. Sitter här och äter frukost , ska åka till jobbet om en timma och jag har inte börjat göra mig iordning.

Hoppas ni alla får en fin  alla hjärtans dag


bild från google

A girl has got to dream


Det här hade ja inte sagt nej till inför fpp

Vintersol


Jag och min mamma

A lolita secret

Här satt jag i lugn och ro när datorna bara bestämde sig för att starta om sig. Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg. Mjau, jobbigt att skriva om.

Jo i alla fall, jag har tänkt en del på lolita på sista tiden, vi som var så tighta innan och nu känns det knappt som en del av mitt liv längre. Innan var det min huvudstil, jag hade det på mig dagligen och det var viktigt för mig att hålla mig uppdaterad på vad alla märken släppte. Jag var bla inne på babys sida flera gånger om dagen och jag lät egls sida stå upp dygnet runt så jag bara kunde uppdatera den, jag kikade på egl sale och daily lolita och valentine och lolita secrets var en av veckans höjdpunkter. Nu gör jag inget av det. Jo, förresten, ibland, knappt en gång i månanden läser jag lite valentines. Men det är inte samma sak längre. Jag känner mig inte bekväm i det, jag känner mig bra fel och udda, fast udda är jag ju ändå "Om man kan gå runt med plastslangar i håret borde man väl inte ha problem med en lolita klänning" sa min bror igår när vi pratde om saken (med plastslangar menar han cyberlox och det är det fulaste han vet) och det har han ju rätt i, jag ser verkligen inte neutral ut när jag inte har lolita heller, det vet jag, och det är inget jag stävar efter men lolita är udda på ett annat sätt, ett sätt jag inte känner mig vacker i längre. Det fanns en tid när jag kände mig som vackrast i det - nu känner jag mig bara stor och bylisig och ful i det. Och det är väl det det hänger på, man har ju inte kläder man inte trivs i. För så har det varit de sista gångerna jag haft det, jag har velat byta om, ha något annat. Inte ens på conversuscon kunde jag ju ha en klänning en hel dag utan var tvungen att byta outfit. Och på ett sånt ställe är ju lolita inte precis udda eller uttittat på samma sätt som i stan. Där är det ju väldigt uppskattat.

Jag har ju sedan länge konstaterat att jag inte gillar rosa och pastell när det gällr lolita. Sweet är inte min grej och jag har bara två rosa klänningar kvar (min första och min alice chess, den vill jag aldrig göra mig av med) och jag bär dom nästan aldrig.Jag har sålt av över tio klänningar och massa assocearer och dylikt och de klänningar jag har kvar bara hänger i garderoben. De är såna jag inte vill sälja. Trots att jag aldrig använder dom. Jag har dock märkt att jag tycker det är roligt att ha lolita när jag är med andra som har det. Älskar ju fortfarande meet ups eller att ta en fika på stan med en vän i en fin klänning. Men sen har ja ju alltid vart en människa som älskar grupper med gemensamma intressen (om jag själv delar intresset vill säga) så jag är rädd att det inte är kläderna som spelar roll utan sällskapet och den gemensamma passionen. Sen måste jag även tillägga att mitt hår, även om rött är en färg som går med lolita, spelar roll, det blir lite för mycket. När jag hade en mörkare nyans var det lättare men det blir för mig två så olika skarpa drag som inte passar ihop. Som två pusselbitar från olika pussel. Men när det kommer till gothic lolita borde det ju inte vara något problem, där borde färgen passa in. Men sen har jag ju inte så mycket gothic lolita att använda direkt. Men när jag tänker på det känner jag mig pepp, en svart snygg klänning, en jsk, helst utan blus under (jag avskyr ju att ha blusar under, tycker det ser så dumt och "teateraktigt" ut på mig. Det är väl typiskt att det ska vara så eftersom det är en ganska viktig del inom lolita. Det ska vara helklätt, påklätt, inte halvklätt) många underkjolar, ett pr snygga overknees med kors på, i guld, VV halsband, de där underbara high heels skorna från Meta som jag fortfarande suktar efter. En svart ganska smal headpice. Lustigt det där med headpiecen, när jag började med loli var det en så självklar del av en outfit. Jag köpte en innan jag ens hade en klänning och den var så förknippad med en hel outfit på något sätt. Nu klassas den nästan som ita - anatgligen för att så många har overkillat den, stora fula headpieces i svart med mängder av vit nylonspets. Det är ju en klassisk ita grej. Själv har jag aldrig passat i breda huvudassocearer med älskar de smala.

Jag har tänkt att det kanske är så att jag växt ifrån det, men samtidigt känner jag många som är äldre än mig som håller på och som inte alls ser barnsliga ut. Lolita är ju ett mode som annars lätt ser barnsligt ut men klär man sig i rätt färg och med rätt skurning så är det ju egentligen inga problem så jag kan inte skylla på det heller. Jag önskar att jag kände mig bekväm och fin i det för jag tycker att det är ett så otroligt fint mode och jag älskar ju kläder som är vackre. De klänningarna är ju långt mer vackra än mina små kjolar, trasiga strumpbyxor, over knees och svart vita toppar. Även om jag trivs bra i det jag klär mig i nu med. Men det är inte samma sak. Verkligen inte samma sak. Är det någon som känner som jag?

Så nu gick det att ladda upp bilder med!











Rådjur

Sitter här med min frukost, naturell youghurt och en apelsin. Känns fräscht och gott. Ska in och väcka mamma strax så hon med kommer upp. Ute ligger snön tjock i stora drivor. Undrar hur länge det kommer ta innan den är helt borta. På vissa ställer ligger flera meter berg av snö känns det som, kommer bli så otroligt mycket slask.

Nu för tiden har mamma och pappa börjat mata rådjuren under vintrarna. Varje vinter har vi mängder emd rådjur som traskar i vår trädgård och letar efter mat. Visst har vi lite buskar och sånt men inte så mycket, plus att det mesta är väl gömt under snön. Så pappa har en liten egen matstation (han har ställt ut en stol som han borrat fast en plastlåda i) där han lägger i morötter och potatis varje dag. Och djuren lär ju sig att de finns mat där så de kommer varje dag för att äta. Nu är det tom flera som står en bit bort och vaktar när pappa kommer ut, annars brukar dom bli jätterädda för oss när vi går ut eller så men nu har dom väl lärt sig att pappa är lika med mat på något sätt. Gulligt tycker jag. Fast mindre gulligt när en utav hanarna alltid försöker jaga iväg de sndra. Igår var en av dem riktigt brutal. Kändes sorgligt eftersom maten gott och väl räcker till alla. Men jag antar att det är dens instinkter, det är ju inte som att han gör det gör att vara elak precis.

Cecilia

Såg att Bunny hade kollat upp sitt namn på urbandictionary så jag kände mig manad att göra samma sak. Haha så himla kul verkligen!





Linn om du är en hooker så är jag hm, ganska många saker uppenbarligen, både naughty, cool cat och heartbreaker :P

Tyckte Soot med skulle få vara med

Haha now you know, now you know <3

Hår och sånt

Nu har jag testat epilatorn. Aj säger jag bara. Kändes som tusen nålar som stack in i mina ben. Dock vande man sig efter en liten stund men det jobbiga var att allt hår inte gick bort! Fast jag körde och körde, från massa olika vinklar så känns det ändå stubbigt. Det var inte riktigt det jag var ute efter måste jag erkänna. Körde på armarna med och det gick bättre, känns knappt stubbigt men blir ändå inte lika lent som när man rakar, men det kanske man får ta med tanke på att man slipper den där tre dagars stubben liksom! Hoppas i alla fall på bättre resultat på benen i fortsättningen, ska låta det gå en vecka nu och se hur det ser ut och känns då. Kanske blir så att man kan ta det mesta med epilatorn men sen måste raka det sista, dock känns det tråkigt för då får man ju ojämt växande hår och det känns mest bara komplicerat.

Ska ta och klippa luggen snart, sitter här med ansiktsmask och myser. Min lugg ser så konstig ut nu, försökte ju sparar ut en del av luggen så jag skulle kunna ha håret i mittbena igen men det gick jättedåligt, får klippa ner de testarna i alla fall och antingen ha tjockare lugg eller försöka lägga det på sidorna. Grejen är den att jag egentligen vill ha tjockare lugg men jag passar inte i det. Varje gång jag klipper tjockare lugg slutar det ändå med att jag försöker sparar ut halva. Och jag lär mig liksom inte, för nu måste jag klippa den tjockare igen. Synd att jag passar bäst i tunnare lugg.

Shopping!

Idag kom jag upp ganska tidigt och det blev en hel del shopping! Är nöjd med min epilator!

Ska kanske ta och testa den ikväll!
Sen blev det en ny söt klänning från Gina med en stor rosett över bysten, ska nog fota sen och ett fint pärlband att ha i håret med. Även en ny rutig mössa (det är ju fortfarande kallt) köpte jag.

Time to sleep

Nu är det nog dags för mig att sova. Börjar bli lite trött. Imorn ska jag ta en sväng på stan! Ska inhandla en ny foundation hade jag tänkt och även en epilator. Har velat ha det länge, men har aldrig blivit av att jag köpt. Även om det gör ont med en epilator känns det som det bästa alternativet för mig som vill vara så len som möjligt. Att raka sig ger ju mycket snabbare stubb, när man väl kommit in i "epilatorandet" lär man ju bara behöva använda den en gång i månaden. Ser fram emot det!

Jag har aldrig varit ett fan av färg tatueringar. Verkligen inte, har alltid tyckt att det ser kladdigt och rörigt ut och som att det är små barn som kladdat en på armarna (med vissa undantag förstås) men nu har jag börjat se skönheten i det. Visst det är inget jag föredrar men jag måste erkänna att jag börjar gilla det! Ett steg fram eller ett stg bak?

Gott och ont

Var inne lite på helgons religionforum och snubblade över en kille som skrev något i stil med "Jag är inte troeende men ibland önskar ja att jag vore det för det vore så skönt att ha någon att skylla på när det går dåligt. Eller?"

För mig är det ett jättekonstigt sätt att se på Gud, jag skulle aldrig lägga något på honom när det går fel för mig, jag ser på det så här:
Vi människor har ju en egen vilja och kan därför göra precis som vi vill, alla val vi gör får konsekvenser, ibland negativa, ibland possitiva, ibland både ock. Du kan inte skylla på Gud när andra väljer att göra handlingar som tyvärr skadar dig. Det är tråkigt att det är så att det måste gå ut över andra men tänk dig alternatviet  - vi männsikor skulle inte ha någon förmåga att välja rätt eller fel, gott eller ont (om man utgår ifrån att de finns något gott och något ont) i så fall skulle vi bara göra rätt och därmed skulle vi inte ha någon fri vilja, och den fria viljan är jag nöjd med att jag har även om det betyder att jag får möta och stå ut med motgångar motgångar.

Självklart måste man räkna in saker som naturkatastrofer och sådant, de är ju aldrig orsakade av någon annan människas handlingar men samtidigt lever vi i en värld där det tyvärr existerar sådant, det är en del av hur världen funkar. Jag är ingen expert på vädret och kan därför inte uttala mig om det.

Sen kan man diskutera utifrån vad som är rätt och fel och gott och ont, och här utgår jag ju utifrån mig själv och min syn på moral. Men i det här fallet kan man ju även säga att saker som skadar många människor oftast kan klassas som fel, men visst jag förstår att det finns grader av allt som man bara inte kan blunda för. Men med det korta statementet här ovan hoppas jag ni förstår lite hur jag tänker.

Smycken

Åh sitter här och suktar efter en navelpiercing! Tror jag ska ta en om några månader faktiskt! Vet att det är lite "bimbo varning" (som min lillebror så fint uttryckte sig) på det, efter öronen är ju den mest socialt accepterade och vanligaste piercingen men jag tycker inte man behöver låta bli att göra den för det. Tycker det finns så otroligt många söta smycken och jag tycker det är rätt uppenbart när man ser mig att jag verkligen inte är bimbo eller white trash. Man får göra det till sin egen grej, jag tycker verkligen att det är ett sött ställe att pierca! Sen om någon månad ska jag pierca öronen (äntligen ska det bli av!) Ska börja med ena örat tänkte jag, så jag kan sova på det andra och inte behöva ligga på rygg hela tiden! Sen kan jag ta hål i det andra så fort det är läkt på den sidan!

Lägger upp några till bilder på smycken jag vill ha! (men inte lika många som sist, promise promise)



Vill givetvis inte bara ha i rött hela tiden, men tycker det vore lite fint att kunna ha rött tema på alla piercingar ibland!

Vinterlandskap

Idag på jobbet började det snöa jättemycket. Jag stod där och tittade ut på vinterlandskapet, alla bilar som körde förbi på motorvägen, skogen som var helt vitfärgad. Fick verkligen julfeeling. Som att det snart skulle vara jul, som att vi kunde haft julstjärnor i fönster och som om jag skulle åka ut för att julhandla sen. Men så är det ju inte, det är februari och flera minusgrader och enorma snöhögar som bara växer.

Var mysigt annars på jobbet! Mia jag och Becca framme i kassan, var jättemysigt verkligen!

Här kommer ett urval av lite bilder från se senaste helgerna:


Galet trångt när vi var runt tio pers hos Soot på u-church. Hela hallen var helt fylld

Folk!

Lilla Varg!

Soot!
Var en jättemysig kväll verkligen!

Fredag - dags för freakshow. Jag och Vixs limmade fast kretskort på handlederna för den där extra cyborg känslan

En glad och söt Björnis!

Vixs och jag!

Vickan!

På förfesten var jag dålig och tog sjukt få bilder, Vickan tog en i alla fall. Var en supermysig förfest!

Mjau! Inne på freakshow!

Sprang in på Kawaii design och köpte dessa små söta öronen! Dom är jättesöta och väldigt diskreta, kan lätt has ute utan att väcka förmycket uppmärksamhet! känner att man samling öron bara växer, känns väldigt bra! Skulle lätt kunna ha hur många par som helst. Om jag ska vara ärlig så går jag runt hemma i kattöron nästan dagligen. Känner mig mycket sötare i det än utan!



U-church i torsdags!

Marika är hardcore :P

Niklas!

På lördagen var vi en sväng på naturhistoriska och tja de har ju verkligen ett par siamesiska tvillingar på burk där. Känns så absurt!



Jag - och en iller!

Senare på kvällen var det fest hos Josua som sagt!

Joshi!

Folk, alla tränningsklädda! Fast Marika körde sin egen mer gothiga outfit som dommare.

Lilla Mu var ninja!

Jag och Soot, pratar om något, uppenbarligen.

Typisk spegelbild

Det var allt för den här gången! Mjau mjua!

Superhelg

Mjau! Tillbaka i Borås nu! Känns nästan inte som jag bor här längre, blir bara längre och längre perioder i Göteborg. Vilken underbar helg jag har haft! Jättemysig u-church som min vän Niklas följde med på. Var jättekul att han kom verkligen. Vi var på caféet och hade det mysigt. På Lördagen hade Josua sin födelsedagsfest! Blev så att jag gick som tennistjej, var väl inte superutklädd men hade i alla fall svettband (ett jag fick av Wille för tusen år sen) och hög toffs, kändes väldigt sportigt! Det bjöds på vin och ostbricka! (vuxenpoäng!) och så pratade vi en massa, givetvis spelade de allra grabbigaste killaran halo stora delar av kvällen men jag antar det är smällar man får ta när man umgås med den typen av det manliga könet.

På söndagen fick jag äntligen träffa min kära Karino! Vi var bla uppe hos Soot och åt mat och tittade på Sandor/Ida. n svensk ungdomsfilm efter en bok jag läste när jag var i 14-15 års åldern. Älskade verkligen den boken (den är bra skirven men givetvis stereotypt tonårsaktig, minns att jag kände igen mig i den, precis som jag antar att alla ungdommar i den åldern med gjort)

Idag hängde jag med Macke! Supermys x 1000. Är verkligen allt för sällan vi ses, han är ju en av mina bästa vänner och jag påminns verkligen om det varje gång vi ses för vi har så otroligt kul ihop. Vi var på jakt efter en frisör som kan göra dreads på Macke. Just nu lutar det åt Safari tror jag. Sen blev det en del shopping och lunch på Sun Wall! Var ett bra tag sen jag åt thai och det är alltid mysigt där.

Ska orka plocka upp kameran sen och lägga upp lite bilder, blev väldigt få men tog några på festen i alla fall!

Hero of war

Låten "Hero of War" med Rise against kan mycket väl vara den sämsta låten jag hört i hela mitt liv. Inte för att den musikaliskt skiljer så mycket från annan musik i den genren, personligen tycker jag att den låter ungerfär som alla Takidas låtar, men det är ändå något jag stör mig så fruktansvärt mycket på. En textrad som får mig att inte ens kunna lyssna klart på låten.

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again


För det första är det inte bra skrivet, det är jättedåligt skrivet men det som stör mig mest är att han först försöker stoppa killarna som slår den här killen men sen ger sig in i det? Vilken vuxen man har så lite styrka att man ena sekunden vet vad som är rätt och försöker stoppa för att nästa slå en kille? Något han uppenbarligen aldrig gjort innan om man lyssnar på texten. Det är så fruktansvärt DÅLIGT och orealistiskt så det finns inte. Och löjligt, det är väl lite den känslan jag får, att det är en löjlig text, en löjlig kille, ett löjligt band.

Nog klagat för mig, dags för frukost.

God natt

Har precis sålt ett par av mina darlings från Bodyline. Skorna jag köpte i våras var ju för stora tyvärr och nu när jag har lite tight med pengar känns det onödigt att behålla dom. Kanske köper ett par nya till sommaren eller så. Idag har jag mest tagit det lugnt. Skönt med dom här mellan dagarna i veckan när jag inte far runt som alltid annars på helgerna. Imorn blir det u-church på caféet, Niklas ska nog komma med, trevligt värre! Sen på lördag ska Joshi fira sin 22 års dag med fest ute i Olofstorp. idrottstema. Känns ju lite som värsta tänkbara för mig eftersom det verkligen inte är "jag" men ska klä ut mig till tennistjej i klockad kjol och piketopp!


Ska nog inte sova riktigt än, gick upp runt halv ett idag men känner mig ändå lite seg. Tänkte ta och tvätta håret och packa in skorna. <3

Vill ha

Har hittat sjukt många snygga smycken. Blir lite bildspam idag igen!









Fina va? Är mest sugen på nr 1, 4 och 7!

Cravings

Känner att en del av mig, efter att ha tittat på bilder på undercut i över en timma, vill, nej kräver att jag ska skaffa undercut. Hm känns lite jobbigt eftersom den andra delen av mig verkligen blir osams med delen av mig som tycker det är snyggt. Jag har alltid tyckt att det är skitsnyggt men är rädd att ifall jag skaffade det själv så skulle jag hata det. Och tänk bara på utväxten, vad jobbigt det kommer bli när man vill låta det växa ut.





Älskar hennes halsband!



vet inte riktigt vad jag tycker om undercut utan lugg, är ju verkligen snyggare md lugg eller sidbena eller vad som helst.

Lägger upp den här mest för att jag gillar designen på tröjan. Hade gärna haft en svart!


Snygg outfit, mindre snyggt hår


Tycker det är jättesnyggt när man färgar undercuten i en anna färg. ja skulle gärna ha min svart eller så!
De flesta bilder är från devianart.com en är från phoobucket.com och några från livejournal.com

Falls

Så mycket snö ute. Förstår inte varför det inte kan bli vår. Är så sugen på ljuma vårkvällar. Har precis tagit ett långt bad och lite halvt pinsamt läst Linas kvällsbok 2. Mycket skratt måste jag säga men den ger inte så mycket egentligen. Ronny har slutat jobba nu, kändes sad när jag åkte till jobbet och visste att han inte skulle vara där. Brukar alltid vara han och jag i kassan på vardagarna. Men det var i alla fall en ganska kul dag, mycket folk som brukar jobba på kvällen som var där, har tex inte sett Maria på jättelänge, hon hade klippt av sig sitt superlånga hår (det var fortfarande långt men inte lika långt som innan) och det var verkligen jättesnyggt.

Är sugen på att göra något med håret. Vickan fick till sina dreads jättebra. För att vara första gången blev dom verkligen snygga. Mina blev inte alls lika snygga, eller vi säger så här, jag försökte inte ens ordentligt. Är lite sugen på att beställa falls, men känns tråkigt ifall det skulle vara maskingjorda. Skulle gärna göra egna falls med både dreads och cyberlox. Hittade de här snyggingarna på ebay, passar ju mitt hår bra känner jag:


Visst är dom snygga? Är verkligen snygga!

Annars har de ju på odium med och i så fall skulle jag vilja ha helröda men det finns inte. Finns bara svarta med några få röda slingor i. Visst det kan säkert vara snyggt och så men ser ju verkligen mer fejk ut (på det dåliga sätte)



Nån mer än jag som ÄLSKAR hennes hår, (snygg outift med btw) det är så hima hett med undercut. Jag är sjukt sugen på det just nu men tror jag skulle ångra mig ganska mycket om jag gjorde det. Jobbigt att så mycket hår försvinner. Men å andra sidan har jag så pass mycket hår (läs extensions) att det borde kunna bli snyggt ändå. Negativt är det här med att fästa löshåret, blir lite för mycket på ett och samma stället tror jag, i alla fall om man vill ha det så pass tjockt som jag vill. Dreadsen ser med dnygga ut. Så sjukt snyggt med undercut och dreads!

Ny kampanj

Nu på Mcdonalds har vi en ny kampanj. El maco grande och el nacho försvinner (ingen förlust för mig, gillade ändå inte dom) Istället kommer Big Tasty och Big Tasty bacon tillbaka, en stor favorit bland många. Under stora delar av året är det folk som försöker köpa tasty utan att de finns inne. Den helt nya kampanjen "Winter Olykmpics" och här är det nuggets som är i centrum (känns väldigt relevant för mig eftersom jag älskar nuggets) Man får för bara 70 kr köpa 18 nuggets. I vanliga fall kostar nio runt femtio (utan meny) sen kan man till den här 18-nuggets-dealen köpa till hur många läsk och pommes man vill för bar tio kr styck. Så man får en meny för 90 kr  - med 18 nuggets plus att man får välja tre dipsåser med. Själv skulle jag aldrig orka 18 stycken. Men det är ju perfekt om man är några som vill dela. Då kan man ju köpa till varsin läsk och pommes och så kostar det bara 55 kr per person. Jag vet i alla fall en person jag ska göra det med!
Det har inte kommit upp n ågra bilder på Mctime än så jag kan inte viusa hur det ser ut. Jag passade på att köpa mig ett 18 pack efter jag jobbat för min personalmatsrabbat (jag får äta för 70 varje gång jag jobbar och så drar dom av 18 kr per måltid på lönen) så nu sitter jag här hemma och är proppmätt, haha, har bara ätit tre stycken :P

Helgen i gbg var mysig som vanligt. Skriver mer om det sen om jag orkar. Freakshow, massa monopol u-church en hel del mys.