An event

Up up up! har vart uppe i drygt en timma nu! Det här med att jag skulle gå upp klockan tio gick visst inte så bra. Men kom ändå upp vid elva och tog en lång dusch så jag är nöjd. Torsdagar är bra dagar för jag kommer alltid upp tididgt eftersom jag har så mycket att göra innan jag åker till gbg (egetligen är det inte så mycket, men det är den där duschen, fixa iordning sig (vill gärna ha en timma eller mer) packa allt jag behöver inför helgen och sånt) Sen är torsdagar med bra dagar för det betyder ju Göteborg! Och torsdagar betyder alltid U-church! I <3 my friends. Idag kommer både Vickan och Mumu! Känns jättebra verkligen. Sen efteråt ska jag och Vickan jobba med våra dreads! Hittade mitt svarta hår från när jag funderade på att göra dreads i höstas så jag kanske gör några svarta dreads med (om jag hinner och orkar)

Åh jag fick precis förfrågan om jobb från eventpersonal! Visst det är inte alls säkert jag får jobbet men det var kul att jag blev förfrågad. Jobbet handlar om att promota en ny klädbutik i Västar Frölunda! Känns verkligen precis som min grej! Jag har lätt för att fånga in folk på gatan tror jag, allt handlar ju om att vara charmig, le mycket, få bra kontakt med eventuella kunder (det har jag ju stor vana från McDonalds, så det ska nog inte vara några problem) Åh hoppas. Jobbet är 10 timmar den 4 februari. Håll tummarna för mig! Har precis skickat in och skrivit att jag vill och varför de ska välja mig!

Någon mer än jag som är sjukligt pepp på freak show!!!!

<3

Upp sent idag! Trots väckning både klockan tio och klockan elva så kom jag upp tjugo över tolv. Skulle egentligen åkt ut en sväng på stan men snön vräker ju ner så jag tror inte det blir av. Tråkigt att det kommer så himla mycket snö nu, vill ju att det ska gå mot varmare tider, vill inte alls ha ett snökaos ute. Jag längtar efter vårvärme, efter långa promenader i ljumna natten, efter stövande i botaniska och slottskogen. Allt blir så mycket lättare när det är lite varmare ute känns det som. Längtar efter att sitta med Ammi på bron över viskan och ta av skorna och låta fötterna dingla ner mot vattnet. Det är härligt det. Usch vad jag kommer sakna Ammi nu när hon åker, kommer verkligen inte kunna ha kontakt med henne, hon ska ju klättra i berg och ha sig. Min lilla flicka, ute ensam i stora vida afrika.


<3<3<3

Cyberkatt

har suttit och tittat på family guy med Gustav nu på kvällen. Mysigt värre. Känner mig grymt nöjd ju längre jag har i cyberloxen, varför tyckte jag så illa om det innan? Pratade lite med Gustav om det och vi kom fram till att jag skaffade det (fick ju först ett gäng vita från en kompis som inte ville ha dom längre) det under den perioden då ALLA köpte det, särskilt alla mallgoths (eller pregoths eller femankids) och de flesta sög på att få till det snyggt (inklusiva jag) ni vet dom som köpte i flera olika färger och bara satte i det i håret och trodde att det skulle se snyggt ut. Självklart ser det inte snyggt ut om det inte är genomtänkt, precis som när det kommer till allt som har med hår att göra, man måste pröva pröva pröva och styla styla styla tills det ser bra ut. Anyway så hade jag ju inte det så mycket.


Här sitter vi och tittar på family guy. Gustav som fotade

Mjau mjau!

Citat från Vickan: (Hon köpte ju lox i veckan, tror hon kommer se awsome ut i dom) helt plötsligt känner jag hur mycket jag älskar cyberlox! varför har jag inte det jämt? Varför har inte alla det jämt?

Hårjobb

Hej och hå! Efter att jag och Vickan pratat om hur vi ska se ut på fredag (ni vet den där robbot-katt-outfiten) blev jag jättepepp på att fixa lite med håret! Manitemat är ju att det ska var stort! Så stort som möjligt utan att det ser konstigt ut och gärna lite futuristiskt, det är ju där cyberloxen (och dreadsen?) kommer in i bilden. Jag har ju lite cyberlox liggandes, som jag aldrig använder, känner mig inte så snygg i det och sen jag skaffade rött hår har de verkligen bara legat i en kartong. Nu rotade jag fram dom (hittade dom i en låda under en massa andra lådor i garaget)

och det var riktigt kul att leka med. Kände gaska snabbt att jag inte gillar att bara ha så att loxen syns och inte mitt andra hår syns, vill nästan hellre att man ser mer av håret än loxen så vad jag gjorde tillslut var att jag

  • Satte upp håret i två högatoffsar
  • Fäste loxen i håret (har gjort så att jag fäst runt tre fyra lox på en hårnål och sän fäster i håret, är säker på att man kan göra det på et smidigare sätt än så)
  • Satte först i lite hårslingor över loxen. Typ två cm breda slingor på clips Det såg ut så här:

Jag tyckte generellt att det var lite lite hår som syntes - lite mycket lox så då

Jag tyckte generellt att det var lite lite hår som syntes - lite mycket lox så då
  • Tog jag de nygjorda löshåret (ni vet de från stargazer) och fäste över och fick ett snyggt fall av hår mixat  med lox

Ser ni? Mycket mer hår! Jag gillar det mycket bättre
Bilderna är inte de bästa, har inte lagt ner jättemycket tid på att få håret att se så snyggt ut som möjligt, bara testat olika varianter. har fortfarande lite saker att lösa, som att jag måste kunna täcka håret på något sätt, eller själva "fästningen" som syns just nu mitt på huvudet. Ser jätte b ut om det syns. Sen ska jag ha i ca 10 dreads på det här med!

Jobbletande

Phu har precis gått igenom alla 885 lediga jobb i Göteborg. Hittade några jag ska söka, bla till en klädbutik. Det hoppas jag mest på men eftersom butiken vänder sig till plus size tjejer så kanske jag inte är mest lämplig. Beror väl kanske dock på vad de söker egentligen, men man vet aldrig. Sen ska jag söka till ett dagis, det måste man egetligen ha kompetens för, utbildnig och så men det har inte jag. Tänkte jag kunde söka ändå. Vi får se hur det går helt enkelt.
har nog aldrig sett ett så udda jobb som det här:

Hur kul låter inte det?
Microvågstestare för rymdbruk? Vad krävs för utbildning för det? och hur kul hade det inte vart om man jobbade som det
vad jobbar du med?
Jag jobbar som microvågstestare för rymdbruk! Hahahahaha, jag hade dött av skratt om någon hade sagt så till mig. Låter ju som ett skämt!

Gift?

Stress på jobbet idag! I perioder i alla fall! Typ typ mins rush och den tio minuter med 0 gäster. Igår på jobbet förklarade Saba för mig att han skulle gifta sig med mig

Saba: Hej Barbie! Har du ingen skola idag?
Jag: Jag har gått ur skolan
Saba: (tittar lite oförstående på mig) Har du gått ut högstadiet?
Jag: (min tur att se oförstående ut) Saba, jag har gått ur gymnasiet
Saba: (Tittar helt chockat på mig) Hur gamal är du egentligen?
Jag: Jag är 20
Saba: (ser jättechockad ut) VA?????? JAG TRODDE DU VAR 15!!!! JAG TRODDE VERKLIGEN DU VAR 15.

Sen sa han att han skulle gifta sig med mig. Haha, Saba är jättehärlig, men jag fattar inte hur han kunde tro att jag var 15. Vi har ju ändå jobbat ihop sen i sommras. Han har en jätteintressant lifestory. Skrev teatermanus och sånt. Han är alltid snäll mot mig.

Some new hair

Har jobbat med håret hela kvällen nu nästan. I kontrast till mitt hår ser stargazer håret verkligen orange ut, och jag tycker verkligen det borde stått på hemsidan. Färgen borde heta "Orange" och inte röd. Har precis som jag skrev innan satt fast det med microringar. Det är pilligt och tar sin lilla tid men ger ett bra resultat.


Blev en enorm hårboll som jag var tvungen att slänga :S

Det färdiga håret! Ser ut som oranga slingor i mitt hår

Syns inte så bra på bilderna dock


Nu ska jag sova! Upp och jobba på McDonalds imorn!

Hair

Medan vi blekte Vixs hår passade vi även på att bleka min utväxt. Senast när jag färgade håret fick jag en ganska mörkröd nyans. Var väldigt nöjd med den även om den var mörkare än vad jag brukar ha. Kunde använda mitt gamla löshår som jag hade i sommras då jag hade lite mörkare rött. Men nu är bottnen plus luggen väldigt ljus igen. Dock inte så ljus att jag kan använda mitt hår från stargazer. Känns som ett litet dillema. Ska jag fästa slingor från stargazer i mitt hår ändå och hoppas att det mer ser ut som att det är slingat? Eller bleka håret lite ljusare? (fast vill egentligen inte det, det sliter så plus att jag inte gillar den mer oranage nyansen) Bäst är väl att vänta tills håret blir lite ljusare men problemet med det tycker jag är att det ser så pass uttvättat ut att jag bara vill färga om det då.


Bild som jag tog när jag fik hem håret, Här ser det nog mörkare ut än vad det är. Tror jag ska pröva att fästa några slingor med microringar på en bit löshår. Satte i Vickans hår med microringar. Vilken otroligt smart metod. var jättekul att göra när jag väl fattade hur man skulle fästa dom.

Vickan färgade sitt hår med Royal Blue från Stargazer. Jag har själv aldrig använt stargazers färger men har bara hört possitivt om färgerna. Själv håller jag mig till directions, men det är mest för att jag hittat "min" färg eller vad man ska säga. Jag längtar så tills på fredag! På torsdag ska vi fixa dreadsen (blir runt tio var bara, ska ju inte vara till hela håret) Ska bli jättespännande att göra dreads!

A colorfull weekend

Är nu hemma från Göteborg! har haft en supermysig helg verkligen. Måste bara understryka att det inte är jag som färgat håret blått utan Vickan. Hon är jättesnygg i det! Igår hände massa mys, vi hängde bla hos Soot och jobbade på våran "Ostbågsmannen - Dokumentären" film och åt mat på Jensesn oerhört gott. Tjejkvällen i fredags var supermysg med mängder av snacks, dricka och skvaller! På u-church i torsdags ver det lite nya människor med och det blev en intressant diskussion kring psykriatrin i Sverige. Tyckte nästan lite synd om Soot eftersom de flesta för det första hade rätt dålig koll på psykriatrin och den hade de dåliga erfarenheter av den (Och det var ju väldigt tråkigt att höra, säkert sant med och det gör mig ledsen att höra att det är så.) Själv ser jag ju väldigt mycket fram emot att få jobba som terapeut(eller själavårdare som det egentligen heter, men för att underlätta brukar man säga att det är en terapeut utbildning på kristen grund) (som man inte ska blanda ihop med psykologutblildningen, det är två helt olika utbildningar och psykologutbildningen är mycket mer avancerad, man skulle kunna säga att det är lite mer psykolog-light, psykoterapeut däremot kan man utbilda sig till efter man gått en psylogutbildning eller socionomutbildning (som min mamma gjorde)

En bild på Vickan från Jensens. Syns inte jättemycket hur håret blev just på den här bilden, kommer nog bättre nästa helg när vi ska på freakshow!


Maya och Soot - inne i någon djup disskusion tror jag.

Nya favotishirten. Älskar den!

Nu ska ja läsa lite Conan!

Beautiful


Vi färgade bara underhåret och en del av luggen och fick en härlig turkos nyans

Efter vi satt i lite löshår i klarblått, nu ser underhåret slingat ut. Fint fint <3

Metamorphose

Mysig shopping med Vixs och Jin på stan idag! Vi var uppe på kawaii shop för att handla in det vi behöver för vår freakshow outfit! (Och Vickans metamorphose) och bäst av allt! Kawaii shops ägare Jenny frågade mig häromdagen om jag ville stå modell för deras kläder någon  gång (vilket jag absolut ville) så när jag var där nu presenterade jag mig och hon var supertrevlig och frågade om jag ville vara med på fotosession nästa söndag. Yay! jag känner mig jätteppe och glad inför det så klart! Sen hängde vi med Linn ett tag som även hon ska färga håret  - Lila. Kommer bli jättesnyggt tror jag! Ikväll blir det ju mys med underbara tjejerna. Nu pizza och påbörjning av Vixs hår!


Allt Vickan köpte!
Jag köpte lite mindre saker än henne, hehe

Ett paket hår till dreads och lite rexlace!


En dagens outfit runda:
Jsk: Baby
Blus: H&M
Pälskrage: Lindex
Pälsmöss: Lindex
Väska: Swimmer
Headbow: Baby
Skor: Bodyline

Nostalgi

Idag kom jag upp lite senare än tänkt men ändå tidigt för att vara mig. Gick upp elva och dushade, sen städade jag badrummet (Anna jag städar med alltd i underkläder:P) och tog i tu med disken och piffade lite i köket medan mamma och pappa låg och sov. Nu har klockan hunnit bli tre och jag tror mammi och jag får ställa in vår tänkta fika på stan eftersom min buss går halv fem och vi behöver laga mat innan. Helgen kommer bli awsome! Imorn ska Maya, jag, Vickan och Mu ses på första gången på jättelänge! Vi gick ju alla fyra på högstadiet tillsammans och räknar väl varandra som "bästa barndomsvänner" eller vad man ska säga. Även om vi har vuxit åt väldigt olika håll så vet jag ändå vart jag har dom där tjejerna och jag kan alltid lita på dom!

Måste bara lägga ut lite bilder från högstadiet:

Det här är våra skolfoton från nian, jag hade färgat håret brunt över sommaren och HATADE det. Utvecklade en teori kring blont hår som mer eller mindre gick ut på att blont hår var finast i världen, hade man blont hår kunde man ha vilken frisyr man ville, men hade man någon annan hårfärg var man tvungen att ha typ hur fint och långt hår som helst för att man ens skulle komma i närheten av samma status som en blondin. En teori jag nu övergivit måste jag erkänna.

Vi fyra på trappan till British museum!

haha titta så jag och Mu såg ut på den tiden! Gympa skor till den kjolen! den kjolen överhuvudtaget!!

På "Mana house" stället vi bodde på i London, kändes som ett engelskt flickpensionat. Vi älskade det, här sitter vi en kväll helt osminkade (haha, sällan man ser såna bilder) Här saknas mum tjejen som sitter jämte Maya heter Virpi och gick i våran klass!

Hahahahaha, den här bilden alltså, Maya ser ut som en cancersjuk gamling (eller är det femåring) och vickan är ju oerhört charmig i sin julgransoutfit. Jag tror jag var "julalv" (åh så orginellt, det var ju inte så att jag jämt var alv på den tiden) den som såg bäst av oss den kvällen var Mathilda, som var strålande vacker som isprinsessa, tyvärr har jag inte det på bild :(

Vi var på Universeum med klassen. Detta var kort efter att jag hade blivit klippt kort, mot min vilja, som vanligt var det en frisör som bara klippte på trots att jag sa att jag bara ville klippa två cm, hon klippte minst tio. Jag kan inte ha så kort hår, ser ni hur superrunt och knubbigt mitt ansikte ser ut? Tjejen som står under Charmy heter Rebecka!
Creds till Mathilda för bilderna, alla är hennes!

Varning för Bodyjewellery

Idag har jag fått hem mitt hår från Bodyjewellery! De är från Stargazer och är helt klart över förväntan! man fick JÄTTEMYCKET hår verkligen, typ tre gånger så mycket som jag trodde man skulle få. Färgen är dock lite ljusare än vad den är på bilden på hemsida och går lite mer åt orange så det tar nog ett tag innan jag kan använda det efetrsom jag precis färgat om håret. I värsta fall får jag sälja det, men tror det kommer gå bra att använda om några veckor, kan säkert ha i det i underhåret. Tyvärr kommer jag aldrig mer handla från Bodyjewelry eftersom dom har sämsta kundservicen i världen och trots att de har så mycket fina saker vill jag inte rekomendera någon att handla där. Det här sista handlandet har vart ett rent fiasko.

  • Pappa köpte och betalade två paket hår, vi fick en ordersbekräftelse och allt var frid och fröjd
  • Någon dag senare fick jag ett shippinginformation mail där det stod att de skickt iväg ett paket hår, ingen förklaraing till varför eller så utan bara det. Jag skickade då ett mail där jag bifogade min odersbekräftelse på två paket hår och undrar vad som har hänt?
  • Senare under dagen får jag ett mail som absolut inte är svar på mitt mail, men som förklarar att det röda håret är out of stock nu, de hade bara ett paket rött hår och att det kan bli svårt att få tag på nytt hår för det priset och undrar om jag vill 1) ha ett paket hår i en annan färg, 2) om jag vill ha pengarna tillbaka.
  • Jag skriver då ett mail där jag förklarar att jag inte vill ha pengarna tillbaka eller någon annan färg. Jag vill ha det håret jag betalat för och jag ber dem fixa det. (jag påpekar även att de finns hår från stargazer som de kan beställa in mer av) Visst jag förstår att det skulle kosta dom lite extar men kom igen, de hade inte gått back på de, utan hade snarare fått en supernöjd kund.
  • Efter en vecka har jag inte fått svar från dom. Oerhört dålig stil tycker jag att de inte hört av sig. Jag vet ju ingenting och det känns som om de inte skiter fullständigt i att jag betalat för hår som jag inte kommer få Så jag sickar ett till mail och undrar hur det går med min order.
  • Får då svar ganska snabbt och efter lite mailande framgår det att de har canclat det ena håret och gett mig pengarna tillbaka. UTAN ATT INFORMERA MIG. å fruktansvärt dålig stil. Jag fattar inte hur man kan göra så, hur man kan ha så dålig kundkontakt med sina kunder. Det hade vart en helt annan sak om dom typ hade skrivit något i stil med, vi är så ledsna att det har blivit så här, vi kan tyvärr inte få tag på det här håret igen, men det vi har gjort är att du har sluppit betala för frakten på det håret vi skickade nu och sen har vi satt över pengarna för de andra på ditt konto. Hoppas det känns okej ändå. Hade dom gjort så hade jag varit ledsen över att jag inte skulle få allt jag beställt men det hade känts så mycket bättre. Nu känner jag mig överkörd. Väldigt överkörd och ledsen.
Sen verkar det variera väldigt mycket i hur lång tid det tar att få hem sina saker, Vickan fick vänta tre veckor på sina linser hon beställde, Soot fick hem sina saker på tre dagar. Jag fick vänta lite över en vecka på det här håret. Sen ska vi ju inte tala om den där grejen jag beställde i höstas som jag aldrig fick hem. Minns ju att de redan då var jättedåliga med kundservicen och gjorde inget för att hjälpa till alls. Kände mig överkörd då med och bestämde mig för att aldrig handla där igen, sen hade Soot bara bra saker att säga om stället så då gav jag det en ny chans men det gick ju jätte dåligt.

Så här ser loggan ut:

Her

Idag var jag och såg den underbara utställningen "HER" av Candice Breitz. Vet inte hur jag ska förklara den, men i alla fall, dom har ställt upp någon typ av kontainer på torget i Borås, man får gå upp för en liten trappa för att kunna ta sig in och där inne är det kolsvart, på väggen sitter sju stora skärmar så här:

Sen börjar det, det är en dialog med en kvinna i hennes olika levandsår, hon är frusterad, hon talar med sig själv om livet, giftemål, barn, kariär, arbete, skönhet osv.Kan inte förklara men den berättar en historia, som först är det innan hon gift sig, sen efter, sen är han otrogen, sen karriär osv är väldigt svårt att förklara om man inte sett den. Det coola med det här är att det Merly Streep, och allt som sägs är egentligen olika repliker ur hennes många filmer över de senaste tja vad kan det vara 30 åren. Kanske mer, kanske mindre, men det är ihopklippt så oerhört snyggt, jag vet inte hur jag ska förklara det, för det låter verkligen som om hon talar med sig själv, mellan de fem olika skärmarna, allt är ju egentligen bara lösrykta meningar från filmer men det skapar en sån oerhört itensitet.  Verket går att se på hennes hemsida, gå in på work, sen video, och sen him + her och sen välj bilden med Merly Streep. Det är inte alls samma sak att se den där som på stora skärmar i det där mörka lilla rummet, men det är ändå sevärt. Alla borde se den. Alla.


Hittade en bit av den på youtube men seriöst, det är verkligen inte samma känsla som att gå på själva utställningen. :(


Så såg den mobila konsthallen ut.
På boras.se kan man läsa så här om HER
"I verket Her har konstnären samlat några av de karaktärer som skådespelerskan Meryl Streep har gestaltat under sin karriär. Genom Henne kommer vi i kontakt med hur det är att vara kvinna i vår tid. Vad är en kvinna eller vad formar henne? Videokonstverket, som visas i ett mörkt rum, består av sju plasmaskärmar där det pågår ett växelvis samtal mellan Meryl Streeps olika rollfigurer. Genom de olika replikerna gestalternas kroppsspråk och tonläge växer olika teman fram som kan vara viktiga i en kvinnas liv men också allmänmänskliga. Drömmar, livsval, besvikelser, jakt efter lycka och balans i livet. Frågor som kan väckas är: Vilka inre och yttre förväntningar finns på hur vi ska leva våra liv? Vilka roller spelar vi i olika åldrar? Hur kan jag påverka mitt eget liv?"

<3

Mjau! Idag på jobbet var jag själv i kassan nästan hela tiden. Men gick ganska bra ändå, fick stanna över lite över en timma men det gjorde verkligen inget. Fick dock veta att Ronny på jobbet ska sluta. Så tråkigt, blev verkligen ledsen på riktigt. Han är en av mina absoluta favorit medarbetare så det känns verkligen sorgligt.

Annars har det inte hänt så mycket, tagit dusch, lagat mat, läst conan och kollat runt på peruker på ebay. Äe några stycken jag är sugen på just nu faktiskt.

Cravings

Jobb imorgon, fast bara tre timmar! Ser nästan fram emot det, ska bli skönt med lite social kontakt. Hoppas Jonna jobbar, var så länge sen vi jobbade ihop nu! Åh vad jag längtar efter våren. och vårmode! Själv tänker jag mycket leggings och oversize, tröjor, tshirts osv, och vårens måste är ett par kilklackade ankelsor! Stor VILL-HA varning på det just nu. Har även sett en stor blå tröja med hello kitty på, på HM, bäst av allt är att den inte är långärmad (hatar långärmat för det mesta, vill ha kortärmat, i alla fall när det gäller basplagg)


Älskar bla dom här!

Och dom här från Monki! Passar till allt liksom!

Så himla enkel och så himla snygg outfit!
Ringar + halsband från Vivienne
Armbandet är jag osäker på
Skorna vet jag inte heller
Toppen är från Lindex
Leggings från Monki
Headbowen hittade jag på egl, tror den är hemmagjord?
Känns kanske inte så vårigt nu när jag ser det, men så mycket vill-ha faktor ändå!

A dangerous kitty

Åh jag är så grymt pepp på freak show!! Jag och Vickan ska vara typ robotkatter! har kommit på en liten story:
Utspelar sig någon gång under en snar framtid, forskare har morphat ihop kattdna med med människodna och skapat en typ av kattmänniska som är awsome! Tyvärr (som så ofta i såna här scenarion) går något fel och de första morhpade kattmänniskorna spårar ur och dödar en stor del av människligheten. Tiotalsår senare existerar få människor och nästan alla dom är "cathunters" som vill utrota kattmänniskorna, som vapen har de själva morphat ihop kattmänniskor med robbotar för att få fram en superkatt som är på människornas sida. Inställda för att döda, men är inte i avsaknad av ett hjärta som de dödliga farliga katterna verkar vara. Men med hjärtat kommer även förståndet och skuldkänslorna - kattmänniskorna är ju nästan vår egen sort och vi tvingas döda dom, vi är framavlade för att döda, och vi vet det, vi både avskyr och älskar att vara det.

Till outfiten tänker vi:
*Stort tupperat hår
*cyberlox och sladdar
*silvertejp/eltejp
*muttrar, skruvar som asscoearer?
(*vapen?)
*kjol - kanske trasig?
*topp
*Chip fastlimmade på handleden
*silvernagellack


Bild från google
London år 2045, så förfallet, det är här högkvateret är.

bild från photobucket

Jag skulle vara din hund

Har bara tills imorgon på mig att läsa ut den underabara boken "Jag skulle vara din hund (om jag bara finge vara i din närhet) innan jag måste lämna tillbaka den, det är en sån där sju dagars bok och jag glömde ju ta med den till gbg förra veckan så jag hann inte komma så långt innan jag åkte. Nu har jag drygt 60 sidor kvar och jag älskar den. Någon annan som läst den? Boken handlar om Ellen Key (1849-1926) och hennes relation till Urban von Feilitzen, bägge två författare och literaturälskare. Han gift och fyra barns far, hon ogift och mer och mer olycklig. Under säkert 15 år skriver de hundratals brev till varandra, ibland 100 sidor långa brev. De hjälper och stöttar varandras skrivande, uppmuntrar och kritiserar. Key är precis som jag särartsfeminist, som betyder att man tror att de finns en biologisk skillnad mellan man och kvinna. Man betonar skillanderan mellan man och kvinna för att man uppfattar de skillnaderna som värdefulla, att alltså bägge könens egenskaper borde vara lika mycket värda på samhälls nivå. Idag har det ju blivit inne att vara likartsfeminism , som alltså är motsattsen till särartsfeminism. Man menar att det inte finns några biologiska skillnader mellan könen, bara socialt, att det är samhällets värderingar som formar könen helt och hållet. Jag kan under inga omständigheter hålla med om det, men skulle inte för den sakens skull säga att likartsfeminister inte är feminister på det sätter som jag upplever att många likartsfeminster uttrycker sig kring särartsfeminister. De flesta jag känner till vägrar erkänna särartsfeminismen som feminism ens. Oerhört löjligt, tycker jag, vi strävar ju i slutändan efter samma sak - att vi kvinnor ska vara lika uppskattade, och få lika mycket lön för vårt arbete som männen, att vi ska samma social status och inte väljas bort pga vårt kön.

När jag var lite yngre var detta en väldigt stor fråga för mig, på gymnasiet skrev jag både filosofiska uppsattser och skrev tal kring feminismen. Idag bryr jag mig inte alls lika mycket (är man verkligen mer passionerad i sina åsikter när man är yngre?) men det är fortfarande en fråga som ligger mig varmt om hjärtat. Jag kan bli oerhört upprörd i könsdebbater (särskilt med de som verkligen påstår att det bara finns ett kön, eller i alla fall bara borde finnas ett kön) men ändå inte på samma sätt som för bara två år sen.


Bilder på Ellen Key (högst upp i vänstra hörnet) Elin Wägner och Fredrika Bremer

Tandläkarskräck

Idag var jag hos tandläkaren. På agendan: laga två hål. Jag har tandläkarskräck. Jag avskyr att ha så mycet saker i munnen, man kan inte andas ordentligen men framförallt, man kan inte svälja ordentligt, eller stänga munnen hur som helst när man vill. Senast jag lagade ett hål var för flera flera år sen, tror jag var mellan 10-12 år. då fick dom göra en särskilt "bebismetod" på mig där de borrade ex antal sek och sen paus och sen fortsätta. Det tog jättelång tid och jag hade panik. Sen har jag tack och lov inte behövt laga fler hål men idga var det alltså dags. Min tndläkare Sonia, är väldigt snäll, men väldigt dominant och lite bossigt. Jag förklarade när jag kom att jag var väldigt nervös och rädd inför det här och hon sa att vi först skule pröva utan bedövning men gick det inte så skulle vi pröva med. Sen började den här övertalningsmetoden, efter jag hade bett om att få se på verktygen som skulla användas fick ja mer panik och vägrade öppna munnen (barnsligt jag vet) men jag fick panik. Efter lite övertalning kunde vi dock börja, fösta fem sekunderna gick det bra, smärtfritt, sen aj smärta. Sonia tog då raskt beslutet om bedövning. Jag frågade om man unde få lite salva som bedövade tandköttet innan vi tog sprutan (jag är galet spruträdd) och visst det kunde jag få. Sen tog det sin lilla tid innan vi kunde ta sprutan, det stack till lite men gjorde inte så ont. Sen började själva lagningen och efter det gick det relativt smärtfritt (eller tja vi var tvungna att ta två sprutor till och halva mitt ansikte blev verkligen bedövat) När det äntligen var över och jag kunde åka hem hade jag verkligen ingen känsel alls i vänster halva av ansiktet och väl hemma såg jag att jag var helt sne, ena mungipan hängde verkligen, det förklarade varför killen som satt mittemot mig på bussen inte kunde sluta stirra. Jag trodde jag hade en fläck i ansiktet men tja, hade ju bara ett halvt fungerade face liksom :P


Här sitter jag och läser med mitt sneda ansikte (fast syns inte att det är snett på bilden)

Inte lika sne sen på kvällen!
Nu ska jag till ICA och posta en klänning jag sålt!

Grabbigt värre

Kära vänner! Var ett tag sen jag skrev nu men har ju haft fullt upp i Göteborg sen i torsdags så det har inte blivit något skrivande. Har haft underbara dagar. Bäst var nog fredagen! Club Traget med den utlovade Thermostatic spelningen! Tyvärr tog jag nästan inga bilder alls, dumma mig, när jag ändå hade med mig kameran ju.

I like Magda and Per

I like Bunny and Soot! Vi var btw först ut på dansgolvet. Hatar ju generellt att vaar först ut, känns så..tråkgit...men bara några låtar senare var det fullt.

Gillade den här killen som hade sladdar i håret. Riktigt snyggt.

Var jättekul att träffa Avlant igen! var ett tag sen nu.

På lördagen vard et spelkväll! Spelade guitar hero i mängder och bäst av allt! Super mario på åtta bitars! Det var nostaligi det! Åh vad jag är ledsen för att pappa gjorde sig av med vårat när vi spaffade super nintendo (på samma sätt som han gjorde sig av med super nintendo när vi skffade 64, som att han gjorde sig av med 64 när vi skaffade game cube)
Idag har bara vart en slö dag med lite shopping på nordstanb (nya awsom byxor som jag älskar) Är ju inte byxtjejen egentligen, men är det något jag är svag för så är det pösiga byxor i svart eller militärgrönt! Nu har jag ett par! Wii. Gillar givetvis stuprör med, men det är mer för att jag tycker det är snggt, inte bekvämt.


Inte den bästa bilden, men det var ju inte precis någon av bilderna i det här inlägget.
Har gjort en lista på spotify som heter Hip hop listan. Weird, trodde jag aldrig om mig själv, den består av sju låtar svensk hip hop som jag faktiskt tycker är bra. Det är Promoe (han har jag ju gillat sen jag hörde den där intervjun med honom på p3 och hörde en asbra låt som jag tyvärr inte hittat någonsin igen) Afasi & Filthy, Movits och familjen. Nu ropar mamma att jag ska komma och läsa någon artikel i DN. Kanske skriver emr sen

ps. Var det någon boråsare som läste det där reportaget om nördiga tjejer? Där det stod "att många tjejer gillar cosplay som är att man klär ut sig till sin favoritkaraktär från datorspel" Synd att dom inte kan ha lite bättre bakgrundsfaka. Cosplay är att "klä ut sig" till vilken karaktär som helst, oftast (i alla fall för oss här i väst) från japanska  mangor och animeserier. Visst förekommer det en hel del cosplayande från datorspel men inte om amn jämför med cosplayande från mangakaraktärer.

God morgon världen!

God morgon! Kom upp tidigare idag än på jättelänge! Redan vid halv elva! (är tidigt för att vara mig) Började dagen med mysigt bad och nu har jag precis ätit frukost med mammi <3

Idag blir det som sagt Gbg! Känns som det var längesen jag var där nu, fast det var ju i söndags, blir så när man ligger hemma ett par dagar. Är verkligen jättetäppt, jobbigt, har ont i bihålerna och så. Så typiskt ju! Sen ska jag färga håret idag med! Hej då orange hår delux. Har verkligen inte en okej färg nu. Haha, hoppas färgen biter på håret nu!

10-01-13

Gha försökt jobba med min header i evigheter nu men det går ju inte!!! Den blir inte tillräckligt bred! Vickan hjälp mig! I need it! I alla fall så har jag bockat av alla to-do-saker för idag. Klippte luggen, det blev fail fail fail, så jag vet inte hur jag ska ha håret imorrn. Jag prövade det där kruskakli receptet, kommer aldrig mer göra om det i hela mitt liv. Det var avskyvärt. Jag har målat naglarna och jag har lagt ansiktsmask och tvättat. Dock inte packat än för jag har inte riktigt bestämt  vad jag ska ha på mig. Men jag jobbar på det!

Peppen!

Hej! Segaste dagen idag! Gick upp runt ett tror jag och tog en megalång dusch, det var välbehövt! Sen har jag mest vart lat och hängt vid datorn men nu har jag massa saker jag måste göra!


Ska pröva att ha mittbena nu igen, eller har haft det jättelänge nu men har döljt den genom att "lägga upp" en del av luggen på snedden (lite svårt att förklara men tyckte jag hade för tjocklugg och det är bästa sättet att tunna ut den, att låta en del av den växa ut, men det är svårt att ha mittbena och få det att se snyggt ut! Men i alla fall, nu behöver jag klippa luggen, den känns porös och väldigt ojämn. Så typiskt med att mitt lösnagel-lim var för gammalt, fäste inte alls igår när jag prövade, så synd hade vart kul med lite snygga naglar inför helgen men jag är för lat (brr det är ju så kallt ute) för att åka ner på stan och köpa nytt. Kanske kollar lite imorn när jag åker in till Gbg. Hela helgen kommer spenderas i Götet! Imorn blir det u-church hos mysiga
Magda, på fredag spelning med Thermostatic Club Target, åh jag är så pepp och glad över att äntligen få se dom. Jag ÄLSKAR Thermostatic! När vi gick i trean på gymnasiet lyssnade jag och Ammi nästan ihjäl oss på dom! Sen har ju Bunny flyttat upp till Gbg så på lördag ska vi + massa andra spela Guitar Hero! Kommer bli awsome! Jag är riktigt pepp på den här helgen! Vet bara inte vad jag ska ha på mig på fredag. Vill ju ha något snyggt! Får bli att rota lite i garderoben tror jag. Lördag blir det nog något mer casual, mer mysigt, blir ju hemmakväll liksom! Nej nu ska jag ta och tvätta tror jag, eller börja laga mat. Åh så spännande att pröva nya maträtter!

Puss puss

Dålig stil

Frusterad katt!! Ni vet pappa beställde (betalde) ju håret från bodyjewellry, inga problem alls, fick odersbekräftelse på två paket hår a 12 dollar. Sen idag fick jag ett mail om att mina saker blivit skickade men då var det helt plötsligt bara ett paket hår som blivit skickat. Jag blev asarg (med tanke på att de strulade till det förra gången med) och skrev ett argt mail till dom. Lite senare under dagen får jag ett mail, som inte är ett svar på mitt mail utan ett separat eget mail där de står att det bara fanns ett paket hår kvar av den röda färgen och eftersom det är en utgående produkt så blir det svårt att få tag på det igen. Så då ber dom mig att antigen välja en annan färg eller få penganra tillbaka, men jag vill ju inte ha någon annan färg, och inte vill ja ha pengarna tillbaka. Jag vill ju ha mitt hår. Så nu hoppas jag att de fixar de här, jag tänker inte ge mig i frågan. Dom har inte svarat på det mailet jag skickade från början och inte på mitt svarsmail heller. Dålig stil tycker jag, hoppas dom sköter det här snyggt nu, annars blir jag sur. Och då menar jag surare än vad jag är nu

10-01-12

Hej! Idag hände det inte mycket på jobbet, under ett tillfälle hade vi tom helt tomt! under lunchen! Det brukar vi aldrig ha. Men jag känner mig rätt säker på jobbet nu, som idag när de rullade på i Dt 2.an (drive in, där man delar ut maten till bilarna) så föll det sig helt naturligt att hjälpa till, göra drickor och dela ut. Jag hatar tvåan och brukar alltid hålla mig därifrån men nu börjar det kännas mer och mer naturligt att stå där. Vid ett tillfälle hade jag hand om hela själv, då blir det lite mer sterssigt, det är ju många delmoment men jag tycker det gick riktigt bra. Idag hade vi en gäst som troddde jag var 16 haha. Kändes roligt. Kom in två killar i 22 års åldern som var jättetrevliga och pratade på mycket och sen när det såg att min penna var från geblod.nu sa den ena "Åh det är ju dit vi ska idag! Nyårslöfte du vet. Det borde du också börja med!" här skulle jag försöka säga att jag är galet spruträdd och helt inte pallar men han hann föra och sa "Fast du får nog vänta några år, man måste vara 19" Haha tänkte jag för migsjälv och frågade hur gamal han trodde jag var. 16 sa han då. Åh ja fattar inte riktigt att folk kan tro att jag ser så ung ut, men tja inte mig emot, så jag bar nickade och log och höll med och sa att ja då får jag nog vänta några år med att ge blod!

Har btw startat en matdagbok! Känns jättespännande, håller på att lära mig massa om kalorier och så. idag t.ex. bestod min frukost av 162 Kcal!

Lista

Tänkte ja skulle lägga ut en sån här lista, har ju inte så mycket basinfo om mig här på bloggen, plus att jag är lite uttråkad!

ALLMÄNT...
Namn: Cecilia
Piercingar: Nej, men är väldigt sugen
Tatueringar: Nope, vet precis hur jag skulle vilja ha det men kommer antagligen aldrig bli av.
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Röd
Är du kär i någon: Schyy, you shouldn't ask a girl questions like that
Önskar du att du bodde någon annanstans: Vill bo i Göteborg...eller Tokyo
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Kan man väl inte fråga mig om, men visst finns det folk som gör det.
Vilket shampoo använder du: Använder främst Gliss
Vilken parfym använder du: favoriten är Britney Spears fantasy midnight


Vad är du rädd för: Massa saker, pistoler, knivar, spindlar för att nämna några
Gillar du att tvätta: Kan vara lite avkopplande ibland, men gillar är väl att ta i
Gillar du Berg-och-Dalbana: Är sjukt rädd för höjder men vissa är kul!

SENASTE...
Film du hyrde: Vet inte
Film du köpte: Hm kan inte komma ihåg när ja köpte en fim senast
Låten du lyssnade på: Tool -Schism
Låten du hade på hjärnan: Karamelldansen
Låten du laddade ner: vet inte
Personen du ringde: Soot
TV program du tittade på: Cops (tittar sällan på det egentligen, var bara på på tvn
Personen du tänkte på: Hm, dont know

FAVORIT...
Mat: Älskar kycklingfilé! och turkisk youghurt (och pommes med cheddardip men det får man väl inte ha som favomat)
Låt: Åh så många favoriter, skinny love med bon iver, Schism med Tool, meds med Placebo, Seelenschmertz med Blutengel 4 o'Clock med Emilie Autumn
Sak att göra: Shoppa och mysa
Sport: hatar sport men friidrott är ganska underhållande
Dryck: Strawberry Daiquiri
Kläder: mixar en hel del, dels lolita, men generellt mest kjol + topp eller klänning och over knees strumpor (byxor går oftast bort, och knähöga strumpor, vill att det ska gå över knäna
Film: Det här är en så svår fråga, ja älskar Eternal sunshine of a spotless mind, och Kill Bill 1 + 2 men det finns massa andra jag älskar med
Bil: Bilar är något jag är grymt ointresserad av, men blir väl Volvo i så fall.

ANTAL...
Gånger du varit kär: Svårt att säga, har vart förälskad många gånger men kär kär är kanske 4 eller fem gånger?
Gånger ditt hjärta brustit: Hm två riktiga gånger tror jag
Hjärtan brustit på grund av dej: Haha I dont know, några gånger i guess
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har en förmåga att dyka upp lite nu och då, kan komma på 8 gånger på rak arm så där
Ärr du har på kroppen: inte så många, de flesta syns knappt

SENASTE...
Bok du läste: Yatzy
Personen du fick mail av: Body Jewelry shop
Personen du fick brev av: Madde <3
Personen du fick sms av: Soot
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Varit ute på stan, bakat, sett på family guy och tagit det lugnt
Var det kul: Helt okej dag
Hur tidigt stiger du upp: För det mesta efetr tolv om jag inte har något särskilt jag ska göra
Gillar du att slåss: Haha vad är det för fråga? nej det gör jag inte
Vad ska du göra ikväll: Inget särskilt, chilla vid datorn

Är du seriös: Ja jag ser mig som en seriös person, fast med mycket humor
Vad är du allergisk mot: Hm, inte så mycket, kan inte ens komma på något
Var har du ont: I halsen
Använder du hårspray: MÄNGDER
Kan du stå på händer: Nej
Favorit serie: O.C och Gossip Girl, är även svag för Veronica Mars

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Nej
Är du glad nu: ja
Var du glad igår: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Tror inte det
Vad dansar du till: dansar helst till ebm och synth
Stockholm är: en härlig och stor stad
Göteborg är: typ världens bästa stad
Kan du sjunga: Inte så bra, tyvärr
Mer värt än guld: kärlek och lycka och mina vänner
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Israel och Japan
Ska bli skoj: Freak show om någon vecka
Ska inte bli skoj: Plugg i guess
Sparar till: Upcon just nu, både biljett och Cosplay
Väntar på: Hår!
Pålägg som gäller: ost och cream cheese
Dagens dryck: Cola Cero


HjälpsampappaTja, ungefär så var det! Nu hoppas ja att det tar ganska kort tid för det att komma hem. Egantligen vill ja bojkota bodyjewelry, eftersom de senast strulade till det, jag fick inte hem de ja hade beställt och de skickade inte ut några nya saker till mig. Dålig stil tycker jag, men det var väl deras policy, dock tråkigt för mig som väntade i över en månad, varje dag typ. Men Soot har tydligen bara positiva erfarenheter från dom så jag hoppas på det bästa! Vixs beställde linser därifrån för precis två veckor sen, de har dock inte kommit ännu, så det tar ju uppenbarligen sin lilla tid.
Nu slötittar Gustav och jag på Cops, sämre program får man ju leta efter. Puss!

10-01-11

Phu kom precis hem efter en tur på stan med familjen! Fick ett par fina skor av mammi, ganska neutrala och påminde lite om mina darlings från för några år sen med snörning där fram. Älskade de skorna men dragkedjan på ena skon gick sönder. Dessa hade dock lite lägre klack (fortfarande lite bred klack men inte lika bred som de gamla) och så var de inte lika höga och lite mer rundade där fram (fast det gillar jag, älskar den lite gammeldagsa looken) Sen idag så kom äntligen min mobil stickers med posten, har väntat hur länge som helst. Tyvärr var den lite för bred för min mobil, så det ser lite konstigt ut  men jag är ändå rätt nöjd!


Så såg den ut innan jag började fixa med den^^

Färdig mobil (tråkigt att jag bara hade en annan mobil att ta bilder med, får ta lite bättre en annan gång)

Framsida

Baksida!Bild från i helgen, mysigt med favotjejerna <3

Nu ska jag nog ta och beställa det där håret jag skrev om igår. Kostade ju bara 68 kr och jag vill gärna pröva det!

Red

Snart dags att sova va? Känns som att jag börjar bli riktigt sjuk. Inte okej. Ja som ska jobba på tisdag. Imorn blir det till att vara hemma och ta det lungt, ska nog dock ut på stan och leta efter ett par vinterkängor alá lite mer neturala än mina demonia eller loliboots. Kan vara skönt med lite neutralitet ibland i alla fall :P


kommer från
bodyjewelleryshop!


Två olika par mörka dolly liknande linser, har länge velat ha linser i lite mörkare färg! Sen hår från stargazer! Visste inte att dom gjorde loosehair, jättebra ju, ser ut att vara i min nyans MEN det dumma är att det inte står hur många gram hår det är. Håret är dubbelvikt 120 cm, alltså 60 cm, precis så som jag vill ha det, men vill ju inte få hem det och sen räcker det bara till fem slingor PLUS att jag egentligen inte gillar loose hair, vill ju ha på träns, men kan absolut tänka mig att sätta fast några slingor på en träns, köpte microringar för ett tag sen som man liskom klämmer fast med en tång på en hårslinga

Egentligen ska man för-limma slingora, tror dom fäster bättre då, men ja vet inte om ja orkar. Kankse gör det. Kanske inte, vi får se, lär oavsett lägga ut bilder på bloggen!


Bättre bild på den röda färgen. Tror den kommer passa mitt hår bra! Nu är det verkligen dags att sova.

Natti <3

Puss

Åh vad jag vill bo i Göteborg. Så mycket att det bränner i mig. Det är ju verkligen min stad, vägarna, vattnet, luften, gatorna, känns som att jag är hemma när jag är där. Hänger mer i stan i gbg än i Borås. Vad har jag kvar här? Få av mina vänner bor kvar, och dom som bor här träffar jag allt för sällan (troligvis för att jag inte är så mycket i Borås men ändå) Helgen var awsome, synthhaket, Ammi, Anki, Mu m.fl, Bunny som kom och lagade mat (nom för det) filmer (i mängder) och sjukt mycket pankakor med köttfärs och turkis youghurt. Så fruktansvärt gott. Lätt nya favomaten. Glömde dock köp ny hårfärg, det va synd för jag behöver verkligen färga om håret nu! Börjar gå lite för mycket åt orange and i dont like that. Bilder från helgen kommer senare. Nu ikväll har jag bara slappat, tagit bad och ätit nudlar. Mysigt värre!

Puss

Hammarkullen

Kom upp för sent idag med, dumma mig, tänkte ju jag skulle gå upp vid elva men kom upp halv ett trots att Soot ringde mig både klockan nio och tolv. Men det va skönt att sova ut (idag igen) somnade runt halv fem tror jag. Så nu har jag duschat och sminkat mig, ska bara bestämma kläder för dagen, blir nog inget avancerat so far. Tshirt och jeans känns nästan mest lockande med tanke på hur många minusgrader det är ute. I natt snöade det igen. Nu är jag trött på snön och ville ha värme, eller egentligen är ja inte trött på snön, det är ju så himla fint, utan det är ju kylan som är grejen.


Anyway tror inte jag skrivit något om den mysiga filmkvällen hos Niklas häromveckan ute i Hammarkullen. Så nostalgiskt det var att åka ut dit igen, har inte varit där på hur länge som helst. Känner igen mig när man kommer in på spårvagnscentralen och den jobbiga rulltrappan som enligt mamma alltid gick sönder och eftersom det är förorten så tog det alltid jättelång tid innan den blev lagad.

Vid ett tillfälle när vi letade (lite halvt förvirrat omkring på torget) efter vattentornsgatan såg jag en trappa och jag fick jag en känsla av att jag sett trappan innan (vilket jag givetvis hade) kan inte riktigt förklara hur det kändes men helt plötsligt var det som om jag var barn igen jag kom likosm ihåg trappan och att jag hade gått i den.

Nej nu måste jag börja göra mig i ordning. Puss på er

Lazy kitty

Mjau! Nu är det snart dags att gå och lägga sig igen. Idag gick jag upp vid tre, men jag behövde verkligen sova, min kropp var rätt sliten efter en intensiv vecka. Min röst börjar komma tillbaka nu med! Yay! Efter konventet var den nästan helt borta. Idag har jag bara slappat, pysslat med håret, haft inpackning, klippt extentions, fixat med naglarna och så.
Folk har smått smått smått börjat bjuda på klänningarna som ligger på tradera
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=926364&listtype=1 Nice, då vet jag att de kommer bli sålt i alla fall, känns skönt att veta. Imorn blir det Ammi och jag i Gbg, mysigt värre. Ska bli så kul att umgås med henne några dagar nu. Först ska vi shoppa lite och ta en cheese med trevlige Niklas. Haket senare på kvällen med, åh va mysigt det kommer bli. Vi har inte vart där ihop på evigheter. Kommer bli awsome.Så här lagom mysigt klädd var jag idag i en av min favo-mys-tröjor och benvärmare. Perfekt för en hemmakväll!


Anyway, min bror är ju sådär lagom tokig i lolcats och katter överlag. Han brukar alltid visa mig massa bilder och kattfilmer på youtube, den här hittade han igår, den är så söt, vi kan inte riktigt sluta skratta åt den. Mjau!

Titta bara på den! Så söt! Och den ser ju verkligen ut som det! Som Va? Är jag inte en kanin? Är jag en katt? Den ligger ju så med tassarna precis som en liten kanin. Så klockren!

Bra början på det nya året <3

Woho, tillbaka från massa äventyr nu! har hunnit med både nyårsfirande och konvent i Vänersborg. Underbara dagar helt enkelt.

Nyår firades ju hos Magda i Mölndal med både nya och gamla vänner, främst gamla. Vi hade knytkalas och stämmningen var på topp! Temat var egentligen film men bara man kom utklädd var det okej, jag klädde ut mig till aristokatt (ni fattar, korsning av aristokrat och katt) blev loliklänning, kattöron, handskar och tiara. Var på det stora hela nöjd med outfiten. Mathilda var otroligt vacker i sin röda matttan outfit! Magda och Per klädde ut sog till herr och fru Addams, mycket lyckat måste jag säga!


Festfolk

Stilige Per

Snygga människor! Joshi och Marika körde Bondtema!

Jag på nyår

Dålig bild, men fyverkerierna var underbara! jag älskar generellt raketer och vackrare än så här har det nog aldrig varit! Vid tolv gick vi upp till kyrkan som låg på en höjd och vi hade utsikt hur långt ut över mölndal som helst, har aldrig sett så mycket fyverkerier som i år. Det var underbart. Sen var det oerhört svårt att ta sig ner för "berget" hur brant som helst, trodde inte vi skulle klara det, men det gick!


Sen på söndagen var det dags att åka iväg till Vänersborg! Har aldrig varit i staden innan och fick inte se så mycket av den heller. När vi kom fram gick vi först och handlade lite på ica, sen efter lite kringvandrande i staden (vi fick olika vägbeskrivningar till skolan) bestämde vi oss för att ta en buss upp, det var på tok för kallt för att vandra omkring. Vi kom fram precis till invigningen. Själva konventet var jättemysigt! Runt 150 personer var där så det var väldigt mysig stämmning. Det var lite olikt från BorCon måste jag säga. Lite mer avancerat kanske, de hade lite mer organiserat vad det gällde mat (vi hade ju bara caféterian som hade öppet några timmar extra på lördagen) de hade en våffelbar plus en liten kiosk med billys pizza och cola. Animevisningarna var fler än vad vi hade men sen är det ju inte så många som kollar på det på konvent ändå. Tvspel hade vi mer av, fler tvapparater och mycket fler spel, men sen var ju det något vi satsatde på ganska mycket. Under BorCon hade vi tillgång till skolans aula, vilket gjorde att cosplaytävlingen och modevisningen blev lite mer avancerad än på ConversusCon, eftersom de hölls i "allrummet" eller vad man ska säga men jag tycker Ida och Erik gjort ett helt otroligt jobb, en stor elouge till dom för ett superlyckat konvent! Här kommer lite bilder!

B


Mjaukatt! första kvällen.

Evelina! Väldigt snygg i tartan!

Fotleken, alltid lika populärt på konvent. Själv finner ja inget nöje i leken. Eller någon annan lek alls för den delen.

Det är helt sjukt för killen på bilden sov i stort sätt hela konventet. Hur konstigt är inte det? När vi gick upp runt tio på måndagen låg han och sov, sen sov han hela dagen och hela natten, så vitt jag vet kan han ha sovit hela söndagen och natten med. Sen helt plötsligt runt ett på tisdagen gick han upp, klädde sig och packade ihop och gick och spelade tv-spel. Detta kommer alltid förbli ett mysterie? Vem åker på ett konvent och sover hela konventet? Någon som vet vem han är?

Yay, Vickan! Eller Hinata, dom är liksom samma person för mig. Haha söt bild!Fina bilder på Evelina

Eden var strålande vacker i sin klänning!

Lite sorgligt nästan men på konventet kände jag väldigt tydligt att lolita inte är min första stil längre. Vet inte varför det blivit så men jag kände det väldigt tydligt.

Karoken brukar alltid vara lika uppskattad! Här har vi en trevlig kille som sjunger! Älskar att alla verkligen bjuder på sig själva under karaoke, men det är väl lite det som är grejen kanske!

Som ni ser hade vi det väldigt mysigt, det här är från sista kvällen, runt tolv tiden kanske!