Hot hot pink

Usch vad dåligt med uppdateringar!
Men just nu är det bara jobb jobb jobb som gäller. Så det finns inte så mycket att skriva om. Långa dagar den här veckan men idag jobbade jag bara till kvart i fyra. Imorn blir det till sju :(
Hatar 11:45-19:15. Det tar verkligen på kroppen. Ja är helt slut i kroppen redan nu och ryggen värker.

Ikväll blir det hårfix :D
Bleka utväxt, köpa färg osv. Tyckte väldigt bra om den här rosa nyansen men min utväxt är så mörk. På bara några veckor ser det jätteskabbigt ut. Så synd. Blir jätteglad när jag ser på bilderna från hur det var precis när det var nyfärgat, men sen när man ser sig i speglen så är det inte allt fint. I alla fall så fick jag hem min hot hot pink från manic panic som jag snipade på tradera! Den lyser i uv! Dock var den mycket mörkare än vad jag hade tänkt och liknade mer directions cerise men efter att jag hade blandat ut det med balsam blev det en riktigt fin färg. Såg verkligen ut som tuggumi. Började lägga i färgen i mitt hår när jag kom på att det kanske var en bra idé att bleka utväxten :S Typiskt mig.

Längtar så tills mina dreads kommer!
Nu ska jag åka ner till ica maxi och handla.
PUSS

Mjau

Ah present nu köpt!
Blev en liten beställning från *****
Varför är det så fruktansvärt kul att shoppa! Eller varför är det så oerhört kul att köpa presenter till andra?
Ja älskar verkligen att shoppa!
Drog hem lite till mig med. Eller hm, nu när jag tänker efter var det bara en sak. Men i alla fall något välbehövt.
Tråkigt nog måste jag ju erkänna att jag var ute lite i sista minuten så sakerna lär ju inte komma till hennes birthday. Ah the shame, the good ol' shame. Men jag hoppas det hinner komma till helgen efter.

Nu har jag precis krypit ner i sängen. Känns som om hela kroppen värker. Ska bli skönt att få sova ut i morgon. Åh vad jag längtar tills nästa helg. När alla timmar för juli är klara och ja kanske ska gå på the circus.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jag och Vixs på torsdagskvällen

Ja det var minst lika jobbigt idag. I slutet av passet var ja så svag att jag knappt kunde öppna lådan med morötter :S
Jag ser inte fram emot de långa passen nästa vecka. Vet inte hur jag ska orka. Men det får gå som det går helt enkelt.
var nere på OAS med Gurra och Mige sen. Det var mys fast jag var väldigt trött. Lite för trött. Så vi åkte hem innan det var slut men det var mysigt i alla fall. han träffa Erik en gång till innan han drog hem till dalarna igen.
Nu är det dock sova time, ska bara hitta den perfekta Bunny-födeösedags-presenten :D
PUSS!

Mera jobb

Nu ska jag strax iväg till jobbet!
Är verkligen inte pepp med tanke på hur sjukt mycket folk det var igår. Kö i princip hela passet.
Jag förstår inte hur man skulle orka jobba såna tider en hel vecka, i går när jag kom hem bara skakade jag och var så oerhört trött.
Men men vi får se hur det går idag. Med tanke på att det är lönehelg vet jag att kommer vara mer än vanligt + att det är sommar. Hoppas det är några roliga som jobbar. Fast ja tycker ju iofs bra om de flesta som jobbar på mitt jobb.

Sen på kvällen var jag i alla fall nere på OAS. Magda och Per var där och så lille Jesper med vänner. Var jättemysigt att hänga med dom och lyssna på underbara Hans Weisbrot som jag tycker så mycket om. Ser verkligen fram emot hans undervisning till hösten. Han kommer ju gästföreläsa en del på XP. :D
Ikväll är sista mötet och jag ska väl se ifall jag orkar ta mig ner. Kommer vara trött men känns ändå kul om man kan vara med på det sista liksom.

På söndagen funderar jag på att åka till Gbg. Magda och Per ska presentera u-church i sin församling och sen ska hon och Marjorie dansa. Det vore kul om så många som möjligt från u-church är där då och kan visa upp sig. Men det är på kvällen och jag ska ju jobba på måndagen. Långt pass så jag får se om jag orkar åka ner. Antingen åka hem så sen t som möjligt eller åka dagen där på. Vi får se. Om jag alls åker ens. Beror på hur trött jag är på söndagen.

Nu ska jag borsta tänderna och sen åka.

Baby

Jaha så blev det rosa och sockersött i alla fall.






Nu tycker jag att Vickan ska komma snart :D Ja börjar bli lite uttråkad. Funderar på att se på Gossip Girl men minns inte vilket avsnitt jag var på. Ah i-lands problem, ruining my day

Borås Borås

Lagar mat och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.
Det är inte superdupervarmt ute som det vart de andra dagarna och jag känner mig lite sugen på något mega sweet. Typ från baby (ja har ju faktiskt inget från ap) men undrar om det a. är för varmt.  eller b. om jag kommer ångra mig och känna mig obekväm.

Vickan kommer väl om några timmar och då ska vi ut och göra stan osäker.

Skulle egentligen försökt ta bild på våra tröjor igår men men. Härligt med så mycket Vickan-time måste jag erkänna :D

Livet

Det går bra nu. Det går bra bra bra just nu nu nu.

Jag har kommit in på xp! Fick mail innan idag så nu känner jag mig riktigt happi. Vickan och jag har hittat ett radhus i hammarkullen, ett med två våningar, fem rum, en trädgård med altan med tak, med tvättstuga och två badrum. Visst låter det underbart? Nu ska vi bara hitta en till som vill bo med oss. Nästnästa vecka ska vi ut till oikos, träffa folk, träffa Elof och snacka och se vem som kan vara intresserad av att bo med oss. Hyran är på 9000 så är man tre så blir det bara 3000 i månaden. Fram tills den sista maj. En dag innan vi slutar skolan, kan det bli mer perfekt? Åh ja vill ha det jag vill ha det. Nu ska det bara lösa sig med csn, jag har skickat in alla papper och väntar spänt på att få veta om jag får bidrag eller ej.

Vixs var här innan idag och vi letade back up lägenheter ifall vi inte kan få radhuset, sen åkte vi ner på stan för att hänga med pannkakskyrkan men det slutade med att vi köpte varsin likadant sommrig tshirt istället. En sån där lite luftig, lång i ljusrosa som passar bra till ett par strumpbyxor.
Åh vad jag är shoppingsugen. När lönen kommer är det dels massa räkningar som ska betalas och sen dreadsen men sen, sen ska jag shoppa! Har spanat in en tshirt, en munktröja och en klänning. Allt i rosa. Just nu är det rosa rosa rosa som gäller. Så skönt att kunna ha det utan att det skär sig till håret.

Imorn ska jag gå på torsdagskvällen! Med Vixs och kanske Maya! Har inte vart på en sån på flera år känns det som. Inte på riktigt. Inte med vänner. Ska njuta av livet så mycket jag bara kan nu.


Göteborg

Sitter och kollar runt på ebay och njuter av att ligga hemma i min egen säng!
Har haft en jättetrevlig kväll med Vixs!
Det är ju som sagt OAS i stan och oas är även de som håller i bibelskola XP som vi sökt in till! Så vi tänkte vi skulle dra ner till ungdoms oas och hoppas träffa på någon som också skulle gå där till hösten. Vi hittade dock inte någon. Men vi hade i alla fall väldigt mysigt. Först var vi och köpte godis, sen smög vi in, lagom försent, på mötet och sen blev det McDonalds med brorsorna och sen häng borta vid teknis där själva lägret är. Supermysigt att bara vara pch snacka och ha sig.
Vi är bägge så peppa på skolan nu!

Hur kommer lärarna va, hur ser folk ut som kommer gå i klassen, kommer deras värderingar skilja sig från våra, vart ska vi bo, tänk vad underbart om vi kunde bo i kollektivet i hammarkullen, så nyttigt att bo ihop med andra så där, tänk att skolan ger oss månadskort för bussresor, undrar vilken försammling vi kommer hamna i, så spännande att få jobba i församling och hur kommer just min mentor vara, tänk så mycket socialt vi har framför oss, hur ska vi inreda våra rum, hoppas allt löser sig med csn, osv osv

Massa som man behöver prata av sig om!
Imorn ska Vickan komma hit på dagen och så ska vi skriva till Elof som har hand om kollektivet igen och lägga ut en annons på blocket och se vilka lägenheter som finns tillgängliga i Hammarkullen!

Hemma väntade lite post på mig. Bla det här supersöta linskittet som är perfekt att ha med sig när man ska ut eller resa, innehöll både kapsel, pincett, spegel och en annan sak som jag inte har någon aning om vad det är till för

Kunde liksom inte motstå!

Har beställt dreads nu med! Kommer väl inom några veckor! Känner mig så pepp, tio vita och resten rosa!
Nu är det nog dags att sova *

Skåneland

Nere i skåne var det fantastiskt fint!
Vi åkte ner till Helsingfors på fredagen och åkte tillbaka på tisdagen. Finns väl inte så mycket mer att säga än att det var mysigt, mysig stad, mysig stuga, mysiga människor, mysigt allt. Blev verkligen som en liten mini semster. Vädret var varmt (ibland för varmt och tryckande) så dagarna spenderades med både slapp pch aktiviteter och kvällarna gick åt till att se på O.C (ser om första säsongen nu)
Fick dock inte med mig den riktiga kameran så det blev inte så mycket bilder tyvärr men lite i alla fall från mobil kameran.

Insåg nu att jag mest ahde bilder på mig själv, lite tråkigt, får bli bildspam på mig och åter mig

Jag, antagligen är bilden tagen mitt i en mening.

Nej men titta, en Soot! Bilden är från knutpunkten - helsingborg

spegelposebild


Tyckte den här bilden var mysig!


En morgon rodde vi lite, jag var inte så bra på det måste jag erkänna.
Här följer även en ytterst pinsam film

Ja skulle nästan vilja bo i skåne, så vackert som det var. fast helst när jag bli äldre och absolut inte nu!

 


Brand whore

Jag är egentligen inte så förtjust i att ha kläder med tydliga märkes logos.
Jag har liksom inte fattat tjusningen med att ha en tröja med en liten lapp på som berättar vart jag köpt tröjan.
Då uppskattar jag verkligen kläder där man ser tydligt på stilen vilket märke det är.
Som när det kommer till lolita, där går det oftast att se vilket märke kläderna kommer från eftersom de flesta har en egen unik stil. Något jag verkligen uppskattar.
Till undantag för babys brand whore klänning med babys loga printat över hela kjolen. Den ville jag verkligen ha, mest för att jag hade baby som favomärke och den kändes värd att ha.

Men i alla fall så älskar jag den t-shirten, med cyberdogs tryck och loga över hela toppen, den passar jättebra till nyansen jag har nu (men till mitt röda hår var det no-no)
Vad tycker ni? Köper ni kläder med tydliga märkes logor?


Mys

Ah har haft en härlig men sjukt varm dag. Det är så varmt att man knappt kan röra sig ute.
Var i alla fall sjukt mys att träffa Macke! Vi låg och snackade i slottsskogen om allt möjligt och tiden bara flög iväg, helt plötsligt höll Macke på att missa sin buss!

Jag blev rätt nöjd med mitt hår after all. Tyvärr är det lite nyansskillnad mellan mitt oxh det lösa men det funkar helt okej men färgen är ju verkligan så mycket ljusare än vad jag hade räknat med. Senare i sommar blir det nog flamingo, fast utblandat med balsam. Tycker hur som helst att det här är en jättesöt nyans :D





Så här såg jag ut innan ja skulle lägga i färgen!

Så där blev det sen :D

Make up

Blir slottskogen häng för min och Mackes del. Ska snart åka ner. Ser fram emot en god svalkande isglass:D

Glömde skriva om min make up class som jag var på igår på make up store.
Det var jättekul och verkligen mysigt. Vi pratade om min hy, vilka produkter som passar bäst, färger osv.
Och så blev jag ju givetvis sminkad. Tycker verkligen om att bli det. Visst föredrar väl egentligen mest att sminka mig själv men det är väldigt kul när nån annan gör det, särskilt om personen gör annorlunda än vad jag brukar göra själv.
Bad om en ganska färg-glad sminkning då det oftast blir svart och vitt eller inslag av någon enstaka färg. Så det blev cerise som fadeade över i lila och sen en del glitter på det. Det blev skitsnyggt måste jag säga och sen ett starkt cerist läppstift som var to die for. Rogen var en aning kallare än den jag brukar använda och jag måste säga att det verkligen såg snyggt ut. Ville köpa alla produkter men det blev mest bas saker. De hade inte MAC tyvärr så jag tog den foundation som hon använde på mig av deras eget märke. Märkte skillnad på en dag, hur mycket mer naturlig den var jämfört men den jag brukar använda. Tyckte personligen att den passade mig väldigt bra. Och sen ett löspuder. Visst gillar stargazer men när det kommer till kvalité kan de ju inte jämföras med make ups store. Och sen ett rosa glitter i lösform det med. Glittar helt sjukt fint!

Försökte ta lite bilder men fick inte till något bra. Verkligen synd, känns lite sorgligt en sån grej hade man ju verkligen velat spara liksom.
Ska se senare om det är någon som är värd att lägga upp

Stupid is what stupid does

Dumma mig!
Jag hade bara köpt en blekning och igår när jag stod och blekte så insåg jag efter att jag tagit halva håret att det inte skulle räcka till hela. Klockan var elva då så det var ju inte en chans i världen att jag skulle hitta något ställe som hade öppet då. Nej jag fick gå och lägga mig med halva håret blekt och nu imorses klockan åtta hängde jag så gott som på hemköps lås för att köpa en till blekning. Som jag nu sitter med i håret. Vi får hoppas att det kommer bli bra. Har lagt i en slinga av carnation på den blekta delen för att se om den täcker, den var lite ljusare än jag hade trott men jag hoppas inte det ska vara ett problem. Än så länge ser det bra ut :D


Ok, nu har jag vart och lagt i all färg i håret och jag är mycket tveksam till om det här kommer gå vägen. Usch vad jobbigt :S Hade inte fattat att den här nyansen var så ljus (läs man måste ha helt vitt hår innan) Så nu känns det liksom inte som om den har täckt. Det jag kan göra känner jag är att köpa flamingo pink och blanda ut med balsam och lägga i men då kunde jag ju lika gärna gjort det från början. Känns lite surt faktiskt.
Nu sitter jag här i alla fall med en påse på huvudet. Tänkte ha i färgen en och en halv timma ungefär så får vi se hur det ser ut sen.
Ska träffa Macke runt halv två och hoppas verkligen håret är fint få. I alla fall så såg det bra ut på löshåret, prövade att lägga i på en slinga och det blev visserligen jätteljust men såg väldigt fint ut. Vill dock inte lägga på hela håret innan jag vet hur mitt kommer bli. Känns lite onödigt.


Ja så det här är vad jag pysslat med hela morgonen

Tommy Eld <3

Åh ja kom precis hem från galnaste, underbaraste spelningen med Tommy Eld!
Åh jag var helt i extas efteråt! Så sjukt speedad! I alla fall började medatt vi ganska snabbt hittade house of win win där han skulle spela! På dörren stod det dock att man hade vart tvungen att föranmäla sig (vilket det inte stod något alls om på deras hemsida) så ja blev lite skraj, men vi gick upp och det var inga problem alls.
Precis när vi kom var det Tommy som hade sound check och så sa han typ, nu prövar vi Cecilia (min favolåt så klart, egentligen heter den skarpaste kniven ni lådan, men ja tyckte det kändes bra att tom han kallade den cecilia för jag brukar alltid referera till den som Cecilia låten för att dom hemma ska fatta vilken jag menar) så jag satte mig ner och bara njöt och kände att det var så värt att jag hade åkt dit osv.

Jag ahde på mig min byxdress för första gången och tyckte dne var lite lagom nördig men kände att jag smälte in lite i alla fall, bland alla kultur och indiemänniskor. Vi kan säga så här; jag var inte ensam om att ha en i alla fall.
Sen skulle vi gå ner rill seveneleven för att köpa lite dricka och då lyckades jag givetvis göra bort mig, utanför win-win stod det en kille som såg PRECIS ut som win-win och jag sa typ" jag bara måste hälsa på dig" och han bara hej hej! Och jag bara "för visst är det du som är Tommy Eld?" Men nej då, givetvis var det inte det. Och han verkade liksom förvånad över att jag ahde tagit fel, fast han tom hade rutig skjorta! och samma frisyr, samma hårfär och mustach! Så ja skämdes lite när tjejen som spelade med den riktiga Tommy eld började skratta och sa att han hade gått iväg för att handla. Så vi traskade bort och jag skämdes skämdes skämdes. Sen stod i alla fall Tommy utanför där och snackade men en kille så vi väntade tills han hade pratat färdigt och sen haffade jag honom och presenterade mig och sa att jag älskade hans musik och han såg jätteförvånad ut och blev nästan lite blush :D Så frågade ja om vi kunde ta en bild ihop och han bara -Oj det här är första gången jag gör det här, hur ska ja se ut? lite lagom casual eller? Så sött! Så tog vi en bild. Där jag givetvis ser jättekonstig ut, men jag är glad ändå

Här är vi!
Sen var spelningen helt fantastisk! Dom var så härliga, galna spontana och dansade asmysigt! Jag tänkte hela tiden på Madde, för det här var typiska Madde människor, hon hade ÄLSKAT hur dom dansade!

Spelade in lite under favo-låten men slutade mitt i när jag inte kunde fokusera på låten!

 

Och sen filmade Maya mig efteråt. Shit vad jag är speedad!

 

Lyckades dock inte vända filmen innan, lite synd, ser så b ut, men det är inte så mycket att göra åt.

Nu ska jag fixa med mitt hår.

 


Update

Idag ska jag på en make up session på make up store!
Fick det i julas men det har inte blivit av att jag bokat in någon tid. Sen när jag ringde i mitten på juni var den första lediga tiden 13 juli (alltså idag) så nu sitter jag här och väntar på att få åka iväg. Ska bli jättespännande! Kommer även få välja lite produkter som jag vill ha och så, jag tror det blir puder eller foundation från MAC. De är ju ett så sjukt bra märke, och finaste Anna har rekommenderat mig deras foundation så jag är rätt nyfiken på det nu :D

Sen blir det ner till gbg! Maya och Magnus är redan där och vi ska gå på Tommy Eld som spelar på House of Win-Win! Gonna be awesome! Sen ska jag fixa och trixa lite med mitt hår (förhoppningsvis med en nyans som är fin, känner mig nästan lite pinsam som bytt så mycket på sista tiden men man får inte ge sig innan man än nöjd) Jag fullkommligt älskar rose red och den rosa nyansen som den fadeat till nu är emd superfin men med passar inte till löshåret så det får bli nåt annat.

Imorns ska jag träffa min favo-Macke. Det ser jag verkligen fram emot.


Bild från hönö! Madde älskar folkväagnsbussar. Så när hon hittade en var hon tvungen att kyssa den! Notera maten hon håller i. Vi fick gå runt med den medan Mange var och körde iväg Macke. Måste sett väldigt konstigt ut.

Opps min lugg börjar bli lite i längsta laget. Är nog dags att klippa den. Typ ikväll!

Bild från när Madde och jag var på Kellys :D

veckan som gått

Sjukt dåligt med uppdateringar!
Men så har jag ju varit borta en vecka nu med så det är ju inte så konstigt!
Hönö var jättemysigt, var där tis-ons och sen åkte ja in till gbg och var där tors-fre och sen tillbaka till Hönö.
Träffade dock inte så mycket folk som jag kände.
Mysigare var det på torsdagskvällen på u-church då jag Soot, Joshi och Ditte satt på fik i vasa och myste.
På fredagen hade vi supermysig picknick i slottskogen, ah vilka underbara vänner jag har säger jag bara :D På kvällen var vi hemma hos Joakim och Bunny rakade om min sidecut + gjorde på andra sidan med. Känns skönt med lite mindre hår nu på sommaren faktiskt, särkilt när det är så varmt. Nu fattas det vara dreads känner jag.
Är sååå sugen på det. Och nya circle lenses, snart dags för ett nytt par, funderar på att köpa ett par i grått eller kanske lila. Vi får se.

I alla fall, åkte tillbaka till Hönö på lördagen och fångade favo macke och favo Madde för en hel del häng. Madde var där och hälsade på en av sina klasskompisar som bodde i ett jättemysigt hus på Öckerö.

På söndagen bestämmde sig Madde och jag för att stanna en extar natt i gbg. Så mycket Cissi och Madde tid som gått förlorad så vi hade sjukt mycket att prata om. Sagt och gjort, vi köpte massa godis och satte oss på ett ställe som jag inte vet hur det stavas och sen Kellys, fast det är lite skabbigt så är det faktiskt väldigt mysigt och ganska bra priser.

Sen idag gick jag upp klockan sex för jag skulle tillbaka till Borås för att gå på en läkarundersökning. Har ju fått en liten arbetskada från McDonlds som skulle dokumentras, sen ner till Donken för att snacka med Carol och sen hem och fylla i blanketter till Csn! phu känner mig så produktiv. Var klar med allt innan klockan var tolv :D

Jobbkatt

Idag var det mycket folk i vågor på jobbet. Vi hade vid ett tillfälle ett gäng huliganer från Sthlm.
Dom var faktiskt inte så jättebråkiga som man kan tänka sig men visst de väsnades ju en hel del. Tydligen hade det vart match i gbg och de var nu på väg hem från sthlm. Vid ett tillfälle var det en av killarna som lutade sig över disken och nästan viskade, "Du kan jag få ställa en personlig fråga?" Jag hann tänka sjukt många olika frågor och tänkte att jag svarar beroende på vad han säger, men nickade bara till svar. "Vad är din naturliga hårfärg?" Jag började skratta och sa det inte var en så jättepersonlig fråga och svarade att det typ var ljusbrunt. Sen sa han att att det var modigt av mig att våga ha en sån fräck färg och frisyr.

Jag och Emma hade i alla fall sjukt kul i kassan. Trivs jättebra med henne :D Vi har inte jobbat så jättemycket ihop men man märker verkligen hur kul man kan ha med någon efter bara en kvälls intensivt jobb. Jag trivs verkligen med min arbetskamrater. Men nu ska det bli skönt med lite ledigt. Jobbar inte förens 22 juli nästa gång men har redan fullt schema.

Nu blir det snart sängen. Skrev jag att jag ska åka till Hönö imorn och blir borta resten av veckan? Ska följa med familjen på husvagns semester. Ska bli riktigt mysigt tycker jag. Åker nog in till gbg på torsdagen dock, vill inte missa uchurch igen. Men i alla fall, blir inga uppdateringar förens på söndag.

Review Wizard lenses

Hemma från jobbet nu!
I alla fall så tänkte jag skriva en liten review av mina linser som jag fått hem.
Jag är väldigt nöjd med dem.
Började med att lägga dem i linsvätska några timmar (minst två timmar innan man använder dem första gången)
Bad pappa filma när jag satte i dem, ni får ursäkta om jag ser lite trött och sliten ut, har ju precis kommit hem från jobbet och hoppat rakt ner i pyjamasen

Linserna kom i en sån här liten förpackning och kostade 13 pund inkl. frakt. Tog ju som sagt bara några dagar att få hem dom

Linserna ligger som ofta i såna här små burkar, i en typ av desinfekterande vätska. Efter att man öppnat linserna första gången håller de i x antal dagar. Dessa håller i tre månader.

Linskapslar brukar man få med när man köper linsvätska. Just nu använder jag opti free som är en allt i ett vätska för mjuka linser


Filmen är inte den bästa, pappi som filmar med mobilkamera, men det är i alla fall nåt:D

Det jag kan säga som är negativt än så länge är att linserna inte riktigt verkar vilja lägga sig på min egen lins utan glider runt en del, hade svårt att se till att börja med och tog ut linserna ganska fort. Ska ha i dem längre nästa gång och då hoppas jag att ögat vänjer sig snabbare. trodde först jag kanske hde satt i dem på fel håll men när jag prövade det andra hållet gick det inte ens att få i. Tillskillnad från andra linser jag haft var de här mer fladdriga och hade svårt att ligga som en "skål" på fingret när jag skulle sätta i dem. De verkar mjukare än andra jag haft. Men de är grymt snygga så jag hoppas att de kommer sitta bättre nästa gång


Battery

Har suttit klistrad vid datorn för att vinna en supersnygg battery organic tröja som det verkligen pågick ett vilt krig om.
Jag hade så klart redan innan i mitt huvud satt ett maxbud som jag höll mig till och ledde auktionen tills det var tio sek kvar innan nån bjöd 5 kr mer än mig och jag hann inte bjuda över :( life sucks sometimes. Det var väldigt synd eftersom det verkligen var en snygg tröja men men det är sånt som händer. Den som är snabbast är snabbast.

Nu ska jag som sagt dra ner till stan en sväng, ska torka håret bara och fixa till. Känns redan som det här är en dålig dag.

Hard work

Nu är jag nog den tröttaste katten i stan. Fötterna värker som bara den och huvudet snurrar.
Det var väldigt mycket att göra idag på jobbet. Vid ett tillfälle, när jag och Jenny hade tvåan hade vi 89 cheese beställt under loppet av en halvtimma. Vi fick holda bil på bil och säga saker som "just nu har vi 38 cheese beställda så det kommer ta ett tag..." någon halvtimma senare fick vi in en buss som ville ha 26 big mac o:co det tog med sin lilla tid. Men självklart jobbade vi så snabbt vi kunde. Pga av värmen jobbar man absolut inte lika snabbt som vanligt. Jag märker verkligen skillnaden. Dels så svettas man som en gris och dels så blir man oerhört för slöad av att det är så varmt. Men jag gör mitt bästa i alla fall. Imorrn blir det inte lika långt pass. Då jobbar jag 20-00, känns som en helt okej tid faktiskt.

Oh, har förresten redan fått hem mina linser :D Jag älskar snabb frakt. Det här gick liksom på 4-5 dagar.
Måste ner på stan imorrn och köpa linsvätska, min är slut. Ska posta ansökan till den andra bibelskolan med. Det har inte blivit av, det är det där personliga brevet om sig själv som man ska skriva som har tagit lite tid att komma igång med. Sen ska jag försöka plugga lite med!

Nu är det verkligen dags att sova för mig

Vaaarmt

Igår var det så varmt att vi höll på att storkna. Låg ute på gården i skuggan och tittade på futurama ett bra tag innan vi åkte hem till Joakim en snabbis:D
Sen var vi rätt lazy under dagen men pga att det är så sjukt varmt i lägenheten åkte vi ut till slottskogen senare på kvällen. Det var übermysigt, tog med oss chips och dricka och låg ute och snackade flera timmar innan vi åkte hem.

Fick btw det här sjukt söta kjolen från odium av Bunny, isnt she a doll?

Me luvz frilly stuff!

Idag blir det tillbaka till Borås, ska jobba ikväll och imorn. (19-01) och sen har pappi semester så vi ska försöka göra någonting med familjen, kanske lite olika småsaker eller så åker vi iväg typ tills sthlm eller finland.
PUSS

Kreepsville

Mysig dag idag!
Var nere på stan en sväng för att köpa det sista inför walken och svängde även in på shock. Köpte ett par übersöta tofsar från favoriterna Kreeepsville. Dom har så mycket fina smycken så det finns inte :D
Hur söta är dom inte? grönt är dock egentligen inte min färg men tror dessa kommer gå bra med håret!

Sen har vi vart hemma och lagat mat, sett film och gått walken som var väldigt mysig. Dock sjukt varm.
Nu blir det mer mat, klyftpotatis ftw :D

Bea fyller år :D

Hjälp vad det är varmt!
Hade i alla fall supermysig dag igår med födelsedagsfirande för världens sötaste favo Bea <3
Vi var ute i Botaniska tills klockan sent och åt tårta och pizza och allt möjligt nom. Bea hade önskat sig en pony vilket resulterade i diverse my little ponies och tshirt med pony tryck :D Helt lyckad kväll måste jag erkänna.

Tog inte så mycket bilder men här ser vi blandannat sötnosen själv <3

En glad Svains :D

Nalle :D Var jättelänge sen jag träffade honom!

Halvdålig bild på mig precis innan vi åkte ner till Botaniska.

Nu ska jag snart ut och fika med min sister from another mister Anna <3
Puss