Konfirmation!

Var ju på konfirmation i lördag:D
Tog tåget själv till Uddevalla då jag spenderat fredagen i Gbg medan restan av familjen bilade upp från Borås.  Träffade fina Moa på resan och fick trevligt sällskap hela vägen upp. Gick ganska snabbt att åka dit men när jag väl kom fram fick jag inte tag på Gun (Josephs mamma) och jag ville inte ringa mamma och fråga, dels för att jag inte ville stressa henne och dels för att hon antagligen ändå inte viste vägen från centralen. Så jag knallade upp mot det jag hoppade var centrum. Kände mig redan då ganska uttittad i min lolitaklänning faktiskt. I alla fall så hittade jag det ganska snabbt och till min lättnad låg ett enormt Willys mitt emot så jag kunde smita in och köpa frukost. Väl inne i kyrkan sen kände jag mig väldigt uttittad. Satte mig ner själv och åt min vitlöksbaguette och inväntade familjen. Efter ett tag kom en kvinna fram mitt lig och började prata med mig och jag fick känslan av att hon visste vem jag var så jag tänkte att det nog var någon av mammas kompisar. Hon frågade om jag hade tagit studenten nu och ja berättade att det inte var jag utan min bror som tog studenten i år osv. Efter ett tag avlägsnade hon sig. Senare när mamma kom visade det sig att hon inte hade någon aning om vem kvinnan var och jag tyckte det hela kändes väldigt pinsamt. Jag menar jag pratade ju på med henne som om hon kände mig och Gustav och familjen fast hon inte alls visste vem jag var. Antagligen ville hon bara var trevlig för att jag var helt själv. Haha så det kan bli. Konfan var fin och det var så mysigt att träffa Johanna igen :D



När Gustav tar kameran tar han alltid massa skumma bilder från konstiga vinklar osv. Gustavs egen kommentar till den här bilden var att han tyckte det var en "Myeeees quite" bild.

Konfirmanden!

Joseph Samuel Gustav


Jag på tåget till Gbg i torsdags. Fick hem mina armvärmare då och blev superglad, trodde det skulle ta mycket längre tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback