<3 Linnros

Imorn ska jag äntligen se favoriten Oskar Linnros!
Vet egentligen inte alls varför jag fastnat för honom men det är något med hans musik som får mig att vilja lyssna på låtarna om och om igen. Men han skiljer sig en hel del från andra favoartister om man säger så

Men jag ser sjukt mycket fram emot att se honom imorn på Trägår´n här i Gbg!

Bild från finest.se

Ont

När jag vaknade idag såg jag ganska fort att min piercing var borta.
Ingen stav och hålet såg helt igenläkt ut.
Fick lite smått panik och trpdde först att den hade migrerat. Insåg dock ganska snabbt att fallet givetvis inte var så utan den logiska förklaringen var att en av gängorna hade gått upp och staven måste glidit ut under natten.

Jag trodde faktiskt på allvar att jag inte skulle få in den. Att den var helt igenläkt. Efter att jag hittat staven och kulorna i sängen gick jag in för att försöka pressa in den igen men det gick helt enkelt inte. Det gjorde sjukt ont det var som om det satte stop. Som om de hade läkt ihop ordentligt där inne.
Men i alla fall så la jag mig i badet för att mjuka upp huden och låg där och skruvade och pressade. Först från ena hållet och sen från andra. Tårarna rann av smärtan och jag var nära på att bara strunta i det flera gånger. Men tillslut så gick det. Skruvade och skruvade och tillslut så var den igenom. Haha det kanske låter värsta dramatiskt när jag beskriver det, men för mig var det faktiskt lite dramatiskt. Nu är mina händer som russin och det svider lite, men den är i i alla fall!

Har ätit lite mat och röjt upp lite i lägenheten. Är själv nu. Min Ammi katt har åkt hem och det känns ju så klart lite sorgligt. Men i alla fall lite skönt att få vara själv. Lill Vixis är sjuk stackarn. Tycker synd om henne. är lite sugen på att åka ut en sväng på stan men vädret så så kallt ut så då blir det inte så lockande.

Lite trött

Jag har städat idag.
Nästan hela lägenheten. Plockat upp och sorterat alla kläder som legat överallt i alla rum.
Jag har bäddat och bytt soppåsar. Jag har diskat all disk och fixat i badrummet. Disken var jobbigast. Hatar verkligen att diska. Jag hatar det och det är så himla tråkigt.

Har plockat fram lite köttfärs och ska snart börja steka och sen ha i couscous! Har inte ätit på hela dagen, var fruktansvärt hungrig innan men nu har det nästan gått över. Kanske är för att jag ätit så dåligt den här veckan, kroppen (min kropp eftersom den är van vid mina matsvackor) vänjer sig ganska fort vid att inte få tillräckligt med mat men det är jobbigt för jag blir så svag.

Hittade i alla fall den här gamla bilden på mig när Ammi och satt och kollade igenom hennes gamla bilder. Haha använder ju hennes dator nu hela tiden när inte min funkar

Saknar nästan den röda färgen, men är egentligen väldigt nöjd med den jag har just nu.


Rihanna

Nu har Ammi precis åkt iväg för att filma och jag är seg och ligger i sängen med en mugg fil. Mums!
Vi satt inne ca tre timmar på ebay igår och bara frossade i kläder och smycken men jag var duktig och köpte inte enda sak. Mest för att jag faktiskt inte har några pengar. Plus att jag faktiskt har lite småsaker jag väntar på. Nån klänning, nått armband, en halsduk osv.

Ikväll blir det party hos Linn och Anna! Kommer nog bli riktigt mysigt med massa människor jag inte känner.

Åh i alla fall såg det här på msns kändis nytt sida.
Rihannas nya vågade frissa:

Alltså jag förstår inte riktigt på vilket sätt frisyren är vågad? Det är en ganska vanlig frisyr, samma som jag själv har i princip och visst färgen är ju stark osv. Men det är ju sånt hår jag själv har och jag har aldrig sett på mig själv som någon med en vågad frisyr.
I alla fall så känns det hela lite väl överspoelat från medias och papparazzis sida.


Idag

Ensam i lägenheten.
Är sällan jag är det, så det är nästan lite skönt.
Har lagat mat och betalat hyran och räkningar. Har nån hundralapp över för resten av månaden och det känns ju inte så bra. jag förstår inte hur CSN kan ta så lång tid på sig. Nu är det ju tre veckor sen. Eller egentligen är det ju snart två månaders sen jag skickade in min nya ansökan. Hatar att ha det så här. Hatar det verkligen. Att behöva vända på varenda krona, att tacka nej till saker för att jag inte har pengar.

Var nere på kawaii innan idag för att hämta upp min beställning och Hämta ut min mobil som blivit klar mycket snabbare än förväntat! Jag är så nöjd. Hatade verkligen den lånemobilen jag hade. Så det är väldigt nice.
Har lagt i färg i nya löshåret, åh ni anar inte hur skönt det ska bli med nytt hår. har behövt det i en helv evighet ungefär.
Om ni undrar varför det är så få uppdateringar så är det för att min dator är trasig :( Känns jättesegt och har ju inte precis råd med en ny. Men men, sånt är livet.
Ammi har bott här sen i lördags. Alltså ni anar inte hur fantastiskt det har varit att ha henne här. I natt var hon dock i Borås och det kändes verkligen lite tomt. Men hon kommer tillbaka ikväll och stannar tills på lördag. Awesome

Pic post

Åh ska kanske lägga upp lite bilder från helgen!




Det är nog den sötaste bilden på Soot som finns!

Så fina<3

Haha jag vägrara titta in i kameran när det är blixt :P

Maja som jag inte träffat på evigheter! Underbart att ha henne här. Varför måste alla bo så långt bort. Är i alla fall glad att the old gang kom och hälsade på mig!



Sooo pretty<3

Outfits bild nr 1

close up!

Trött katt var trött


Cecilia

Idag är det min namnsdag!
Haft en ganska lugn dag hittills. Ammi är ju här ett par dagar och det är sååå härligt att ha henne här. Igår bakade hon bröd och så tittade vi på Beck. Just nu är hon iväg ovh filmar osv.
Igår var jag på plåtning med
Kawaii design igen.  Jätteroligt som vanligt. Tycker så mycket om Jennie! Dock var

Jag ganska trött med tanke på att jag hållt igång nästan hela natten. Jag ville faktiskt inte ens gå och lägga mig vid halv fem när de flesta andra började bli lite för trötta för att vara uppe. Hoppas dock inte min sömnbrist kommer synas på bilderna :P Lovar att säga till när de är uppe!

Fick hem de två maxiklänningarna jag köpa förra veckan. Sjukt snabb frakt alltså! Åh håhå dom är så himla boho. Jag har ju aldrig gillat blommor eller mönstrat, (älskar prickigt och randigt osv men tycker inte om blommönster i olika färger) men dom är så himla mysiga och goa så jag kommer nog ha dem hur mycket som helst när jag är hemma. Ingen vet dock om jag kommer våga mig ut i dem på stan. De är i alla fall perfekta för den inbokade Egyptenresan i April!

Ska egentligen träffa älskade Tina vid sex tiden men har inte hennes nummer på mobilen pga lånetelefonen :( Vet inte vad jag ska göra. Hittar inte dit:( Usch vill verkligen ses idag.


Mjaumjaumjau

Party party party!
Åh vad kul vi ska ha ikväll!

...

argargarg
argargarg
argargarg
argargarg

Är jättearg och irriterad just nu, har gör man en stor insatts för att reda ut något och så får man ingenting för det.

Jag borde inse att jag inte har förlorat NÅGONTING alls

Words

Kvällens plus: Att jag inte jobbar på nyår och därmed kan åka till underbara Pilgrim och hans torp! Wii jag längtar
Kvällens minus: Jag jobbar alla helger i december, dagen innan jul och juldagen + annandag jul. Hej då du lilla fritid jag hade:(

Kvällens stora vill ha klänning:

Jag har velat ha den här sen jag såg den första gången! Plus ett par snygga spets strumpbyxor och lite silver accessoarer! Vill ha vill ha vill ha!
Är väldigt nöjd med att det blir mer och mer sammet i butikerna, har alltid varit ett fan av det! Ammi har dock alltid mobbat mig för det eftersom hon avskyr det, men hon å andra sidan gillar ju indianmode, ni vet fransiga skor och väskor och sånt, med lite pärlor i glada färger, något jag aldrig kommer förstå mig på.

Kvällsupdate

Nu har jag precis tvättat håret och lyssnar på Verkligheten i p3. Det handlar om en kille som dog när han målade graffiti på en tunnelbana. Så sjukt sorgligt. Jag tycker ganska mycket om graffiti. Om det är snyggt tycker jag tom väldigt mycket om det. Förstår inte folk som inte tycker att det är konst. Så klart det är konst, det är ju kreativt skapande. Men givetvis förstår jag att alla inte uppskattar det.

Det har gått ganska bra med tanden. Visst jag blöder en del, och det gör ont och det var svårt att äta men det går. Givetvis går det.
Tror det blir hem till Gbg imorn. Pappa har erbjudit sig att köra mig till Gråbo, till praktiken, och ta svägen förbi mig för att hämta lite saker. Jag ska sova hos Johannes! Win, det komemr bli så kul tror jag. Vi ska ju vara ute på stan på Gråbo för att dela ut korv på kvällen osv. Känns dock lite tight med tid på lördagen eftersom det är en hel del som behöver fixas, handla, städa, pynta, fixa sig osv inför lördagsmyset hemma hos oss.


Jag just nu

Tandutdragning

Tandläkaren idag igen.
Det fanns ett problem: Jag hade en trasig visdomstand, jag ville laga den, Sonia (min tandläkare) ville dra ut den. Tanden satt så dumt till att den inte riktigt skulle gå att laga och även om det gick så skulle det bli väldigt svårt för mig att hålla rent, vilket skulle innebära att tanden skulle gå sönder igen. Att dra ut den var bästa lösningen. Jag, livrädd för smärta (det är en av de mer lustiga sakerna för mig, jag är sååå rädd för smärta när jag vet att jag kommer utsättas för den, sprutor, piercing etc, men har egentligen en hög smärttröskel och uppskattar smärta i vissa situationer) ville absolut inte dra ut tanden, trots lovad bedövning.
Så jag kom dit och skulle försöka lösa det här problemet. Sonia gav med sig och vi försökte laga tanden men det gick inte, hon kom inte till. Så enda alternativet var ju givetvis att dra tanden. Åh ni anar inte hur rädd jag var, tårarna rann och jag spännde mig och krampade fast vid britsen.

Sen gick det jättebra! Tanden ville egentligen inte vara där och kom ut väldigt lätt, benet runt gjorde knappt motstånd alls och bara några minuter senare var det över. Så nu ligger jag hemma i mammas och pappas rum och känner hur bedövningen börjar släppa. Det känns som att det värker i alla tänder och huvudet känns konstigt och tungt. Tänkte jag skulle försöka titta på gossip girl och äta sen när jag väl får.
Ser inte fram emot en vecka med värk och obehag, värst är ju festen jag ska ha hemma i helgen. Känns jättejobbigt att jag antagligen kommer ha ont osv. Men vad kan man säga? Life is life.

Borås

Sjukt underbar kväll igår!!
Mjau!
Är hemma i Borås en sväng nu för att fira fars dag och sen imorn så blir det tandläkaren igen. Så dumt att missa ännu en skoldag men finns inte så mycket jag kan göra åt det. Lite jobbigt att det blir så mycket fram och tillbaka för sen får jag åka tillbaka till Borås på onsdagskvällen igen eftersom jag har ännu en tandläkartid på torsdag. Men sen stannar jag i Gbg ett bra tag. På fredag ska vi vara med på grillkväll i Gråbo med kyrkan. Då är man ute på torget och delar ut korv. Kommer nog bli kallt men förhoppningsvis lite mysigt med. Sen ska vi nog sova hos finaste Johannes.
På lördagen är det loppmarknad med kyrkan och sen kommer det folk hem till oss på kvällen. Kommer nog bli sjukt mysigt. Längtar verkligen till nästa helg redan.
Tråkigt att jag inte tog några bilder igår. Så typiskt glömmer det hela tiden.

Regn

Nyligen fick jag den här kommentaren:

Låter personen vara anonym, men wii det piggade verkligen upp min dag!

Idag har jag äntligen fått sova ut. Ställde ingen väckarklocka utan vaknade strax innan tolv och kände mig utvilad. Dock känner jag mig lite seg i kroppen nu eftersom jag inte riktigt är van vid att sova så här länge.
Ska ner på stan om någon timma hade jag tänkt och köpa den där tröjan jag pratade om igår. Buhu på vädret. Just nu vräker verkligen regnet ner. Känns lagom kul att behöva ge sig ut i det här. Hoppas vädre är bättre i Gbg. Ska bli skönt att komma hem redan idag. Skönt med lite egen tid. Jag tycker nästan alltid om att ha människor runt mig, men nu förtiden är det verkligen ständigt ständigt folk runt, eftersom vi har så långa dagar och när jag är hemma i Borås är det med alltid folk så nu uppskattar jag faktiskt mer den där tiden när det bara är jag.

Shop!

Både mamma och jag undrade hur det kom sig att det alltid slutar med att mamma köper massa grejer till mig varje gång jag är hemma


Visst ser tröjan sjukt 90 ut! Men den är hur mysig som helst. Och ja, jag älskar velour tightsten, ju längre tid jag har på mig dem, desto mysigare känns dom! Vill ha dom och en randig tröja imorn!

Äntligen ett nytt pärlhalsband. Har förlagt mitt gamla och har verkligen saknat det. Älskar pärlor. Just det här kändes lite väldigt sött.

Har blivit jättehooked på elastiska hårband. Har det i princip varje dag nu så det fick bli tre nya idag. Ett lite tjockare som täcker öronen, ett bra alternativ till mössa.

Skulle köpa en tröja på H&M sen när vi var i knalleland men givetvis fanns den inte där. Så det får bli stan imorn istället. Såg även en helt underbar svart/grå randig lite längre klänning som jag blev helt förälskad i, men ska verkligen inte låta Mammi betala mer nu :O

En bild på mig med. Nu iförd favorit bostontröjan. Blekte utväxten med innan. Dumma mig tänkte in på att jag inte hade röd färg här i Borås så det känns lite jobbigt att jag måste åka så här (syns dock inte på bilden, eftersom man inte ser toppen av huvudet) på stan imorn :O Mössa ftw!

Tandläkaren

Vilken dag det har varit!
Åkte till tandläkaren runt halv tio tiden. Lagade fyra hål, tog tre bedövningssprutor och efteråt var jag sne i hela ansiktet, ena kinden var uppblåst och jag hade ingen känslen på ena halvan av ansiktet. Gick på stan sen med mamma och det såg verkligen ut som att jag var missbildad. Synd att jag inte hann ta någon bild, hade vart lite kul att ha.

Blev en hel del shoppande sen. Eller det var mest mamma som shoppade men hon köpte lite nytt till mig. Ett par jättefina tights i velour, en ny lång tröja, armband, halsband, hårband, blekning, spray och sånt. Har ju velat lite fram och tillbaka om vad jag tycker om velour tights och leggings. Först tyckte jag det var sjukt fult. Minns att jag såg det i nån butik förra året och tänkte "Tror dom verkligen att folk kommer köpa det där" sen har jag sett det i tidningar och på folk och faktiskt tyckt att det set bra ut. Riktigt bra ut. Och nu har jag ett par själv. Måste erkänna att de är grymt mysiga i alla fall.

Sen köpte vi ett kg godis och chips och hyrde film. Blir myskväll deluxe haha.

Hår och ångest och sånt

Jag hatar mitt hår just nu.

Usch, det är slitet och min lugg är på tok för kort. Jättetunn fast den börjar längre upp på huvudet än någonsin.
Det känns som om det inte finns något jag kan göra eftersom det är så slitet och därför växer det ju heller inte. Har i alla fall klippt mig lite nu. Men det märks ju inte för alla extensions. Åh vad jag vill ha att min lugg ska växa ut nu nu nu. Är lite i valet och kvalet att göra mitt hår liite ljusare men vet att min hår inte pallar det. Tyckte ju att det blev lite väl mörkt sist och nästan mer brunt än rött och det gillar vi inte. Samtidigt så funderar jag på en mer lilaaktig nyans. Men absolut inte blåbaserad som violet uppenbarligen var. Det trivdes jag ju absolut inte i. Men vi får ju se. Kommer ju bara ångra mig om jag går bort från det röda. Så är det ju jämt. Men tänkte man kunde ha det mörkt lila med ljusare lila slingor i. Det vore nog snyggt tror jag.

Hunter


Och jag var orolig över att det inte skulle synas vad jag var. Haha, hittade den här bilden på facebook.
Måste erkänna att det var lite jobbigt att vara så "könsneutralt" klädd, men jag frös i alla fall inte som vissa andra
(En hunter från left for dead spelen, står det ifall det inte syns)

Borås

Hemma i Borås en sväng för jobb mat och trevligt sällskap.
Hade underbar dag igår. Verkligen den bästa på länge.
Älskade älskade Ammi Amster kom på besök och vi hade galet kul ihop med Vickis, Soot, Anki, Bunny, Joakim m.fl.
Det var verkligen en toppen förfest hos Bunny och Joakim med både gamalt och nytt folk. Var så härligt att träffa Svanis och Bea igen. Vi ses allt för sällan tycker jag :(

Sen var freakshow en av de bästa ever! Jag hade så grymt kul. Ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Så himla mycket härligt snyggt och galet folk. Önskar ja hade lite bilder men tog inte en enda. Ammis kamera var dock fylld av bilder, men främst på henne själv när hon rammlar runt bland löven utanför bunkern, haha. Ska försöka leta reda på lite bilder förr eller senare.

Det var rätt segt att gå upp på morgonen sen idag, trött och med huvudvärk åkte jag och Amster iväg till centralen. Jag skulle jobba klockan kvart i tolv. Men så går det ingen buss. Ni anar inte hur arg jag var, det är inte första gången sj fuckar upp på det här sättet för mig. Så fick ju ringa jobbet och säga att jag blir en timma sen. Fick sitta en och en halv på centralen, skönt att Ammi var med. Äntligen fick vi lite egen tid att bara prata. Skulle egentligen behöva en hel vecka med henne och bara prata prata prata.

Haha ni skulle se hur jag ser ut nu, sitter i en enorm lång randig tröja, till det har jag en ful grön gul hippieliknande långkjol som jag fick av Maria Skoglund när jag gick i fyran. Det är ett av de fulaste plagg jag äger men tyvärr också ett av de mer bekväma så jag har på mig den ganska ofta när jag är hemma.

Kläder

Köpte megasnygg jacka igår!
Blev dock inte den jag laddade upp häromdagen utan en annan jag tittat på under hösten som jag faktiskt gillade bättre. Men den är med i päls osv. Tyckte det var så kul, för jag tog den sista i min storlek och så fort jag gick ner för att betala kom det en tjej som typ högg tag i mig och frågade "Åh finns det kvar några fler av den där upp" Då kände jag verkligen att det var en riktigt snygg jacka! Och var givetvis väldigt med att jag hade tagit den sista och inte väntat.

Blev lite shopping igår!

Dock köpte jag hårfärgen i Danmark! har alltid velat testa xxl, för det sägs att det är den bästa röda färgen som finns och där fanns den på rea för runt 65 kr! (I sverige kostar den 140)
Nya leggings med, kul med ett par som är mönstrade!

Så Sjukt söta strumpor! Hur gosiga som helst!

Skulle försöka ta en bild på jackan, men spegeln är ju så sjukt skabb. Ja, ja, bättre bild nån annan gång!

Review "I Annelie"

Sämsta kvalitén :(
Tänkte inte på att det kanske inte var smartast i världen att använda webbcam men men


Bilder


Hittade mysiga bilder på mig och bästa tjejerna

Vickan!

Jag!

Danmark

Mjau mjau mjau


Nu åker jag till Danmark snart. Ska verkligen bli mysigt. Ska bara byta om först, men fryser så, så jag sitter hellre här i min stora boston terrier tshirt som jag köpte när jag gick i fyran och som jag alltid har när jag är hemma.
PUSS

Cravings

Känner lite att ja måste ha den här jackan.
Cravings cravings cravings


Den är vääldigt snygg irl i alla fall! Känner att hela mitt jag kallar på den. Den skulle verkligen vara så snygg i höst

Webbkamera

Insåg att mamma har en webbkamera på son dator.
Det var kul!




Ikväll kommer sista avsnittet av I Annelie. Känns sjukt sorgligt. Det är den bästa svenska serien jag nånsin sett. Kan inte fatta att de bara gjorde 8 avsnitt av den. Well well.




Lugg

Just i detta skrivanded nu har jag 37 hp och är alltså berättigad studiemedel!!!
Men det lär väl ta några veckor till innan jag ser röken av några pengar. Betyget måste regrisreras, beslut ska tas osv. Men nu har jag fixat det. Den muntliga redovisningen med John gick jättebra! Så nu har jag bara två uppgifter kvar på Kortebo och det är i dogmatik. Ska försöka fixa det i vår tror jag.

Är i alla fall hemma i Borås nu. Vi ska laga mat och se film och ha det mysigt kväll. Känns lite skönt att vara hemma faktiskt. Imorn blir det Danmark, Louisiana. Ska verkligen bli trevligt. Jag tycker om Danmark.
Fick en jättemysig stickad tröja av mamma med! Ska nog ha den imorn hade jag tänkt. Och så har jag hittat världens snyggaste jacka. Jag bara måste ha den! Men det får väl bli när jag har pengar om den finns kvar. Kan tänka mig att den försvinner ganska snabbt i min storlek.

Åh vet mi föresten, jag tror jag har bestämt mig för att spara ut min lugg :O Har ju haft lugg så länge jag kan komma ihåg. Har ibland gjort några halvhjärtade försök att spara ut men har oftast glömt av det eller tröttnat. Jag har alltid älskat att ha lugg och det har passat mig och min stil men nu känner ja att jag verkligen vill veta hur det är att ha en lugg som är lika lång som resten av håret, eller i alla fall så lång att man kan ha mittbena eller sidbena. Så jag tänkte jag skulle ge det ett ärligt försök. Dock lite dumt att jag klippte den sjukt kort nu i veckan bara :( Det kommer nog ta sin lila tid innan den är utväxt.

Myskväll

Hoppas hag pluggade tillräckligt!
Pluggade till fem, det fick räcka. Men behöver nog gå igenom vad jag ska säga en gång till innan jag åker ut till Gråbo sen imorn. Och sen ska jag diska och packa lite innana jag går och lägger mig. Åker ju hem till Borås imorn och blir där tills på torsdag så lite kläder och sånt vill jag gärna ha med mig!


Mys mys mys! Det behövdes verkligen efter en sån här dag. Har känt mig så deppig hela dagen men kvällen har vart jättemysig! Såg bla en film som hette House!

Ute på vift!

Här är bilden på vattnet jag skrev om innan idag!
Tur att jag ganska sällan doppar vattnet när jag badar badkar, man blir så rosa :S