Idag

Ensam i lägenheten.
Är sällan jag är det, så det är nästan lite skönt.
Har lagat mat och betalat hyran och räkningar. Har nån hundralapp över för resten av månaden och det känns ju inte så bra. jag förstår inte hur CSN kan ta så lång tid på sig. Nu är det ju tre veckor sen. Eller egentligen är det ju snart två månaders sen jag skickade in min nya ansökan. Hatar att ha det så här. Hatar det verkligen. Att behöva vända på varenda krona, att tacka nej till saker för att jag inte har pengar.

Var nere på kawaii innan idag för att hämta upp min beställning och Hämta ut min mobil som blivit klar mycket snabbare än förväntat! Jag är så nöjd. Hatade verkligen den lånemobilen jag hade. Så det är väldigt nice.
Har lagt i färg i nya löshåret, åh ni anar inte hur skönt det ska bli med nytt hår. har behövt det i en helv evighet ungefär.
Om ni undrar varför det är så få uppdateringar så är det för att min dator är trasig :( Känns jättesegt och har ju inte precis råd med en ny. Men men, sånt är livet.
Ammi har bott här sen i lördags. Alltså ni anar inte hur fantastiskt det har varit att ha henne här. I natt var hon dock i Borås och det kändes verkligen lite tomt. Men hon kommer tillbaka ikväll och stannar tills på lördag. Awesome

Kommentarer
Postat av: A

Vilket underbart rött hår du har :) är det svårt tycker du att behålla färgen, måste man färga om ofta med en sådan stark färg? kram!

2010-11-27 @ 12:43:51
Postat av: Miaka

Svar: Åh tack så hemskt mycket "A"

Just den här färgen är mycket mörkare röd än den jag haft tidigare, den ljusare fick jag färga om mycket oftare, men det är klart att det rinner ur massa färg när man tvättar osv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback