Stan!

Det gick bra på jobbet igår trots att jag inte riktigt var frisk än.
Efter jobbet blev det häng hos mig! Vi hade jättekul^_^
Älskar verkligen att ha folk över. Borde verkligen ha det oftare.

Idag blir det en ganska intensiv dag. Ska ner till stan strax och inhandla present till Maya, möta upp Soot, möta upp Candy och sen ska jag äntligen träffa Ammi Amster! Vi ska ha en riktig myskväll med popcorn och massa prat! Kanske lite south park med, vem vet? Måste bara slå in hennes födelsedagspresent!


Dansmatta



Fick det här av bästa Soot i julklapp! Han skämmer bort mig! Det blir inte mycket bättre!
Har velat ha dansmattor hur länge som helst!



Jag älskar den här tröjan som jag fick av Gustav i julklapp! Så snygg och så bekväm!

Picture Post

Jag hade en supermysig familjejul!
Extra kul var det att ha med en liten kattunge hela dagen.
Hela familjen är helt kär i Maowmers.














God jul



Ty ett barn varder oss fött, en son bliver oss given, och på hans skuldror skall herradömet vila; och hans namn skall vara: Underbar i råd, Väldig Gud, Evig fader, Fridsfurste.
Jesaja 9:6

Även om julen så lätt bara handlar om julmat, vara med familjen och julklappar så är det viktigt att komma ihåg varför vi firar jul från början. Till minne av Jesu födelse. Allt det andra är viktigt och mysigt också men för mig ¨som kristen tappar julen sin själ om man glömmer bort Jesus, som ändå är centrum i mitt liv. Tack vare honom är jag förlåten och fri. 
På julen vill jag hedra minnet av hans födelse och den fantastiska berättelse som julevangeliet ändå bär på.

julstök och halsont

Idag är jag tack och lov inte sängliggande.
Men fortfarande sjuk. Känns i alla fall bra att jag nog kommer må helt okej imorn. Jag mår dock riktigt dåligt om jag anstränger mig minsta lilla.

Idag har jag och bröderna slagit in alla julklappar och om en stund ska granen kläs. Gustav och pappa håller på att laga julmat och mamma håller på att julstöka!

Här kommer två bilder som pappa har tagit på mig



De är tagna med en app som heter retro camera^^

****

Känns helt galet att det är jul om ynka två dagar.
Känns som att det är så mycket emr jag ahde velat göra. Julpynta mer, städa, baka, shoppa men har inte haft någon tid alls.
Idag mår jag lite bättre än igår men är på långa vägar inte frisk än. Det känns jättetråkigt att vara sjuk så här i juletider.
Det ska i alla fall bli fint att få komma hem till familjen snart. Och att få klappa och mysa lite med Maowmers<3

Sjukling



Fullt mysklädd med godis och cider framför mig. Snart blir det mys och Bad Santa, det är sånt som en sjuk katt verkligen kan behöva! Hoppas jag ska känna mig friskare imorn

Jul på Liseberg

Här kommer lite bilder från Liseberg!
Önskar verkligen att jag hade en annan kamera att fotografera med än bara mobilen. Den funkar utmärkt i dagsljus med kvällstid är den nästan värdelös :(



6ZuMzA on Make A Gif, Animated Gifs

Älskar de kanderade äpplena! De är ett måste varje år!

Soot äter!

Is-showen i år var fantastisk! Jag var helt tagen från början till slut!

 

 


Julfrukost!

God morgon!
Nu drar jag till stan för julfrukost med jobbet! Även om det är sjukt tidigt ska det verkligen bli mysigt!
Känns lite jobbigt att jag ska jobba till sju sen. Det är liksom elva timmar från och med nu. Men jobbar bara från halv elva så har lite paus mellan frukost och jobb!


Nytt hår!

Phu äntligen lite tid att pusta ut!

Jag har haft lite ensamtid hemma för första gången på riktigt länge. Det har varit en intensiv helg eftersom Soot flyttar nu  i helgen. Så största delen av tiden har spenderats i den lilla lägenheten på Gibraltargatan.
Det känns lite tomt att han flyttar nu. Så mycket tid som vi spenderat där. Jag har ju generellt svårt för förändringar och av någon konstig anledning svårt när folk flyttar i från en lägenhet jag trivts i. Kanske för att jag förknippar så mycket kärlek och gemenskap med just det stället. Ja menar när Bunny coh Joakim skulle flytta sist så grät jag.

I helgen har jag även hunnit med att färga håret! Jag har beslutat mig för att gå mot ett ljusare hår. Delvis för att det är så oerhört mycket enklare. Jag minns i sommras när jag hade det blont och man slapp allt strul med färgning, lägga pengar på färg och slippa tvätta håret så sällan som möjligt men kanske framförallt för att slippa riskera färgfläckar i lägenheten. Det är ju så att tom hårstråna färgar av sig, så tappar man hår och sen tex spiller vatten på det så har man ju en fläck. Visst mycket går att få bort men vissa fläckar biter sig kvar riktigt rejält.

Så här ser det ut nu:
Bättre bilder kommer! Jag lovar!


Jane Asher

Hur vacker är föresten inte Jane Asher?

Jag ahde inte haft något emot att se ut som henne. Både hon och Brigitte Bardot är två såna där riktigt vackra kvinnor från förr som jag ser upp till!

Jane Asher är mest känd för sin roll i filmen Deep End

Jag skulle gärna testa den hårfärgen!

Jul på Liseberg



Snart ska jag iväg till jul på Liseberg med Soot! Ska bli så himla mysigt! Det enda som är tråkigt är att snön lyser med sin frånvaro:( Men det är hur som helst alltid sagolikt att vandra omkring där. Idag har jag redan förberett med varma kläder. Har verkligen lager på lager på mig just nu och hoppas att jag ska slippa frysa!

Mys!

Igår hade jag en helt fantastisk dag!

Jag och Anna hade våran traditionella julshopping i lolita på nordstan och hann med både prat, mys, thati-buffé och en hel del shopping! Nu är nästan alla klappar inhandlade!

Här är min oufit

Invigde äntligen min Milky-chan som jag köpte i juli, haha.


Bild från Anna.
Är är vi, med rejält ont i fötterna och lite fattigare :P

Sedan efetr det hann jag hem på en snabbvisit innan jag drog ner till jobbet för lite häng.
Efter det drog vi till Kellys och det var riktigt kul. Johan hamnade i konflikt med en tjej trots att han bara försökte vara trevlig. Jesper försökte ta sig in i personalrummet i tron om att det var toaletten och allt var bara riktigt kul!
Efter det blev det lite efetrfest typ, så jag har inte fått mycket sömn i natt.
Har haft en väldigt seg och mysig dag idag med massa kalla fakta och Uppdrag granskning!

Shoes

Köpte precis de här skorna för 50 kr!
Dom är så snygga att jag dör lite!


Fest-Söndag

I söndags hade vi föresten en riktigt mysig liten fest hemma hos oss.
Eftersom Anthony flyttar till England på onsdag ville vi ha en litet mysigt hej då party på söndagen som också råkade vara Jespers födelsedag!

Vickan och jag bakade tårta och fixade lite bål and stuff och kvällen blev riktigt lyckad (förutom att Anthony aldrig dök upp, vi ringde honom tusen gånger men han svarade inte) så istället blev det bara en födelsedagsfest för Jesper. En stund innan de andra kom dit kom Bunny, Joakim och Soot på lite mys.




Jag, Soot och Joakim

Sen tog jag inga andra bilder under kvällen tyvärr :(

Sovkisse


Mister Maowmers

I åratal har vi väntat på en katt!
Nu till Samuels 18 års dag har vi äntligen fått en!

Han är sötast i hela världen!


'

Han heter Mister Maowmers och är 14 veckorr gammal. Helsvart. Han är så söt att man vill äta upp honom! :D


Bada!

Nu ska jag strax iväg till Lerums Badpalats!
Det ska verkligen bli så himla kul!

Vi lär ju absolut vara där till stägning :D


LlgbIt on Make A Gif, Animated Gifs
Jag älskar älskar älskar verkligen att bada i badhus och pooler. Jag tycker nog ungefär att det är lika kul som när jag var fem år och ville bli en sjöjungfru. De andra mammorna i Ingared ville knappt ha med mig ner till stranden för att jag var "mer under vattnet än över" så alla var alltid rädda att jag skulle drunkna. Jag lärde mig simma rätt sent. Jag var mer intresserad av att plaska och hoppa omkring och leka än att systematiskt simma runt runt i bassängen med de andra baranen på simskolan.

En gång höll jag tom på att drunkna. Det var strax efter att vi hade flyttat till Borås och vi var emd familjen på Vattenpalatset där. Jag hade kommit ut längst ut i bassängen där jag inte bottnade och helt plötsligt blev det vågor, ni vet såna där fejkade som de ibland har lite nu och då på vissa badhus. Jag försökte hålla mig över ytan och ta mig inåt men jag kom ingenstans. Minns verkligen den paniken och jag trodde att jag faktiskt skulle dö. Tillslut var det nån tjej som såg mig och skickade mig sin flytmaddrass. Jag var så oerhört tacksam.
Vi får hoppas att inget liknande händer idag, men nu kan jag ju faktiskt simma :P

H&M





Kawaii!

Här kommer lite bilder från modellandet för Kawaii för några veckor sen!
Fotograf: Patrik Petroff









Kommer fler en annan gång!

Do want!

Åh det är så mycket snyggt jag vill ha nu!
Ska ner till stan och försöka stilla min shopping lust lite i alla fall!



Den här vill jag ha så himla gärna! Önskar mig den i julklapp så alla vet! Från
Bad to the bone


Vill ha den här snyggingen med från Nikki Lipstick


Och hur fin är inte den här?

Pics

Julfest!




här är en från thanksgiving med

Min framtidsplan

Jag har föresten blivit utmanad av Magdalena att skriva lite om mina framtidsplaner och drömmar när det gäller mitt yrkesliv.

Jag har egentligen tusen olika saker jag skulle vilja jobba med men det finns lite som väger tyngre.
Jag har sedan flera flera år tillbaka haft en dröm om att få jobba på Sveriges Radio p1.
Detta har jag alltid sett som en ouppnåelig dröm med tanke på den hårda konkurrensen och avsaknaden av en en linje som fokuserar enbart på just radio. I nuläget är de flesta intresserade av att jobba med tv, media, på en tidning och radio ligger lite "bakom" eller vad man ska säga.

I våras hittade jag en utbildning som har ett stort sammarbete med Sveriges radio med handledare och prkatikplatser på olika kanaler. Jag känner att det är min grej. Jag skulle absolut helst vilja jobba med någon typ av program som har med religion att göra. Så som Människor och tro och Teologiska rummet. Två av mina favorit program. Men jag har också en stor längtan om att få göra radiodokumentärer. Jag har flera olika ämnen jag skulle vilja ta upp osv.

Sen finns ju givetvis min dröm och längtan om att få bedriva terapi. Som liten stod journalist och psykolog högst upp på dröm-jobb-listan och det satt i ganska länge. Jag skulle gärna bli Själavårdare, en slags kristen terapeut som jobbar med frälsningen och Gud som grund. Eftersom jag är djupt kristen och psygoligi är ett sånt ämne som berör själen så känns det svårt att bedriva terapi utan att få ha  med antagaandet om att Gud har skapat oss alla människor till sin avbild och att jag tror att det är viktigt att Gud får en del i terapirummet. Med det menar jag inte att kristendommen med alla dess krav, normer och riktlinjer ska få plats utan att antagandet om att Gud är upphovet till allt liv är en viktig del. Det kanske låter lite flummigt men jag hoppas att ni förstår.

Jag känner mig i dags läget alldeles för ung och oerfaren för att bli terapeut. Jag vill ha lite mer kött på benen, gärna ha barn och vara gift så jag har lite mer att relatera till. Därför tänker jag fortsätta med min påbörjade själavårdsutbildning, som jag har två år kvar på, när jag ä äldre. Kanske i 35 års åldern.

Radiolinjen i Vara tänker jag söka till redan i höst men har egentligen inte bestämt mig för om jag vill gå det här året eller nästa. Det finns en liten bekväm fågel i mig också. Jag trivs så himla bra i Göteborg. Jag har alla mina vänner och mitt liv och allt som är viktigt här. Det är så mycket som är bra och tryggt i mitt liv och jag vet inte om jag är redo att lämna det. Vem vet hur jag känner eller vem jag är efter de där två åren i Vara?

xxx

Buhu det har hänt nåt konstigt med blogg.se. Jag kan inte ladda upp bilder. Nån annan som har samma problem?

Hur som helst så jobbade jag extra åt Anthony idag. Härligt med lite extar pengar!

Hade finaste Maya på besök igår! Det var riktigt kul! Vi förfestade lite hemma hos mig, prövade kläder och stylade oss innan vi gav oss ut på stan! Så himla kul med en riktig tjejkväll! Hamnade tillslut på Chez ami. Billigt är bra!

På onsdag ska jag på badfest i Lerum! Det ska verkligen bli riktigt kul. Vi ska dit hela gänget på "vuxen timmarna" och festa loss ordentligt :-D