Cyber love

Jag, Bea och Soot gjorde ju en lite sambeställning med massa cyberdog kläder förra helgen. När jag kom hem i lördags låg ett stort paket och väntade på mig med massa nom!

Favoriterna av dessa är den rosa tshirten och kjolen längst uppe till vänster. Lite dålig bild på den så lägger upp stockbilden med då jag tycker att den är skitsnygg.


Connection skirt heter den. Sitter skitsnyggt på med. Tyvärr fanns den bara i m och xs och jag dum som jag var köpte den i medium! Så idiotiskt, jag borde vetat bättre. Så nu är den väldigt stor i midjan men men.

Sen gillar jag verkligen kjolen som det står Cyberdog på nere i vänstra hörnet. Jag är ju egentligen inget fan av för tydliga märkesloggor eller indikationer men den lilla brandwhoren i mig gillar det på den här XP
Cyberdog är ju trots allt ett av mina absoluta favoritmärken!

Little Sister

Idag försov jag mig.
Till halv ett. Det är verkligen inte varje dag jag gör det. Men jag måste erkänna att det var skönt att sova ut ordentligt. Känns inte som jag kunnat göra det ordentligt  under helgen.
Mötte upp Vickan på järntorget för att leta efter en klänning till Freakshow.

Jag och Bunny ska ju vara little sister och Big sister från Bioshock.
Jag har dock valt att göra en mer "Cissifierad" version av en little sister. Den klassiska outfiten är ju annars en blå alternativt rosa klänning med ett vitt förklädesliknande attribut, vita nersmutsade strumbyxor, brunt hår i en tofts med ett rosett.

Min version kommer vara en svart klänning utan puff, jag kommer dock ha vit krage och liten puff på ärmarna, sen blir det vitt sidenband i midjan, håret i en hög toffs, svart sidenband, nerblodade trasiga over knees, mary janes, spruta och svarta linser.
Bunny har ju en lite större utmaningen än vad jag har med tanke på hur Big Sister ser ut men jag tycker hon gjort ett bra jobb med det jag sett hittills.

Pepp pepp! På torsdagaskvällen ska vi ses hos Bunny och Joakim och ha en sista pysselkväll och putsa till våra outfits!

Ny skjorta

Berättade jag förresten att vi har fått nya skjortor på McDonalds.
De är faktiskt snyggare och mer figursydda än de våra förra.
Det jobbiga är bara att de är röda.

Det ser hemskt ut till mitt hår. Verkligen hemskt. Men det är kul att gänget är lite snyggare nu än innan^_^
Jag har äntligen fått en ny namnbrick med! Blev jätteglad över att det stod Cissi på den.
Det kändes helt rätt!

Maya och jag

Jag hade bästa Maya över på besök igår^_^

Vi hade riktigt trevligt!
Pratade massa och såg dokuments inifrån Säljarsekten!
Den var riktigt bra. Skulle aldrig i livet kunna jobba som event eller telefonsäljare. I alla fall inte på the phonehouse!

Jobb

Nu dara jg till jobbet.
Ska i alla fall bli lite trevligt att träffa lite jobbarkompisar.
Men vad jag längtar tills imorn eftermiddag när jag är klar med allt jobb och sitter på en buss till Gbg för en riktigt myskväll!

Hår-relaterat

Hatar hatar hatar att rosa skär sig med rött.

Visst, alla nyanser gör inte det. Men det finns en hel del som gör det, alt som går åt mer cerist till exempelt.
Det är ju nästan bara baby rosa man kan ha till rött och min garedrob består av en hel del andra nyanser än just baby rosa.
En av anledningarna till att jag valde en mer rosa nyans nu när jag färgade håret är just för att jag har en ganska rosa period. Inte en socker-söt-kawaii-sliskig-period, utan en mer rosa svart skulle man kunna säga. Och mitt älskade röda hår var lite ivägen för det.
Så att testa en mer rosa nyans var ju en perfekt idé!
Och visst jag älskar den här rosa nyansen, och den går till nästan alla mina kläder.
Men när jag ser mig i spegeln tänker jag lite, är det här verkligen jag?
Vill jag verkligen ha den här nyansen?

Jag vet att det kan vara lite svårt att vänja sig direkt och jag får ju ofta en liten åh-ja-vill-ha-mitt-röda-hår-kris så fort jag inte har det, men det brukar gå över efter ett tag och sen tröttnar jag på den nyansen och testar en annan.
Så kommer jag ju absolut inte göra nu. Och vill jag färga det rött är det ingen panik, jag behövde nytt hår och det är bara att färga över ifall  jag vill ha rött igen. Det är ingen fara. Det sved faktiskt lite när vi var på
Kawaii för att hämta upp färgen och jag såg SFX:s Nuclear Red en nyans jag alltid drömt om att testa. Men så ville jag verkligen ge den här rosa fägen en chans.

Har lovat mig själv att ha det här tills håret behövs färgas om i alla fall.'Ska bli intresant att se hur det kommer fadea faktiskt.

Vad tycker ni generellt om rosa och rött ihop?

Idag

Idag åker jag tillbaka till Borås. Ska jobba på Mcdonalds för första gången sen i December.
Det känns nästan lite konstigt, har ingen koll på vart jag har mina kläder eller nåt alls känns det som.
Men det löser sig nog. Ska jobba några få timmar både fredag och lördag och gärna hinna med en fika på stan med mammi imorn.
Sen på lördag blir det tillbaka till Gbg och på söndag kommer Maya katt hit^_^


Igår när vi skulle åka till praktiken!

Älskar verkligen Vickans färg, Sfx:s Virgin Rose, i vissa ljus ser den helt lila ut, i andra mer cerise. Very beautiful.


trött kisse precis just nu

Attomic pink

Nu har jag äntligen testat SFX hårfärg!
Jag har ju verkligen velat testa den länge och när jag väl bestämde mig för att testa stargazers uv-färg så insåg jag att jag lika gärna kunde kosta på mig en sfx färg som också lyste i uv! Så det blev färgen Attomic Pink som inte ligger jättelångt ifrån min vanliga röda färg. Givetvis rosa, men ändå på samma nivå som den röda, inte direkt mörkare eller ljusare.
Så jag blekte utväxten och resten av håret i bara några minuter (vill inte slita på det mer nu) och sen la jag på attomic pink direkt över. Resultatet blev en rosa nyans med en liten hint åt röd. Jag är verkligen jättenöjd! Det här ska ju vara sfx:s mest hållbara färg så jag hoppas verkligen den håller längre än directions. Den röda färgen jag använde innan, fire, älskade jag men den tvättades ur på nästan en tvätt :(


Mjau^^

Armenien

Idag har jag och Vickan varit på Armenien möte på Helsjön.
Jag har ju under de senaste veckorna fått ne hel del frågor om hur det kommer bli med min Egypten resa.
Vi skulle ju åka dit med klassen i två veckor på en studieresa men i veckan fick vi beskedet att resan är avbokad och istället ska vi åka till Armenien.

För er som inte vet vart det ligger:

Det gränsar alltså till bla Ryssland och Turkiet. Landet blev självständigt 1991 och innan dess var det delvis en del av ryssland (Sovjet) och delsvis till Turkiet. Relationen till Turkiet är väldigt spänd med tanke på folkmordet på armenier för hundra år sedan.

Jag har nästan ingen relation till landet och kan väldigt lite om det. Det enda jag vet egentligen är att en av mina vänner på mellanstadiet kom som flykting från Armenien med sin familj när hion var elva år. De kom utan en enda möbel. Vi blev bra vänner faktiskt. Men i alla fall, därför var jag nog en av de få som hade lite koll på vart de låg när Peter berättade att vi skulle åka dit.
Klimatet är ju inte alls som nere i Egypten, så det blir ju ingen solsemster direkt men det gör inte mig något. Solandet var inget jag såg fram emot. Däremot ville jag ju verklligen åka till något varmt land och komma bort från kylan. I Armeninen är det ungefär samma temperatur som i Sverige så det kommer vara tidig vår när vi åker dit. Jag hoppas i alla fall på värme och att man kan gå i kjol och utan jacka^_^

Jag tycker resan ska bli väldigt spännande!
Vi ska bo på tre olika hotell och resa runt i olika städer. Det kommer bli en del sightseeing, möte med den ortodoxa kyrkan, träffa teolog studenter och besöka dne lokala marknaden!

Livet vore enklare om man vore en höna

Det här kommer nog bli en av de bästa dagarna på länge!
Vickan och jag ska ut till Kawaii och hämta upp våran färg, sen praktik och sen...
Föresläsnung med Ann Heberlein!!
Åh jag har velat se henne sen jag var typ 17 år. Hon är en sån förebild för mig!
Det är sååå mycket jag skulle vilja säga henne, men det kommer ju inte finnas tid till det, plus att det egentligen är ointressant för henne. Men ändå. jag har med favoboken och vill görna få den signerad!


Who is Atlas?

Jag fick hem min beställning från bokus idag med bla boken "Och världen skälvde"


Det är en av mina favoriter och den är skriven av min älskade filosof filosof Ayn Rand. Jag älskar verkligen henne. Vi tänker så oerhört olika men det är något med henne som jag är så grymt fascinerad av.
Ett av henned mer kända citat är det här:
"Jag svär, vid mitt liv och min kärlek till det, att jag ska aldrig leva för en annan mans skull, ej heller be en annan man att leva för min" - det stämmer så oerhört dåligt in på mig själv. Jag skulle snarare svära på att jag ska leva mitt liv för andra, visserligen håller jag med om det sista, jag skulle aldrig begära av någon att den ska leva för mig. Rand är ju idividualist. Hon hatade Kant och tyckte att han verkligen hade ställt till det för människorna med sitt Kategoriska imperativ. Jag däremot älskar Kant och håller hans altruistism högt. Men ändå är det något med hennes tankar och ideér som är så klockrena och förtrollande. För er som är nyfikna kan jag även rekommendera filosofiska rummets program om henne och hennes filosofi. Det finns att hämta som pod
här. På gymnasiet skrev jag ett stort arbete om henne och jag minns att min filosofilärare sa att det nästan gick att se hur svårt jag hade för henne, ena sidan älskade jag henne, men hon stod ju emot precis vad jag själv tyckte i så många frågor, så det var många snäva kast fram och tillbaka mellan beundran och förkast. Jag håller dock visserligen med henne i tankarna kring socialism och kommunsim, jag är ju själv åt högerhållet. Ayn är ju Rysk i grunden så man kan verkligen förstå hennes förakt mot kommunismen eftersom hon verkligen sett vilka konsekvenser det fick, just i Ryssland.

”There is no difference between communism and socialism, except in the means of achieving the same ultimate end: communism proposes to enslave men by force, socialism by vote. It is merely the difference between murder and suicide.”

För er som gillar Bioshock kan jag absolut rekommendera just den här boken eftersom det delvis är inspirerat av just Och världen skälvde eller Atlas shrugged som den heter på engelska.
Det var faktiskt en av anledningarna till att jag ville testa spelet överhuvudtaget och det var ju kärlek från första stund sen när jag väl började. Det är väldigt roligt att se olika paralleler i spelet till boken!

Jag tror det är någon som nyss har flyttat in hit som får väldigt mycket paket

Well well.
Hade en väldigt trevlig lektion idag!
Och så mycket post som väntade på mig! Det är lite galet för när Vixis och jag kom gående så såg vi brevbäraren utanför vårat hus, brevlådan såg sprängfull ut och jag ser att brevbäraren tar upp en penna för att skriva något, jag misstänkte att vi skulle få en avi för att brevlådan var för full så jag rusar fram och säger att oj vad mycket post det vat idag. Hon säger att det är tur att vi kom och att hon hade tänkt skriva en lapp om att vi borde sätta upp en till brevlåda.
Jag tror det är någon som nyss har flyttat in hit som får väldigt mycket paket. Det stämmer, Vickan och jag får väl i snitt mellan 5-15 paket i veckan till vår adress (eller vissa veckor kanske det inte kommer något men tja ni fattar) och jag skulle verkligen vilja ha en egen brevlåda men det har inte blivit av. Hur som helst var det väldigt tur att vi kom precs då eftersom det var två stora paket till oss som inte fick plats i brevlådan. Tycker lite synd om alla som delar ut post till oss, det är säkert jättejobbigt.

Jag fick i alla fall hem tre paket och tre avier. Plus att jag var nere och köpte nytt hår på Safari efter skolan.
Älskar att man kan köpa 60 cm för bara trehundra just nu :D Ska färga håret på onsdag

Det jobbigaste var att två av avierna var till tempo och en till ett helt annat livs åt helt fel håll. Men men, sånt är livet ibland.

Fina va? Jag älskar verkligen den rosa! Fast det var lite konstigt för dessa kom i två olika paket, jag beställde tre saker sammanlagt och fick hem två stycken i varsin förpackning. Känns lite som en waste av resurser och pengar för deras del. Hoppas den sista saken dyker upp nu snart.

Life

Jag var med om någit mycket märkligt men väldigt trevligt nyss.
Efter att ha varit nere på tempo för att hämta ut en aviåkte jag ner till Sankt Sigfridsplan för att sen ta mig vidare till Redbersplatsen och hämta ut ett paket från Schenker.

Väl nere på Sankt Sigfrids har jag missat bussen med tre minuter och nästa går inte för om rrunt 30 minuter.
Då kommer det fram en litetn tant till mig.
"Går nästa buss om 20 minuter?"
Jag förklarar för henne hur det ligger till, att man kan gå upp några hållplatser och ta 60 till Redbergsplatsen osv.
Det visar sig att hon bara ska en hållplats och hon har så ont så hon klarar inte av att gå upp för backen. Hon var 80 år.
Jag berättade att jag skulle gå upp och då säger hon
"Ska vi slå följe?"
Varför inte, tänkte jag.
Så går vi, hon berättar massa om sin man, som tyvärr var död, om sitt liv, om sin dotter och den sträckan som jag normalt skulle gått på någon minut tog nästan tio minuter.
På något konstig sätt sen hamnade jag med henne upp på hennes gata och vi gick i sammanlagt 40 minuer innan jag bestämmer mig för att hoppa på bussen.

Vi gick till ICA. I vanliga fall hade det tagit kanske 15-20 min, nu tog det 40 minuter och desutom tog vi en rejäl omväg.

Jag kände verkligen för henne. Tänk att vara 80 år, nästan döv, ha förlorat sin man, ha ett enda barn som bor långt ifrån en och att alltid vara helt själv. Att inte ha någon att umgås med. Det känns så sorgligt.
Nu när jag vet vart hon bor tror jag verkligen att jag ska åka och hälsa på henne någon gång.

Materiell lycka


Drömhår

Å tänk om man hade sånt här hår.
Antar att det här är en peruk men det här är ett av mina absoluta drömhår.
IRL skulle det säkert vara jobbigt att upprätthålla, färgerna skulle bli skabbiga snabbare för att de är så ljusa men man kan ju ändå få drömma lite

Wat wat?

Tittade lite på svar från en frågstund från en blogg jag kikar på lite titt som tätt.

Det här var en av frågorna.

Alltås svaret känns så fel - på så många sätt. Helt crazy tycker jag.

Mys!

Idag är jag megaseg.

Hade verkligen en übermysig dag igår.
Det började bra med att Pappa hade bokat bord på Indiska restaurangen Bombay Palace i Göteborg. Så vi åkte ner hela familjen och åt en fantastisk god måltid. Sen fick jag skjuts till dörren och hann städa lite och fixa mig innan det var dags för mitt lördsgasmys med kära vänner att börja.

Joakim, Bea och Maggan.

Nalle, Patrik, Bunny och SootHaha Bunny tog hur många såna här bilder som helst på oss :P


Våra, och särskilt mina, armar såg enorma ut på den här bilden, så jag tog bort det :O


Happy Soot

Happy Svanis

Ingen aning om vad som hände där :O

Nu ska jag ta och städa lite, Mayakatt kommer om några timmar och jag vill gärna att det ska vara rent och så då. Sen äta lite och fixa mig :)
Ser verkligen fram emot att träffa Maya!

Mjaudag

Mjau!
Idag har mamma och jag haft en hel dag på stan!
Blev egentligen inte så mycket shopping men lite i alla fall. Blev väldigt överraskad när de faktiskt fanns en bh i 65 B på Lindex:D Tråkigt nog var det verkligen småbarnsvarning på den, snobben och lila prickar. Så jag avstod. Ska dock kolla runt lite på andra lindex för nu vet jag ju att det finns i alla fall.

Sen följde jag med Gustav när han skulle klippa sig. Förvånande nog lät Gustav mig bestämma precis hur han skulle ha det. Det har nog aldrig hänt innan. Vi har ju verkligen inte samma stil, men jag antar att han tyckte det lät snyggt när jag förklarade. Blev lite åt Oskar Linnros hållet.

Imorn åker jag tillbaka till Göteborg. Ska bli så himla kul att ha folk över. Ser ut att bli en del faktiskt. Älskar att ha vänner över på besök, det är verkligen så mysigt.

Fri frakt!

Ville bara säga att Cyberdog just nu har gratis frakt tills på söndag :O

Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan

Det passade mig utmärkt med tanke på att ja skulle köpa den där tröjan jag skrev om i förra inlägget.
Alltså samma tröja ja köpte från Saturn Return men jag inte fick.
Tyvärr var den slutsåld i svart så jag tog den i rosa. Ville ha bägga lika mycke men tog den svarta från början eftersom det var ett säkert kort till mitt hår, men den här är så pass ljus så det borde ändå inte vara någa problem.

Så här ser den ut i rosa

Mycket söt!

Shopping

Om man shoppar så mycket som jag har gjort den senaste tiden så får man ta såna smällar som att typ stå helt utan pengar just nu.

Det är inte kul men jag säger inte att det inte har varit värt det.
Hela det året jag bodde i Borås plus framförallt förra hösten hade haf ingenting. Under tiden jag jobbade på McDonalds fick jag ut mellan 1500-2500 per månad och då skulle det går till allt.
Jag tror jag inte jag köpte nästan ett enda klädesplagg under det året. Eller det är klart jag gjorde det, men det var liksom på H&m och Ginas rea.
Mamma var übergullig och köpte massa saker till mig, främst i höstas och det är jag så tacksam för men det är ju ändå inte samma sak som att kunna frossa på internetsidor och inte bara köpa småsaker på ebay utan kunna leta upp saker man velat ha riktigt riktigt länge.
Jag har inte haft råd att köpa kläder ordentligt på hur länge som helst.
Jag har vart vansinnigt avundsjuk på mina vänner som inför diverse freakshows och andra utgångar har kunnat gå in på shock eller beställa från odium bara för att man vill ha något nytt.

Det var liksom sådant jag kunde se mig i stjärnorna om. Jag vände vred på varje krona och hade helt enkelt inte råd.
Och för en som älskar kläder är det väldigt svårt. Visst det är ett i-landsproblem och jag förstår om folk tycker att det inte var ett riktigt problem. Men det handlade inte bara om kläder.
Jag var tvungen att säga nej till fikor. Ibland hade jag inte ens råd att gå till u-church på de torsdagar vi skulle vara på fiket.

Så det är kanske inte så konstigt att jag har shoppat som en galning sedan jag fick pengar. Och det har varit underbart att kunna köpa kläder från hellbunny, kreepsville, burleska, iron fist och diverse andra märken.
Under en period handlade jag på shock var och varannan dag.


Så för mig har det verkligen varit ren lycka att kunna ta igen all förlorad shopping tid.
Men nu får det vara nog för ett tag. Jag ska nog försöka beställa den där toppen direkt från cyberdog istället men sen får det vara nog på ett tag.

over and out

UV färger

Stargazer ett annat märke som tillverkar extremtoningar släppte ganska nyligen en liten kollektion med toningar som lyser i UV!


Jag som länge varit sugen på en röd nyans från Special Effects som lyser i UV blev väldigt glad över detta då  stargazer är ungefär hälften så dyrt.

Det sägs ju att Special Effects är det bästa märket på marknaden när det kommer till extrem-toningar. De ska hålla längre men är rejält mycket dyrare och svåra att få tag på i Sverige då det finns få återleverantörer.
kawaiidesign är en av få som tar in, så är ni sugna kan ni alltid beställa därifrån.

Stargazer sägs vara det sämre märket med kortast hållbarhet. Jag har ingen erfarenhet av dem så jag kan inte säga något men jag har vänner som håller med och vänner som sätter emot.

När det kommer till röda nyanser spelar det nästan ingen roll vilket märke man använder med tanke på att rött tappar färg så fort redan som det är. De röda nyanser som finns har redan ett stort överskott av pigment som håret vill bli av med för att neutraliseras så har man rött tappar man fortare än andra oavsett vilket märke man har. Sedan beror det givetvis på hårets kvalité och utgångs färg.

Jag är i alla fall väldigt sugen på Stargazers röda eftersom Jenny (på Kawaiidesign) nyss tagit in UV färger. Tänkte försöka ta en tripp i veckan och införskaffa mig en tub eller två. Vore riktigt nice att färga till Freak Show!

Nu

Nu drar jag strax till terapin.
Alltid lika spännande. Jag har en väldigt bra psykolog.
Sen blir det back till Borås några dagar för att mysa och umgås med min familj. Sånt behövs med ibland.
Till helgen blir det stormys. Lördagsmys här hemma hos mig med de bästa och sen komma min lilla Maya katt hit på söndag och stannar över natt. Me like<3


Me

Vilka mysdagar jag har haft det senaste.
Idag bla har det blivit både bad och god mat.
Så himla roligt att plaska omkring i vattnet med min blåa luftmaddras, även om vissa tycker jag borde simma lite mer.
Det borde jag nog med faktiskt.
Nu ligger jag i alla fall hemma i min säng och bara tar det lugn. Ska väl gå ner till tempo och hämta ut två avier som jag fått på posten. Fick två igår med och är det något jag hatar så är det att gå ner den jobbiga biten till Tempo-för att hämta ut något litet paket som ändå lika gärna hade fått plats i brevlådan. Anledning till att man får hämta ut vissa paket är ju att de är skickade som REK och då måste de hämtas ut, även om de inte är större än en handflata.


This is me

Sad

Buhu nu blev jag verkligen ledsen.
Fick precis det här mailet från Saturn Return

Hej Cecilia,

Det här är verkligen pinsamt och tråkigt.. Vi sålde alla Frill Badge Vest´s igår till ett dansglatt gäng.Hann inte uppdatera shoppen i tid.
Hemskt ledsen för detta. Hoppas du hittar något annat du tycker om- vi får in en ny Cyberdogleverans i veckan. Självklart studsar din kortbetalning, och pengarna sitter på ditt konto.

Ha en bra dag trots detta!

//Saturn Return

Ang den där toppen jag beställde från dem i fredags :( :( :8
Jag som verkligen såg fram emot just den :(

Bows

Här ligger jag i soffan fortfarande iförd nattlinne.
Lite roligt för det här nattlinnet är från när jag är typ sju år.
Hittade det i garderoben när jag jag letade efter en tröjan i torsdags.

Lite kul att jag fortfarande får på mig det, men på den tiden var det oerhört mycket pösigare och längre så klart.

Försöker få tag på Ammi Amster, vi kanske skulle ses idag men hon svaaarar inte.

Hjärnaktivitet

Halleluja han är inte död!
Warren som jag skrev om igår ni vet som låg i respirator,
det var ju dags att dra ut respiratorn men så såg de hjärnaktivitet så de har inte stängt av maskinerna än.
Mamma sitter på skype med Timi och ber för glatta livet.

Sovkatt

Nu har jag precis vaknat! Så himla skönt att kunna sova till tolv två dagar på raken.
Det känns verkligen som förr i tiden, innan jag flyttade till Gbg.
De dagarna jag var hemma i Borås var oftast precis som den igår.
Gick upp sent och sen gick jag i nattlinne hela dagen. Satt mest framför datorn och sen på kvällen såg mamma och jag en film.

Idag händer i alla fall lite mer. Pappa och jag ska åka och köpa ny mat till rådjuren.
Den har tydligen varit slut et tag och rådjuren blir nog lika förvirrade varje gång de kommeer hit och de inte finns.
Jag är rädd att de ska aluta komma hit alls.
Och det vore inte bra med tanke på kaos-vädret.

Frilly stuff

Nu har jag varit duktig och sökt jobb.
Dels på Elgiganten och dels till en liten fotobutik.
Jag hoppas verkligen på det sistnämnda men förväntar mig egentligen ingenting alls.
Sen sökte jag lite for the lulz jobb som provmodell på Lindex. Det hade vart askul men tror inte jag platsar där riktigt. Och sen sökte jag till butiksbiträde till H&M med. Men ett sånt jobb kan man ju titta i stjärnorna efter.

Nu känner jag mig helt slut. Tänk att det är så krävande att skriva CV och personliga brev och ha sig.
Kände att jag behövde trösta mig lite och beställde den här darlingen som jag velat ha ett ganska bra tag nu


Egentligen hade jag helst velat ha den i rosa men det är så ju svårt att veta om den rosa nyansen går till mitt hår eller inte om man inte har tyget framför sig så det kändes onödigt att chansa liksom.

Warren

Just nu beundrar jag verkligen mina föräldrar.
En av deras käraste vänner lgger för döden.
Han var med om en skidolycka förra veckan och skadade hjärnan och nacken så illa att han ligger i koma med respirator.

I Österrike är det lag på att dra ut alla sladdar efter fyra dagar för då anser man att det inte finns något hopp kvar.
Idag runt klockan två dras det ut och min mamma har varit uppe hela natten och bett för honom, pappa med men han gick och lade sig runt klockan fyra. Jag tycker verkligen det är så fint av dem att de gör så här. Folk över hela Europa ber för honom just nu. Han är ledare för
European union of prayers och oerhört omtyckt. Mamma och pappa har ofta talat om honom och de såg verkligen fram emot att träffas igen i Madrid senare i vår på en konferans. Så just nu är det mycket sorg här hemma men också hopp även om det ser väldigt mörkt ut.

Todays

Har precis kommit hem från praktiken.
Är lika trött som vanligt, om inte tröttare. Så himla skönt med sovmorgon imorn.
Så behöver man inte känna sig stressad över att klockan tickar och att man borde komma isäng.

Ska strax hoppa in i duschen och färga om håret tror jag!
Känns som det börjar bli på tiden.
Älskar när håret är precis nyfärgat. Särskilt när man blekt utväxten med, men det ska jag vänta med några veckor till. Försöker att inte göra det mer än en gång i månaden.
GullVixis är i köket och gör kycklingwook till oss nu! Så himla gott verkligen. Hennes wook är verkligen den bästa! Kan äta tills jag spricker av det!

Btw så fick jag hem den här snyggingen idag

Så nu har jag både toppen, fast med svart korg och så klänningen i vitt.
Lite kul för jag såg ganska nyss efter att jag köpte toppen att de fick likadana på Odium!
Så för er som inte vill beställa från utlandet så kan man ju beställa därifrån nu ^_^


Jag idag i skolan.

logg

Finns inget mer att säga


Lazy cat

Idag gick jag upp väldigt tidigt för att åka till kyrkan i Gråbo.
Mina små kids från miniorerna skulle vara med och sjunga och jag skulle givetvis vara på plats!
Ville verkligen bara ligga kvar och sova men det fanns liksom inga alternativ.
Varför måste Gråbo ligga så långt bort!

Hur som helst så gick det hela bra, trots att Tina var hemma med sjukt barn osv.
Hade tur och fick åka ed Lisa hem så jag var i alla fall hemma långt mycket tidigare än om jag åkt buss.

Sen har jag varit själv hela dagen. Kan kanppt komma ihåg när jag var själv sist.
Men det var skönt och tyst och lugnt.
Och jag har diskat, städat, dammsugit golvet, slappat, tittat på dokumentärer, spelat sims och främst av allt surfat.
Önskar jag hade mer pengar. Har hittat minst tusen klänningar som jag vill ha just nu!
Blä på att det är tre veckor tills nästa gång vi får pengar.


Craaaazy Cissi :O
Bild från igår.

Nu har i alla fall Vixs äntligen kommit hem så nu har jag någon att prata med!

FrågaTestade att filma med webbkameran och passade på att svara på en fråga jag fått!

 

Var väl inte världens hitt att filma med den. Måste komma ihåg att ta med sladden till kameran nästa gång jag åker till Borås. Fick med mig kameran sist men inte sladden :(

Ikväll har jag metime! Ska nog kolla film och äta popcorn.


Myskväll

Hade megamysig kväll igår!
Jag, Svanis, Bea och Karino hade filmkväll. Lite senare joinade även Sootkatten. Galet mysigt.
Vi tittade på I rymden finns inga känslor. Hm, inte riktigt min favofilm direkt men den var lite småmysig.
Efter det blev det mest family guy, american dad, godis, ananas, mango, popcorn och dricka.
Väldigt lyckad kväll^_^ Tyvärr tog jag inga bilder alls :(

Fick även hem lite smått från Kreepsville som jag beställde häromveckan

Jättedålig bild i know. Har i alla all velat ha de där cleaversspännerna ett bra tag så nu är jag mycket nöjd.

Idag händer det inte så mycket.
Vixs har åkt hem så ja har lägenheten för mig själv. Tänkte försöka orka mig ner till tempo sen för att plocka upp ett paket.

Följ alltid Cecilias exempel


Så stod det på tavlan inne i musikrummet i församlingshemmet

Supriseparty

Nu ska jag snart iväg på en liten suprisefets för HP! Det ska bli riktigt trevligt!
Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig bara :/
Vill ha något sött men inte för uppklätt bara.

Har precis ätit Vixs goda grönsakssoppa och myser med South park.
Håller på att färgar lite extensions och hoppas de ska bli klara tills ikväll!
Måste börja fixa mig om senast en timma.

Mary Jane

Usch vad jag hatar regnet just nu.
Glömde mitt paraply på stationen i Gråbo och det gjorde inte dagen bättre precis.
Hemma väntades vi i alla fall av ett helt lass med paket. tre till mig och fem till Vickan.
Hade egentligen hoppast på att få hem en viss klänning men men, den kanske kommer imorn.

Jag fick i alla fall hem min efterlängtade
Usamimi!!! Det var ju i november jag beställde från Japan så jag har verkligen vart irriterad över det. Den är jättesöt och jag är nöjd!
Sen fick jag hem mina nya Mary Janes som jag beställde i torsdags! Älskar när man får hem saker så fort!

De kommer bli perfeka så fort våren tittar fram! Köpte ett par för ett par år sen på shock och de hade jag tills de gick sönder och de var knappt jag ville slänga dem för jag gillade dem så mycket^_^

Change

Usch vilket väder det har varit.
Vaknade med världens hemskaste magont och bestämde mig ganska snabbt för att jag inte skulle klara av att gå till skolan.
Hade dock så ont att jag hade svårt att somna om, men tror jag sov mellan tio och tolv och sen när jag vaknade mådde jag mycket bättre.
Ville helst inte missa praktiken och efter jag hade kommit upp ur sängen och tagit en till omgång ipren var värken näst intill bortblåst.
Så jag åkte ner till stan för att möta upp Vixs och Carro för en snabbis på Change.
Carro har verkligen rekommenderat den butiken för dit kan man gå och få sitt bhmått mätt ordentligt.
Många kvinnor går ju runt med för liten eller för stor bh och just för Caroline hade det verkligen gjort underverk när hon fick veta sin rätta storlek.


Ja som inte har så mycket att komma med från början hade inga stora förväntningar direkt. Vad skulle jag kunna ha förutom 70A?
Men efter att ha blivit mätt visade det sig att jag helst skulle ha 60 (!) men den storleken finns i princip inte så 65B!
Det kom lite som en chock för mig måste jag erkänna. Dock en ganska liten B men ändå! Jag fick testa några stycken och den ena satt verkligen som gjuten. Tyvärr är den butiken ganska dyr och 65b finns liksom inte att köpa i de vanliga butikerna så jag får vackert vänta tills nästa månad med att köpa en men jag ser verkligen fram emot det.

Kan verkligen rekommedera alla tjejer att gå att mäta sig i en change butik. Den jag var på låg strax innan arkaden. Precis när man gått över övergångstället från Nordstan och sen in till höger genom glasdörrarna!
Jag blev meddlem med en gång och då får man alltid 20 % rabatt på alla deras kläder.

Sen passade jag även på att svänga in på Shock för att köpa ett nytt armband som jag råkade slarva bort på festen i helgen. Till min stora förtret var armbanden slut, Nikke (som jag tror han heter) letade och letade men det fanns verkligen inga, dock hittade han ett skyltexemplar som jag fick köpa tillslut vilket verkligen gjorde mig glad. Han är alltid så trevlig. Känns verkligen som jag hänger där jämt. Är inne flera gånger i veckan ibalnd och handlar. :P

Har inte tagit några nya bilder men slänger upp en från camen från i helgen

Mjau!