Mondalia!

Överlevde jobbpasset för Mondalia och ska snart iväg till Marikas inflyttningsfest!
Idag var vi inte riktigt samma crew, bla en asgo kille som hette Jens var med! Känns som att vi idag i crewn gick väldigt bra ihop och barnen idag var underbara! När jah spelade prinsessa var det en liten kille (dom var 8 år) som tig min hand och sa " jag ska beskydda dig, jag sviker aldrig..." Så himla söta!

Ser sjukt mycket fram emot morgondagens pass då vi ska köra del två. Då ska jag spela flirtande älva och alv! Två helt klockrena roller för mig!! Kommer nog bli awesome!


Prövade att ha minihatten som jag köpt till Magda och Pers bröllop till dagens outfit!

Mysdag!

Åh vilken mysig dag jag har haft!
Började riktigt tidigt med att köa i drygt en timma på morgonen till telia som hade extrapris på HTC desire till de 40 kunderna. Bara tusen kronor, obunden.
Jag gjorde detta för min älskade lillebrors skull och kände mig riktigt duktig faktsikt.
Senare mötte jag upp pappa, Gustav och Samuel. Riktigt mysigt att ses.

Senare var det dags för Hammarkullen.
Det var så himla nostalgiskt att åka dit igen och jag gick till min gamla gård på sandeslätt och kollade runt. Mötte faktiskt två små tvillingar som bodde i just min lägnehet. Hur coolt ät inte det? De var hur söta och trevliga som helst. Försökte bjuda oss på godis och allt, haha.
Kommer lägga upp lite bilder senare.
Sen gick vi ner till själva festområdet. Åt langos och tittade på alla stånden. Blev tyvärr inget karusellåkande för det var bara jag som ville åka, men ville inte åka själv. Mne men. Så kan det vara.
Egentligen hade vi pratat om att gå ut ikväll men istället blir det mysig hemmakväll. Det funkar minst lika bra!


Hamarkullekarnevalen

Imorn ska jag gå på hammarkullekarnevalen!
När jag var liten var det något av det absolut bästa jag visste (är ju född och delvis uppvuxen i hammarkullen)
och jag minns att jag alltid brukade få ha min absolut finaste klänning på mig just den dagen.
Höjdpunkten var ju givetvis det långa vackra karnevalståget som gick genom stan med alla flickor fina kläder.

Hela hammarkullen liksom lös upp och blev någon typ av multikulturel centra med massa försäljningstånd och matbodar med exotisk mat.
Jag och mina bröder brukade ofta få en sån där helium ballong och det var något jag älskade som liten knatte.

bilder från google

Jag älskade verkligen den där känslan av att man på något sätt var någon annanstans, i en anna kultur och jag minns extra tydligt hur förtrollad jag var av alla färgglada klänningar.

Nu har jag ju inte varit där på flera år så jag känner mig jättetaggad! Kommer tyvärr missa tåget eftersom det är på lördagen och då jobbar jag :/ men det ska ändå bli jättekul att komma dit och känna av stämmningen!


Min psykolog


Som jag har bävat inför den här dagen.
Sista terapisessionen.
Jag har haft sån ångest hela veckan. Det är det första jag tänkt på på morgonen och sista innan jag gått och lagt mig.
Man tänker inte att sessionerna, rummet och terapeuten ska göra sånt intryck på en.
Att man kommer sakna det så.
Konstigt egentligen att jag känner så mycket mer för det här avslutet än för avslutet med klassen nästa vecka som jag knappt känner något alls gör. Visst det finns vissa jag kommer sakna extra mycket, men de hoppas jag ju att jag kommer ha kontakt med ändå.

Jag har ju haft turen att ha världens bästa terapeut med. Som jag absolut kommer sakna.
Men det var ett bra avslut. Tungt så klart, och med blandade känslor. Mest skönt var nog att vi inte hade så himla mycket fokus på mig (eller jo, till att börja med) utan på homom istället. Det gjorde att det kändes liiite lättare i alla fall, fast haha, jag hade nog kunnat ställa frågor i hur många timmar som helst. Jag har så lätt för det, att ta över och fokusera på det istället.
Men men, nu är det över och att jag gjorde det här är något av det bästa besluten jag tagit.
Jag rekommenderar verkligen alla att gå i terapi någon gång i livet. Det tror jag verkligen alla behöver. Jag tror det är så nyttigt att få fokusera på bara sig själv och bearbeta och begrunda hela sitt liv.
Jag har i alla fall lärt mig så mycket om mig själv och fått kraften att orka ta tag i vissa saker.

Hej Bunny

Okej Bunny tyckte jag skulle skriva ett inägg så då får jag väl göra det!

Idag var jag och Vickan i Gråbo för sista gången. Helt ärligt kändes det inte jättesorgligt men det är klart vi kommer sakna vissa (läs Charlotta och Martin) Vår tid i Gråbo har varit väldigt speciell. Självklart givande men också väldigt svår.

Personligen så bröt jag ju ihop i början av januari. Pressen var enorm och jag upplevde det som att jag inte hade någon fritid alls. Jag minns framförallt ett speciellt handledarsamtal när jag nästan grät hela timman igenom för att jag kände mig så trött på allt.
Men som sagt, tiden i Gråbo har ändå varit oerhört givande och Martin, vår handledare, har varit så tillmötesgående och förstående!
Idag hade vi en timmas utvärderingssamtal och det gick mycket bra. Visst hade vi en del kritik och fick en del kritik men det blir ju ofta så under just utvärderingar.


Bild  från google

Just nu har jag och Vixs myskväll. Vi har ledigt imorn, helt och hållet och det känns hur skönt som helst. Det var verkligen länge sen som vi hade en helt ledig dag :) Så vi ska ut och handla lite^^


Hair


Inte för att det syns att jag har lagt in blonda slingor men det har jag i alla fall

Vita slingor

Funderar på att lägga in lite helblonda slingor i håret. Har ju kvar ett sätt riktigt blondt hår från happyhair som jag köpte för något år sedan.


Det är vitare irl så jag tror nog det kan passa till det jag har nu! får ta och exprimentera senare.

Serier

Häromdagen fick jag frågan om vilka serier jag följer!
Jag följer inga serier på TV (tittar nästan aldrig på TV, brukar dock försöka se på uppdrag granskning på onsdagar och Debatt på torsdagar)
Men jag tänkte i alla fall skriva om två serier som jag fullkommligt älskar och har sett alla säsonger av och som inte riktar sig till varken killar eller tjejer.


En av de absolut bästa serierna jag vet. Jag fullkomligt älskar den.
Det finns en amerikansk och en brittisk version och jag följer den amerikanska. Jag såg första avsnittet av den brittiska efter jag hade sett typ sex säsonger av den amerikanska och jag avskydde den.

Serien är uppbygd som en dokumentär där man får följa papperskontoret Dunder Mifflin med en chef och andra anställda, deras vardag på jobbet och relationen mellan dem.
Serien är väldigt humoristiskt men har ändå ett stort djup om man jämför med många andra serier i samma genre.
Seriens stjärna är Steve Carell som spelar den galna chefen Michael ScottIntro.

 

Litet klipp. Enjoy!

Serien varvas med filming av vad som händer på kontoret samt av snack från de anställda, enskillt, precis som i en dokumentär eller möjligtvis dokusåpa.

Office har en väldigt speciell typ av humor som jag förstår att inte alla tycker om, men jag är helt galen i den, det är verkligen  min typ av humor och min  absoluta favorit karaktär är Dwight. Det finns några som får lite mera plats i serien och de utvecklas en hel del, medan det finns andra, lite mindre roller som i princip är samma säsongerna igenom.

 


Den andra serien, som är väldigt mycket kortare är den brittiska serien

 

Som handlar om två extrema datanördar som jobbar i källaren på ett mycket underligt företag.

I första avsnittet börjar en kvinna, Jen, som inte har någon koll på datorer som helst på it avdelningen där Moss och Roy jobbar och de har inga social skills överhuvudtaget. Sedan handlar serien om deras relation och problem som de möter på vägen. Serien är fyra säsonger lång och varje säsong innehåller bara runt sex avsnitt tyvärr så det går fort att kolla igenom.

Efter de första avsnitten tyckte jag inte alls att serien var särskilt bra, jag tyckte skådespelerier var oerhört stelt och stereotypt och att manuset var uruselt. Sedan har jag aldrig varit ett fan av pålagda skratt heller.

Men efter att par avsnitt var jag helt kär! Det här är verkligen en serie utöver det vanliga, men den är i princip enbart humoristisk. Det finns inget egentligt djup och karaktärsarbetet kunde varit mycket mer utvecklat, men jag tycker ändå att karaktärerna växer och att det är stor skillnad bara på första och andra säsongen. Humorn är ju väldigt nördig men man kan absolut uppskatta den även om man inte gillar datorer.

 

Intro

 

Scen från mitt favoritavsnitt. Kan se det hur många gånger som helst. Så hysteriskt roligt. Det är dock givetvis roligare när man känner karaktärerna och har följt serien.

 


Men hur som helst så är detta två serier som jag varmt kan rekommendera.

 


En seger

Idag skulle vi ha klassträff med grill hemma hos Markus.
Något som egentligen låter supermysigt men jag har verkligen inte känt mig sugen.
Ju närmare måndagen har kommit, desto mer opepp har jag blivit.
Det har känts som ett krav, något som jag måste göra bara för att hela klassen sulle dit och för att det inte har känts okej att inte vilja gå.

När jag vaknade imorses kände jag hur extremt lite jag ville gå men jag såg egentligen inget annat alternativ än att faktiskt gå dit. Att bara inte gå för att jag inte ville kändes inte okej.
Det kändes inte okej för Vickan kanske skulle bli ledsen om jag inte följde med, eller de i klassen kanske skulle tycka jag var tråkig.
När vi satt i skolan sen kände jag att jag inte hade någon lust alls och jag började fundera på om jag faktiskt skulle kunna säga att jag inte mådde bra och därav kunna ha ett legitmit skäl att faktiskt gå hem efter skolan istället för att åka med ut.

Och hade det varit för ett halvår sen hade jag antagligen angivit den ursäkten och sedan vikit av.
Men i och med den insikten jag har kommit fram till genom min terapi kände jag att jag visst kunde hoppa över det här för att jag inte ville. Det kändes inte lätt att säga det, för jag har alltid haft svårt för att säga nej, haft svårt för att sätta gränser och mina negativa känslor är något jag alltid försökt förneka och sett ner på. Det har inte varit okej för mig att att göra eller inte göra saker enbart av den enkla andledning av att jag vill eller inte vill. Jag har alltid känt det som att jag har behövt ge andra, bättre förklaringar till folk. Det har inte känts som att enbart min vilja har varit ett skäl nog.

På min senaste terapisession sa min terapeut "Om det är någon i hela världen som ska gå på sin känslor så är det du" För mig var det jätteviktigt att höra och ju mer jag har tänkt på det, desto mer har jag känt att det här verkligen är något jag måste bli bättre på. Vi har pratat om det här ganska mycket i terpain men det är nog först på senare tid som jag verkligen har förstått mig själv och mitt handlande.

Jag är väldigt styrd av min rädsla och oro över att andra ska bli arga på mig.
Om jag är i en konflikt lägger jag mig nästan konstant. Känslan av obalansen gör att jag inte står ut. Jag kan gå med på nästan vad som helst bara för att känna att jag och den andra parten är på samma plan. Och det har givetvis gjort att jag ofta har handlat efter den rädslan.

Så idag känner jag att jag har vunnit en personlig seger. Det kanske låter som världens minsta grej men för mig var det här verkligen oerhört viktigt.

Just nu!

Hjälp vilken helg det har varit! Har typ flygt och flängt som bara den.
Jobb i Borås, Göteborg och så Gråbo idag.
Vi gick upp strax innan sju och det var helt galet segt. Sen fick vi sitta i typ en halvtimma uppe vid kyrkan innan någon kom och låste upp men tack och lov så var vädret helt okej.

Nu är jag ganska trött och sitter och har söndagsmys med Vixs. Haha, kanske blir en liten tradition.


Haha, bjuder på en crazy bild med! :P


Puss på Bea och Svanis med :*

Jobb?

Woho!!!
Jag kanske har sommarjobb på g nu i alla fall!
Min käre klasskompis Kehn har precis fått jobb på landvetter som en sån där som samlar ihop väsk-vagnar och de hade tydligen behov av flera så jag bad Kehn kolla om de hade behov av fler och trots stressad chef så tyckte Kehn att han antydde på att de behövde en till så jag känner mig både nervös och nöjd nu.

Visst, att vara ute i landvetter är väl inte precis en dröm men det är bättre än inget alls och det tar drygt en halvtimma med bussen som går från korsvägen så det är ändå smidigt för min del!

Btw så älskar jag min nya tröja från H&M

Känner att det kommer bli en stor favorit i sommar.
Sitter i den just nu och den är så himla bekväm^^

Hemma i Borås

Nu är jag hemma hos mamma och pappa i Borås!
Har inte varit här på jag vet kanppt hur länge. Det känns väldigt fint att vara här igen. Kul att träffa pappa, Gustav och Samuel. Mamma är tyvärr inte hemma just nu, hon är i Bratislava hos Timi^_^
Pappa och jag var nyss och hämtade ut min mobil med! Åh vad jag är hyper och nu måste jag vänta tre timmar tills den är färdigladdad. Ska bli så kul att leka med den sen!!!

Sitter och tittar på The Forsyte Saga och bara njuter.

Irinie och Sommes, seriens huvudpersoner.
Det är en så vacker och tragisk historia som jag rekomenderar alla att se som gillar brittiska kostymdraman när de är som bäst!

Måste också bara få säga att jag är så nöjd med mitt hår! Är verkligen glad att jag tog beslutet att bleka. Visst det slet en del men det var värt det, helt klart. Har ju inte vart så här ljus på evigheter men jag trivs verkligen.

Uppcon

Idag frågade Jenny mig om jag ville följa med till Upcon och jobba med henne för Kawaii Design!
Fatta vad awesome det hade vart!! Ja hade fått allt gratis. Åh vad jag blev glad och vad gärna jag hade velat det^^

Men tyvärr är under den tiden som Magdis och Per gifter sig och det finns inte en chans i hela världen att jag missar det. Men jag är i alla fall så glad över att bli tillfrågad!


Kattöron

Jag var bara tvungen att kolla igenom lite loli secrets för att se att de inte hade sjunkt till gyaru secrets standard och tack och lov var det precis som vanligt. Mycket om olika kläder, märken, och attityder snarare än angrepp odylikt.

Hittade den här och skrattade till lite eftersom det är så sant

Inom lolita har det alltid varit okej med kaninöron.
Baby bla har haft många tröjor med kaninöron och de har alltid varit uppskattat. Men kattöron har alltid varit fail och fel. Har man haft det har man omedelbart blivit klassad som ita eller wapanes. Hur konstigt är inte det egentligen? Jag undrar hur det kom sig att det utvecklades till det.
Jag älskar ju kattöron men har i väldigt få situationer blandat in det i mina lolita coords.
Nu bär jag ju aldrig loli längre så det är ju inte ens en fråga för min del men ändå.
Åh det är vid såna här tillfällen som jag verkligen kan sakna lolita stilen. Verkligen. Så synd att jag började känna mig ful och tjock i det.

My Gyaru secret

När jag var som mest into lolita var Lolita secrets en lag.
Varje Söndag (eller om det var måndag) publicerades det ett gäng secrets på LJ siten för just lolita secrets.

Där blev anonyma lolitors hemligheter publicerade i form av bild och text.
Jag fullkommligt älskade det!

En ganska typisk secret
Varje söndagkväll när jag kom tillbaka till Jönköping brukade Jonas och jag krypa upp i min säng, läsa alla secrets och kommentera dem.

Många secrets handlade om vad man tyckte om ett speciellt märke, nån klänning nån hade köpt, saker man hade gjort för att få ihop mer pengar till kläder som kanske var lite förnedrande. Ibland handlade det om vad man tyckte om en viss grupp av männiksor eller att man blev irriterad över att vissa inte fattade hur man egentligen "skulle se ut när man var lolita" och ibland hände det att det var personangrepp men inte så ofta. Givetvis var det en hel del drama inom de forum som fanns på LJ och det återspeglades en hel del i secretsen men på det stora hela var det ofta ganska roliga secrets.

Igår hittade jag gyarus motsvarighet på LJ och blev väldigt thrilled.

Klicka på bilden för att komma till sidan.

Gyaru är en annan japansk stil som jag är väldigt förtjust i och ibland hämtar inspiration ifrån.
Kläderna är söta och chicka men det är framförallt hår och smink som jag tycker är spännande då det lägger ner väldigt mycket tid på det, det är mycket lösfransar, löshår och linser inblandat bla. Bloggerskan Foki påstår själv att hon inspireras av Gyaru och det har gjort att stilen fått ett rejält uppsving i Sverige. Om ni vill läsa mer om Gyaru klicka här eller googla runt lite.

Så att ni ska få en liten hint om vad gyaru kan se ut som.

Jag är bla med i Swedish Gal som är Sveriges Gyaru forum för att hålla mig lite up to date och kolla på fina bilder och så håller jag koll på lite andra bloggar osv.
Så som jag skrev blev jag väldigt glad när hittade Gyaru Secrets! Eftersom jag älskade lolita secrets så kändes det kul med något liknande.
Men jag blev oerhört besviken, ledsen och arg efter  redan första posten.
Det var så oerhört mycket hat, smuttskasstelse och personangrepp att man nästan blev rädd.
Nästan 70 % av alla bilder handlade om hur ful någfon var, hur feta (!) folk var, och då menar jag folk som verkligen såg smala eller normalviktiga var, hur man störde sig på en viss person, hur någon hade sett mycket bättre ut förr etc.
Jag fattar inte varför tjejer ska hålla på så här. Det är ju en konsekvens av dels ett oerhört eletistiskt tänkande men säkert framförallt en oerhörd osjälvsäkerhet och att alla ständigt tävlar mot varandra.

Det gör mig verkligen arg att se hur folk håller på på det här sättet. Och hur man kan vilja vara en del av ett gäng som tänker på det här sättet?
Jag ska lägga upp en bild här för att visa er hur många av posterna ser ut, men jag vill verkligen inte hålla på att sprida the hate här i min blogg så vill ni se kan ni själva gå in, men det är inget jag egentligen rekommenderar

Ungefär så här är var och varannan bild upplagd.

Det blir alltid massa draman i alla subgrupper och på alla forum och communities men det här tar priset.
Så himla lågt.

Downton Abbey

Nu har jag sett klart på första säsongen av Downton Abbey!
Gha vad jag hatar när serier tar slut.
Visst en säsong två är planerad att släppas i höst men det är ju långt dit.

Serien har varit ett rent nöje att följa.
Tyvärr dock bara 7 episoder av första säsongen på drygt en timmas långa avsnitt.
imdb har den fått höga 9.1Karaktärsarbetet är fantastiskt men ibland tycker jag att det är lite för lite känslor som uttrycks och relationsspelet kunde varit lite mer uttvecklat i vissa fall.

Som känslorna mellan Mary och Matthew, två av huvudpersonerna. Det är alldeleds för lite fokus på deras känslor i deras relation. De uttrycks inte alls så bra som det hade kunnat göras.

Men annars, på det stora hela, är det en storslagen serie med fantastiskt sceneri!


Defy

Min mobil har ju under den senaste tiden nästan helt gett upp.
I helgen hoppade ena haken av/ur på skärmen så den hängde lös i bara en arm. Jag lyckades dock trycka tillbaka den men nu hänger den helt lös och den har börjat glappa igen med laddaruttaget och för att inte tala om hur seeg den är.

Därför har jag (pappa) beställt en Motrorola Defy

Enligt Soot är den jättebra och den har Gorilla glass display som är något av de bästa på marknaden.
Det är nästan omöjligt att repa och skadas inte det minsta av att tappas i golvet (säger tre i alla fall)
Jag kan knappt vänta tills jag får hem dem. Ska bli underbart att få en android mobil och pekskärm. Nu gäller det bara att vänja sig vid den typen av tangentbord osv.

Beställde även den här underbart söta skalet för att piffa upp den till max

Skolan strax

Totalsomnade strax efter tolv igår och sen vaknade vid kvart i fem och kunde typ inte somna om efter det.
Har vart helt galet seg nu på morgonen och är lagom pepp på att gå till skolan. Vi har lång dag idag och går till tre. Tur att man lagade lunch igår i alla fall^^


Maaaow

Jag är väldigt trött!
Lyckades gå upp en timma för tidigt idag.
Kom ner till centralen runt åtta och när bussen kom in hade Vixs fortfarande inte kommit in så jag gick på bussen och ringde henne.
"Cissi klockan är bara tio över åtta"
Vi skulle åka med 09.13 bussen. Jag hade inte koll på att klockan bara var tio över åtta. Så sjukt segt.
Men jag gick in och satte mig på Espresso house, köpte frukost och tur nog så hade jag emd min dator så jag kunde titta på Downton Abbey medan jag väntade på att tiden skulle gå.


Sen bar det av till Gråbo idag igen. Vi var med på Gudstjänsten och sedan åkte vi hem.
Igår var jag över hos Bunny och Joakim och kramade på sötaste Martina som var uppe och hälsade på. Mycket trevligt. Snygg i håret var hon med :)
Vi såg en film som hette Winters bone. Absolut inte dålig men väääldigt långsam.


Everything

Så då var hela konfirmationen avklarad.
Igår var Vixis och jag med på två konfirmationsgudstjänster och deltog och hade oss.

Under gudstjänsten spelade de upp både drama och sjöng sånger.
Starkast under hela konfirmationen var nog när faddrarna (aka hjälpledarna) spelade upp dramat till Lifehouse låt "Everything"'
Jag tycker personligen att det är ett oerhört gripande drama och blir alltid tårögd när jag ser det.
Slutet är jättestarkt.

Här är en uppspelning av dramat som jag hittade på youtube

Kanske känner jag mig så berörd för att jag ibland känner igen mig. Kanske inte riktigt i de exemplerna som visas här, men ibland känns det som att det är så mycket som skiljer mig från Gud.


Maow maow maow

Nu ska jag starx åka iväg på fest!
men det kommer inte bli sent med tanke på att jag ska bli hämtad på centareln 08.15 imorn!!
Det är dags för mina små konfirmander att äntligen konfirmeras och Vickan och jag kommer ju givetvis vara där (även om det innebär att jag missa iamx och sthlm med min Anna baby *snyft*) Fanns inget jag kunde göra åt saken dock. Men men.
Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar mig i spegeln med tanke på håret. Ena stunden är jag grymt nöjd, nästan känner jag mig jätteful. Men det tar nog lite tid att vänja sig. Har ju inte varit blond sedan jag var 16 typ.

En annan sak som glädjer mig just nu är att mina läsarsiffror bara stiger och stiger.
Inte för att det egentligen spelar roll hur många som kollar min blogg, det roligaste är ju nästan att själv kunna gå tillbaka i arkivet men det är ändå kul att se att antalet läsare ökar nästan dag för dag, eller hm, i alla fall vecka för vecka :)

Svar på fråga!Tack!
Tänkte jag skulle illustera svaret lite:
Vad man behöver för att få riktigt riktigt ljsa extensions

1. Ljust löshår, jag använder färgen 613 60 cm långt
2. Skål av rostfritt stål med ljumet vatten i
3.Färg, jag använder Stargazers UV pink
4. Shampoo, gärna silvershampoo
5.Någon typ av efterbehandling, balsam eller inpackning


1. Fyll bunken med vatten och häll därefter i lite lite färg, det behövs absolut inte mycket. Se till att nogrant blanda ut vattnet med hjälp av exempelvis en gaffel tills dte inte är några klumpar av färg kavr i. Är det det, finns det risk för att de sätter sig i håret och ger en extra stark nyans på ett specifikt område.


2. Tvätta sedan håret med shampoo. Se till att skölja ur håret ordentligt sedan så det inte är några spår av shampoo kvar sen!


3. Lägg i håret i dunken och låt det ligga några minuter. Om du har planer på att limma i håret sedan kan du ha i det längre, ju längre det sitter desto mer kommer färgen hålla. Om du har limmat i håret kommer du antagligen tvätta det oftare än om du har det på clips (Jag tex har mitt hår på clips och det behöver i princip aldrig tvättas)
4. När du tar upp håret ska det se ut ungefär så här. Jag tyckte det var lite väl mörkt därför tvättade jag det en extra gång med shampoo för att dra av lite mer färg.5. När du är nöjd med färgen är det dags för efterbehandlingen. Jag blandar ut nytt rent vatten med lite inpckning eller dylikt och sedan låter jag det ligga i mellan 5-10 min.
Tvätta sedan ut håret med kallt vatten.


6. Jag brukar alltid låta mina extensions ligga och torka på papper.
Om man har brottom med att få det tort kan man alltid föna det men kom ihåg att det sliter mycket mer på håret. Använd någon typ av värmeskydd i så fall.


Ungefär så här ser det ut nu innan jag har satt i det håret som visas ovan! Nu har jag i ungefär 4 slingorGoing blond


Oj vad överexponerad den här bilden blev.
Meen i alla fall. Första steget taget emot att bli blond.
Jag har gått och tänkt på det länge. I olika perioder. Framför allt sen Jag klippt mig så kort i början av året. Kändes lite som att nu-är-enda-chansen-att-göra-det-här-utan-att-sabba-håret-totalt eftersom det alltid är lättare att bleka ner kort hår.
Så igår kväll blekte jag håret två gånger. Måste säga att det mår förvånansvärt bra! Visst lite toppar gick av här och där men det är inte hela världen. Jag hade ändå tänkt klippa av dem efter blekningen men nu behövde jag inte det. Dock är nog luggen det som tagit mest stryk :S Lite jobbigt men jag tror att den kommer återhämta sig ganska snabbt med dne del balsam och inpackning!

I alla fall så är utväxten helt blond och sen har jag ca tio cm ljust blont hår. Nacken och bakhuvudet är dock mer rosa än övriga håret och behöver egentligen en till blekning.
Tänker låta det vara så här ett tag nu och bleka igen om typ en vecka och under tiden använda mig av silverschampo varje tvätt.

Det skönaste ska bli att slippa tänka på hur mycket mycket färg jag ska tappa per tvätt. I dags läget tvättar jag bara håret en gång i veckan. För det mesta behövs det inte mer, men ibland har jag egentligen behövt göra det men låtit bli pga av håret. Sen ska det bli skönt att slippa extar utgiften med hårfärg. Har lagt ner enorma summor på det de senaste åren.

Ska försöka ta en lite bättre bild senare. Nu ska jag iväg ner till stan en sväng:)

Maow

Idag har jag simmat 20 längder!
Känns riktigt skönt att ha kommit igång med simmandet :)

hade redovisning i skolan idag. Gick helt okej. Kunde gått sämre, kunde gått bättre.
Är mest glad att det hela är över nu.

Blossom Fairy

Jag och Vickan var nyss nere och hämtade ut vårat lilla paket från Cyberdog.
Beställde varsin tshirt häromveckan.


Har ju redan den här i svart men tyckte den var så fin i rosa med att jag ville ha den!
Tyckte verkligen om Vickans turkosa med, den var nästan finare än i rosa. Fast bäst var den i svart enligt mig.

Imorn har vi redovisning i Nya Testamentet.
Min del handlar om paulus syn på den krista familjen, kvinnans och mannens ställning osv.
Känns lite jobbigt med tanke på att vi pratade om just kvinnan i tisdags så en del av det jag har att säga kommer ju typ bli en upprepning. Men men, det är inte mycket att göra åt.

Simma!

Idag har jag faktiskt vart duktig och simmat!
30 längder blev det. Ska försöka simma varje tisadg kväll nu i fortsättning.
DEt behöver inte vara några långa pass. Detta tog liksom 25 min och det känns som dte verkligen är något jag behöver prioritera.

Bild från google
Det bästa är ju att jag trivs så bra i vatten så det här är verkligen en träningsform som passar mig.
Jobbigast är ju att håret tar så mycket stryk. Har ju badmössa och allt men håret blir ändå fuktigt och man måste tvätta det efter varje gång så...

Maaaow

Vad glad man blev av att rensa lite bland sina kläder!
Glad för att jag hittade massa fina plagg jag nästan hade glömt av att jag hade.
Fast jag måste erkänna att jag blir lite stressad med.
Jag tänker lite tyst När ska jag hinna ha alla de här kläderna.
Den här kjolen som är så fin! Den hade jag nästan glömt.
Fast den passar ju inte riktigt in bland alla de outfits jag är sugen på just nu.
Eller den här toppen, den har jag inte ens använt än, fast jag gick och väntade som en galning när jag precis hade beställt den.
Tänk att den bara har hängt i garderoben sen jag fick hem den.

I alla fall så vet jag att jag har kläder så att det räcker och blir över. Tre storka kassar med kläder jag inte använder står i den stora garderoben nu. Kläder som jag i höstas tog med mig hit när jag flyttade för att jag tyckte att de användes flitigt.
Jag vet att jag på sista tiden har haft en stor Cyberdog period. Det har varit skönt att kunna spendera massa pengar på såna kläder jag velat ha men det är lätt att man fastnar och liksom inte vill ha något annat alls! För de har ju så snygga kläder! Och de är ju så bekväma! Och passar så bra till mitt hår. Har ju alltid älskat cyberdog. Minns första gången jag beställde från dem på riktigt och fick hem paketet med en rosa safety klänning och en svart safety topp!

Haha hjälp vad mycket nonsens prat det blev här nu då!
Har i alla fall haft en jättemysig kväll.
Tränade magen lite innan, sen gjorde jag och Vickan en episk grönsaksoppa och tittade på South Park.
Nu ska nog jag sova snart.

Wardrobe, chest of drawers

Några bilder från rummet


rcFzJ3 on Make A Gif, Animated Gifs


Picture post

Så!
Här kommer lite bilder från helgen.
Tog ju dumt nog inga bilder alls hos Markus men men.

Börjar med en bild på min outfit:

Topp och halsband från Cyberdog och kjolen är från Spacetribe^^


Myspicknick i Bältesspännarparken

Ett av Magdas uppdrag var att fråga folk om de kunde lista ut vilken dialekt hon hade^^Vid ett tillfälle sprang Magda en km för Intersport (eller var det team sportia) som skänte xx antal kr per km till rädda barnen.

Något av det roligaste var när ett svensexegäng utmanade Magda på Poker och ställde upp bord och allt mitt på avenyn. Magda vann!

 


Sen bar det av till Björn för mer firande!

 

Här sjunger vi "Ja må han leva..."

Happy Nalle is happy!

Ingen vet vad Bunny och Soot gör...

Tack alla som var med och förgyllde helgen!


Nu ska jag försöka sortera lite kläder. Min byrå är överfylld, kan inte ens stänga den och jag har massa saker som måste få plats. Sen ska jag flytta in alla saker jag har i min och Vickans gemensama garderob till en egen här inne i mitt rum. Det kommer nog ta ett tag. Vet inte vad jag sak göra med alla kläder jag inte använder så mycket nu. Hatar att skiljas från kläder men funderar lite på att lägga ut lite på tradera men undrar om det verkligen är värt det. Det mesta är liksom basplagg som man kanske för en tia eller tjuga för...


Den kristna världen

Åh ni bara måste se den här underbara videon som min lillebror Gustav, och Vickans lillebror Mikael har gjort.
(Gurra är den brunhåriga killen, Simion Abrahamsson. Det är är även hemma hos oss i Borås dom spelar in)


Toppen helg

Maow maow maow!
Vilken toppen helg det har varit.
Började ju i fredags med en helt galet kul kväll hos Markus:)
Kom inte i säng förens halv sex på morgonen.
Sen bar det upp tidigt på lördagen för möhippa för fina Magdis^_^
Galna uppgifter på stan och myspicnic i bältesspännarparken.
Sen blev det födelsedagskalas för Nalle på kvällen.
Sov hos Bunny och Joakim och idag har vi hunnit se två filmer och ätit pizza:D

Laddar upp bilder imorn eller något.

Mjau!

Mjau!
Idag ska jag på inflyttningsfest hos Markus!
Think it will be very fun^^

Vixs och jag idag i väntan på bussen:)

Antagningsbesked

Tänkte bara berätta att jag fick hem mitt antagningsbesked idag för sommarkurserna.
Till min stora besvikelse kom jag in som reserv nummer 21 (!) på mitt förstahands val, Disney kursen. Det kändes lite surt. Andrahands valet var ju fransk filosofi under 1900-talet, där kom jag in som 1 reserv! Så det kändes ju bra.

De kurser som jag faktiskt kom in på var fantasylitteratur och God Bless America, Kristendommens utveckling från George Washington till Barack Obama. Den kursen vill jag i dagsläget absolut inte läsa så i nuläget hoppas jag på att komma in på filosofikursen eller Pär Lagerkvist kursen där jag kom in som reserv 4. Men men vi får se.Idag såg vi förresten vår käre stadsminister på Kungsportsplatsen vid valstugorna.
Jag tog en jättedålig bild

Cravings

Mjau!
Dagens cravings:


Kostar bara en hundralapp på Gins!
Just nu har jag inte ens råd med det men ska försöka köpa den efter jobbet den 22!
Har fått mer trevligt jobb på Mondalia:D Blir söndagen den 22 och sen både 27 och 28 helgen därpå.

Radioactiv twins

Ett utav mina favorit tryck från Cyberdog är Radioactive flower
Jag har den vita och svarta långärmade versionen och just nu säljer de ut alla tshirtar och långärmade modeller så jag är riktigt sugen på att införskaffa den rosa i långärmat eller kortärmat men plånboken säger nej :(

Buhu borde verkligen plugga nu men är absolut inte sugen. Ska skriva om Paulus syn på den kristna familjen och sen nästa vecka ska vi ha en 40 mins redovisning med min grupp. Jag är ungefär så opeppad man kan bli på det här. Visst ämnet är jätteintressant men just nu är dålig timing känns det som.

Mitt nya rum :D

Med tanke på att Vickan och jag kommer få helt olika scheman i sommar
(Vickan kommer gå upp typ sju varje morgon och det kommer inte jag)
så har vi bestämt att jag ska flytta in till vardagsrummet.
Först har tanken på just det rummet inte vart jättelockande. Det är det rummet vi är i minst i och det som känns mest opersonligt så jag hade inga höga förväntningar om att det skulle kännas hemtrevligt att flytta in där.
Men jag ville heller inte ha krånglet med våra olika scheman så det kändes ändå värt det.

Det har fungerat jättebra att sova ihop med Vickis varje natt så det är klart att det känns lite sorgligt även om det känns kul att få ett eget rum.

Nu har vi ställt i ordning allt och bädat sängen så nu är det mest en del småsaker kvar plus att vi ska byta ytterklädesgarderoben mot min garderob så jag får in alla mina kläder hit.

 

Här är en liten film på hur det ser ut just nu.
Försökte ta lite bilder med men de blev inte så bra.

Här är en liten bild i alla fall ^_^


Valborgs bilder

Hello!
Jag hade en galet fin valborg!
Spenderade i princip hela dagen i azaleadalen förutom en kortis då jag var hemma och pausade och bytte kläder.
Kom tillbaka till dalen vid nio tiden och då var det jättekallt :S
Träffade dock på massa gamla goda vänner, Richard, Jonathan, Essa, Magdis och Per, Marika och så min Anna <3
I alla fall så satt jag och Bunny i varsin stol och frös och klagade på vädret så det slutade med att vi gick hem vid halv tolv tiden.
Kändes lite tråkigt att det blev så tidigt och jag kände absolut att jag hellre hade gått på fpp med tanke på att det var 15 års jubileum och allt men annars är jag oerhört nöjd med dagen. Skulle ju även upp ganska tidigt idag för att jobba så det var ju inte helt fel att åka hem i någorlunda tid.


I was happy cat :)Kim och Jojjo

Jag och Bunny<3

Mah boiiz

Bunnys sko var uppenbarligen väldigt intressant :P

Jag och Svanis!
Har tyvärr inga bilder från resten av kvällen sen :( Men men