Mjau!

Ganska soft dga på jobbet idag.
Fick dock mest vara i lobbyn och det var lite segt eftersom jag var så himla trött men men.
Jobb imorn också sedan är jag ledig ett par dagar. Det känns skönt.


Hoppas på bättre sömn i natt. Har sovit så himla dåligt på sista tiden

Party!

Vilken galet kul kväll vi hade i går!

Vickan och jag peppade verkligen hela dagen med städ, shopping och pynt av lägenheten inför kvällens stora fest.

När klockan var runt fem kom Karin Karino och ganska kort där efter Soot.
Vi hade sagt att festen skulle börja sex men tänkte nog att de flesta skulle droppa in efter sju eller så. När klockan var sju hade ingen mer kommit.
Tjugo i åtta kom äntligen Kim och efter det rullade det på rätt rejält. Trror vi tillsista hade runt 20 + gäster i alla fall!
Riktigt kul för det var flera som inte hade vaerit hos oss tidigare, som bla Michaela och Li, Lina och HP och sen då Jesper och hans kompisar. Roligast var nästan att Jesper hade med sig en kille som bara var 17!
Så himla kul då Vickan och jag tidigare hade skämtat om att Ja det är ju i alla fall ingen som är 17 som kommer. Haha.Sov väldigt lite under natten och hade inte alls någon lust att gå till jobbet idag. Tur för mig att det var roliga människor som jobbade. Och att jag vann snittchecktävlingen igen! Känner mig så stolt.

En annan liten rolig sak var när det kom in ett par som ganska ofta brukar handla av mig. De är supertrevliga och vi brukar skämta ganska mycket om en gäst som handlade före dem en gång för 100 år sedan.
Hur som helst när den ena tjejen (som verkligen verkligen både ser ut och låter som en kille) skulle betala räckte hon fram sitt kort och fick med en liten lapp på baksidan av det. Jag tyckte att hon nog noterade att lappen kom med och tyckte det var väldigt skumt men gav den bara till henne och sa "Den vill du nåt behålla själv" efter att hon hade tagit betalt och fått sin dricka gav hon mig lappen igen och sa att den var till mig.
Så gulligt! På den stod ett intärnskämt och så hennes nummer. Jag vet inte riktigt om jag ska ta det här som att hon stöter på mig eller bara tycker jag är kul. Hum, svårt svårt. Tänkte skicka ett mess imorn i alla fall!

Nu är det verkligen dags att sova.

Update

Kan inte hitta mina svarta linser!
Jag har letat överallt hemma och trodde kanske att de fanns här hos mamma och pappa i Borås (där jag för tillfället befinner mig) men jag hittar dom inte här heller!
Hade tänkt ha det till min outfit på fredag men det verkar som att det inte blir av.

Idag har det inte hänt så jättemycket. Var nere på stan och hjälpte mamma med shoppingen inför hennes resa till Bratislava. Hon åker dit på måndag och kommer hem någon dag innan jul igen. Hur som helst så hade vi det mycket mysigt.

Imorn bär det av tillbaka hem till Göteborg!
Blir till att inhandla det sista till helgens fest. Längtar verkligen jättemycket just nu. Det var ju så längesedan vi hade folk hemma hos oss. Jag älskar verkligen att ha fest hos oss. Lägenheten passar verkligen för det. Alla tre rum är så pass rymmliga att man kan vara en 5-7 stycken i varje utan att det känns trångt. Det enda som egentligen saknas är fler stolar. Tur att det finns golv att sitta på.


Här är en bild från den första lite större festen vi hade, november förra året!

Mitt jobb

Jag vet att McDonalds kanske inte är det bästa företaget att arbeta för.
Om man tänker på det stora hela finns det många saker med McDonalds som jag är emot
men så är det på nästan alla alla alla stora företag i hela världen. McDonalds får så oerhört mycket skit just för att de är ett av de största. Jag vill inte försvara kedjan på något sätt och jag tycker absolut att ett så stort företag behöver granskas i sömmarna men McDonalds har faktiskt försökt att göra en del saker bra ifrån sig.

Ta kaffet tex, det är helt ekologiskt. Visst det är bara en småsak, men man man måste ju börja någonstans. Sen har de ju faktiskt barnsjukhus i stora delar av världen som verkligen har hjälp många sjuka barn och deras familjer.
I Sverige försöker man hålla maten så närproducerad som möjligt.

Jag måste ju ärligt säga att jag just nu trivs galet bra på mitt jobb. Min arbetskamrater är fantastiska. Jag tycker, för första gången på många år, att det är kul att gå till jobbet.

Och jag vill hjälpa till jag med. Jag vet att det inte är mycket jag kan göra men jag försöker göra något.
Vi har en kille som säljer faktum som dagligen kommer in och vill växla pengar och använda toaletten. Jag skulle aldrig i livet kunna låta honom växla pengar för att kunna gå på toaletten och har sagt till honom att han alltid ska ställa sig i min kassa så jag kan låsa upp för honom i stället. Jag får alltid en väldigt stor nöd när jag ser honom och jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa till mer. Försöker alltid ge honom mat och så och han blir alltid överlycklig och tackar hur mycket som helst och det gör mig med lite ledsen. Att något så självklart som mat gör någon så glad.

Jag vill ju försöka börja ordentligt med att vi ska dela ut all den mat som är kvar vid stägning istället för att slänga den. Jag tar gladeligen på mig den uppgiften. Det svåra är bara att många inte är kvar i området när vi stänger och jag vet ju inte rikrigt vart de tar vägen.

Inget kan göra allt, men alla kan göra något.
Ibland kanske lite väl överanvända ord, men ack så sanna.

Jag lever!

Hej hej!
Här var det verkligen dåligt med uppdateringar men jag har inte haft så mycket tid!
Jag har mest jobbat och haft mig.


Idag däremot har jag först varit hos en läkare och lödat bort en hemsk utväxt jag har haft på näsan. Det böörjade förra året i november när ett sår helt plötsligt började växa och blev allt större och större. Under året som gått har jag manuellt klippt bort den med en nagelklippare (det har vart väldigt smärtsamt) men nu tidigare i höst besökte jag slutligen min vårdcentral och fick en remis till en hudläkare.
Det hela var ganska obehagligt. Jag som är galet spruträdd fick smått panik när det visade sig att jag behövde bedövning men det gick bra sen tillslut!

Efter det lunchade jag med Soot och sedan var det dags för min första rekrytreingsträff! Detta var för student consulting som bla sökte support och säljjobb. Jag skulle ju gärna jobba med support och tycker att min intervju gick väldigt bra!

Till helgen så kommer Vickis och jag ha en liten fest!
Det känns så kul! Det var ett bra tag sedan vi hade det och det ser ut som att det kommer komma en del folk faktiskt. Vi har varit ute i dag och inhandlat både det ena och det andra!

Slänger upp en gammal bild som jag hittade på Vickans dator som nog är ganska precis ett år gammal!

Vet inte riktigt varför vi är så glada men jag gillar verkligen den här bilden!

Vinnare idag igen!

Idag vann jag en till tävling på jobbet!
Det är tredjegången på raken!
Vid såna här tillfällen känner jag verkligen att jag är en duktig försäljare.
Visst, folk har i alla tider sagt till mig att jag passar inom försäljningsbranschen så det känns verkligen kul att få det bekräftat på jobbet så där.

Framförallti idag då jag verkligen trodde att jag inte hade någon chans alla.
Meningen är ju att man ska merförsälja så mycket som möjligt. Jag hade haft en riktigt dålig timma och fick till råga på det gå på rast. Då var jag ju borta en halvtimma från tävlingen. När det var en halvtimma kvar låg jag på sista plats och hon som låg etta låg verkligen låååångt över mig. Tänkte att jag gör mitt bästa den sista tiden och så får det vara.

Så sen när tävlingen var över och Frida kom och sa att "Cissi är dagens stora vinnare" så blev jag verkligen glad. Inte så mycket för biobiljetten utan för att jag hade gått om alla andra på den sista korta tiden!


Jag på rasten! Hade lyxrast med dator, god mat och How I met your mother!

Mjau!

Imorgon har jag återigen träff med min Coach på AF.
Jag fick i uppgift att skriva ett CV, följebrev, meritförteckning, ansökningsbrev och en intresseanmälan utifrån ett häfte jag fick och så fick jag med mig några tjänster som jag skulle använda mig av.

Det var svårare än jag hade tänkt! I alla fall själva CV:t. Förstod verkligen inte hur jag skulle lägga upp det. Men alla de andra gick mycket lättare.

Nu har vi precis lagat stuvade makaroner och tittar på How I met your mother.

Biobiljett!

Igår på jobbet hade vi en tävling om vem som kunde merförsälja mest
(man kollar i snitt hut högt man säljer per gäst under loppet av en timma)
Och jag vann en biobiljett!
Blev verkligen så sjukt glad! Jag vet att jag är en bra säljare och det är vid såna här tillfällen som det verkligen märks!Det är så lustigt egentligen att jag trivs så oerhört bra på det här McDonaldset.
Jag ser nästan fram emot att gå till jobbet, även när det är som stressigast. Jag har så himla trevliga skiftledare. Den nya skiftledaren Chriss kommer jag riktigt bra överens med och det är alltid lika trevligt att jobba udner hans skift.

Trött kisse

Oj oj oj vilken härlig festkväll det blev igår!
Jag, Vickan, Bunny och Soot startade upp lite lätt här hemma hos oss innan vi begav oss till Bea!
Det var mysigt att gå på fest hemma hos henne.
Idag är jag verkligen hur trött som helst men det var det värt. Ska snart iväg till jobbet och känner mig så fruktansvärt skabbig.
Så oerhört skönt att jag inte börjar förens ett idag!

Alice!

Längtar oerhört till årets Halloweenfest!
I år ska jag vara Alice från Alice Madness Returns när hon går in i sitt hysteria mode!
Jag tycker personligen att det är en perfekt karaktär för just Halloween och jag har redan delar av outfiten klar.

Klänningen har jag klar.
Tyvärr är dem inte helt karaktärenlig då den saknar ärmar men jag känner att det funkar ändå. Det som ska fixas nu är förkläde och eventuell kniv. Förklädet i sig är ju inte så svårt men värre är det med den stora döskalledetaljen där bak.

Jag har faktiskt bestämt mig för att gå med mitt hår och inte peruk. Min mörka peruk börjar bli riktigt trasslig och sist jag hade den kände jag mig inte alls bekväm. På så sätt blir det ju även lite mer off character men eftersom det inte är en cosplay så känner jag att jag inte direkt stävar efter perfektion. Jag tror mitt hår kan funka med bara jag får det att passa in till själva outfiten och så. Sen är det givetvis extra kul att Bunny ska vara Alice i sitt "vanliga" underlandet-tillstånd! Vi kommer ha så kul! Det här längtar jag verkligen efter. Tråkigast är att Halloween är en så oerhört kort högtid, det säger bara poff och så är den över :(

Mitt hår

Jag är verkligen så nöjd med min hårfärg just nu!

Den känns så härligt höstig.
Visst är det som med många andra färger att den rinner ut efter ett tag, Men just den här sitter rätt bra tillskillnad från mycket annat! Just nu har jag en blandning av Dark tulip och Pillarbox red från Directions. Dark tulip är en jättemustig väldigt lila färg som i blandning av pillarbox får en riktigt fin vinröd färg med inslag av lila.


Jag har blandat 50/50.
När färgen fadear går den mer mot rosalila än rött och jag behöver färga om efter ca 6 tvättar. Hade jag inte behövt matcha till mina extensions hade jag absolut kunna ha det längre eftersom färgen blir väldigt fin även när den är uttvättad!

Just nu har jag även i två slingor av färgen Rose Red som jag är väldigt förtjust i! När jag tvättat håret ett par gånger är färgen väldigt lik just Rose red och då kan jag lätt lägga de slingorna närmast ansiktet!

Herr

Sitter i Borås med mammi nu och bara softar!
Ska vara här ett par dagar nu. Mamma ska ju åka till Bratislava i slutet på oktober och blir borta till jul så jag passar på att vara hemma lite och umgås.

Det finns en kille på jobbet som låter nästan precis som Herr.
Det är så smärtsamt och fint på samma gång. Varje gång han säger "Cissi" så känns det som om mitt hjärta hoppar över ett tag och jag blir nästan gråtfärdig.
Det har gjort att jag tänkt så oerhört mycket på dig på sista tiden. Ibland känns det fortfarande nästan overkligt att du är borta. Jag tycker ofta att jag ser dig på stan och vetskapen om att jag aldrig kommer få träffa dig igen slår ibland ner som en blixt och jag får så ont i hjärtat att jag nästan inte står ut. Att säga att jag saknar dig är en underdrift. Jag önskar så att jag hade berättat för dig hur vansiningt mycket jag älskade dig och tacka för allt som du gjort.


<3

Apoc

Tänkte jag skulle visa upp det här som Bunny målade på mig inför Fpp:s postapokalypiska fest!

Galet fint tyckte jag i alla fall! Kände mig så fin så fin!

London, 3

Nu har jag äntligen internet på min lilla dator!

Så nu kan jag ladda upp lite mer från London!

Måndagen var en riktigt mysig dag!
Vi delade upp oss ganska tidigt på morgonen eftersom Kim, Nalle och Joakim inte ville följa med till Primark. Något som jag däremot hade sett fram emot ganska mycket. Billig shopping i mängder är inget jag säger nej till. Man skulle kunna likna Primark lite, lite vid Ullared fast med nästan bara kläder och ganska mycket snyggare kläder med för den delen. Även om jag inte hittade så mycket som jag ville ha så är jag nöjd med det jag kom ut med; tshirt, strumpor i mängder, over knees, strumpbyxor och knästrumpor för drygt 20 kr styck kändes sjukt värt!

Värst var det när jag var tvungen att springa iväg över gatan till KFC för att låna toalett och jag insåg att jag hade lämnat min mobil i Soots väska! Jag hade redan betalat för mina saker och de andra var i princip färdiga när jag sprang iväg. Stod hur länge som helst utanför och väntade utan att de dök upp och fick smått panik. Tillslut när jag efter fjärde gången gick upp till det stället i butiken där vi hade skiljts åt återförenades vi! Visst hade jag klarat mig ändå, men det var ändå lite nervöst!


Här är jag nånstanns i närheten av Harrods. Var egentligen tänk att vi skulle hinna med en snabbvisit där innan vi skulle möta upp de andra vid St Pauls Cathedral men det blev för tight med tid.


Det var så kul när jag skulle fota killarna utanför Pauls Cathedral, bad dem att ställa sig på led. De flesta gör bra ifrån sig men finn ett fel...Sott kan liksom inte riktigt få till det! Och det här är bara två av de sju bilderna jag tog! Spelade ingen roll hur många gånger jag sa till honom att ställa sig närmare!Sista kvällen satt vi i flera timmar på en liten mysig pub och bara njöt. Kändes lite sorgligt att tiden hade gått så fort men vi var alla väldigt nöjda med tiden!

När det sedan var dags att åka hem på tisdagen var alla riktigt trötta

..endast Nalle är vaken.

Det som senare utspelade sig när det var dags att gå igenom säkerhetskontrollen är något jag är mindre nöjd med.
Jag vet vet vet ju att man absolut inte får ha något vätskebaserat löst i handbagage utan att det absolut måste läggas separat i små plastpåsar och precis innan jag skulle checka in min stora väska så kom jag på att jag hade min foundation i min lilla sminkväska som jag hade i mitt handbagage. Så jag lade över den i den stora väskan och sen var det dags för säkerhetstjänsten.
Jag hade mina kängor så jag var ju givetvis tvungen att ta av mig dom och när jag gick igenom detektorn eller vad det heter så pep det. Jag visste att det var pga av mina clips i håret men blev så klart ändå visiterad. När det var över såg jag min väska komma ut på "Special"bandet för checkning. Blev smått nervös och tänkte att jag kanske pinsamt nog kanske hade glömt någon vätska i alla fall.

När väskan sedan gicks igenom plockade kvinnan fram sam efter sak som inte var okej, läppstift, eyeliner, ögonfranslim och linser (!) Det var så sjukt pinsamt. Sen så visade det sig att de små påsarna som man får gratis i Sverige kostade pengar här och jag hade bara några få mynt kvar. Efter lite krångel visade det sig att Nalle hade pengar att lägga ut och jag fick min lilla påse men jag skämdes ändå jättemycket.


Här är stora delar av det jag kom hem med! Jag är så glad för allt! Väldigt nöjd är jag med Primarkfynden pony tshirten och den söta lilla ryggsäcken! Ryggsäck är något jag länge behövt men vart ganska emot då jag inte inte hittat någon som jag tyckt passat mig. Jag är ju egentligen mer förtjust i handväskor men den här var bedårande och kostade bara 5 pund så den åkte ner i kundkorgen så fort jag såg den!

Mysbilder!

Här kommer lite bilder från myset hos Anna!


Anna öppnar presenter!

Bianca! So cute, ligger i mitt knä och gosar!


Snyggast i stan eller vad var det nu :PAnna var så söt när jag sa att jag inte skulle glömma något och försökte packa ner sig i min väska.

Tack för finmys<3

Jobb jobb

Lånar den här bilden från Annas blogg tillsvidare!Hade en riktigt trevlig dag på jobbet idag!
Visst det är stressigt ibland men alla söta kommentarer jag får om mitt hår och utseende piggar verkligen upp!
Den mest randomen kommentaren jag fick idag var när en liten man sa "Vilket vackert hår du har! Men...i mitt hemland hade man blivit stenad med den färgen" och så såg han riktigt ledsen ut så jag tror inte det var ett skämt. Gjorde lite ont i hjärtat, den där känslan av att det finns folk än idag som fortfarande är så oerhört förtryckta att en så självklar sak som rätten till sitt eget utseende är ifråntaget dem.

Nu ska jag snart åka iväg till Nalle för lite mys!
Ska bli riktigt trevligt även om jag är väldigt trött just nu. Måste få andas ut lite här hemma innan jag åker iväg.
Jobb imorn med!

Mys med Anna <3

Har haft en underbar dag + övernattning hos min fina sister from another mister Anna<3
Vi åt massa godis (givetvis) chips och bakade pizza!
Kvällen spenderades även med cider, outsiders, massa Familjen Addams och givetvis massa prat!
Superlyckad kväll med andra ord!

Har inga bilder just nu men hoppas att jag får tag på någrta senare!
Kom nämligen inte hem som planerat utan hamnade på ostbricka!

Här är i alla fall en bild på mig från helgen då jag var på klubb med postapokalypiskt tema! Det var galet kul! En av de bästa klubbarna i år!


Mjau!

Hej hej!
Ledsen för min frånvaro här på bloggen men det beror på lite strul med vårt nya internet plus att min hdmi kabel gick sönder till nya datorn och jag fick inte igång internet alls på den gamla :(
Hinner inte riktigt uppdatera nu heller men har haft en väldigt mysig kanelbullens dag med Vickan! Chai-te.