Hår

Ja saknar mitt hår. seriöst på riktigt. Ja har vart rätt nöjd med det i vår, kört på svart och lockigt med massa löshår och det har kännts bra, men så gick det andra håret och blev slitet så då va ja ju tvungen att köpa nytt, så ja gjorde som vanligt, som med mitt vanliga hår upssatt för att få volym, lockade det på morgonen och sen ta-da när ja skulle sätta i löshåret såg det så kontigt ut, mitt vanliga hår va massa volymigt och lockigt medan löshåret va platt och tunnt, palla, så nu får ja platta mitt hår istället för att det inte ska se dumt ut, men det ser rätt dumt ut ändå för min färg är lite ljusrae än löshåret och när man har rakt hår så syns skarven mellan riktigt och falskt hår mycket mer. Palla >.<

Har i alla fall beställt lite mer hår från happy hair så ja hoppas snart på att ja kan se ut som avnligt, hatar sånna här förändringar verkligen >.<

Kommentarer
Postat av: Annie

Köp INTE löshår på happyhair. De är så oseriösa och deras priser är ju bara att skratta åt. Du får betala mer än dubbelt så mycket för ditt löshår som du skulle ha betalt annars.



Sedan vet du väl att äkta hår kan stylas hur du vill. Sätt i löshåret innan du stylar ditt eget hår och styla det sedan som du stylar ditt eget. :) (om du har naturligt väldigt lockigt hår kan du dock med fördel locka håret innan du sätter i det, har du inte det kan du locka det när det är isatt och du ändå lockar ditt eget).



(Klipp lämpligen upp löshåret också om du vill minska skarven).

Postat av: miaka

Ja har köpt flera gånger från dom, tycker dom är helt ok, visst syntethår går säkert att köpa billigare men inte på träns tror ja, brukar ju ha löshår, så det blir non inga problem. men tack för varningen!

2008-07-01 @ 01:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback