Hår-ångest

Nu har ja sån där hår-ångest igen. Vad ska ja göra? Egentligen är ja nöjd med färgen, jag blir glas när jag ser mig i spegeln. Men till det vanliga problemet då, det är rosa färg överallt. Ja kan bara tvätta håret en gång i veckan och ÄNDÅ tar det jättemycket färg, just nu har ja inget löshår i min nyans och ja har inte råd att köpa nytt. Jag är trött på att inte kunna ha alla typer av kläder eller alla färger.

Men ja tycker ju om färgen och även om ja inte har håret i den här färgen för att få uppmärksamhet ska ja inte ljuga och säga att jag inte blir glad eller uppmuntrad av alla dagliga komplimanger jag får. Och det är kul när man märker att folk blir glada av ens hår. Bara de här dagarna på Mcdonalds har ja fått massa komplimanger från trötta små barns mammor som tycker det är kul när man sticker ut och mängder av små barn som hela tiden säger "Titta mamma hon har rött hår"

Nu skulle ja ju aldrig behålla en färg bara för en sån sak men tja, det är ju roligt i alla fall. Ja är sugen på en mer neutral röd, kanske kastanj, kanske mörkare, kanske vinrött, kanske svart. Svart känns så bra och stilrent men jag vill inte färga så mörkt nu när jag har så ljust. Jobbigt Jobbigt




Kommentarer
Postat av: Faile

Jag tycker du passar så bra i allt så jag kan inte komma men nån åsikt som hjälper xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback