Uppdate!

Att man inte tar tag i saker lite tidigare. Tog och sydde om den där spetstoppen och det blev ganska bra, fattar inte varför ja inte gjort det tidigare. Eller jo, ja har tänkt på det innan men så vet ja att madde va missnöjd och tyckte hon hade förstört sin när hon sydde om den hon köpte som med ba för stor och hon har så mycket mer skils när det gäller sömnad så ja har tänkt att min med skulle bli förstörd. men ärligt talat så tror ja att lindex har liiite bättre kvalité än Gina. Vet att Ammi alltid brukade tjata på att Ginas grejer alltid gick sönder eller så bara efter några gånger. Så nu ska ja ta tag i mitt hår med och hoppas att det kanske med kan bli bra, nu när det gick så bra med kläderna! Vet bara inte vad ja ska ha under dagen imorn, vill som sagt inte ha jeans men det vore ju bra så man håller sig varm och allt, samtidigt som det vore rätt smidigt att ha spetstoppen och kjolen och sen bara dra på sig klänningen över det, men samtidigt känns det så himla tråkigt att ha samma tröja på dan som på kvällen plus att det inte är så fräscht heller att gå i den hela dagen.

Annars ikväll blir det vila, ska duscha och så nu ikväll efter som ja måste gå upp vid halv åtta imorn (hu vilken hemskt tanke) och massa sims, kanske äter lite naturchips om jag orkar men vi får se^^


liten uppdatering, gick att att platta håret ganska bra, så ja är rätt nöjd nu^^ Vet int ehur ja ska göra med min lugg, de senaste månaderna har ja börjat ha lite mer snelugg, min egna lugg har blivit så dålig osv, så tja ja ahr helt enkelt bara lagt den åt sidan, men nu är ja lite trött på det med. Vet inte om ja ska spara ut luggen, klippa till den lite snett och ruffsigt eller om ja ska klippa tillbaka den som ja hade innan, fönade den till en "vanlig" lugg nu och det går men den blir väldigt stor och fluffig eftersom den är så lång... har inte klippt den sen i januari typ... Skulle gärna vilja ha lugg imorn, men men, vi får se! kanske har den i lugg under dagen och ser den inte bra ut på kvällen kan man ju bara fästa den med ett spänne eller så...hm vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback