London Calling!

Iiihp!
Tror ju faktiskt inte jag berättat för er att jag ska åka till London nästa helg!!!
Åh jag är så himla lycklig!

Var där första gången som 12 åring tillsammans med familjen och när vi skulle åka hem grät jag för att jag förälskat mig så i staden och inte ville åka därifrån. Då bodde vi hos ett par vänner till mamma och pappa. Pappa besökte regelbundet London när jag var liten eftersom han spelade och ledde lovsång väldigt ofta på den tiden. Vi hade mycket brittiska vänner som ofta var och hälsade på våran församling, Bellevue frikyrkoförsamling.

Hur som helst så har jag varit där ett par gånger sedan dess och älskar staden, folket, stämmningen och allt!

Det ska bli fruktansvärt kul att besöka staden med några utav mina bästa vänner. Egentligen var det inte tänkt att jag skulle åka med alls eftersom jag inte alls har råd men en liten katt betalde min resa <3

Vi ska bo på ett hostel som ligger på Russell Square som heter Generator Hostel och vi är där från fredag till tisdag! Så skönt att det liksom blir lite mer än en helg även om vi kommer spendera sista natten på flygplatsen :P


Vi ska gå på klubb

och sen massa turistsaker med så klart som Buckingham Palace, Queens garden, British Musem osv. Även om jag redan besökt de ställena innan är det alltid kul att komma tillbaka!

Sen ser jag så sjukt mycket fram emot Camden! Önskar så klart jag hade mer pengar att spendera men ändå! Bara känslan av att vara där och Cyberdog!


Åh jag är så himla pepp!!! Kan knappt vänta! Sitter och funderar över vilka kläder jag ska ha med mig och vilka olika platser jag helst vill hinna med. Ni får gärna ge tips om det tycker är något jag absolut inte får missa!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Generator Hostel bodde jag också på en gång, innan jag flyttade hit, det är bra där. Skoj att du ska hit, du kommer säkert gilla Camden, man kan inte annat :')

Postat av: svanis

du ska inte ha med dig kläder dit, du ska ha med dig kläder hem ;)

2011-09-16 @ 15:08:58
Postat av: miaka

Sv: haha sååå sant Svanis!

2011-09-19 @ 11:53:26
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback