Pinsamt värre

Jag fick ju ett par stockings för rätt länge sen å så behövde ja nya strumpebandshållare eftersom dom gamla inte passade till dom nya, så jag begav mig iväg till knalleland eftersom aj visste en affär som hade jätte söta strumpebandshållare (långt ord, finns det ingen förkortning) å ja ahde verkligen tur för när ja kom dit fanns det bara ett par kvar som jag genast roffade åt mig och begav migg till kassan med, lycklig över min lilla vinst. trodde jag ja,. Väl framme i kassan ser jag att min gamla svenskafröken står och betjänar och jag undrar hur ända in i hon har hamnat som kassörsbiträde och det är ju no way att ja skulle köpa strumpeband av henne lixom. shit va pinsamt, ja fick mer eller mindre panik. Ni där ute kanske inte fattar poängen, vadå? så pinsamt kan d la inte vara att köpa strumpeband av sin gamla lärare. jo det kan det. Om man gick på en konservativ kristen friskola där man helst skulle ha trosor som gick upp till arhålorna och där man inte ens fick ha linnen på sig för att det visade ju BH:banden (och det kan ju hetsa upp dom små pojkarna i onödan, så tänk på hur ni klär er tjejer) i ett sånt läge köper man INTE strumpebandlixom. men efetrsom det var sista paret kvar och jag inte skulle ha tid att åka ner imorrn var jag ju tvungen att göra det, men först gick ja omkring i affären i säkert en halvtimma innan jag vågade mig fram till kassan. som tur stod min lilla fröken inte kvar i kassan och jag kunde pusta ut, jag menar jag evt va hon hade tänkt om mig om ja nu hade köpt det av henne. stackars lilla Cissi, har hon ballat ur så totoal. har hon ingen mamma? Men det kan ja ju säga att jag faktiskt har....


sen behövde jag köpa ny hårbortagningskräm eftersom den var slut, och som vanligt kom den eviga frågan upp, ska jag köpa en venus vibrance istället? Detta är en fråga som jag ställer migsjälv i stort sätt varje gång jag står i affären för att köpa hårborttagningskräm och jag får lixom alltid stå och överväga vilka nackdelar och fördelar det finns med de båda alternativen.
Hårborttagningskräm är bra för att det tar bort nästan allt hår och det tar ett tag inna d växer ut igen och det kostar mig ungefär 50 kr i månaden. men det är kladdigt och kräver rätt mycket tid. + att det inte alls är så skonsamt för huden igentligen och jag kan ändå int eanvända det under armarna efetrsom huden är så känslig där.

En rakhyvel skulle visserligen vara mer praktiskt, kan användas överallt och skulle vara mer ekonomiskt, när man väl har köpt en kostar det ju en inte så mkt mer, förutom lite nya blad nu och då. annar ärdet en engångs summa på 130 kr för själva hyveln, alltså mer ekonomiskt. nackdelarna är ju dock att håret växer ut snabbare.

S
å brukar det se ut i min hjärna en gång i månaden och jag har hittills alltid bestämt mig för att köpa kräm, men igår, kära läsare bestämde jag mig förr att köpa en alldeles egene venus vibrance! och det känns bra! Tyckte dock inte att det var så effetktivt när den vibrereade (för en skönare rakning) utan det kittlades mest och var rätt meningslöst- men men....


Kommentarer
Postat av: Wennie

Använd vax, smärtsamt, men väldigt effektivt.

2007-01-17 @ 10:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback