Team

så va året snart slut, det är helt otroligt va fort den här terminen har gått! men jag är hemskt nöjd med den, dock lite mycket plugg nu att ta tag i! men men det får bli efetr det här året. Julen är jag hemskt nöjd med, massa fina klappar och mys. precis som julen ska vara. Nu sitter jag här och försöker tänka igenom vad jag ska ha med till team. Åker på läger i oskarshamn i morgon. blir dock bara några dagar då ja och Vixis ska fira nyår hos pilgrim! det ser jag verkligen fram emot, men det blir ett himla massa åkande de närmsta dagarna.

idag var jag och Micke och åkte skridskor, jag är ju inte precis världsbäst på det, och saken blev inte bättre av att en miljon dåraktiga småungar åkte samtidigt, jag och micke var typ de enda ungdommarna där, och eftersom ja inte va så säker på isen och knappt visste hur man väjar undan om det kommer en unge i vägen så blir det ju inte så att man tar ut svängarna så jag höll krampartat fast vid Micke medan vi åkte (läs: han drog mig) varv på varv så nära kanten man kunde komma. Men jag skulle gärna göra om det, men helst på en sjö eller så där det inte finns så mycket människor och med termobyxer eller nåt så man inte behöver slå sig så mycket om man trillar. Lolita är kanske inte världensbästa skridsko-outfit, i alla fall inte om man inte kan åka så bra :P

Min väska är mer eller mindre fullproppad med sammetskläder just nu (att det ska ta så mycket plats) att jag inte har plats för något annat, får ta med mig så lite andra kläder som möjligt till team, ska ju bara vara där sön-tis så det borde inte vara några problem men sen är det ju massa andra saker som ska med, smink, locktång, hårspolar osv... Hoppas verkligen inte ja glömmer nåt nu,

nej nu ska jag ta och återgå så jag och Gurra hinner se lite på rose red sen i alla fall.

ta hand om er
:*

***

det är för stort för att vara sant
                        jag kan inte ens föreställa mig
                                                  jag kan inte ens andas i det tomrummet
                                                                                        jag inte vet finns






(det finns en rädsla i behovet att alltid rädda liv
den meningen berör mig på djupet)

stress gha

Så tre minuter i tolv skickade ja in min uppsatts som skulle vara inne idag. Det var ett personporträtt av Ester på 10 sidor. Väldigt intressant måste jag säga, hon är väldigt fascinerande att läsa om. Nu måste jag dock säga att den här uppsattsen va bland de sämsta jag skrivit, jag vet inte vad det är, om jag har tappat skrivlusten, tappat min känsla för språk och formuleringar eller om jag bara är trött. Men det va väldigt skönt att få den gjord, om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte jag skulle få klart den idag, men med lite uppmuntring från mamma så gick det bra. Hon sprang och hämtade sina bibelkommentarer böcker och ville verkligen hjälpa till men sen slutade det med att vi blv osamas så nu sitter jag här på gränsen till att börja gråta. Fånigt va? men just nu orkar jag inte ta tag i det, visst ja sa en del onödiga grejer som sårade henne (så pass mycket kan jag säga utan att gå in på några detaljer) Men jag menade ju inte att göra henne ledsen, det känns verkligen jättedumt efter att vi har haft en så mysig dag i Floby, mamma bjöd på mat och lite andra småsaker och vi hade det mysigt helt enkelt, men det här blev verkligen ett storbråk på något tyst konstigt sätt, vet inte hur jag ska förklara, hon bara gick, och jag vill inte, orkar inte gå efter.

Imorn ska jag ut med pojkarna och julhandla, är mer eller mindre klar, slog in resten av julklapparna innan idag, men det är lite andra småsaker jag behöver fixa! Så ja hoppas inte vi måste lägga ner massa energi på att bråka för ja behöver verkligen min energi till annat just nu.

En avgrund

man plockar fragment från det förflutna men har inget grepp om helheten

Ja den meningen var klockren just nu. så himla klockren. jag hade en bra gårdag, bildspelet blev (typ) klart vi ska göra lite mer på det nu på rasten innan Gudstjänsten. Var uppe till tre igår med Madde, vi hade mys, kollade bdb snackade, lockade och limmade hår, det här va ju näst sista kvällen jag var här. det känns så himla tråkigt att jag ska åka här ifrån, IMORGON, kan ni fatta det, sen kommer jag inte hit förens vecka två, usch va tråkigt det känns, ska jobba på torsdag det är det som är kruxet, redan halv tolv, usch vad jag inte vill, men men tid är pengar.

Jag kunde inte somna igår, jag läste något igår, något som verkligen berörde mig och faktiskt fick mig att gråta, så till tonerna av fix you grät jag mig till sömns, och det va nog rätt skönt egentligen, det va länge sedan jag grät så innerligt och så uppriktigt för något som egentligen inte spelar någon som helst roll. Men ändå bet det fast i mig och tvingade mig att skriva medan tårarna strömmade fram, ner för mina kinder och gjorde kudden så våt att jag fick byta, sen  somnade jag väl tillslut men när klockan ringde runt sju tiden så halvsov jag ändå bara. Nu är jag trött men ändå inte lika trött som om jag hade varit om jag hade kommit in i djupsömn

och kanske jag står inför en stor avgrund...ingen vet...



En vanlig vinterkväll

klockan är halv tio och här sitter jag och väntar på Madde, vi ska göra ett bildspel till en låt till Gudstjänsten imorgon, det borde väl inte ta så himla lång tid men det vore skönt att få det gjort, saker brukar ju alltid ta längre tid än man tror. men men. det är nog ingen större katastrof. Va på stan innan med Madde och Chribban, vi va inne på lindex en evighet för typ alla de saker ja skulle ha va slut och då fick jag så klart värsta beslutsångesten, men det slutade med ett puder i alla fall och lite andra småsaker. Sen blev det fika och nu sitter jag här i min ensamhet. Lyssnar på tool och kollar bilddagboken. Nätet är verkligen sjukligt segt just nu, hoppas det blir bättre sen för vi måste hämta massa bilder från nätet osv.

Imorn ska jag dock verkligen plugga har ett arbete om Ester som MÅSTE in på fredag och det vill jag inte tänka på mer sen över lovet, det är nog med tentan och Brunos pm. Morr på plugg säger jag bara. Sen blir det jobb på donkan  på fredag, tråkigt tråkigt, det kommer vara mängder av människor och ja ska jobba lunch.

Welcome to the O.C

Så jag kunde inte stå emot -  sitter och kollar på första avsnittet av O.C igen, haha jag kan helt enkelt inte leva utan det. Men den här känsloströmmen beror ju även på min seperationsångest, jag vet att det är mycket därför, jag har svårt att skiljas från saker.

jag minns när man såg det första gången, va hemma hos Tilda när ja såg första avsnittet, det va kärlek vid första avsnittet. Nu när man ser det är det ju massa saker man lägger märke till, det här är ju liksom första avsnittet, de är inte lika bekväma i sina roller, seths karaktär är lite annorlunda, Kirsten har absolut inte hittat sin way to go så att säga, Sandy och Marissa dock känns precis som vanligt, Summer va lite större där, hon har nog gått ner en hel del ser det ut som!
men jag älskar det verkligen!

Oh goth...here we go again

Förlåt men jag måste verkligen än en gång skriva om goth och hur mycket jag älskar den subkulturen. Igår funderade jag en hel del på varför jag dras så fruktansvärt mycket till den romantiska gothstilen och varför jag inte klär mig i det. jag menar kläderna är lättare och billigare att få tag på än lolitakläderna osv.

Jag tror det dels kan bero på att jag inte alltid känner mig så snygg i det, ja menar inte att jag inte trivs i det för det gör jag verkligen, jag älskar långa svepande kjolar, sammet, spets, korsetter och allt vad de hör till med svarta rosor dödsrommantik och Edgar Allan Poe. Men ändå, ändå är det något som stoppar mig, det blir helt enkelt inte så. det händer ibland att jag klär mig i det, men då (Kevin vann idol btw) är det mest när jag ska ner till ICA eller nåt, aldrig till skolan eller när ja ska va med vänner eller så. Sen är det ganska obekvämt med, långa kjolar, tunga kjolar, korsetter har jag ju inget problem med, det gillar jag ju, det är konstigt men jag älskar att känna hur man inte kan fylla hela lungorna med luft, hur de tar stopp vid en viss gräns osv men lolita är mer lättburet faktiskt. Men jag kommer ändå alltid tillbaka till hur jag älskar att se bilder på kyrkogårdar, hur mycket jag älskar månsken och dödsromantik. Gha det här är svårt att förklara, men jag föreställer migsjälv på en kulle i månskenet, med långt långt hår och vinden vinande som sveper med sig mitt långa hår och den svarte prinsen långa cape.  Det är väl en liten dröm jag haft sen jag var 15 ungefär. Ibland blir jag helt fast vid datorn och kollar på underbar gothkrationer. Det är ju så otroligt vackert.

Jag ska antagligen till Pilgrim på nyår och då ska jag ta ut all min gothlängtan så att säga, det är verkligen något jag ser fram emot, har redan börjat planera outfiten! Längtar verkligen till det,

nej nu ska jag och Gurra se om första O.C avsnittet, längtar så mycket efter O.C så jag kan dö
puss på er
<3

Hemfärd

Nu har jag krypit upp i min säng med glögg för att mysa lite innan jag tar tag i packandet, om en timma ungefär ska jag åka här if rån. Känns alltid lika tråkigt, men lite extra tråkigt just den här helgen, har verkligen ingen lust att åka, vill bara va här med mina vänner plus att vineyard har julfest imorn. Men istället blir det vinter meet på iseberg imorn och det har ja sett fram emot typ hela året. det är ju bara det här med klädera. va ska jag ha på mig? red riding hood (kan ju tillägga att ja köpte den i juni just för att ha den på lisbers meetet) eller rose jail? hm det är svårt, men ja tror ändå det lutar åt rödluvan. men men vi får se imron. ska pröva massa framför spegeln osv.

Nu har jag bara två skoldagar kvar, tis och ons, en uppsatts som ska va inne på fredag....oooops, inte ens börjat...men det fixar jag nästa vecka...sen bruno pm:et detr löser sig...och hemtentan, som inte känns så svår som ja trodde, sen är det ett arbete för GUnne och en hemtenta, men det borde ja klara, bara liiiite för mycket just nu.
Nej nu ska jag återgå till min glögg

Puss <3

*gäsp*

Sitter på dagens första lektion och är trött som få, när klockan slog fem hadde jag ännu inte somnat, trots att vi gick och la oss vid tre tiden. Anyway så hade vi väldigt roligt igår, idag kommer bli toppen, men det är så mycket att göra. jag hoppas verkligen jag slipper ta hand om gröten och maten och allt det där eftersom jag mest vill hålla på med dekoren, som jag sagt tusen gånger, :P

Sitter med spolarna i håret nu med och en stor röd-rutig sjal virad runt som en turban, känner mig lagom snygg. Första kommentaren jag fick var, Cissi med turban, har du bytt land? men men, det är ju bara över dagen, runt fem tiden så åker de bort! då hoppas ja på mjuka lockar. vet dock ännu inte hur jag ska göra med kläderna, känns verkligen jobbigt. men men, vi får se, kanske ska dra lott?

Filmen ligger nu uppe på youtube så det är bara att njuta på!
http://www.youtube.com/watch?v=VqCTacJPduQ



nej nu ska jag återgå till vad Gunne säger om att det finns ett behov av att hitta sina rötter!

Julfesten ftw

Nu sitter vi här, jag, madde och Jossa och förbereder, Madde håller på att redigera en film om lärarna, jag har satt mig vid datorn en stund efter ett hårtpass av att göra girlanger av tomteskum och Jossa roar sig med att skaka en burk med tomteskum! Jag och madde och Jossa spelade in en tribute till O.C innan som vi ska visa upp imorn, den var rätt flummig och jag tror det är en hel del som inte kommer fatta nåt (särskilt mitt och maddes psykbrott :P) men jag lovar, det kommer komma upp på youtube (så fort det här nätet tillåter vill säga) haha ja dog av skratt när jag såg den slutgiltiga versionen!

Innan va vi och handlade massa mat, typ 50 l julmust, tio liter glögg, 15 liter gröt, 18 liter mjölk och massa annat, i slutet va jag nästan rädd att pengarna inte skulle räcka, men det gjorde den, fick tom typ 300 kr över.
sen vet jag fortfarande inte va jag ska ha för kläder, prövade bägge innan och den rosa känns ju helt klart mer nobel, men nu vart jag så pepp på korsett och goth, usch va jobbigt >.< Men attributen känns bra i alla fall :P sitter här med spolar i hela håret och ser jättefin ut :P (eller inte) men jag hoppas på fina lockar imorn i alla fall. hade en del av löshåret i spolar förra natten och de lockarna blev jättefina, resten av löshåret ska jag ta och locka med vanlig locktång^.^

Nej nu ska jag nog återgå till arbetet
:*

Back!


Så nu är jag tillbaka på mitt älskade Kortebo. jag ärlskar verkligen det här stället, jag älskar att ha ett eget place liksom. Ibland önskar jag att jag vore här mycket längre eftersom jag trivs så bra, blir alldeles lycklig när jag kommer in genom dörren, och jag blir alldelses lycklig av att gå och packa upp alla saker.
Snart kommer kribban hit och då ska vi baka massa knäck, 600 stycken faktiskt! Mums mums!
Håller på att planera outfiten till julfesten med, antingen kör ja på en rosa hel-lång, halvslimmad, passar utmärkt till temat, lagom gamouröst, eller en svart i sammetsöverdel och sidenkjol, med hyffsat mycket vidd, måste dock ha korsett till den annars ärt den på tok för stor, det blir lite jobbigt fr då blir det mer dark galmour och då går jag ju emot mitt eget tema, men jag gillar verkligen den annars, passar egentligen bättre på något sätt. helgen har varit underbar verkligen, nu är det tillbaka till vardagen har verkligen hur mycket som helst, imorn och på onsdag är det bara julfesten som gäller och sen är det MASSA plugg, men det ska nog gå bra hoppas jag!
Nej nu ska jag ut i köket och hinna få i mig lite fil innan bakandet!
Puss på er <3

Well well

Hej vänner!
har precis gått och lagt mig, kvällen har bestått av msn och att fixa lite praktiska saker för julfesten. Jag tycker det är jättekul att sitta med i julfestgruppen, och det var kul att mitt tema med rosa och vitt gick igenom, men det känns som om det var alldels för kort tid att planera det hela på. och jag ville som sagt mest ha hand om inrdening osv, inte spex och sånt men nu känns det som att fokuset mer eller mindre bara ligger på inredning, jag undrar om det är mitt fel, för att ja kanske vart den som drivit på mest i gruppen och vart den mest intresserad (eller ärligt så vet jag inte om jag vart det) eller om ingen annan har någon ambition heller om spex, vet att Madde gärna haft nåt kul, jag med verkligen, men jag vill inte hålla i det eller styra upp det, jag vill bara dekorera och vara värdinna typ. Outfiten är färigplanerad nu i alla fall!

Visst är det lustigt att man helt plötsligt kan tappa vad det är för dag? stod och tog bort mitt smink och tänkte att jag skulle vara så tyst som möjligt för att inte väcka min bror som ska upp till skolan imorn och blev jätteförivirrad över vilken dag det var, för mig kändes det som om det skulle vara helg eftersom jag inte har någon skola, samtidigt som det kändes som det va fredag, men hela helgen har ju gått och det är måndag, :P blir väl så när man inte vart i skolan på flera dagar!
Imorn blir det tillbaka till Kortebo och vi har mycket att göra, tal som ska skrivas, musik som ska fixas i ordning, mängder med papper som ska skrivas ut och massa att handla men det blir nog kul!

natti natti på er
:*

News!

Haft en alldeles underbar dag! Den började väldigt bra med att jag åkte in till gbg för att bli intervjuad av en frilansare som ville göra ett reportage om lolitastilen, om vad det är, varför vi har det, hur man börjar, vad det betyder för oss osv! Så jag och Evelina blev intervjuad, och det blir förhoppningsvis publicerat i GP så småning om, eller det var i alla fall hennes tanke att sälja det till GP.
Så hon bjöd oss på en fika över en låååång intervju, det va jättekul eftersom man verkligen kände hur intressant hon tycke det va och hur genuin hennes undra faktiskt var! sen blev det fotografering i Nordstan och det va hemskt kul, men man blev rätt utittad, dock va det rätt kul^^
Gha jag älskar verkligen att stå framför kameran, hade velat hålla på hela dagen! hoppa verkligen bildera blev bra! En stund efter, senare när jag lämnat av Evelina ute vid brunsparken kom det fram en kille och sa att han sett oss där inne, och undrade va vi höll på med, om jag var modell osv, det kändes rätt kul :P ser verkligen fram emot att få läsa artikeln sen!

Senare kom Micke in och vi gick och åt mat, sen bar det av till Borås igen då vi skulle kolla på lite poetry slam, hemskt mysigt! Och nu ligger jag här i min säng, imorn blir det jul på liseberg och shopping och mys hemma hos Micke!

Puss på er <3