Höstträdgård

Nu ska jag precis gå till bussen! har suttit och tittat på bilder från den här datorn här nere. Fanns massa som jag hade glömt bort. Bjuder på två färg-glada bilderpic från i höstas!Falla fritt

God morgon!
Sitter och äter frukost och lyssnar på Melissa Horn!

Den här låten kan jag inte relatera till så mycket förutom en liten rad av texten (02:18 i låten)

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd.

 

Igår var jag med familjen i Gamlestan på ett möte med the house. Tror det är den mest karismatiska församlingen jag vart i någonsin. Eller i alla fall sen jag var riktigt liten. Folk var mega berörda och föll än dit än hit och nivån var mycket hög. Det var en man från USA som var där och predikade och bad för sjuka. Men lovsången var väldigt bra! Fast väldigt vild. Jag kan ju vara lite skepiskt mot såna oerhört karismatiska möten. Det blirr lätt till något andligt rus som liksom går över när man kommer hem. Inte alltid men för många. Och då känner man sig oerhört tom när den där stämmningen släpper. Men men på det hela var det en ganska intressant kväll. Annars firade vi mors dag igår. Var och åt på jensens och hade det mysigt.

 

Idag ska jag in till gbg en sväng på eftermiddagen. Har lite småsaker att handla.


Man väcker en ångest när man släcker en annan

Jag är så oerhört trött på att känna mig som en robot.
Att inte kunna känna efter hur jag mår eller ens förstå varför jag blir ledsen.
Jag är trött på att såra folk för att jag inte vill såra folk och för att jag inte kan ta för mig så mycket som det krävs av mig.
För att jag ska kunan funka.
I livet eller i någon relation överhuvudtaget.
Varför kan jag inte bara vara "vanlig" ha kontakt med mina känslor och kunna säga ifrån. Och fatta hur jag mår och varför jag mår som jag gör.

Just nu känner jag mig väldigt beroende av musik för att ens kunna förstå mina känslor. Lyssnar nästan dygnet runt på Melissa Horn. Ibland känns det som om hon sjunger precis så som jag känner. faktiskt, det låter konstigt men utifrån hennes texter kan jag förstå saker om mig själv eller känna vad jag känner. Så konstigt att det kan vara så. Att man kan vara beroende av någon annans ord för att man på något sätt ska bli förlöst.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom

Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst

Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag

Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär

Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Har jag förmågan att glömma bort

Grejen är ju den att jag känner inte att jag mår dåligt, jag känner mig inte deppig eller ledsen egentligen men jag känner mig trött och jag känner mig lättstött. Som om minsta lilla sak skulle kunna få mig att börja gråta. Varför är jag så komplicerad? Vad är det som har gjort mig så här svår? Jag vill inte vara svår. Jag vill vara lätthanterlig.

Picture post!

Nu kommer lite bilder från igår som jag fått av Anna^_^


love på Anna! Hennes ögon ser huuuge ut med dom linserna jämför med mina, fast sen så har hon väldigt stora ögon med (och stora läppar och absolut inte utåstående öron, så det så)


Min favoritbild nästan.

Chill med Bianca

Jag ägde på dansmattan :P *lol*

Cissi

Avslutar med den smexigaste bilden av alla. Haha

Mitsukai ´n´ Miaka

Kom ganska nyss hem från en helt underbart mysig dag med min favo Anna!
Blev en hel del dansmatta och jag fullkommligt SÖG!!! Men nu var det ju ett tag sedan jag spelade så det var kanske inte så konstigt. Efter en timmas spelande gick det dock lite bättre, jag fick D istället för E i rank på flera låtar :D
Sen blev det lite shopping på willys. Glass, dricka och kakor och GODIS. Hm undrar om vi setts någongång utan att köpa godis. Vi är ganska bra på det där.
Bianca var med och myste så klart, blev en del promenerande och snack om allt från sjukhus, piercingar och hårfärg. Känns som vi har ganska mycket gemensamt! Nån timma innan jag åkte satte vi oss och kollade på gamla bilder från när Anna var liten. SÅ SÖT!!! Sen hade hon också framkallat bilder på oss från förra gången vi sågs, gullunge är vad hon är. De åker direkt från väskan upp på garderoben sen^^

Nu har jag precis lagat lite mat och överväger om jag ska sätta i ett nytt smycke i min navel eller inte? Är rädd att det kommer bli sämre om jag gör det eftersom jag råkade fastna i "nåt" en natt för ett tag sen och det blödde en del, men samtidigt känns det som att eftersom det här smycket är så stort/långt så har det en tendes att lägga sig sig åt ena hållet hela tiden, hade jag ett mindre så känns det som om det skulle sitta mer fast om ni förstår vad jag menar.

Bilder frn idag kommer när jag får från Anna, glömde min kamera tyvärr. Blev lite stressigt precis när jag skulle åka hemifrån. Lyckades ha sönder ett av mina favo hårsmycken och sprang runt och letade lim lite fööör länge.

PUSS

Impossible

Det här är i princip omöjligt.
Efter många om och men lyckades jag ta mig över till den andra sidan. trodde allt skulle vara frid och fröjd då men nej, då visar det sig att dom följer efter en ändå, man ska in i ett rum och blocka dörren med en klocka och det är i princeip omöjligt. Jag vet inte hur mycket tid jag lagt ner på det här nu. Det är inte kul, önskar det hade funnits svårighetsgrader så jag kunde tagit något enklare, det är inte kul att behöva göra om samma scenario om och om igen på det här sättet.

Tror jag måste ta en paus nu. Typ umgås lite med mammi som är hemma från Sthlm eller så. Kan spela mer senare ikväll :D Då banne mig ska jag klara det här.

Arg

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Jag har hur länge som helst kämpat med "attack of the fishermen" på COC. När jag äntligen äntligen tagit mig igenom alla rum, lyckats blockera den trasiga dörren och ska ta mig ut genom ett fönster så visar det sig att man inte bara kan hoppa ner. HUR SKULLE JAG KUNNA VETA DET? Så jag dog. Seriöst jag är så arg så att jag skakar. Jag kanske måste sitta en timma till och göra om och göra om innan jag kan ta mig hit igen och sen har jag ingen aning om hur ja ska ta mig ut genom fönstret liksom. Måste antagligen hoppa till ett annat hus eller något för rakt ner kunde man inte hoppa. Fy vad irriterad jag är.


I HATE IT I HATE IT I HATE IT I HATE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!

New things, happiness

Kom nyss hem från en snabbis på knalleland.
Åkte hemifrån 50 min innan de stängde så det blev typ tio min, men jag kom över det jag skulle så jag är nöjd. Nu har jag pillat med mitt nya linne :D
Köpte bred eltejp i helgen just för att ja skulle modda ett linne med olika tjocklekar av eltejp.
Simpel och snyggt.
Så här blev det
Hm kanske inte världens bästa bilder men det är svårt att ta bra på sig själv. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med linnet. Förutom att jag klippte rigningen lite snett :S Men jag hoppas men inte tänker så mycket på det. Har satt tejp på ryggen men lyckades inte fota det själv.


Bonusbild på mig på väg hem från stan. Har kommit på hur oerhört bekvämt och mysigt det är med luva, innan har jag alltid tyckt att det inte passa mig för att det plattar till håret och gör att min huvud ser konstigt ut, men nu stormtrivs jag :D

Värmen

Phu vilken varm och intensiv dag på jobbet det har varit.
Hade inte världens bästa morgon när jag insåg att jag började halv och inte kvart i. Då var klockan 11. Jag skulle börja om en halvtimma. Lagom svårt att ta sig ner på en halvtimma men jag hann faktiskt :D
Runt tolv blev det världens rush och vi hade kö ner till dörren. Nu är det högsäsong på McDonalds. Från och med nu kommer dagarna se ut så här. Jag har haft tur som jobbat så mycket under lågsäsong och sluppit stressen. Nu känner jag mig nästan lite glad för att jag mest har kvällstider i juni. Det är så mycket lugnare på kvällen.

Gick hem efter jobbet istället för att ta bussen. Det var hur varmt som helst, jag orkade nästan inte gå hem, var helt plaskblöt på ryggen och fick kasta mig in i duschen. Nu sitter jag här och betalar lite räkningar. har sammanlagt 800 kr att betala och jag får ut 200 från mcdonalds. Mer än jag trodde faktiskt. jga hade räknat med max 1700 så jag är nöjd.

Usch var irriterad jag är på csn, fick en påminnelseavgift på 200!!! 200 kr är asmycket för mig, fattar inte hur man kan ta så mycket för en påminnelse. Visst jag kan förstå att det ska svida lite om man glömmer bort, men det räcker med kanske 50-100 kr för att man ska lära sig läxan.  I alla fall så fick jag med veta att de sänkt min årsavgift till 1300 kr. Det kändes som en sten som lättade från mina axlar, jag skulle betalat 2000 nu i maj och det är inte en chans att jag skulle klarat av det. Årsavgiften är nu redan inbetald eftersom jag betalade 2000 i mars.

Göteborg

Wiii!
Har haft en supertrevlig dag i Gbg med Samme.
En del shopping och mat på McDonalds :D Kan inte rikigt bli bättre!
Köpte bred svart eltejp och ett linne. Tänkte pyssla lite med det ikväll hade jag tänkt. Och så var det ju det här med att färga hår...hm...Känns som jag bara skjuter upp det. Men det är ju inte precis någon brådska. Senare blir det nog lite gejm tror jag men just nu behöver jag bara vara. Känner mig sliten och trött  i själen.
Hade tänkt ta massa bilder i Gbg men det blev självklart inte av. var jättenöjd med mitt hår och outfiten idag så det var ju typiskt att jag glömde av det, men men det kommer fler tillfällen. Har i alla fall hittat laddaren till kameran så nu kan jag ju börja ta bilder med den igen + att jag kan lägga över bilder från mobilen. :D

Colder

God morgon god morgon!
Blev väckt runt nio av en viss katt och sen kunde jag inte somna om igen så nu ligger ja här i mammas och pappas säng och äter fil och chilinötter till frukost^_^

Verkar inte vara lika fint väder idag. Ingen sol framme i alla fall. Jag hade tänkt gå ut och lägga mig på altanen en stund med lap topen men nej ingen sol. Får se hur det blir senare fram på dagen. Bli slapp dag idag med. Får se om Samme är sugen på att göra något. Ja skulle kunna tänka mig att gå ner till 4H och mata getterna. Och färga mina extensions eftersom det inte blev av igår.

Puss


Kanske blir så att vi åker til Gbg! Skulle vilja köpa lite eltejp och ett linne och pyssla lite med det sen. Mjau mjau! Åker klockan två i så fall

City

Tillbaka från stan nu!
Phu möttes av världens värmechock! Jag hade ändå inte klätt mig så varmt, hotpants, tshirt, strumpbyxor men jag höll på att smälta bort. Stackars Samuel hade satt på sig jacka så det var ju lagom varmt på honom.
Vi köpte massa nom; chips, godis, chilinötter, 3 liter läsk och vindruvor. Just nu sitter jag med ett iskallt glas cola zero och lite vindruvor.


Samuel och jag i väntan på bussen.

varmt varmt varmt


Lyssnar på kropp och själs program om självskadebeteende "Svårt att sluta skära sig"
Eftersom jag själv varit där och nu kan se på det hela utifrån ett annat perspektiv är det oerhört intressant att lyssna på. Det jag reagerar på mest är dock att reportern verkar tro att alla som skär sig gör det för att de vill visa folk att de dår måligt. Att det är ett sätt att signalera att något är fel utan att ens behöva säga ett ord.

Det kan jag inte känna igen mig i. Jag var snarare paranoit rädd att någon skulle se det. Gick med långärmat och hade svettband och massa sånt.
Men det är svårt att sluta i. Det finns en sån oerhörd befrielse att skära sig. Just den där sekunden när huden spricker upp och det bildas ett pärlband av blodsdroppar det var det jag tyckte bäst om. Och sen den där svidande känslan som satt i ett tag. Pulserande liv på något sätt. Det är svårt att förklara och det är säkert svårt för folk att förstå att det beroendeframkallande. Nästan som att röka tror jag. Kroppen får en kick av det.

Här är
länk till programet om någon vill lyssna.

....

Jag vet inte vad det är med sidecut och unedrcut som jag tycker är så hett, eller varför. Men ni vet den där lilla biten som man inte rakar av, den där slingan som sitter mitt i allt de rakade det är främst det som gör det så snyggt. en sidecut utan den slingan är inte alls lika het tycker jag.

snor den här bilden av
Karino för att illustrera om ni inte förstår vad jag menar


Visst är det snyggt? Bild från Karinos bild, mars -09


Anyway, prövade att sätta i löshåret och allt nyss och tja det ser ut precis som vanligt verkligen när man har mittbena. Tihi. Jag är verkligen nöjd.
Nu ska jag försöka få med Samuel ner på stan och handla godis. Vi har bara suttit inne hela dagen och behöver nog komma ut och röra på oss. Klockan nio something kommer filmen 27 dresses på tv4. Såg den med Micke precis när den kom ut och har för mig att den var ganska söt. Hade tänkt se den med Samme ikväll. Dock så är det ju en tjejfilm. Hm får nog muta med godis och sånt för att han ska gå med på det...

Picture post!

Kom på ett sätt att lägga över bilderna från mobilen :D Fick öppna upp mass storage och då kunde jag hitta det mesta. Dock inte mina konversationer eller mina kontakter och det hade jag verkligen behövt få över eftersom när ja ska synkronisera mobilen (som jag måste göra för att mobilen ska hitta mina filer) så kommer allt försvinna. Men nu har jag i alla fall lagt över musik och bilder. Så här kommer lite bilder från senaste veckan typ.


mask-kitty

S & C

Svanis och Bea

Hm kanske inte den bästa bilden på mig och Per

En dag hade vi picnic:D Här är Soot

En bild från modevisningen. Tror den är från torsdagen. Jag är färdigsminkad.

Inte världens bästa bild men sailorklänningen på den lilla mörkhåriga tjejen blev jag helt galet förälskad i. Tänkte hela tiden att jag skulle fråga desigaren vad det skulle kosta att få en uppsydd men jag glömde det :'( So sad. Hade verkligen velat ha en i sommar.
Här är förresten bild på den lilla asken och giftpåsen från fallen saint. Me like

Sidecut, I has it

I DID IT! I DID IT I DID IT I DID IT!
Det trodde ni inte va? Trodde knappt det själv. Men kände att det vore kul och att det faktiskt bara är hår. Bäst av allt är att det ser ut precis som vanligt när jag har det utsläppt! Så jag kan välja själv om det ska synas eller inte.


Japp japp, så ser det ut. Ungefär


Så ser det ut på andra sida. Visst är spännet sött?

Rastlöshet

Känner mig lite rastlös.
Och som alltid när jag blir rastlös vill jag göra något med mitt hår. Då menar jag inte rastlös som i just nu, utan rastlös i själen mer. Eller rastlös över mitt utseende. Som om jag måste göra något med det nu. En hel del gånger har såna impulser vart bra. Som när jag färgade håret rött 08. Hade vart sugen på rött ett tag och så såg jag en snygg röd nyans på willys som nåstan inte kostade något så då köpte jag blekning och färg och om jag inte hade gjort det kanske jag inte hade suttit här som rödhårig idag. Var nog lite samma sak i sommras när jag färgade det rosa. Det är den här rastlösheten som slår till.
Som nu när jag känner mig lite sugen på sidecut/undercut.
Det är ja ju lite nu och då men jag kommer alltid fråm till att jag inte vågar/ jag kommer ånga mig/det kommer inte se bra ut/jag vet faktiskt inte exakt hur man gör. Och då lägger jag ner det.


bild från deviantart
Skulle givetvis aldrig klippa så här mycket men jag tycker verkligen det är hett med undercut/sidecut. Inte på alla. Men på många. Dom som har stilen för det.
Jag vill liksom ha något nytt ibalnd. Inte alltid bara gå med lugg och rakt långt hängade hår som en gardin runt mig. Visst jag tycker det är fint och för det mesta är jag nöjd med min frisyr men ibland kliar det efter något mer roligt, något annorlunda och fräckt. Önskar nästan jag var lika modig som
Karino som bara verkar kunna göra saker spontant. Det kan jag med absolut. Det gör jag hela tiden men vissa saker gör jag helt enkelt inte pga av feghet. Som sidecut, eller tar ett eget hål i örat osv.

Morning

God morgon allihopa!
Vaknade helt spontant klockan tio över sex idag och kände mig både pigg och supertrött på samma gång. Var lite sugen på att gå men hade ändå absolut ingenting att göra så jag somnade om och vaknade runt elva. Hyffsat tidigt för att vara mig ändå.

Tänkte ha det lite slappt och mysigt nu några timmat fram över. Samuel sover så jag tänkte färga och tvätta lite extensions, göra en ansiktsmask, peela mig osv. När jag var yngre brukade jag ofta göra egna hår och ansiktsmasker. Jag fick en liten bok om det en jul och sen blev jag helt hooked. Kommer fortfarande ihåg att havre, youghurt, olivolja, banan och ägg användes flititgt. Men när jag använde banan första gången blev det katafstrof. Jag hade gjort en hårmask som skulle sitta i drygt en timma. Största delen bestod av en banan som jag mosat. När jag sen tvättade ur den så gick det mesta av bananen inte ut. Den hade liksom blivit till klumpar i mitt hår som i princip var omöjliga att få ut. Så det slutade med att jag fick ta ut den förlägningen. Den var dock väldigt sliten så det var inte hela världen. Men men, det vore lite mysigt att försöka sig på något idag igen. I håret tar jag nog någon av mina vanliga inpackningar, men för ansiktet kanske?

Igår skulle jag köpa ett puder från stargazer men precis då dog vårt internet och när jag uppdaterade sidan visade det sig att jag köpt två. Jag hade verkligen inte lust att lägga ut dubbelt just nu så jag mailade och frågade säljaren om han kunde dra tillbaka det ena köptet. Förväntade mig att han inte skulle vilja göra det, men hade fått mail nu, tidigt på morgonen, om att han canclat den ena. Sånt blir man glad av. Blir lika förvånad varje gång jag blir bra bemött av försöljare utomlands. Förväntar mig att alla ska vara lika kassa som
bodyjewelleryshop
Jag har ju som sagt adrig blivit så illa bemött som jag blivit av dom. och detta är ändå vid två olika tillfällen. I alla fall så har jag hört att det pudret ska vara ganska bra. Köpte deras ljusaste, i lösform. Har blivit helt hooked på det. Det verkligen så mycket bättre än puder i kakform.

 

Väntar även på de här sötnosarna. Älskar verkligen att ha armvärmare men kom på härromdagen att jag inte har så många kvar/flera är gamla och out of style (det vill säga det var såna ja hade på högstadiet och de är i neonfärger eller med konstiga mönster) Men visst var dom här söta? Är väldigt svag för stjärnor! Valde mellan dem och ett par med döskallar men de kändes lite tråkigare. Det är ju desutom lättare att få tag på saker med döskalletryck eftersom det alltid verkar vara på modet.


Annas eviga

Sitter hemma i Borås en fredagkväll.
Känns nästan overkligt, det här blir första helgen hemma i Borås på hela året tror jag. Har verkligen vart i Gbg varje helg. I alla fall någon av dagarna liksom.
Idag har jag haft en slapp dag. Lite gejm men mest dokumentärfilmstittande. Jag älskar dokumentärer. Eller samhällsprogram överhuvudtaget. Det är som jag sagt innan, svt och p1 har gjort mig mer allmänutbildad än skolan gjort. Visst jag kan mer om historia och sånt via skolan men p1 har lärt mig så otroligt mycket. Idag tittade jag på en dokmentär om den här tjejen som blev våldtagen som ingen trodde. Så oerhört gripande och jag blev verkligen berörd. Sen såg jag en annan om att barn som blir slagna av vuxna med någon typ av aktoritet, typ fritidsledare eller rektor inte behandlas rätt i rätten. Sen en om ett kvinnokollektiv. Om ett par tjejer som tja verkligen upplevde män som någontin obehagligt skulle man kunna säga. I alla fall vissa av dom. Det var verkligen en dokumentär som skaparen lagt ner mycket tid på. Man fick följa tre tjejer under fyra år. Väldigt intressant måste jag säga Sen blev det mest att titta på Annas eviga. Ett program som mest tar upp religiösa och filosofiska ämnen. Som tex religion och sex, hur ser vi på förlåtesle, varför förtrycker män kvinnor osv. Teologi och filosofi är ju några av mina favorit ämnen så därför lyssnar jag även oerhört mycket på p1.s filosofiska och teologiska rummet.

Har fått hem jättemycket paket med! Wii glad Cissi som kommer hem och det väntar tre saker på henne. Hade bla beställt ett smycke från fallen saint som kom i en supersöt liten ask, smycket låg på en bädd av bomull och var inlindat i svartvitrandigt papper. Oerhört snyggt måste jag erkänna. Sen fick jag även ett par söta örhängen i en liten liten påse som det stod "gift for you" på. Synd att jag inte har hål i öronen än. Ja minns när jag var runt 13 och var hemma hos min kusin som precis hade kommit hem från USA, hon hade köpt massa smycken och kläder och sånt, bla ett par urläckra lila örhängen som jag blev lite förälskad i. Sofia var måttligt förtjust i dom och sa att jag kunde få dom om jag planerade att ta hål i öronen. Annars kunde hon ge dem till någon annan som faktiskt redan hade hål. Ja sa, att ja, jag ska snart ta hål i öronen. Detta är ju runt sju år sen och jag har ännu inte tagit än. Skäms på mig! Men planerar att ta det ganska snart faktiskt. Vill ha fem, sex eller tre i öronen sammanlagt.
En annan sak som jag beställde hem var detta bedårande lilla hårspänne

Sött va? Jag har velat ha sånna spännen länge men tyckt att de alltid vart lite väl dyra men nu slog ja till och köpte ett från USA. Ångrar redan att jag inte köpte två med en gång. Kommer säkert vilja ha ett till snart ändå :D

Lazy day

Phu det är helt sjukt varmt här inne. Håller på att smälla av! Har på fläkten och har alla fönstren öppna men ändå är det supervarmt.
Idag blir nog en ganska lugn dag. Ska fara tillbaka till Borås och vara hemma över helgen. Mamma och pappa ska till Sthlm och Gustav ska åka till Tunisien så jag och Samuel ska vara hemma och ta det lugnt bara. Se film, äta chips och sånt där. Var jättelängesen vi gjorde något ihop bara jag och han. Samuel är min yngsta lillebror.

Nu är den stora frågan vad jag ska gejma. Bioshock? Känner att jag börjar dra ut på det eftersom jag inte vill att det ska ta slut :( bävar inför den dagen då jag faktiskt kommer ha det avklarat. Samtidigt som jag vill spela klart det. Haha ilandsprblem eller vad? Blir nog Cthulhutill att börja med. Och sen kanske lite supermario. Känns som att jag aldrig kan tröttna på det.

Fast det är nog lite för tjust i lägenheten för att spela det nu. Hm. jobbigt.


Red queen

Hjälp vad dålig jag har vart på att uppdatera.
I alla fall så har jag vart med på den där modevisningen med alice i underlandet inspirerad kollektion idag :D
Eller första visningen i alla fall. Det gick jättebra och var superkul. Väldigt kul att få gå in i rollen som Red Queen tycker jag. Är ju van vid att gå som ganska snäll och söt på catwalken så det var kul att få spela lite evil med. Kvällens visning är stora höjdpunken så det blir nog spännande.

Just nu håller jag på att laga lite mat. Har Karino coh Evelina här och de sitter och spelar street fighter. ^^ Karin ska sova här så ikväll ska vi äta massa godis och se film.

Igår var Marcus här och vi spelade Call of Cathulu och käkade natchos med smält dipp. Så sjukt gott och mysigt. Ser verkiligen fram emot mer Cathulu verkar vara en väldigt bra story.

Har tyvärr inga bilder för jag har bara använt min mobilkamera och det har blivit fel på den, så även om bilder, filmen, musik ligger på minneskortet så hittar in mobilen det. Så sjukt irriterande eftersom jag inte kan lägga över något på datorn alls. Måste fixa det så fort som möjligt.

Nu ska jag fixa mer med maten

sad

Gha råkade klippa min lugg på tok för kort!!!!
Jag vet att jag inte passar i kort lugg, det passar inte mitt ansikte, i alla fall inte när jag
  • Har så pass smal lugg som jag har. Den är liksom smalare än mitt ansikte
  • Har så markerade ögonbryn. De är väldigt mörka jämfört med min hårfärg och jag kan inte noppas (!) Har aldrig gjort det i hela mitt liv. Hm, kanske borde be Bunny om hjälp med det i alla fall.
Så nu är det bara att vänta på att luggen växer ut. Eller kanske ha sidbena? då vet jag i alla fall att det inte blir en så skarp och markant skillnad medllan färg och bryn. Ja ja, vi får se.

Imorrn blir det i alla fall mys hos Svanis. Kommer nog bli toppen.

Usch pratade precis med Ammi nu för sista gången. Klockan halv sju sätter hon sig på ett plan och försvinner. Känns sorgligt. Fast inte på samma sätt som när hon flyttade första gången. Till Gran canaria. Då vet jag att jag knappt ville åka ifrån henne. Vi hade vart ute på monochrome och jag hade sovit över hos henne och mamma kom och hämtade mig på morgonen och jag grät så fort jag satte mig i bilen. Men nu är jag van på ett helt annat sätt. Plus att jag vet att hon finns där även om hon är i ett helt annat land. Så håller vi ändå kontakten och älskar varandra och allt det där. Fick ett jättefint brythjärta av henne som hon hade köpt i Sydafrika. OCH ett par skitsnygga skor. Mm, i like. Ska lägga upp bild på dom snarast möjligen!

Nu ska jag snart hoppa i säng. Ska åka md tåget halv elva så ja måste gå upp ganska tidigt :S

Material girl

Phu. Är nog första gången jag är hemma i Borså en lördag på hela året. Ligger just nu med min lilla Johanna och tittar på Wild Kidz. Johanna är tio år och är som en lillasyster för mig. Vi äter chips och hemmagjord dipp och ska ha mysigt hela kvällen!

Var på lite speedshopping innan med och köpte riktigt snygga leggings och ett linne. Jag är ju verkligen ingen leggingstjej. Vill ha strumpbyxor eller overknees och har aldrig fattat grejen med leggings, men nu har de ju blivit mer och mer som ett par tunna byxor som går att ha till det mesta. Jag har annars ett par lackliknade leggings som jag använder en del men vi får se hur mycket ja kommer använda de nya. Tänkte i alla fall ha dom imorrn då vi ska hem till Svanis och ha det mysigt. Undrar om alla kommer vara utklädda. Ja kommer inte vara det, men kanske försöker mig på en rosettfrisyr. Var sjukt längesen jag hade det.


Har fått hem lite småsaker av det jag har beställt. Just nu känns det som jag får paket varje dag. Igår fick jag hem min och Karins beställning från
Crazy body jewellry factor
Det gick hur fort som helst. Beställde det i söndags tror jag, mer konstigt är att jag beställde från dem den 29 april och det har jag inte fått hem :(


Ni minns de där tio packet med lösögonfransar som jag beställde för någon vecka sen? det fick ja hem i en sån här söt kartong! Sånt gör en verkligen glad.

Beställde även hem nytt bling till min mobil. Kände att den behövde uppdateras

Fick den här fina underkjolen av mammi. Min gamla var nästan helt död så det behövdes verkligen. Hade på mig den på freakshow och fick mycket komplimanger måste jag erkänna :D

Hm går det ens att se vad det är?Happy Bunny! I nya tröja som jag och mamma köpte till henne!


Ammi och jag. På torsdagen hade vi hej då mys och pratade och åt och hade det hur trevligt som helst. Önskar vi kunde ses oftare. Sen i höstas har jag nog träffat henne fem gånger bara :( Och nu flyttar hon till Kos. Usch för det.

Bunny och jag på freakshow :D

Rage

Jag är på så oerhört dåligt humör just nu.
*Bodyline strular fortfarande. Jag har efter nästan en vecka inte fått iväg min beställning och efter att ha mailat och bett om hjälp fick jag svaret "Det är inget fel på vår server, pröva en annan dator" Fast jag skrev i mailet att jag prövat på flera olika datorer
* Jag blöder näsblod
*Det gör ont när ja skrattar, äter, gör girmaser, tvättar ansiktet osv.

Okej kanske inte jättemycket att klaga på men ändå. Är sjukt trött på att behöva fixa om kundvagnen flera gånger PER DAG. Hade vi inte vart fler som beställt, utan bara jag, hade jag gett upp för länge sen.

Helt okej dag på jobbet i alla fall. Inte så jättemycket att göra i kassan. Sista timmen fick jag stå i DT:tvåan och det gick faktiskt jättebra. Visst är jag lite långsam och så men det största problemet är någ snarare att jag själv stressar upp mig så sjukt mycket när jag står där.

Picture post!

I fredags var jag även på Vargs utflyttningsfest. Känns väldigt sorgligt att han ska flytta. Trodde först att han skulle bo här sommaren ut men nej han flyttar om bara några veckor. Festen var i alla fall väldigt trevlig med både nytt och gammalt folk.

Jag Varg och Marika <3

Festfolk^_^

Aw så söta, Jesper och Sarah
Lite mer bilder från i helgen! Här ser vi Karino!

Från innan idag när Bunny gjorde mask på mig ^_^

Yster Bunny! Som förövrigt gjort en supersöt ring med bjällra på till mig :D

Vårt nya coola xbox! Och tvn som vi även den hämtade från elsoporna :P Soot har ju ingen tv i vanliga fall men vi var ju tvungen att pröva ifall det funkade

Lite helg

Vilken härlig helg jag har haft!
Igår var Karino och Vickan i stan och vi var hos Ed för lite piercing, Vixs tog helix och örsnibb och Karin fick sig ett par tjusiga snakebites!
Senare på kvällen blev det pizza och mys med lite vänner och just nu siotter vi hos Soot! Bunny ska göra masker till sitt intagningsprov. Var väldigt speciell känsla att ha massa gips i ansiktet måste jag erkänna. Sen har vi även hittat ett fungerande xbox :D (i elsopporna, hur mycket tur kan man ha) visserligen är det inte 360 men nu har jag i alla fall något! Får dock vänta lite, ska köpa sladdar och Soot ska pilla lite med det!

 

 

Och här ser vi Vickan!

 

Spelade in när Karin tog andra hålet

 

I fredags var min älsklings Madde på besök! Vi hade supermysig med långfika och shopping! Så härligt att catcha upp med min fina ögonsten

mys<3<3<3


Is tired

Har precis tvättat min navelpiercing!
Den läker alldeles utomordentligt bra tycker jag! Har inte bråkat eller haft sig alls, men nog längtar jag efter att kunna byta smycket. Visst är det sött med en liten vit sten som jag har nu men med tanke på hur mycket annat det finns som jag vill ha så börjar jag verkligen bli sugen på att byta^_^

Börjar bli rätt trö nu. Blir sängen snart, håller på att kolla runt på lite saker på ebay. Finns ju grymt mycket. Men nu slötittar jag mest. Är inget direkt jag är in need of! Imorrn blir äntligen BL beställningen av. Tyvärr dog min dator innan och då hade ju självklart allt försvunnit i kundvagnen. Rage. Så nu måste jag göra om allt, men sparade faktiskt alla länkar innan så det blir lite lättare men det är ändå jobbigt att sitta och kopiera allt från ett word dokument :SPostdag!

Ah, postdagar...Är inte det dom bästa av dagar?
Två stycken idag tom!

Ett av paketen inehöll de efterlängtade badmössorna :D

Så nu kan vi simma i helgen! Jippie!

Lägger upp en bild på mig från i helgen med!

Sucky morning

Sitter här och letar drivrutiner till min dator. Att det ska vara så himla svårt att hitta rätt! I alla fall för ett så otränat öga som mitt. Hm. Får hoppas jag hittar det snart. Kom upp sent idag. Efter tolv. Känns som jag väldigt ofta vaknar prick 12.05, är inte det lite skumt? Som en sån där inre klocka liksom.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Såg precis att hela BL kundvagnen hade tömts och att jag måste göra om ALLT. Känns lagom kul eftersom jag satt ganska länge med det igår och inte riktigt kom ihåg vilka fransar jag till slut valde till bano. Ja skulle kopierat över alla länkar till ett dokument men palla sitta med det :( Så det måste jag ju givetvis ta tag i.

Ska gå ut och kolla posten, med lite tur kanske jag har fått något. Väntar på en hel drös med saker just nu :D

CBO

Nom!
Håller på att göra hemmagjorda potatisklyftor! Det är så sjukt gott och simpelt!
Sen ska ja lyxa till det med Cola (zero så klart) och lite dipp och fixa det sista med sambeställningen från BL.

Jobbade idag! Lagom kaos när ena grillen gick sönder och vi hade massa beställningar på Big tasty och allt tog jättelång tid men de stackarna jobbade på riktigt ordentligt inne i köket :D
Och så har jag äntligen fått min egen Cecilia namnbricka, så nu slipper jag hetta Elin, Martin eller Linnea. Jag känner mig nöjd. Prövade även vår nya kyckligt burgare CBO med kyckling bacon, bacon sås, rostad lök och sallad. Den var ritkgit god måste jag säga, rekommenderar den till alla som gillar kyckling och bacon! Sen har vi ju även Tasty igen (och tasty bacon) som sagt och kommer ha under några månader nu tror jag. Det är en av våra mest populära burgare och de kommer ofta in folk och frågar efter den - även när vi inte säljer den.


Chicken
Bacon
Onion
(
bild från google)

Funderar på att lägga till en kategori som heter McDonals relaterat eftersom jag ändå skriver en del om jobbet)

...

Ah...
Köpte precis 10 par ögonfransar för bara 11 kr.
Det är ett bra pris tycker jag!

Hår och kläder

Vi är några som ska göra en liten mini sambeställning från Bodyline nu om några veckor. Ja ska inte ha så mycket. Mest lite fransar, en söt plånbok och något smycke (visste ni att man kan köpa navelpiercingar på BL? Blev glad när jag såg det men samtidigt lite weird. haha)

I alla fall så känns det kul att få göra en sambeställning igen.
Gjorde ju en ganska stor i höstas och det var rätt kul:D

Jag fortsätter att fundera på rosa hår. Inte ljusrosa direkt utan mer mörk, lite åt det jag hade förra sommaren, flamingo pink. Var ju rätt nöjd med det men råkade färga löshåret i en annan nyans så det var inte så lätt att ha håret utsläppt utan att det såg konstigt ut. Nu i år kanske jag kan göra rätt. Minns att jag blev glad varje gång jag såg mig i spegeln för färgen var så härlig men det var massa färger man inte kunde ha. Hade jag blått tex, då menar ja en ljusare nyans, så såg ja lite ut som en clown.

Valborg och första maj och sånt

Mjau mjau^_^

Är hemma från Göteborg nu igen efter en toppenhelg. Tyvärr var ju inte vädret det bästa över valborg, men vi hann i alla fall med en liten shopping tur och en liten visit hos Ed under dagen i alla fall. Men med regn på kvällen så bestämde vi oss för att stanna hemma och laga mat och se på film! :D
Blev både Närkontakt (igen) och Iron man fast jag somnade strax efter den hade börjat!

Första maj var med väldigt mysig. Blev att jag följde med Bunny och Soot på demonstration med piratpartiet. Det var väldigt trevligt. Flera från partiet hade klätt ut sig till pirater och var jättefina!
En Bunny! Nyfärgad i håret och allt! tyckte färgen blev väldigt söt


Väldigt stilig bild på Soot tycker jag!


Även en bild på mig!