Mono (so I can prove to you that I'm so much better then you ;)

Skämt åsido gällande Rubriken. ja är inte bättre än någon annan.
Men frågan är vem är ja? Hur mkt påverkas ja av min omgivning, hur mkt är jag, av jag och hur mkt är andras uppfattningar.
Idag var ja och köpte bal klänning på brides and beauties, dottern till ägaren extra knäckte i affären, och gick tydligen på Bäckäng, sista året, själv har ja aldrig sett henne men mig hade hon sett och hon hade en väldigt bestämd åsikt om vad som var min stil, vissa hade hon rätt på å vissa helt fel. Sen tillslut valde ja en klänning som ja inte alls tror är den typiska Cissi stilen, men i alla fall.

Jag är jag, och vill ju inte va någon annan, men samtidigt blir man ju väldigt påverkad av sin omgivning och samhället. man har ju sina förebilder och idoler som amn delvis efterlikanr, men frågan är, vill man vara dom eller bara likna? Jag vill inte vara någon annan, men självklart finns det männiksor ja tycker är skitsnygga och gärna skulle byta diverse hår och kroppsdelar med, men men.
För mig växlar min stil ganska mycket. jag älskar lolita stilen å kan gå i den dag ut och dag in, men så en dag orkara ja inte mer bara, å så har ja en rosa period me rosa/svart eller rosa/vitt i inte alls den typiska lolita stilen. även om det är lolita man ser mig mest i nu för tiden. vad det gäller mitt hår så växlar det ju mycket. I alla falla så växlar det väldigt mycket med vad ja vill att det ska vara. Nu har ja ahft det mörkt ett bra tag och har en sån där "JAG MÅSTE HA EN FÖRÄNDRING NU" och börjar drömma om ett blondt hårsvall, mjuka lockar elller kortare och tuppeat. det är vad ja vill idag. För några veckor sedan ville jag ha det choch rött.

det finns några frisyrer ja vill ha kanske fixar en bild så kan ju de som vill kommentera vilket de tycker är finast!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Jag har gått i samma klass som hon som hjälpte dig med klänningen, haha. På högstadiet. :)

2007-11-13 @ 13:47:02
Postat av: Miaka

Vilken klänning?

2007-11-14 @ 10:21:54
Postat av: Sandra

Wie, jag älskar att titta på eventuella frisyrer! :D
Hoppas att du lägger upp det någon dag.
Men jag gillar ditt hår som det är, hihi.

Postat av: miaka

ja det ska ja göra, ska nog toppa håret och klippa upp det lite tror ja^^

2007-11-25 @ 22:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback