farmor och farfar

Jag älskar verkligen min farmor och farfars hus, jag hoppas verkligen aldrig att de säljer det,
det är en så stor del av min barndom. jag älskar att kura ihop mig i deras blommiga soffa, eller sitta i köket och småprata med farmor medan hon lagar mat. Ja älskar att sitta på deras altan under somrarna och äta eftermiddags fika. Jag älskar farmors hembakade bullar och all mat hon gör.
Samtidigt så vet jag att de blir allt äldre och farfar har alledels för mycket prbolem med sitt ben eller avsaknaden av ben. men jag vill bara att de ska leva för evigt. jag skulle aldrig palla att de går bort, de är den delen av släkten som betyder emst för mig.

Jag borde verkligen träffa dem oftare, samtidigt blir det bara mer och mer sällan. varför är det alltid så? ska verkligen försöka träffa dem oftare nu. Jag behöver dom verkligen.

Beställde den här sötsaken idag, man mår alltid så mycket bättre när man köper kläder, och den här gillade ja verkligen! Haha längtar tills ja får hem den. Hoppas den kommer innan nästa monochrome. i så fall ska jag lätt ha den där!image13

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Yaay. ^^ Jag sitter och kollar på Odiums hemsida just nu, en hittar iiinget kul på lagerrensningen. Eller jo, ett par skor, fast de är fel storlek. Håhåjaja.

2008-03-09 @ 23:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback