Håhå

Nu var det riktigt längesedan jag uppdaterade! Sitter uppkrupen i soffan framför datorn, har hållt på med min tenta i några timmar nu och är alldeles virriga av fyrkällshypotesen, olika synsätt på fariséerna, de två skapelseberättelsernas skillander och likheter.
Annars har det vart en ganska seg dag, jag gick upp vid ett, vaknade av att jag blödde näsblod men lyckades ta mig ut till badrummet utan att bloda ner allt för mycket, sen har jag mest slappat. skulle ju egentligen ha åkt tillbaka till Kortebo idag men pga varningar om blixhalka (och en mamma som vägrde köra) Ska ta och packa ordentligt ikväll efter att tentan är klar. har verkligen sjukt mycket saker att få med hem nu, men åh vad jag längtar efter att få komma tillbaka. vad jag mindre längtar efter är allt plugg som väntar. Ska träffa Linn nu i veckan så vi kan få klart arbetet om New age osv.

Höjdpunkten på dagen var väl när jag fick tag på en jättesöt baby klänning second hand. Har faktiskt inga svarta klänningar från baby så den ser jag fram emot att få hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback