Mitt hår

Så nu har jag vart nere och träffat Ammi en sväng. Det va jättemysigt verkligen, usch vi ses allt för sällan och nu ska hon flytta till Gävle och gå på folkis och åka till Afrika och jag kommer sakna henne så jag vet inte vad. Dumma dumma Ammi som följer sitt hjärta (haha åh vilken svartsjuk bästis man kan va då) Jag vill ju ha Ammi här i år. Blev bjuden på cheesburgare och så hann vi med lite shopping. Usch va ja kommer sakna henne och vi har fullt upp i två veckor bägge två nu. Men men, allt löser sig hoppas jag.

Åh jag ska snart lägga i den andra röda färgen och ja är lite rädd att den här med ska bli brunt/fel, så det är väl därför jag drar mig för att ta den här andra. Men den här färgen blev bra sist. det var den jag använde första gången jag färgade det rött i november och då blev det väldigt rött, i alla fall där håret hade blekts som mest, inte så mycket på de andra ställerna. Är väl mest rädd att det ska bli fel ja.

Försökte hitta en bild på hur håret blev då i november när ja precis hade färgat det, men ja hittar den inte. :(

Nej nu ska ja väl ta och fäga det. Wish me luck

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Gah, avskyr när det blir en ton i håret man inte vill ha. Vill man ha rött hår så vill man INTE ha en brun ton. Förstår inte, tycker det är många hårfärg som ger en brun touch. Why? Förstår inte färgtillverkarna att man vill ha den färgen man köper? Gah. Har en vän som vill ha helt brunt hår nu och hon har problem med att det blir röda toner. Haha, varför måste det ALLTID vara så? :P

Postat av: Ammi

Åh darling.. ! Vad jag kommer sakna dig också! Vill inte flytta igen, buhuuu :( jag blir ganska livrädd när jag tänker på det.

2009-07-24 @ 13:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback