Mys

Oj vad mycket ja skriver om mitt hår nu, hoppas ni inte är för uttråkade! Nu sitter ja här efter att ha tvättat ur hårfärgen, det är svårt att säga nåt nu om hur det ser ut men det är ju rött, ser ganska mörkt ut men tyvärr verkar det inte ha täckt hela håret :( får köpa mer färg i veckan. Kankske behöver ja int enytt hår. vi får se vad a har för gamalt hår här hemma som passar denna färgen.

Ja har det bar annars, pappa har köpt vindruvor och choklad till mig och familiy guy börjar om någon minut! Toppen helt enkelt! Nu ska ja bara väntat på att håret blir tort så kanske ja kan ta en bild! tror det blir rätt bra!

Imorgon ska jag jobba men bara fem timmar så det är lugnt sen blir det OAS på kvällen!

Myyys!


Håhå nu har ja gett mina fötter lite kärlek, det va välbehövt! Nu känns de jättefräscha efter peeling och insmörjning och filande och lackerande av naglar!  Ett genomskinligt glittrigt fick det bli den hör gången, det är så sällan ja orkar måla tånaglarna och har man en mörkare färg ser de ju så skabbigt ut när de börjar försvinna, men med en sån här ljus spelar det ingen större roll.

Och så är jag då klar med håret. åt minstånde för ett tag. Hums  ja är väl varken nöjd eller missnöjd. Tycket fortfarande det äe en för dov ton och att det ändå får lite åt det bruna/oranga håller på ett sätt ja inte hade önskat, som ja minns den här färgen från i vintras så var den inte alls sån här. nu vet ja inte riktigt hur ja ska göra, blir lite sugen på att bara färga det svart och låta det vara. men det vill jag ju egentligen heller inte, ja vill bara ha en fin mörk/vinröd färg. Nu har ja inte det och det känns inte bra. Ja känner ju mig, när det gäller mitt hår så kan ja ju inte må bra förens jag är nöjd. Får se vad ja ska göra nu. Troligtvis låta det vara en vecka och sen fixa det som jag vill ha det innan närcon XP

Sov så gott nu vänner

:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback