A lolita lifestyle

Åh vilken underbar dag ja har haft idag! Först picknick med mina lolitor i slottskogen. Det va hur mysigt som helst, dock märktes det verkligen att alla va väldigt sega, tror det  hade med vädret att göra + att våra kära vänner Unni och karino inte va med, de brukar vara väldigt pratglada osv. men det va väldigt mysigt oavsett!

Sen åkte ja och tilda och myste lite med u-church, vi pratade lite om hur vi skulle göra imorn, satt i Vasa och lyssnade på lite olika band och så, sen kom Avlant och satt med oss en sväng och deltog i våran bibelcirkel, fast just då läste vi inte bibeln eller nåt sånt.

Har inte så mycket att säga egentligen förutom att det va riktigt mysigt och att ja är riktigt pepp på mer rosa hår, dumt nog trodde ja att ja hade en blekning här hemma så ja skulle kunna få lote ljusare hår så ja kunde lägga i min färg "flamingo pink" som ja köpte idag men nej då, det visade sig vara en ljusblond färg bara, för folk som redan har ljust hår, men ja har lagt i den nu så får vi se hur det blir. Gha känns ändå lite jobbigt. Här kommer lite bilder från picknicken!



det blåste en del

Vi träffade en man som hade med sig sin leguan i koppel, den hette lilleman och va jättesöt! Här posar han tillsammans med Klara

Hon tjejen med svart hår hade ja tydligen träffat när ja låg inne i ettan, kommer inte riktigt ihåg henne men hon va asgullig och verkligen trevlig! Hoppas ja får träffa henne nån mer gång!

Jossa och Magnus, hur snygga får man bli, undrar ja!

Det fick bli en väldigt casual outfit pga av värmen

När den här bilden togs var det ett stort gäng som hade åkt hem, det va lite synd, men men så kan det va!

ha det fint vänner, nu ska ja gå och pyssla med mitt hår!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback