Malena med la voix tog hem segern i globen!

oj oj oj, det blev ett operabidrag som vann melodifestivalen. Hon heter Malena och är 38 år gammal och operasångerska^^ Jag är väl inte överförtjust i opera men sa redan för några dagar sedan att hoppas hon vinner hela skiten. (har verkligen inte varit insatt i tävligen men men, visste om henne och några till. Bla Carolina af ugglas låt snällsa snälla som både mamma och pappa går och sjunger på ganska ofta här hemma)

 men i alla fall. Känner till Malena lite vagt sen innan, vi såg en dokumentär om henne i ettan på teatern i ämnet röst och rörelse. Jag minns att ja redan då tyckte hon var lite manlig och att hon hade hårförlängning i en guldig färg och att jag äslade den färgen och själv ville ha den^^ Nu är hon ju platinablond istället


Kommentarer
Postat av: mitsukai

Tror sverige kan komma långt med den vinnande låten faktiskt. Om man ser på finalhistorian så är det ju alltid låtar som står ut på något sätt som vinner. Och det gör ju den här operalåten =)

Innan har ju sverige nästan bara skickat sånger som låter likadant, samma discobeat, kul med förändring.



Och tack o lov så vann inte ugglemoran. Då hade sverige fått skämmas!

Postat av: Jesper

Yes! Precis vad jag hoppades på!

2009-03-15 @ 22:28:34
Postat av: Miaka

Mitsukai:

ja man kan ju hoppas, ja gillar den rätt bra! ja eller hur, och sen har det liksom vart, precis som du säger, så att vi har skickat låtar som låter ganska likadant, och det har inte alltid gått så bra, så vi får hoppas det går bättre nu!

2009-03-19 @ 01:30:58
URL: http://miaka.blogg.se/
Postat av: Miaka

Jesper:

Precis som ja då!

2009-03-19 @ 01:31:10
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback