<3<3

Well well, idag är ja lite småtrött. Inte så konstigt kanske med tanke på att Macke gick hem klockan fem, då va man allt trött. Men annars vart det en bra kväll/natt. Började med att titta på A clockwoork Orange och avslutade med bön och sen låååångt samtal emellan. Vad jag tycker om mina vänner. Jag kan inte säga det nog, ni är guld värda och ni ger mig så oerhört mycket!

Nu sitter jag här med Karin och skriver på vårt arbete som ska in nästa vecka, vi ska skriva ett brevsvar till en kvinna som förlorat sin dotter och som undrar varför Gud inte helade henne och som känner att hon nu inte längre vill leva. Det är inte precis en lätt uppgift men det går ganska bra. Karin är ju oerhört fokuserad och väldigt duktig så det går bra att plugga med henne! Verkligen! är glad att vi är i samma grupp! Sen till lunch ska jag upp till grabbarna och käka, tror ja, minns faktiskt inte vad vi sa, men sen ska ja plugga med Macke i alla fall. Nu ska den där hemtentan bli klar! Åh vav skönt det vore att bli av med den!

Sen vet ja inte riktigt vad som händer mer, vi har ju fått en aslång lista på saker som ska städas innan vi flyttar ut (jag mår verkligen dåligt bara jag tänker på att ja ska flytta härifrån om en vecka, det känns helt absurt och hemskt) så jag funderar på att ta tag i den listan, kanske tvätta fönsterna eller putsta garderobern eller nåt. Känner mig dock lite orolig för badrummet, nu fick ja höra att det medlet som finns här är typ det starkaste som finns och går fläckarna inte bort med det så går de inte bort alls. Det känns mindre bra eftersom det medlet INTE biter på mna rosa fläckar som finns över hela rummet och jag har aboslut inte råd att betala någon ersättning. Ska höra emd Gösta nu i veckan dock, om det finns något vi kan göra åt saken. Vill verkligen inte försöra för skolan om man säger så.

Ha en fin förmiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback