Fight Club

Hej vänner!
Klockan är tjugo i nio och jag sitter och väntar på dagens andra utvecklingssamtal! har precis haft det första med själavårdsförestånadern Rosie! Det gick jättebra! Nu ska jag ha samtal med min mentor Bruno om en kvart- tjugo minuter.

Hade en jättefin dag igår! Vixs åkte dock hem ganska tidigt, vi skulle åka in till stan, för att gå på Vineyard och möta upp Vickans föräldrar som spenderat helgen i Jönköping, och lyckades missa bussen med tre fyra munuter, nästa gick inte förens om en timma så vi bestämde oss för att skippa Vineyard helt. Dock va Maya så pass godissugen att vi åkte in till stan. Maya, söt som hon är bjöd mig på McDonalds. Som en fattiga studen jag är, uppskattade jag verkligen den lyxen :P Sen hade vi precis samma otur med bussen hem, lyckades missa den med bara några minuter och fick sitta och vänta en timma på centralen, kändes lite surt att behöva spendera tiden där, särskillt då Maya är här så sällan, men men, det gick bra ändå. Väl hemma möttes vi av massa människor! Vi hade ju 17 maj firande på Kortebo igår! Kom ganska mycket folk jag inte alls kände, lite vineyard folk och sne självklart gabbe och Enoks vänner. De verkar finnas väldigt många av dem^^ haha, anyway vi hade det trevligt, grillade korv och myste. jag tyckte dock det va liiiite för kallt ute, så ja gick in ganska fort, tillsammans med mina trogna kumpaner Maya och Mathilda. Senare kom Macke och kollade vi på Figth Club, åh vad jag älskar den filmen, den är så fruktansvärt bra, den är ett mästeverk! Värd att ses om och om igen! 

Senare när vi äntligen skulle sova och hade bäddat ner oss inne på mitt rum tittar Tilda upp i taket och ser en hel hord av små flugor som tydligen verkar ha ett bo precis vid mitt ena hörn i taket. Kändes lite småjobbigt men efetrsom vi va flera kändes det som om man skulle överleva :P Men Mathilda fick panik, verkligen panik och det gick inte att stanna kavr inne på mitt rum, så vi fick helt enekelt bege oss in till TVrummet för att sova där. Jag va egentligen väldigt upplagd för tjejsnack men eftersom klockan va halv tre och ja hade en lång dag framför mig bestämde jag mig för att låta bli att prata. Lättare sagt en gjort måste jag säga. Tyvärr, men jag tycker ändå vi somnade hyfsat fort. Gick upp runt halv sju och tog en lång dusch och packade klart det sista. Jag åker nämligen till värmland idag! Det blir nice, lite jobbigt med resväskan bara. Eftersom jag inte kommer tillbaka hit innan helgen måste ja ta med alla saker ja ska ta med till sthlm NU upp till värmland och det känns ganska...onödigt...de där klänningarna tar ju så stor plats, plus att jag inte tycker om att låta de ligga nerpackade så där. 

Ha en fin förmiddag
:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback