I am a soldier

Jag vet att de flesta av er som läser min blogg inte är troende och därför tycker sånt här bara är trams och låter konstigt, men för mig, som kristen är det något jag lever i och med och eftersom det är en del av mig behöver jag skriva av mig lite när såna här saker händer.

Det va så lustigt, nu under gudstjänsten, under sista sången kom en kvinna fram till mig, kände inte igen henne så hon måste vara en själavårds treorna. Hon frågade vad jag hette och prestenterade sig för mig och frågade om hon fick be för mig. Förstod med en gång att det var något särskilt. De flesta kristna brukar inte gå fram och be för random människor om de inte känner sig manade. Sen sa hon att hon hade en hälsning till mig.
Föreställ dig att du står på en äng. Du har vita kläder och är barfota. Du ser en massa kaprifoler och andra blommor. Framför dig står en brudgum, som sträcker ut sina händer mot dig och säger att han älskar dig precis som du är…

Hon talade mycket om att jag inte skulle behöva tvivla, att Gud finns med, hela tiden, även om jag har massa frågetecken inom mig. Så sa hon att jag inte behövde tvivla för Gud är med. Till sken hör att jag har funderat väldigt mycket på senaste tiden, och hon sa saker jag inte sagt till någon men som stämde precis med mina egna tankar. Hur coolt är inte det. Sen sa hon massa om att det va tid för mig att blomma ut, att bli mer mig själv, att Gud skulle bevara mig, bygga en mur kring mig som skulle bevara min personlighet, att jag var en skatt på en åker, att jag hade en stor gåva, att jag spred kärlek bara genom att vara, att det lyste värme ur mina ögon och en massa sådant. Sen bad hon, en jättefin bön. Och hon tackade gud för mina vänner och för att jag är omgiven av så fina vänner och till det lustiga hör att jag verkligen har tänkt på det massa, och precis själv satt och tackade Gud för att jag har så underbara vänner och att jag är så förundrad över det. Vilken kärlek jag har blivit visad den senaste tiden och hur mycket mina vänner betyder för mig. Och hon bad verkligen mycket för det. Det kändes så bra. Sen tackade hon för att hon fick se mig varje dag här på skolan och bad Gud att hela mina sår och hjälpa mig om det fanns någon sorg.

Jag blev verkligen jätteberörd så klart. Åh vad jag behövde detta. En liten hälsning från Gud, det är en väldigt bra start på dagen måste jag säga!

Anyway va gudstjänsten väldigt bra! Pilgrim som predikade, det är väldigt intressant att lyssna på honom, han är så smart plus att han verkligen har ett lite annat tänk än många andra predikanter. Jag gillar att lyssna på honom. Jag fick läsa texten han skulle predika över innan och det kändes bra, han vill ha den lite mer poetiskt framlagd och det tycker ju jag bara är kul. För övrigt är teten hur bra som helst. Just nu passar den så bra in i mitt liv, eller jag kan verkligen hämta styrka och kraft från predikaren 3:1-13

Allt har sin tid,
det finns en tid för allt som sker under himlen:
en tid för födelse, en tid för död,
en tid att plantera, en tid att rycka upp,
en tid att dräpa, en tid att läka,
en tid att riva ner, en tid att bygga upp,
en tid att gråta, en tid att le,
en tid att sörja, en tid att dansa,
en tid att kasta stenar, en tid att samla stenar,
en tid att ta i famn, en tid att avstå från famntag,
en tid att skaffa, en tid att mista,
en tid att spara, en tid att kasta,
en tid att riva sönder, en tid att sy ihop,
en tid att tiga, en tid att tala,
en tid att älska, en tid att hata,
en tid för krig, en tid för fred

Vad får då den strävsamme ut av all sin möda?
Jag har sett vilket arbete Gud har lagt på människan.
Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden.
Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds verk från början till slut.
Jag insåg att för människan finns ingenting gott utom att glädja sig och njuta livets goda.
Att äta och dricka och finna glädje mitt i all sin möda - det är en gåva från Gud.Nej nu vill ja verkligen fokusera, inte mycket kvar av lektionen och detta är verkligen intressant!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vad fin händelse ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback