I'm Back!

oj oj oj va fullt upp ja har haft det i veckan, har inte hunnit skriva en enda rad på bloggen. Har spenderat ett par underbara dagar i de värmländskaskogarna, för att vara lite mer exakt, i Ransäter utanför Karlstad. Det va mycket härligt att få hälsa på Micke och vännerna, Calle, Malin, Albin, Matilda m.fl. Härliga skogspromenader, bastubadande, filmkvällar, djupa samtal och mycket mer. Trivdes väldigt bra där måste jag säga!

I dag har jag spenderat större delen av dagen i Göteborg för att inhandla det sista inför morgondagen, åker upp till Sthlm för att gå på det stora årliga lolita meetet. Det ska bli helt underbart. än så länge är femtio lolitor anmälda! Femtio stycken! Hur underbart kommer inte det bli. Vi ska ha picknick i Humlegården och sen ska vi gå på Gröna Lund. Det ser jag fram emot, har aldrig vart på Grönan, är dock inte pepp på att åka något i kläderna precis :P Lolita är inte exemplariskt för tivoli egentligen. Känner mig liite orolig för ankomsten, kan inte sthlm alls och ja åker upp själv, kommer fram två timmar senare än själva picknicken, känns mest jobbigt eftersom ja är rädd att ja inte ska hitta rätt, ja har ju världens sämsta lokalsinne men nästan mer jobbigt för att man missar så pass mycket socialt, det är ju under de första timmarna man får tillfälle att lära känna de andra. Sen känns det vääääldigt jobbigt att inte Karin ska med, hade verkligen velat ha henne där, och Josephine så klart. Men underbara Evelina och Klara och Boel och Lölö kommer ju vara där! Ska bo ihop med bla Boel och Lölö, det ser ja verkligen fram emot, sex tjejer i en etta i gamlestan! Det kommer bli awsome! Känns väldigt tråkigt att min kamera fortfarande är borta. Man vill ju egentligen inte missa att ta bilder på detta. men men, så kan det vara.

anyway höll på att leta ihjäl mig efter ett par rosa vit randiga struporbyxor/ knä strumpor att ha till min outfit utan att lyckas, va verkligen inne i hur många affärer som helst men det enda jag hittade var ett par strumpbyxor på kaphals barnavdelning, storlek 134-140, alltså för 9-10 åringar, det kändes väldigt jobbigt, gav efter många om och men upp sökandet och bestämde mig för att köpa de små och sen klippa av dem och sy om dem till knästrumpor, men sen när ja kom hem och prövade dem så PASSADE de faktiskt, visst inte jättebra, frenen sitter tio- femton cm längre ner än vad den borde, men ja får liksom på mig dem, hur häligt är inte det? Ja blev rätt glad i alla fall :P
Nu ska jag bara packa med och sen är ja klar för resan! Ska försöka lägga mig senast tolv eller så så jag kan få sova lite. I natt sov jag typ inget alls.

Nej nu blir det juice, naturchips och Gossip Girl
Hoppas ni haft en fin vecka
:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback