Alla som säger att de tycker om Obama är egentligen rasister...

...I alla fall om man ska tro Ammi. Det var i alla fall vad hon bestämt hävdade under samtal med en amerikanare när vi var på rockbaren. Ja är ganska säker på att hon bara va provocerande men den stackars killen haha, fattade inte riktigt det.

Åh ja känner mig på topp! Humöret är på topp, ja har haft en jättebra dag på jobbet och allt stämmer. Jag fick bla veta att ja jobbade under cso i fredags! Min första cso (cso är en s.k. undercover gäst som besöker olika mcdonalds restauranger och bedömmer snabbhet, artighet, kvalité osv) Så nu får ja lite exta i lön med. Tror jag, är ganska säker på att man får 300-500 extra i lön om man jobbar under cso!
Sen har ja även fått anställningsintervju för ett bemanningsföretag i Göteborg. Snälla Soot fixade det, eftersom han själv inte kunde ta det. Så på måndag ska ja på intervju. Får i så fall jobba extra under december med att packa och märka varor på någon köttfabrik. Inte så fancy kanske men det ger pengar. Eftersom ja bara fick 4 tider i hela december (bla på annandagen) så kommer det ju inte krocka. Plus att ja nog kommer bo lite i göteborg i så fall och det känns ju bara härligt!

Sen har ja äntligen fått hem min peruk! Tog över en månad men det var lätt värt det. Ser nästan ut som en helt annan människa! Får en annan ansiktsform osv.




Kanske ska färga det svart i alla fall? Nja, inte än, men efter jul kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback