Can I take your oder, Sir?

Well well well. Mindre rolig dag på jobbet måste jag säga. jag skulle jobba fem timmar, då ska man ha en halvtimmas rast och det behövs sannerligen för på den tiden hinner man bli hungrig ( i alla fall i jag, eftersom jag aldrig äter ordentligt med frukost, pallar inte att äta så på morgonen) Så rasten är det man går och ser fram emot. jag kan tycka att det är okej att hoppa rast nångång om det skulle vara väldigt stressigt och skiftledaren frågar om det är okej att de stryker min rast. Jag tycker inte de är okej att gå och kolla i papperna och se att de strykit över ens rast någon gång under dagen utan att de säger de till mig. Jag fattar inte hur de kan behandla sina anställda så. Som om vi vore dagisbarn eller så. Stryker de min rast får de väl baske mig säga till? Så efter det var jag ganska sur och väldigt trött och seg i huvudet eftersom jag inte fick i mig någon mat. Till råga på allt fick jag stå i ettan och ta emot beställningarna, gjorde väl inget direkt fel men det är klart jag segar ner allt när jag inte tar betalat samtidigt som jag tar emot en beställning. I alla fall så var en stor del av min släkt där idag, farmors syster och hennes familj. De hande spelat på bingolotto igår och Kenneth, pappas kusin, vann en halv miljon. Snacka om att ha tur. Jag vill med vinna en halv miljon!

Dagens höjdpunk var i alla fall att mina circle lenses hade kommit. Pappa kom och viftade med en avi efter att jag hade slutat. Blev jätteglad. Otroligt fort det gick att få hem dom! Bara 6 dagar. Det är ju ingen tid alls. Så jag åkte ner på stan för att köpa linsvätska och linskapslar!

Dagen inköp! Linserna ligger just nu i kapslarna där de ska ligga fyra timmar innan jag får använda dem!

Jag köpte linserna Hyper eclipse i fägen grön, 15.5 mm från http://www.circlelens2u.com/ linserna håller i ett år och kostar runt 250 kr inklusive frakt. man beställer inte linserna i par utan en och en! Kan inte säga något om hur de ser ut på men hittills är jag väldigt nöjd med sidan och så. Även om linserna håller i ett år måste man tänka på att inte anväda dom dagligen eftersom det sliter på ögat, det bästa är att ha dom ett par gånger per månad har jag hört. Sen ska man vara försiktig med att vänja ögonen vid linserna, när ögat väl är vant kan man ha i dem 8 timmar per dag, inte mer.
Men man ska börja med två timmar
och sen 4 timmar andra gången
6 timmar tredje gången och
8 fjärde gången

Så där ser linsen ut! Påminner lite om en kiwi, typ kiwifärgad skulle man kunna säga! Hoppas färgen får bra med min egen!


Kommentarer
Postat av: mitsukai svarar

Välkommen till linsvärlden ^-^



Du var väl på synundersökning innan btw? de måste kolla så att man kan ha linser, vissa människor har "räfflade" ögonlock o därför skadar linser bara ögonen..

Postat av: Ammi

Åh gröna linser! Vad fint till ditt röda hår ! :D Och gött med din pappas kusin ! :D Shit, en halv miljon ..

2009-10-19 @ 19:57:27
URL: http://jagochvarlden.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åååh, vad spännande! Vill se hur de ser ut på!

2009-10-19 @ 20:45:32
URL: http://kirakira-dreams.blogspot.com/
Postat av: Jeanette aka redvelvet @ bdb

Cool sida! Har letat efter en bra sida med snygga linser rätt länge nu. Men kan man inte ändra valutan så den blir amerikanska dollar i stället för singapore dollar? Och hur mycket är en sån?



Förresten mitukai...ögonlock är inte räfflade på en del människor, men man bör kolla så man inte har någon defekt på hornhinnan. Som jag har brytningsfel, vilket betyder att hornhinnan är ojämn och därför kan linser på mej kana runt o inte "fästa" som de ska.

2009-10-20 @ 11:02:17
URL: http://wsamurai.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jeanette: Eller hur, tyvärr kan man bara betala i singapor dollar men du kan ju kolla på xe.com för att se vad den exakta summan blir. Man måste betala med paypal och då dras ju summan automatiskt i sek liksom. Vet inte exakt vad en är men 50 spd blir ca 250 kr.

2009-10-25 @ 12:59:32
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback