WTF

Sitter och tittar på idol med Vixs! Vi har bunkat up med baconsnacks, godis och chips! Mycket trevligt. Idol är väl inte mitt favoprogram men det kan vara riktigt trevligt att titta på!

Men nu undrar jag, Elin Kling, vad sjuktton håller du på med? För visst är det så att det är du som väljer ut kläderna till idolerna? Jag har inte tittat på de andra programen så jag vet inte vad du har satt på dem innan men idag fanns det inte en enda klockren outfit. Visst Niklas kläder med den lilla flugan var jättesnygg och passade honom direkt men de andra grejerna? En enorm silverboll? (vägrar kalla den där saken som ser ut som en staniolspappers boll för kjol) korta toppar till leggings? Glansigt material matchad med ännu mer glansigt? Visst man kan vara daring och matcha på nya sätt, men det måste ju fortfarande se snyggt ut. Tycker alla klder idag var supertråkiga. Tror att jag gjort ett bättre jobb själv faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Emma

manic panic Divine Wine ja vill ha den. men ja har svart hår nu lika långt som dig asså ja har löshår.. ja undrar om de går o färga de röda över de svarta? menar ja vill inte ha så rött som du har :O hehe bara lite (: går de eller?trött på håret vill ej bleka förstör löshåret o mitt riktiga igen:<

2009-10-11 @ 19:14:08
Postat av: Cissi

Emma! Tyvärr går det inte att bleka löshår, du kommer, som du säkert bara märkt förstöra det. Tyvärr går det heller inte att få svart hår rött eftersom svart är en mörkare färg en rött. du kan på sin höjd få det att skimmra lite rött i solen men inte någon större förändring. Så det bästa du kan göra är att köpa blont nytt hår och sen färga det rött alternativt köpa rött löshår om du hittar något i din nyans! Tyvärr måste du då bleka ditt eget hår med men efter två blekninga bör det det bli ganska rött! Lycka till!

2009-10-11 @ 23:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback