Meds

Idag mår jag mycket bättre! Har knappt någon värk i njurarna alls och jag kissar inte blod :P Dock kan jag inte hålla mig för fem öre utan känner jag mig minsta lilla kissenödig måste jag rusa till toan :P Haha! Var nere innan och hämtade ut min medicin och nu är det bara att vänta på provsvaren från odlingen som jag hoppas kommer konstatera att det inte var något mer än urinvägsinfektion, men provsvaren från blodproven tydde ju på det så jag hoppas på det! Just nu sitter jag och tittat på Loveless, en väldigt bra intressant anime com jag verkligen kan rekomendera. Den handlar om den 12 åriga pojken Ritsuka och hans döde bros vän Soubi. Händelesn utspelar sig i någonslags surrealistisk värld där alla barn har kattöron och svans och det finns någon typ av parallel värld där det pågår kamper mellan olika människor. Den är verkligen fin och väldigt romantiskt.

Tänkte jag skulle ladda upp lite bilder från Karinos kalas, samtilga bilder är tagna från
Lölö och Karino då jag inte fick med mig min kamera.


Åkte upp med Lölö, Evelina och Elena, på tåget fick vi våra saker från bodyline sambeställningen, kände oss som små barn på julafton och slet och rev i papper och kartonger, det var väldigt trevligt!

Jag och födelesdagsbarnet

Jag i trädgården

Gruppbild!

Oerhört söt bild på Karino i hennes födelsedagsklänning! Baby är mästare, jag älskar deras klänningar och den här tycker jag verkligen är to die for, alltid s mycket söta/fina/underbara/genialiska och detaljerade prints

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback