Bows and wings

God morgon!
Usch vad seg jag har varit idag. Gick upp klockan halv tio för att bjuda på en auktion och sen gick jag och la mig igen! Jag som hade bestämt att jag skulle gå upp då kom istället upp runt halv tolv. Känns jättetråkigt för nu har man ju förlorat dom två timmarna (då jag exempelvis kunde spelat Alice) Nu sitter jag och äter fruksot och kollar runt dagliga rundan på nätet.
Igår när jag var på stan passade jag på att handla lite på kaphal som har stor rea bland sina ascoscearer!


Behöver jag säga att jag älskar rosetter? Det är ett av mina absoluta favorit attribut och jag är fullkomligt tokig i allt som har med rosetter att göra!

Köpte även det här halsbandet, lite dålig bild men det är megastort i svart och silver med massa kors ankare och hjärtan. Väldigt sött och väldigt stort! Går nästan ner till midjan men jag gillar stosra smycken och jag kände att jag behövde testa på något nytt. Har lovat mig själv att använda det i alla fall någon gång och inte bara låta det hänga någonstans!

Beställde även den här sötnosen igårkväll

Ja menar hur kan man låta bli när de bara kostar runt 30 kr? Fast beställde den med vita stenar istället. Så nu är både den och den med rosetten som jag skrev om häromveckan påväg hem!

Nästa projekt blir den här undebart söta darlingen

Vingar är ju något annat jag är väldigt svag för. Bäst är änglavingar men tycker väldigt mycket om både fjärilsvingar och älvavingar!

Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Fina grejer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback