dubbletrouble

Jag brukar vara bra när det kommer till hår. Jag brukar fix det mesta. Få till nyanser och greja och dona. Men det häär blir svåret att ta sig ur. Jag har på senare tid märkt att färgen (directions toning) inte riktigt fäster på topparna av mitt överhår. Först trodde ja att det berodde på att håret inte var tillräckligt blekt så senast när jag blekte min utväxt så prövade jag att bleka en slinga av håret för att se om färgen skulle fästa bättre. Det gjorde den inte. Faktum var att den bara såg ännu mer ornge och urblekt ut.
Så jag tänkte pröva en ny grej. I höstas när jag hade mörkare rött hr så använde jag en färg som hette Camelio eller något sådant, den blev riktigt snygg men gick ur väldigt snabbt, dick fadade den inte till orange men jag brukade ändå slänna på lite poppy red för att få en lite intensivare röd färg. Efter ett tag gick håret över till att helt se ut som om det var färgat med directions toning.

Anyway, min tanke var då att köpa en burk sådan färg, slänga i på halva överhåret (inte in mot rötterna där jag är nöjd med förgen) låta det sitta i en kvart, sen skölja ur, tvätta ca 10 gånger med balsam och sen lägga på Pillarbox red och så sklulle allt vara bra. Så idag när jag var på willys köpte ja färg, la i en kvart och sköljde ur. Resultatet var oerhört mycket mörkare än jag ade väntat mig men jag tänkte att jag tvättar det 10 gånger så får vi se hur det ser ut. Sagt och gjort, efter tio tvättar har jag nu en väldigt intressant orange mörkbrunish färg. Och med intressant menar jag inte bra. Utan oerhört dålig. Så nu sitter jag här med shampo i håret (tänkte låta det sitta i lite och hoppas på att det tar bort så mycket färg som möjligt) och väntar. Ska tvätta några gånger till och sen får vi se hur det ser ut. Får i värsta fall köpa blekning inomrn, men ja vill helst inte bleka för håret är redan slitet. Det kommer inte bli snyggt. alternativet är ju att lägga i pillarbox över det här men grejen är den att det är nyansen är så mörk, mycket mörkare än det övriga håret och kommer inte gå till mina extensions. Suck, dubbelsuck.

Önska mig lycka till. det här kommer verkligen bli svårt att fixa.

Kommentarer
Postat av: Bunny

Ush vad jobbigt :(, jag har hittat korsetter jag vill ha btw, vi kan snacka ihop oss om hur du hade tänkt med det.

Du tror inte att dina toppar är så skadade att de kanske inte kan ta åt sig färg längre. Kanske du skulle behöva klippa av en bit på det. tråkigt ja, men kanske nödvändigt?

Postat av: mitsukai

men gumman =( låter inte alls skoj!

Hoppas att det löser sig!

2010-04-16 @ 21:54:38
URL: http://mitsukai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback