A new home

VICKAN OCH JAG HAR EN LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den är typ finast i hela världen!
Mamma och pappa satte ju ut en annos åt oss i dagen och vi fick världens bästa svar. En två, med egen tvättstuga, kök, sovrum, vardagsrum på toppen av ett trevåningshus. 4600 i månaden i Örgryte: ja ni hörde rätt, ett av gbgs mest fancy ställen. Skolan ligger ca tio mins gångavstånd och det tar knappt tio min med buss in till stan.
Känns lite som om jag svävar på moln. Innan vi åkte dit var det verkligen så att vi tänkte typ vi tar det, oavsett om det är skabbigt, det ligger ju så nära skolan men det här är bättre än allt. Nyrenoverat, helmöblerat med stor dubbelsäng, bäddsoffa och massa annat. Dom som hyr ut är helt galet underbara och snälla och körde oss tom upp till skolan (som var helt gudomligt vacker) så att vi skulle få se hur den såg ut. Hur snällt är inte det? Åh jag älskar stället redan.

Vi var ju tidigare under dagen och tittade på ett annat ställe ute på hisingen. Där kunde vi hyra varsitt rum för 2300. Jättefint och trevligt och så men inget eget kök och vi kände väl att det inte riktigt var något för oss så när vi sen var i Örgyte så kände man verkligen skillnaden.
Vi ringde till paret några timmar efter vi hade varit där och sa att vi tog det. Åh jag bara längtar tills vi kan flytta in! Kommer vara helt unerbart. Kan ni fatta att det är så mära till skolan? och stan? Tar man feman tar det knappt fem min in till korsvägen och tar man buss 60 in till stan så går det med oerhört snabbt!

Så nu hoppas jag verkligen att csn löser sig och gärna förflyttningen från jobbet med
Längtalängtalängtalängta!!!!!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, vad glad jag blir för er skull! Grattis :D

Postat av: Sarah

Grattis! :D

2010-08-09 @ 00:00:29
URL: http://sweetsadness.blogg.se/
Postat av: mitsukai

ÅÅH GRATTIS =D

2010-08-09 @ 13:44:32
URL: http://mitsukai.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men vad bra!

Det låter jättehärligt ju.

När börjar skolan, och ska du och Vickan gå samma program?

2010-08-09 @ 18:06:33
URL: http://lisaseskapader.blogg.se/
Postat av: Sabina

grattis :D

2010-08-09 @ 18:51:35
URL: http://sabinabakar.blogg.se/
Postat av: Vickan

MJAU! Love love love it!

2010-08-09 @ 20:07:24
URL: http://kattskratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback