Hammarkullen

Kom upp för sent idag med, dumma mig, tänkte ju jag skulle gå upp vid elva men kom upp halv ett trots att Soot ringde mig både klockan nio och tolv. Men det va skönt att sova ut (idag igen) somnade runt halv fem tror jag. Så nu har jag duschat och sminkat mig, ska bara bestämma kläder för dagen, blir nog inget avancerat so far. Tshirt och jeans känns nästan mest lockande med tanke på hur många minusgrader det är ute. I natt snöade det igen. Nu är jag trött på snön och ville ha värme, eller egentligen är ja inte trött på snön, det är ju så himla fint, utan det är ju kylan som är grejen.


Anyway tror inte jag skrivit något om den mysiga filmkvällen hos Niklas häromveckan ute i Hammarkullen. Så nostalgiskt det var att åka ut dit igen, har inte varit där på hur länge som helst. Känner igen mig när man kommer in på spårvagnscentralen och den jobbiga rulltrappan som enligt mamma alltid gick sönder och eftersom det är förorten så tog det alltid jättelång tid innan den blev lagad.





Vid ett tillfälle när vi letade (lite halvt förvirrat omkring på torget) efter vattentornsgatan såg jag en trappa och jag fick jag en känsla av att jag sett trappan innan (vilket jag givetvis hade) kan inte riktigt förklara hur det kändes men helt plötsligt var det som om jag var barn igen jag kom likosm ihåg trappan och att jag hade gått i den.

Nej nu måste jag börja göra mig i ordning. Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback