Göteborg

Sitter och kollar runt på ebay och njuter av att ligga hemma i min egen säng!
Har haft en jättetrevlig kväll med Vixs!
Det är ju som sagt OAS i stan och oas är även de som håller i bibelskola XP som vi sökt in till! Så vi tänkte vi skulle dra ner till ungdoms oas och hoppas träffa på någon som också skulle gå där till hösten. Vi hittade dock inte någon. Men vi hade i alla fall väldigt mysigt. Först var vi och köpte godis, sen smög vi in, lagom försent, på mötet och sen blev det McDonalds med brorsorna och sen häng borta vid teknis där själva lägret är. Supermysigt att bara vara pch snacka och ha sig.
Vi är bägge så peppa på skolan nu!

Hur kommer lärarna va, hur ser folk ut som kommer gå i klassen, kommer deras värderingar skilja sig från våra, vart ska vi bo, tänk vad underbart om vi kunde bo i kollektivet i hammarkullen, så nyttigt att bo ihop med andra så där, tänk att skolan ger oss månadskort för bussresor, undrar vilken försammling vi kommer hamna i, så spännande att få jobba i församling och hur kommer just min mentor vara, tänk så mycket socialt vi har framför oss, hur ska vi inreda våra rum, hoppas allt löser sig med csn, osv osv

Massa som man behöver prata av sig om!
Imorn ska Vickan komma hit på dagen och så ska vi skriva till Elof som har hand om kollektivet igen och lägga ut en annons på blocket och se vilka lägenheter som finns tillgängliga i Hammarkullen!

Hemma väntade lite post på mig. Bla det här supersöta linskittet som är perfekt att ha med sig när man ska ut eller resa, innehöll både kapsel, pincett, spegel och en annan sak som jag inte har någon aning om vad det är till för

Kunde liksom inte motstå!

Har beställt dreads nu med! Kommer väl inom några veckor! Känner mig så pepp, tio vita och resten rosa!
Nu är det nog dags att sova *

Kommentarer
Postat av: SzNee . //

2010-07-21 @ 05:26:31
Postat av: SzNee . //

fin blogg, följ gärna mina bloggar med bloglovin! kika in och släng en kommentar eller två! www.sznee.blogg.se & www.prisontanks.blogg.se! :)

2010-07-21 @ 05:26:53
URL: http://sznee.blogg.se/
Postat av: S

Grymt coolt hår du har!

2010-07-21 @ 10:51:03
URL: http://lifeasablond.blogg.se/
Postat av: Josefine

åååh :3

vart köpte du det?

2010-07-25 @ 14:24:37
URL: http://miyoko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback