Jobbkatt

Idag var det mycket folk i vågor på jobbet. Vi hade vid ett tillfälle ett gäng huliganer från Sthlm.
Dom var faktiskt inte så jättebråkiga som man kan tänka sig men visst de väsnades ju en hel del. Tydligen hade det vart match i gbg och de var nu på väg hem från sthlm. Vid ett tillfälle var det en av killarna som lutade sig över disken och nästan viskade, "Du kan jag få ställa en personlig fråga?" Jag hann tänka sjukt många olika frågor och tänkte att jag svarar beroende på vad han säger, men nickade bara till svar. "Vad är din naturliga hårfärg?" Jag började skratta och sa det inte var en så jättepersonlig fråga och svarade att det typ var ljusbrunt. Sen sa han att att det var modigt av mig att våga ha en sån fräck färg och frisyr.

Jag och Emma hade i alla fall sjukt kul i kassan. Trivs jättebra med henne :D Vi har inte jobbat så jättemycket ihop men man märker verkligen hur kul man kan ha med någon efter bara en kvälls intensivt jobb. Jag trivs verkligen med min arbetskamrater. Men nu ska det bli skönt med lite ledigt. Jobbar inte förens 22 juli nästa gång men har redan fullt schema.

Nu blir det snart sängen. Skrev jag att jag ska åka till Hönö imorn och blir borta resten av veckan? Ska följa med familjen på husvagns semester. Ska bli riktigt mysigt tycker jag. Åker nog in till gbg på torsdagen dock, vill inte missa uchurch igen. Men i alla fall, blir inga uppdateringar förens på söndag.

Kommentarer
Postat av: mitsukai

Glatt blåbär =D

Fast du glömde länken <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback