Update

Idag ska jag på en make up session på make up store!
Fick det i julas men det har inte blivit av att jag bokat in någon tid. Sen när jag ringde i mitten på juni var den första lediga tiden 13 juli (alltså idag) så nu sitter jag här och väntar på att få åka iväg. Ska bli jättespännande! Kommer även få välja lite produkter som jag vill ha och så, jag tror det blir puder eller foundation från MAC. De är ju ett så sjukt bra märke, och finaste Anna har rekommenderat mig deras foundation så jag är rätt nyfiken på det nu :D

Sen blir det ner till gbg! Maya och Magnus är redan där och vi ska gå på Tommy Eld som spelar på House of Win-Win! Gonna be awesome! Sen ska jag fixa och trixa lite med mitt hår (förhoppningsvis med en nyans som är fin, känner mig nästan lite pinsam som bytt så mycket på sista tiden men man får inte ge sig innan man än nöjd) Jag fullkommligt älskar rose red och den rosa nyansen som den fadeat till nu är emd superfin men med passar inte till löshåret så det får bli nåt annat.

Imorns ska jag träffa min favo-Macke. Det ser jag verkligen fram emot.


Bild från hönö! Madde älskar folkväagnsbussar. Så när hon hittade en var hon tvungen att kyssa den! Notera maten hon håller i. Vi fick gå runt med den medan Mange var och körde iväg Macke. Måste sett väldigt konstigt ut.

Opps min lugg börjar bli lite i längsta laget. Är nog dags att klippa den. Typ ikväll!

Bild från när Madde och jag var på Kellys :D

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, Kelly's ^^ Var där rätt ofta när jag bodde i GBG, låg ju så nära där jag bodde

Postat av: Nea

Tack för kommentaren i min blogg =D<3



Ser att du oxxå gillar cyberdog, för visst har du ett cyberdog linne du har på dig här?! ^-^



Jag kom faktiskt hem med en kjol & lite annat små plock ^-^ köpte inte så mycket som jag hade trott, men bor ju i närheten av saturnReturn här i stockholm som säljer Cyberdog & där jobbade jag ett litet tag så brukar få handla där för inköps priset :)



Men om du vill se vad jag köpte kan du kolla denna länk: http://lillskiit.blogspot.com/2010/07/torsdag1juli-londonshoping.html



<3

2010-07-13 @ 20:02:20
URL: http://lillskiit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback