Stupid is what stupid does

Dumma mig!
Jag hade bara köpt en blekning och igår när jag stod och blekte så insåg jag efter att jag tagit halva håret att det inte skulle räcka till hela. Klockan var elva då så det var ju inte en chans i världen att jag skulle hitta något ställe som hade öppet då. Nej jag fick gå och lägga mig med halva håret blekt och nu imorses klockan åtta hängde jag så gott som på hemköps lås för att köpa en till blekning. Som jag nu sitter med i håret. Vi får hoppas att det kommer bli bra. Har lagt i en slinga av carnation på den blekta delen för att se om den täcker, den var lite ljusare än jag hade trott men jag hoppas inte det ska vara ett problem. Än så länge ser det bra ut :D


Ok, nu har jag vart och lagt i all färg i håret och jag är mycket tveksam till om det här kommer gå vägen. Usch vad jobbigt :S Hade inte fattat att den här nyansen var så ljus (läs man måste ha helt vitt hår innan) Så nu känns det liksom inte som om den har täckt. Det jag kan göra känner jag är att köpa flamingo pink och blanda ut med balsam och lägga i men då kunde jag ju lika gärna gjort det från början. Känns lite surt faktiskt.
Nu sitter jag här i alla fall med en påse på huvudet. Tänkte ha i färgen en och en halv timma ungefär så får vi se hur det ser ut sen.
Ska träffa Macke runt halv två och hoppas verkligen håret är fint få. I alla fall så såg det bra ut på löshåret, prövade att lägga i på en slinga och det blev visserligen jätteljust men såg väldigt fint ut. Vill dock inte lägga på hela håret innan jag vet hur mitt kommer bli. Känns lite onödigt.


Ja så det här är vad jag pysslat med hela morgonen

Kommentarer
Postat av: MFQ/Luna

Agh, när jag läser dina hår-inlägg så blir jag så sjukt sugen på att hitta på någonting roligt med mitt eget hår! Dreads, hårfärg, löshår... Helst allt på en gång, haha :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback