Fin besök

Ni anar inte hur mycket det var att göra på jobbet igår. Folk i princip hela tiden och kaos på slutet när vi hade för lite personal. När jag kom hem var jag så trött att jag bara skakade. Benen kändes som gelé, jobbar nästan samma pass idag fast börjar en timma senare 18:45-00:00 vi får väl se hur det går. Jag hoppas på lite mindre folk eftersom det inte är helg längre.
I går hade vi i alla fall underbara och stiliga Jakob Eklund! Jag tycker personligen att han är en av Sveriges bästa skådespelare och han har en oerhörd inlevelseförmåga som jag saknar hos många andra svenskar. I alla fall så sa jag till honom att jag tyckte han var jättebra och både jag och Ilir blev jättefnissiga så fort vi vände ryggen till. Sen fick han givetvis vänta jättelänge på sin mat (big tasty bacon) så jag var ute och bad om ursäkt och bjöd på kaffe. Han skulle till Ulricehamn (jag misstänker att det är för att spela in änglagård 3, ja menar vad skulle han annars göra där) och frågade om vägen. Supertrevlig och inte alls tillgjord och uppriktigt snäll. Kände mig lite pinsam men bad i alla fall om en autograf som nu sitter uppe på kylskåpet

Tada!

Lägger in en bild på honom med från google

Nu är det nog dags för mat snart tror jag. Mamma och pappa är nere och badar på kyppe, hade tänkt vänta tills de kom, men tror jag behöver få i mig något omgående.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Gillar ocksa Jakob Eklund! Kul!

2010-06-28 @ 15:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback