Model house!

Wii! Jag är så glad så glad! För idag har jag dels fått träffa Pilgrim! var supermysigt! Vi var uppe hos Soot en sväng och sne åkte vi ner på stan! Sen mötte jag upp Charmy för vi skulle gå till model house här i Göteborg! Det var hur kul som helst. Riktigt snygga  lokaler. Först kom vi in och fick anmäla oss i receptionen och sen fick vi sitta ner i ett väntrum där det fanns massa godis och vänta på vår tur! Sen fblev vi sminkade av proffesionella sminköser! 8fick väjga tema själv, jag valde sotigt, Charmy med) sen fick vi byta om! Jag ahde med mig en loli outfit, min rose jail från AATP. favoklänningen ever och sen en lite mer vanlig goth i svart, med spetströja och korsett!

Lite drygt 40 bilder blev det, lägger inte ut alla här men några!















Så! Lägger upp felr en annan gång!

Kommentarer
Postat av: Bunny

Den sista var ju helt underbar! Älskar det där lilla leendet :3

Postat av: Madde

Jättejättesnygga! :D

2010-03-20 @ 08:59:11
URL: http://nordsvensken.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Gud vad fina bilder! :)

2010-03-20 @ 10:15:06
URL: http://sagovasen.blogg.se/
Postat av: ShadowCrow

Fantastiska bilder! :)

Jag är en riktigt sucker för svarta kläder (goth ;) själv, sista bilden är urtjusig även om dom är riktigt snygga allihopa!

Är det ett ställe som typ fotar andra på "beställning"? Det låter lite som det på din beskrivning. Behöver ett gäng nya bilder på mig själv. Kanske borde dra på mig några gammla trasor och hasa mig dit? ;)

Postat av: Macke

Så fantastiska kort!



Bestämde ni eller fotografen poser och sånt? Sjukt intressant kontrast på de svartvita när håret inte lyser på samma sätt...

2010-03-20 @ 21:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback