Poppy red

Inte förens fem kommer jag komma iväg till gbg. Men blir nog en skön kväll i stan osv. Var ute och matade rådjuren innan. Vi hade runt 6 stycken småttingar här precis innan jag gick ut men det var helt tomt så de gick iväg, sen har de inte synts till. Undrar om det var ett nytt gäng för jag kände inte igen dom alls. Men dom var så små coh söta!

Blev loli idag igen, en av favoriterna från Bodyline, den svarta med blommor. Tycker tyget är så oerhört fint. Sen en headdress idag igen! Känns så old school på något sätt. Ni minns kanske att jag skrev om det får någon månad sen att när jag började med loli var headdress nästan en symbol för lolita (här i väst iaf?) och sen sakta men säkert blev det en ita grej (ita= en lolita wannabe skulle man kunna säga, lolita på väg, eller ofullständig) men jag tycker verkligen det är en söt accessoar som man absolut kan använda. Även idag har jag en hemmasydd som är flera år gamla. Ingen plus och ett par svarta strumpbyxor. Det är så jag känner mig som mest bekväm i loli, utan massa blusar och OTT attribut.

Sitter med lite hårfärg i luggen och två främsta slingorna med. Kändes som de var väldigt orange. Tom mamma påpekade det. Fattar inte hur poppy red kunde bli så orange på mig? Minns när jag hade den sist och nästan slutade med den för att jag tyckte den gick för mycket åt rosa så det inte matchade löshåret. Nu är den verkligen orange. Sandra som var på festen igår hade med färgat med poppy och hennes hår gick absolut mer mot rosa.
Ja, ja, vi får väl se hur det ser ut nu när jag tvättar ur det. Ska låta det sitta en tio min till. Nu ska jag äta. Sen packa lite och sen åka!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback