Annas eviga

Sitter hemma i Borås en fredagkväll.
Känns nästan overkligt, det här blir första helgen hemma i Borås på hela året tror jag. Har verkligen vart i Gbg varje helg. I alla fall någon av dagarna liksom.
Idag har jag haft en slapp dag. Lite gejm men mest dokumentärfilmstittande. Jag älskar dokumentärer. Eller samhällsprogram överhuvudtaget. Det är som jag sagt innan, svt och p1 har gjort mig mer allmänutbildad än skolan gjort. Visst jag kan mer om historia och sånt via skolan men p1 har lärt mig så otroligt mycket. Idag tittade jag på en dokmentär om den här tjejen som blev våldtagen som ingen trodde. Så oerhört gripande och jag blev verkligen berörd. Sen såg jag en annan om att barn som blir slagna av vuxna med någon typ av aktoritet, typ fritidsledare eller rektor inte behandlas rätt i rätten. Sen en om ett kvinnokollektiv. Om ett par tjejer som tja verkligen upplevde män som någontin obehagligt skulle man kunna säga. I alla fall vissa av dom. Det var verkligen en dokumentär som skaparen lagt ner mycket tid på. Man fick följa tre tjejer under fyra år. Väldigt intressant måste jag säga Sen blev det mest att titta på Annas eviga. Ett program som mest tar upp religiösa och filosofiska ämnen. Som tex religion och sex, hur ser vi på förlåtesle, varför förtrycker män kvinnor osv. Teologi och filosofi är ju några av mina favorit ämnen så därför lyssnar jag även oerhört mycket på p1.s filosofiska och teologiska rummet.

Har fått hem jättemycket paket med! Wii glad Cissi som kommer hem och det väntar tre saker på henne. Hade bla beställt ett smycke från fallen saint som kom i en supersöt liten ask, smycket låg på en bädd av bomull och var inlindat i svartvitrandigt papper. Oerhört snyggt måste jag erkänna. Sen fick jag även ett par söta örhängen i en liten liten påse som det stod "gift for you" på. Synd att jag inte har hål i öronen än. Ja minns när jag var runt 13 och var hemma hos min kusin som precis hade kommit hem från USA, hon hade köpt massa smycken och kläder och sånt, bla ett par urläckra lila örhängen som jag blev lite förälskad i. Sofia var måttligt förtjust i dom och sa att jag kunde få dom om jag planerade att ta hål i öronen. Annars kunde hon ge dem till någon annan som faktiskt redan hade hål. Ja sa, att ja, jag ska snart ta hål i öronen. Detta är ju runt sju år sen och jag har ännu inte tagit än. Skäms på mig! Men planerar att ta det ganska snart faktiskt. Vill ha fem, sex eller tre i öronen sammanlagt.
En annan sak som jag beställde hem var detta bedårande lilla hårspänne

Sött va? Jag har velat ha sånna spännen länge men tyckt att de alltid vart lite väl dyra men nu slog ja till och köpte ett från USA. Ångrar redan att jag inte köpte två med en gång. Kommer säkert vilja ha ett till snart ändå :D

Kommentarer
Postat av: mitsukai

De spännerna är så söta =) Har två själv <3

Postat av: Isabelle

Åh, men finns inte spännena på Shock? Tror Jenni köpte liknande där ^^

2010-05-22 @ 01:22:03
Postat av: miaka

Isa: Jo det gör dom, men hittade lite billigare från USA^^

2010-05-22 @ 11:21:55
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback